amigdas.com

Îmbrăcăminte de rugină: caracteristicile generale ale animalelor și speciile acestor șoareci

Îngrijorător al rozătoarelorSonia - creaturi foarte drăguțe și afectuoase care au o asemănare atât cu veverita, cât și cu hamsterul. Numele său este dormița căprui, primită, în primul rând, pentru locul locuinței sale. La urma urmei, în cazul în care trăiesc de obicei, un număr mare de copaci cu o varietate de nuci. O femeie adormită este chemată pentru că ea conduce animalul pe timp de noapte și preferă să ia un pui de somn în timpul zilei.

Caracteristici generale

Toți reprezentanții familiei de zăpadă au caracteristici similare, structura corporală și organele. Ochii tăietorului sunt mari și întunecate, urechile sunt ușor rotunjite, iar antenele sunt foarte lungi. Când luați în mâinile unuia dintre aceste animale, puteți simți cât de moi și pufos sunt. Coada este una dintre demnitățile femeii: cu blană lungă, chiar mai pufoasă decât animalul însuși.

Dormouse nu trăiește pe suprafața pământului, ci preferă să se așeze pe copaci. În cazul în care, în zona în care trăiesc, nu există un număr mare de copaci cu adevărat înalți, atunci dormița se poate așeza confortabil în păduri de orice arbust. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că unele specii din aceste șoareci se bucură de petrecere cea mai mare parte a timpului lor pe teren.

Potrivit grădinari, traverse, și, mai precis, unele dintre speciile lor sunt dăunători, deoarece aceste animale ar putea dăuna la un copac mic în grădină, sau fructe, dar nu este atât de semnificativă.

Natura dormuneiDe fapt, somnul nu poate fi negat atractivitatea. Sunt foarte drăguți și comportamentul lor este destul de distractiv pentru observație. Ele pot fi numite ficat de lungă durată, în comparație cu alte rozătoare. Dar, deși Sony și sunt minunate pentru rolul unui animal de companie, acestea nu sunt deosebit de comune. Faptul este că, așa cum am menționat mai devreme, sonia conduc un stil de viață activ numai pe timp de noapte, iar în timpul zilei sunt animale somnoros și leneș. Prin urmare, mulți iubitori de animale și nu îndrăznesc să le începe, crezând că ar fi plictisitor cu zile somnoros. Din păcate, ei nu bănuiesc că acesti rozătoare fără probleme speciale se pot adapta la ritmul uman al vieții.

mod de viață

Există un mit pe scară largă că aceste animale par să vadă prost în timpul zilei și de aceea preferă să rămână treaz în întuneric. Desigur, nu este așa. Sony sunt perfect orientate în spațiu, nu în funcție de timpul zilei, datorită viziunii lor impecabile.

O trăsătură interesantă a dormunei este structura scheletului. Mama Natura a creat-o, astfel încât de fiecare dată când aveți nevoie pentru a obține prin Sonia într-un decalaj foarte mic în copaci, care părea să fie mult mai mică decât propria sa animală, mici trase timp cât structura obișnuită a scheletului de rozătoare, el nu ar permite acest lucru. Acest factor permite animalelor să găsească cele mai izolate locuri pentru cuiburile lor, ceea ce le asigură siguranța.

Nu numai toate demnitățile menționate mai sus sunt înzestrate cu Sonya, dar și o ureche frumoasă, care le permite să vâneze fără cea mai mică dificultate. Este amuzant să te uiți la urechile lui Sonya care se mișcă în diferite direcții, îndeplinind rolul de locatori specifici care studiază terenul. Cele mai mari astfel de urechi de pe capul grădinii.

Procesul de a consuma însămânțarea unei prada este foarte asemănător cu cel al unei veverițe. Majoritatea dietei zilnice a animalelor constă în furaje solide. Sunt ușoare cochilii de diferite nuci cu dinții lor ascuțiți.

Descrierea naturii sonyÎn cazul în care nu au putut atât de bine ascunse de toate pericolele situate în așteptare pentru ei, atunci poate, aș fi devenit deja pe cale de disparitie, deoarece acestea reface rareori populația lor. Îmbătrânirea sexuală a animalelor este întârziată și, spre deosebire de alți rozătoare, se îmbină foarte puțin, doar de două ori pe an.

În plus, în gunoi rareori mai mult de cinci pui. Cu toate acestea, de la sonete se obțin mame excelente, care își protejează descendenții de tot felul de pericole.

tipuri

În Rusia au fost distribuite doar trei specii de dormune: căpșună, pădure și grădină. Toate tipurile de aceste animale sunt perfecte pentru păstrarea acasă.

căprui

În natură nightingale dormouse preferă să se stabilească în tufișuri. Dimensiunile acestor rozătoare sunt mici, de aproximativ zece centimetri. Sonia nu este atentă și, dacă este necesar, se va simți confortabilă și în crăpăturile copacilor. De asemenea, puteți adesea întâlni un dormam într-o pasăre. În timpul iernii, dormanoul se mută din cuibul său într-o nurcă confortabilă, care este aranjată în rădăcinile copacilor.

Dacă doriți să păstrați căminul de căpșuni acasă, atunci țineți cont de asta Celula ar trebui să fie destul de mare și spațioasă, deoarece animalele nu pot trăi fără a urca diverse ramuri, așa cum sunt obișnuiți să le facă în habitatul lor natural. Ar trebui menționat acest lucru Trebuie să existe mai multe cuști în cușcă. Acest lucru se datorează faptului că animalele și în natură se simt mai confortabil în prezența mai multor locuri izolate, unde se pot odihni.

Alimentați această specie un amestec de boabe diferite, și ca delicatețe animalele primesc dulciuri și nuci. În ciuda atractivității sale, soia Sonya nu este încă un animal de companie ideal din mai multe motive.

  • Orishnye dormouse: descrierea aspectuluiAnimalele sunt foarte mici și agil, așa că, dacă Sonia va fugi cu mâinile într-un loc retras, să-l prind și să aducă înapoi în cușcă, va fi foarte dificil.
  • Spre deosebire de alte specii, mirosul acestei sone este destul de ascuțit și este necesar să curățați cuștile mult mai des decât de obicei.
  • Persoanele cu alergii, rozătoarele din această specie nu se potrivesc.
  • Acestea nu pot face fără prezența unor fertilizări suplimentare sub formă de insecte, care trebuie luate în considerare de viitorii lor proprietari.

grădină

Sunt considerate frumoase din cauza blanii și a unor pete interesante pe față, care seamănă cu o mască de carnaval, ceea ce le conferă un farmec deosebit. strat de grădină dormice tinde să fie exprimate în aur, pe o coada de cal lung are o perie, și ochii și urechile lui, care sunt foarte mari și în expresivă, completă și fără acea imagine perfectă.

Viitorii proprietari de dormitoare din grădină ar trebui să ia în considerare acest lucru animale ca mișcarea foarte mult și preferă să mănânce hrana pentru animale, deși nu refuză din diverse cereale și nuci. Desigur, celula acestei specii ar trebui să fie foarte spațioasă. Un loc ideal de reședință pentru ei va fi o cușcă mare în aer liber, unde animalele pot alerga în abundență. În dieta zilnică de sony include viermi de făină și larve de insecte.

pădure

Pădurea vilei este foarte asemănătoare cu cea a semenilor, cu grădinița de grădină. Dar, dacă acesta din urmă poate fi întâlnit destul de des, păduchele pădure încearcă să aleagă locuri pentru a sta departe de oameni. Din acest motiv și din mai multe motive, nu sunt animale de companie deosebit de bune.

  • Pădure de dormit: aspectPadurea de pădure nu mănâncă la fel ca alte specii. Dieta lor este mult mai complicată.
  • O persoană particulară poate avea preferințe individuale pentru alimente și poate refuza alte alimente.
  • Mâncarea vie, care hrănește pădurea într-un habitat natural, nu este atât de ușor de găsit.

african

Această specie este cea mai populară dintre crescători. Este cel mai adesea găsită în vânzare la magazinele de animale de companie. Un roză destul de mare, a cărui lungime a corpului este de șaisprezece centimetri fără coadă și treizeci și nouă cu ea. Dormitorul din Africa este foarte atractiv. Haina lor are o nuanță de cenușă, burta este de culoare crem. Și coada, a cărei culoare principală este maro, are un vârf alb.

Dieta zilnică a acestei specii include o varietate de culturi, diverse fructe, precum și insecte. După cum înțelegeți, nu veți avea probleme cu alegerea hranei pentru animalul dvs. de companie. Principalul avantaj al animalelor este al lor sociabilitate, prietenie si abilitatea de a deveni rapid atasat proprietarului. Dacă vă antrenați animalul de companie, acesta va răspunde cu ușurință la numele dvs.

Cum să păstrați acasă

Unii oameni par să mențină aceste animale mai dificile decât alte rozătoare. Dar acest lucru este departe de caz. Rodent e drăguț nerăbdător și foarte afectuos. Cu toate acestea, există subtilități ale conținutului acestor rozătoare, pe care o vom discuta acum.

Condiții optime pentru conținutul SonyÎn primul rând, trebuie menționat faptul că Cusca pentru animalele de companie trebuie să fie din metal solid, iar paletul este realizat foarte înalt. Deoarece lucrurile din plastic ale Sony sunt capabile să răstoarne și să distrugă complet într-o chestiune de secunde. Singura complicație este că astfel de celule sunt rareori găsite pe piață sau în magazine și sunt adesea executate la comandă și, prin urmare, vor fi mai scumpe decât de obicei. Dacă este mai convenabil pentru dvs., puteți cumpăra un terariu în locul unei astfel de cuști, dar rețineți că ar trebui bine ventilat.

Vasele de băut, care trebuie să fie în mod obligatoriu în cușcă, trebuie să fie făcute dintr-un mamelon, la fel ca jgheabul animalului. Sony mănâncă mai mult decât toți ceilalți rozătoare, deci Este important să se asigure că animalul de companie nu se mănâncă, deoarece problemele cu excesul de greutate pot afecta negativ sănătatea Sony. Gunoiul din cușcă poate fi făcut din rumeguș sau din lemn în granule. Asigurați-vă că echipați casa mică pentru animal, deoarece el poate doar să doarmă în adăpostul său.

Rezumând, putem spune cu încredere că sonele sunt creaturi afectuoase și prietenoase care vor deveni animale de companie minunate!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Hare: cum se hrănește, cum supraviețuiește în naturăHare: cum se hrănește, cum supraviețuiește în natură
Sambata de animale: cum arată animalul, habitatul acestuiaSambata de animale: cum arată animalul, habitatul acestuia
Nurca europeană: o caracteristică a ceea ce arată un animalNurca europeană: o caracteristică a ceea ce arată un animal
Cum arata un koala si ce culoare au blana?Cum arata un koala si ce culoare au blana?
Cum arată câmpul hamsteri, habitatul lorCum arată câmpul hamsteri, habitatul lor
Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?Unde trăiește skunk: unde trăiește skunk-ul dungat?
Cum se determină sexul hamsterului DzhungarCum se determină sexul hamsterului Dzhungar
Dzhungar hamster: îngrijire și conținutDzhungar hamster: îngrijire și conținut
Tipuri de maimuțe cu nume, caracteristici ale fiecărei raseTipuri de maimuțe cu nume, caracteristici ale fiecărei rase
Proteină obișnuită: o descriere completă a specieiProteină obișnuită: o descriere completă a speciei
» » Îmbrăcăminte de rugină: caracteristicile generale ale animalelor și speciile acestor șoareci
© 2021 amigdas.com