amigdas.com

Costul de acoperire o baie cu acrilic lichid, costul serviciilor

Cum se aplică acrilic lichidAcoperirea acrilică a băii are o poziție stabilă în sectorul serviciilor. Ce este acrilicul? La baza sa acrilică este un material plastic, practic și durabil. În acest articol, vom vorbi despre caracteristicile acoperirii acrilice și cum să o aplicăm.

Avantajele acrilicului lichid

Actualizarea băii cu acrilic lichid poartă multe avantaje.

 • Tehnologia de acoperire a băii cu acrilic este simplă, astfel încât toți pașii se pot face independent. Datorită acestei restaurări, chiar și o baie veche din fontă va juca într-un mod nou și va costa cu 80% mai ieftin decât să cumpere unul nou.
 • Turnarea băii acrilice vechi, strălucitoare, va revitaliza aspectul său. Suprafața va deveni netedă și netedă, fără pori, dar în același timp nu va aluneca.
 • Acoperirea acrilică pentru o baie purtă cu ușurință curățarea mecanică prin mijloace chimice, așa că grijă de ea nu va fi dificilă.
 • În băile din oțel, după cum știți, nu se observă izolarea fonică, în timp ce învelișul acrilic al acestui material va atenua zgomotul de apă turnată.
 • Baia, acoperită cu un strat de material lichid, va stoca mult mai mult căldura apei turnate. Chiar și o probă din fontă nu poate menține căldura de apă mai lungă decât acrilicul. Compară, într-o baie standard de fontă, apa pierde 1 grad la fiecare trei minute pentru a permite ca apa să se răcească într-o umplutură acrilică timp de aproximativ o jumătate de oră.
 • Acrilicul lichid este aplicat într-un strat de 4-6 mm. Umple toate jetoanele și crăpăturile, drenând pe pereți, iar culoarea nu poate fi numai albă, ci și roz, albastră, bej și altele.

Acoperire pentru baie: tehnologie

Acrilic lichid pentru căzi de baieAcoperiti suprafata instalatiei sanitare cu acrilic simplu. Înainte de a începe procesul de restaurare, trebuie să pregătiți suprafața dispozitivului pe care îl utilizați. lui pulbere pură, apoi, fără spălare, curățat cu piatră abrazivă sau cu piele mare pe piele, trebuie să lucrați cu putere înainte de apariția caracteristicilor pe smalț. Dacă există un cip în baie, atunci curățarea trebuie efectuată până la apariția luciului metalic. După îndepărtare, suprafața este spălată cu apă fierbinte, îndepărtându-se toate resturile de pulberi abrazive și așchii abrazive.

Acoperirea băii cu acrilic se aplică pe o suprafață complet uscată și curată. Pentru a face acest lucru, uscați dispozitivul cu un uscător de păr al clădirii, în timp ce particulele mici sunt îndepărtate cu un aspirator cu o perie de la distanță.

Pentru a preveni pătrunderea prematură a vopselei acrilice în timpul lucrului, îndepărtați spray-ul de duș într-o chiuveta sau într-o găleată și, de asemenea, puneți-vă și rulați o pungă de plastic pe robinete și un mixer.

Prunele, superioare și inferioare, trebuie deșurubate. Așezați un recipient pentru excesul de acrilic sub gaura inferioară.

Cum se prepară acrilic lichid?

Se pregătește așa. Întăritorul este turnat într-un recipient cu bază și amestecat bine pentru mai mult de 10 minute. Dacă cele două componente nu se amestecă bine, pe suprafața tratată se pot forma pete neacoperite. Utilizați acest mixer - nu cea mai bună idee, deoarece nu va putea amesteca smalțul situat pe pereții rezervorului.

Pregătit în acest mod, compoziția începe injecție cu jet de mediu pe marginea dispozitivului. Atunci când acrilicul toarnă jumătate din baie, mutați containerul mai departe de-a lungul perimetrului, distribuind uniform compoziția. Nu opriți procesul, nu opriți până nu ați procesat întreaga cale.

Important! Intrarile si dungile nu au nevoie de un amendament, ele chiar ele. Nu utilizați o perie pentru a face acest lucru, deoarece va duce la deteriorarea muncii dvs.

Când puteți folosi baia? Suprafața se va întări după 24 de ore, în mod normal materialul se poate usca până la 96 de ore. Uscarea este direct proporțională cu temperatura din cameră, precum și cu materialul însuși. Se crede că materialul având timpi de întărire mai scurți diferă într-o oarecare măsură în rezistență.

Material Caracteristici: Producători

Avantajele acoperirii lichideLichidul acrilic are propria sa companie, deci diferă în compoziție. Unii folosesc acid acrilic și alte metacrilic metil. De asemenea, concentrația altor substanțe, de exemplu, stiren, poliuretan, rășină epoxidică, nu este aceeași. Cele mai populare următoarele mărci comerciale:

 • Stakril-ekolor;
 • Eco-baie;
 • Plastall.

Prima dată în 2004, piața a apărut "Stakril". Când se lucrează la aplicarea pe suprafața băii vechi se formează un strat gros, ceea ce duce la eliminarea completă a diferitelor nereguli și chipsuri. Turnarea are o adeziune excelentă, datorită acestei calități rămâne pe suprafață pentru o lungă perioadă de timp. Culoarea materialului nu se modifică pe toată durata de viață a produsului.

Firma "Eco-baie" a devenit foarte popular, deși a apărut relativ recent. Acrilicul lichid este așezat plat, fără formarea bulelor de aer și a dungilor. În lucru, compoziția este ușor de amestecat, nu există nici un miros ascuțit. Acoperirea este gata de utilizare după 36 de ore.

Compania Plastall a apărut abia în 2010, așa încât am putut lua în considerare toate deficiențele minime ale celor doi producători anteriori. Acum, turnarea unei băi din fontă este cât se poate de precisă. Când se aplică pe suprafața acrilică lichidă, precum și după un anumit timp, nu apar baloane de aer. Materialul nu are un miros neplăcut și, de asemenea, are o bună capacitate de acoperire.

Costul de service pentru aplicarea acrilicului lichid

Cum să actualizați singur baiaCostul de acoperire a băii cu acrilic lichid variază în intervalul de la 2 mii la 5, variază în fiecare regiune a Rusiei. De asemenea, prețul depinde de compania care oferă serviciul și mărimea baii restaurate. Prețul nu include prețul acrilului.

Prețul mediu pentru acrilic lichid este:

 • Stakril - de la 1000 la 1200 de ruble,
 • Eco-baie - de la 1600 la 1900 de ruble,
 • Plastall - de la 1000 la 1500 de ruble.

Dacă doriți să faceți o acrilă acoperire, alta decât albul, puteți achiziționa culori. Ei au un preț aproximativ 200-300 de ruble.

Astfel, nu este deloc necesar să aruncați o formă veche, pierdută, chiar dacă ați cioplit și, prin urmare, o baie inutilizabilă și să cumpărați una nouă. Pentru a restabili suprafața și pentru ao face atractivă, trebuie să utilizați tehnologia modernă de acoperire cu acrilic lichid, pe care o puteți face singur. Datorită acestui lucru, baia dvs. va dobândi o serie de calități pozitive și, de asemenea, va costa mult mai ieftin decât unul nou.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Băi acrilice: ce și cum să curățați acasăBăi acrilice: ce și cum să curățați acasă
Cum de a acoperi o baie cu acrilic pe cont propriu și care sunt prețurileCum de a acoperi o baie cu acrilic pe cont propriu și care sunt prețurile
Fonte din fontă, acrilice sau oțel: ce va fi mai bineFonte din fontă, acrilice sau oțel: ce va fi mai bine
Cum pot actualiza singură baia din fontăCum pot actualiza singură baia din fontă
Cum să acoperiți băile cu acril: metode de restaurare și prețCum să acoperiți băile cu acril: metode de restaurare și preț
Baie acrilică: ce și cum să curățați acasăBaie acrilică: ce și cum să curățați acasă
Mijloace eficiente pentru curățarea contaminanților de pe baia acrilicăMijloace eficiente pentru curățarea contaminanților de pe baia acrilică
Cum sa alegi baia acrilica potrivita avand in vedere sfatul specialistilorCum sa alegi baia acrilica potrivita avand in vedere sfatul specialistilor
Mijloace eficiente pentru spălarea unei băi acriliceMijloace eficiente pentru spălarea unei băi acrilice
Cum se face acrilic lichid pentru a acoperi băile cu propriile mâiniCum se face acrilic lichid pentru a acoperi băile cu propriile mâini
» » Costul de acoperire o baie cu acrilic lichid, costul serviciilor
© 2021 amigdas.com