amigdas.com

Seturi de reparare pentru eliminarea deteriorărilor la căzile acrilice

Ce este inclus în kitul de reparații pentru căzi acriliceBăile acrilice sunt adesea instalate în bai după reparații. De la acrilic poate face o capacitate de orice formă, care vă permite să alegeți dreptul de baie pentru orice cameră dimensiune. În plus, produsele acrilice sunt destul de ușoare și au multe avantaje. Cu toate acestea, fisurile și chipsurile pot apărea chiar și pe o baie nouă. Kiturile de reparare disponibile pentru vânzare pot ajuta la rezolvarea aproape a oricăror defecte. Cu ajutorul lor, vă puteți repara singuri baia de acril.

Tipuri de deteriorare a căzilor acrilice

Care sunt seturile de reparații pentru căzi acrilice?Modul de reparare a daunelor depinde de modul în care sunt aplicate. Prin urmare, este necesar să cunoaștem diferența dintre ele.

Defecțiunea chimică apare datorită contactului dintre suprafața acrilică și agenții de curățare incorect selectați. În plus, acrilicul poate reacționa la unele componente ale pulberilor de detergent. Cel mai adesea din cauza unor astfel de influențe există o umflare a acrilului, care pot fi îndepărtate pur și simplu prin lustruire.

Daunele mecanice sunt mai severe. Acestea includ fisuri și zgârieturi de diferite adâncimi, precum și prin găuri. Cu ajutorul kiturilor de reparații este posibil să se repare crăpăturile care ajung până la cinci sute de milimetri și găuri ale căror dimensiuni pot ajunge la zece centimetri în diametru.

Alegerea unui kit pentru reparații, trebuie să știți și modul de a face băile în sine.

Produsele obținute prin pulverizarea cu gelcoat au un strat subțire de acrilic. Pentru repararea lor se folosește o compoziție specială, datorită căreia lucrările de reconstrucție se desfășoară foarte simplu.

Băile realizate prin metoda de formare, constau dintr-o singură foaie de acril. Grosimea stratului superior al unui astfel de produs trebuie să fie de cel puțin patru milimetri. Metoda de reparare a băii depinde de mărimea și adâncimea pagubelor.

Varietăți de kituri de reparații pentru căzi acrilice

Seturile de reparații speciale includ următoarele componente:

 • lichid acrilic;
 • întăritor, fără de care acrilicul nu va seta;
 • solvent pentru degresarea zonei de baie reparată;
 • șmirghel, care sporește rugozitatea zonei afectate;
 • Adeziv epoxidic, folosit pentru zgârieturi mici;
 • lustruire hârtie pentru finisare.

Compoziția seturilor de reparații poate fi diferită, dar acrilicul, adezivul și întăritorul sunt incluse în fiecare set pentru repararea băii din acril.

Set de reparare pentru lustruire

Scopul kitului de reparare BYsan 31000Acest set include o pastă de lustruit, cu care puteți lustrui cu ușurință o baie care a pierdut luciu sau are zgârieturi mici pe suprafața sa. Cu astfel de lucruri pot fi manipulate manual, fără a utiliza unelte electrice. Suprafața după aplicarea lustruitului va arăta nouă. În prealabil, asigurați-vă că cadă de baie este într-adevăr din acril, și nu din fibră de sticlă.

Costul unui astfel de set de lustruire în Moscova este de aproximativ șapte sute de ruble.

Kit de reparare pentru crăpături și așchii

Setul include:

 • două borcane cu 20 mililitri de agent reducător acrilic;
 • pastă de lustruire, concepută pentru lustruirea fină și suprafața lucioasă;
 • set de șmirghel.

Înainte de reparații, astfel încât fisura să nu crească, ar trebui să fie perforată cu grijă în jurul marginilor.

Suprafața care trebuie reparată înainte ca aceasta să fie aplicată, spălată, uscată și degresată. Conform instrucțiunilor atașate la kit, se prepară un amestec și se aplică pentru deteriorare. Reducerea acrilicului dizolvă marginile fisurilor sau chipsurilor iar suprafața va deveni uniformă. Zona de reparații este măcinată și lustruită.

Acest set este suficient pentru aproximativ treizeci de jetoane. Prețul de la Moscova este de o mie două sute de ruble. Atunci când cumpără de la cinci seturi, costul unui kit de reparații va fi de aproximativ o mie de ruble.

Set de armare pentru consolidarea găurilor

Set de armare pentru găuri străpunseKitul include matriță de sticlă și rășină. Din aceste componente se face stratul exterior al băii.

Pentru a elimina găurile, deteriorarea trebuie mai întâi lipită din exterior. Apoi, reductorul acrilic este aplicat pe suprafața interioară a băii. Produsul este întărit cu trei straturi de covor de sticlă. Fiecare strat succesiv trebuie să se suprapună celui anterior cu două centimetri. După uscarea tuturor straturilor, suprafața este măcinată.

Un astfel de material bine ține pe orice suprafață a cadă și nu alunecă după aplicare. Cumpărați în Moscova kit de reparații de consolidare poate fi de nouă sute de ruble.

Set de reparare "S-vanna"

Acest set este destinat reparării cosmetice a suprafeței acrilice. restaurare materialul are bune proprietăți adezive, datorită căruia poate fi utilizată chiar și pentru reparația jacuzzi-urilor scumpe.

Kitul include:

 • semifabricat emailat;
 • agent de întărire;
 • solvent;
 • mijloace pentru curățarea suprafețelor;
 • mănuși;
 • bastoane, cu ajutorul cărora se elimină exageratul email și se amestecă amestecurile;
 • instrucțiuni de utilizare.

Înainte de utilizare, extractul de smalț trebuie amestecat cu întăritorul într-un raport de 100: 9,5.

Soluția este maturată timp de zece până la douăzeci de minute. Suprafața este curățată de murdărie și amestecul este aplicat uniform pe zona afectată.

La Moscova, un astfel de set de reparații poate fi cumpărat pentru opt sute de ruble.

În plus, multe companii oferă seturi de kituri de reparații pentru căzi acrilice cu alb, transparent și colorat sub orice culoare acrilică.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Băi acrilice: ce și cum să curățați acasăBăi acrilice: ce și cum să curățați acasă
Cum de a acoperi o baie cu acrilic pe cont propriu și care sunt prețurileCum de a acoperi o baie cu acrilic pe cont propriu și care sunt prețurile
Fonte din fontă, acrilice sau oțel: ce va fi mai bineFonte din fontă, acrilice sau oțel: ce va fi mai bine
Cum să acoperiți băile cu acril: metode de restaurare și prețCum să acoperiți băile cu acril: metode de restaurare și preț
Baie acrilică: ce și cum să curățați acasăBaie acrilică: ce și cum să curățați acasă
Mijloace eficiente pentru curățarea contaminanților de pe baia acrilicăMijloace eficiente pentru curățarea contaminanților de pe baia acrilică
Căzi de baie acrilice - sfaturi pentru instalareCăzi de baie acrilice - sfaturi pentru instalare
Cum sa alegi baia acrilica potrivita avand in vedere sfatul specialistilorCum sa alegi baia acrilica potrivita avand in vedere sfatul specialistilor
Mijloace eficiente pentru spălarea unei băi acriliceMijloace eficiente pentru spălarea unei băi acrilice
Repararea crăpăturilor într-o baie acrilică cu propriile mâiniRepararea crăpăturilor într-o baie acrilică cu propriile mâini
» » Seturi de reparare pentru eliminarea deteriorărilor la căzile acrilice
© 2021 amigdas.com