amigdas.com

Despre ce fluturi visa. Interpretări ale diferitelor cărți de vis

Fluture albastru într-un visÎn mintea umană, fluturii sunt asociați cu ceva fragil, aerisit și frumos. Aripile lor colorate și luminate atrag atenția tuturor și dezarmează pe oricine. În plus, în orice moment, aceste insecte au fost considerate simboluri ale spiritualității și nemuririi. Nu e de mirare că persoana care le-a văzut crede că visul său este un avertizor al unui lucru bun, un semnal că vor avea loc curând evenimente luminoase.

Interpreții de vise, în cea mai mare parte, dau imaginii de fluture într-un vis o evaluare pozitivă și promite un om care vede succesul fluturilor în toate eforturile, bogăția și prosperitatea lui, precum și posibilitatea apariției de intrigi de dragoste. Este foarte important să dați culoarea și aspectul insectelor văzute în vis.

De ce visează un fluture de o anumită culoare

 • roșu - pericolul se apropie, cineva se hrănește cu forțele voastre de viață;
 • galben - tristețe, melancolie;
 • roz - succese pe frontul dragostei - începutul unui roman nou;
 • albastru - ceva misterios și mistic;
 • alb - boli, probleme și probleme;
 • negru - durere și necaz, boală;
 • gri - așteptați probleme.

De ce un fluture de un fel viseaza:

 • Fluturi multicolori într-un visMachaon - bârfe și probleme;
 • păun ochi - succes în toate eforturile;
 • varza - schimbari in viata personala;
 • limonadă - dorință, separare;
 • femeie dolofană - boală și necazuri, moarte;
 • noapte molie - pericol, probleme.

Un detaliu foarte important în interpretarea sensului somnului este ziua săptămânii în care fluturașul a visat

Ziua săptămâniiCe înseamnă somnul?
luniNu se va împlini
marțiTrebuie să se întâmple, dar după un timp
miercuriVa fi doar jumătate
joiUn vis care este văzut are un impact direct asupra colegilor și șefilor
vineriVa deveni realitate fără îndoială
sâmbătăAcordați atenție vieții voastre reale
duminicăDacă am visat înainte de masă, atunci se va împlini

Mărimea insectelor pe care o vedeți face clar ce scară va fi acest eveniment în viitorul tău.

Ce ar trebui să așteptați dacă fluturii au visat? Ar trebui să considerăm visele ca un semn al viitorului sau să nu le acordăm atenție? Interpreții de vise pot ajuta în acest fel.

Interpretul viselor lui Z. Freud

Joacă-te cu fluturii în visUn bine-cunoscut psihanalist simbolizează fluturi cu copii. Dacă am visat asta jucând cu frumusețile în creștere, atunci înseamnă că la nivel subconștient doriți să aveți copii în viitorul apropiat. Fluturi într-un vis stați pe haine - sunteți foarte ușor să stabiliți contactul cu copilul.

Visul fluturând fluture - pregătiți-vă pentru o întâlnire rapidă plăcută. În cazul în care ea a visat că se flutura undeva în cer, ar trebui să se aștepte o veste plăcută de la o persoană iubită. Colecția de insecte frumoase într-un vis aproape întotdeauna indică faptul că visătorul se pocăiește pentru ceva ce a făcut mai devreme.

Interpretul viselor lui Nostradamus

Marele clarvăzător credea că apariția acestor creaturi într-un vis este întotdeauna un semn bun. În înțelegerea sa esoterică, ele sunt un simbol al renașterii spirituale, al dezvoltării interioare.

În astfel de cazuri, Nostradamus sfătuiește să se gândească la începerea imediată a unei mari cauze, care, fără îndoială, va fi încoronată cu mare succes.

Dacă într-un vis țineți în mâinile voastre un frumos fluture mare - este un semn de mai sus că foarte curând veți putea aduce o mulțime de bucurie și fericire celor care au nevoie disperată de ea.

Să pierdeți o mulțime de molii frumoase într-un vis înseamnă că un visător este o persoană plăcută, înțelegătoare, sensibilă și iubitoare.

Sonnik Miller

Psihologul și ezoteristul consideră că, dacă într-un vis au văzut fluture mare, atunci trebuie să începeți să așteptați cele mai recente știri. Un vis în care molii frumoși se zbură cu ușurință de la o floare la alta sunt dovezi că trupa neagră a vieții sa sfârșit în cele din urmă și acum, în toate cazurile, veți fi însoțit de un mare noroc. Ahead se așteaptă bogăție, cunoștințe plăcute și o petrecere plăcută cu prietenii.

Big fluture într-un visDar dacă erau fluturii alb, atunci acest lucru împiedică apariția bruscă a unor boli grave și, cel mai probabil, veți fi învinovățiți pentru asta. Chiar și cel mai rău semn este negru. Dacă ați visat - în curând cineva de la rude sau prieteni se va îmbolnăvi și poate chiar va muri. Dacă o fată tânără sau o femeie într-un vis premiază multe fluturi frumoase colorate - atunci acesta este un semn foarte bun, indicând că în curând va intra într-o căsnicie fericită și puternică.

Sonny Hasse

Dacă au visat negru molii, atunci înseamnă că vă expuneți la efectele frecvente ale fricii inexplicabile și neînduplecate. Acest vis mărturisește, în primul rând, că în viață trebuie să fim capabili să scăpăm de prejudecăți și să punem totul în locul ei în timp. În caz contrar, veți avea o depresiune profundă.

Dar dacă am visat că cineva aduce un fluture negru în casă și apoi îl eliberează, atunci acesta este un simbol extrem de reușit, un semn că o persoană va avea în curând noroc.

Multe insecte negre mari visează la schimbări uriașe în viața personală a visătorului.

Visul lui Wangi

Un binecunoscut clarvăzător din Bulgaria, în imaginea de fluturi colorați, a văzut oameni. În opinia ei, fluturele colorat văzut în vis, fluturând peste iarbă, promite visătorului un viitor fără griji și fericit.

Dacă un insect care stă la ceva își pierde aripile, atunci probabil că sunteți gata pentru începerea unei vieți fericite de familie. Multe fluturi colorate, văzute într-un vis, promiteau o întâlnire mult așteptată cu un om bun.

Dream Lofa

Să prind un fluture într-un visA văzut într-un vis fluture frumos - într-un timp scurt, așteptați vesti interesante. În interpretul său de vise, Loff crede că sunt simboluri ale senzațiilor plăcute, bucuriei și distracției. Un vis despre aceste creaturi vă promite un moment bun într-o companie plăcută de prieteni.

încerca să prindă un fluture într-un vis - Încercați să vă prindeți norocul. Dacă un fluture negru zboară într-un vis, înseamnă că cei din jurul tău sunt foarte subestimați și sunt șterși, în ciuda intențiilor bune.

Dacă cineva încearcă să prindă insecte colorate într-un vis, atunci înseamnă că cineva va face greșit ideile tale.

Dream Longueau

În interpretul său de vise, Longo exprimă ideea că o persoană care a văzut fluturi poate găsi în cele din urmă pacea mult-așteptată a minții. Trupa neagră, toate nenorocirile și necazurile, sunt deja mult în urmă, și numai bucurie și succes așteaptă în față.

Insectele ucise, sau mulți dintre ei, avertizează pe visător asupra necazurilor care îl amenință. Poate inseamna si prieteni falsi, sau pur si simplu nebuni. În astfel de momente, nu ar trebui să vă stabiliți obiective inaccesibile și să ascultați sfatul celor care sunt cu adevărat costisitori.

vis joc cu fluturi fluturi - În curând așteptați o conversație cu autoritățile despre creșterea viitoare.

Vis pentru Ecaterina cel Mare

În această carte de vis, fluturele reprezintă un simbol al impermanenței și a vântului. Pentru a vedea în vis o molie flutter - pentru a primi rapid de știri plăcute. În cazul în care va reuși să-l prindă, apoi prezice că așteptați un mare succes în afacerile de dragoste. Un fluture plutind pe o iarbă frumoasă sau pe flori vă promite să primiți o bogăție nespusă și o viață prosperă. Multe dintre aceste creaturi într-un vis simbolizează prietenii vesel și o întâlnire timpurie cu ei.

Butterfly visează la o femeie tânără - foarte curând va începe o poveste de dragoste interesantă, care ar putea să se încheie în căsătorie cu o căsătorie legitimă.

Luna albă într-un vis - un precursor al declanșării unei boli a visătorului însuși sau a uneia dintre rudele și prietenii săi. Black este un predicator al începutului unei cariere bune, rapide în viitor.

Ar trebui să fiți foarte atenți și atenți dacă ați văzut într-un vis insectă fără aripi - trebuie să înțelegeți cu atenție și să aruncați înapoi câteva prejudecăți nefondate, altfel așteptați probleme. Un fluture cu aripi arse într-un vis avertizează asupra prezenței prietenilor falsi, a invidiaților și a celor care îi place să lovească un baston în roată.

Mila într-un vis fluturând aripi, dar nu poate zbura? Din păcate, visele tale nu se vor împlini niciodată, nu vor face încercări în zadar și nu se vor concentra pe ceva mai important și mai important.

Dream Interview de Denise Lynn

Psihanalizatorul Denise Lynn crede că un fluture este un semn minunat, care anunță o nouă acțiune interesantă la cel mai înalt nivel. Este un simbol al renașterii și o nouă viață, care simbolizează bucuria absolută și fericirea extraterestră.

Dream Dream Book

Fluture în visFluturașii au apărut brusc în totul dvs. - în curând va începe o nouă poveste de dragoste cu consecințe favorabile. Acest vis poate profeti un mesaj rapid de la un iubit cu care te afli într-o separare forțată. Tinerii băieți și fetele vis de molii promite succese pe frontul iubirii, care poate duce la o căsnicie fericită și puternică de mulți ani. Dacă o femeie visează că o casă albă intră în casă - în viața reală, dorința ei, din nefericire, nu se întâmplă.

Vechea carte de vis franceză

Apariția fluturilor într-un vis înseamnă flirturi de iubire și întâlniri romantice în viața reală. Aceste creaturi au visat o tânără - în curând se va îndrăgosti de o lungă perioadă de timp. Mulți fluturii frumoși și străluciți au visat la un bărbat - el va avea mulți fani.

Insectele stau pe o floare, sau o altă plantă - așteaptă noi cunoștințe. Multe fluturi se flutură în luncă - trupa neagră a vieții sa încheiat, acum peste tot veți fi însoțiți de succes și noroc. De asemenea, morții simbolizează prăbușirea tuturor speranțelor.

Cartea Dream Dream

Fluture albastru frumos într-un visImaginea unui fluture în visuri este un simbol al speranței și al credinței. O persoană bolnavă se poate recupera în cele din urmă, iar cei săraci își vor îmbunătăți în mod semnificativ situația financiară, iar afacerile vor crește. Dacă o molie într-un vis a venit la un om bogat, atunci îi costă o parte din banii săi de a dona pentru nevoi caritabile - aceasta va plăti, fără îndoială, o sută de ori.

White fluture într-un vis simbolizează purificarea sufletului și a gândului, iar negrul este un simbol al forțelor mistice și chiar răului. O insectă care zbura deasupra capului a visat - acest lucru simbolizează adoptarea unei decizii foarte importante care va afecta restul vieții unei persoane.

Cartea viselor chinezești

Butterfly - un avertizor al războaielor și dezastrelor care se apropie. Femeia căsătorită, promite o ceartă cu sora sau cu un prieten. Flying în jurul casei, în special negru, - în curând în această casă va bate nenorocirile și bolile.

Frumusețe fluture a visat o tânără - în viitor se va căsători cu un bărbat foarte bogat și generos. Aurul de molii promite împlinirea rapidă a celei mai iubite dorințe. O insectă cu aripi sparte înseamnă boală și sărăcie.

Cartea viselor moderne

 • Visat de un fluture alb - un suflet viu al omului.
 • Negrul este cel care a murit cu mult timp în urmă.
 • Bright, colorat - succesul și dragostea viitoare.
 • Multe insecte zburătoare pe luncă - așteptați o vacanță sau o sărbătoare cu prietenii.
 • Un fluture s-a așezat pe o floare, este o bucurie - vei găsi un nou prieten.
 • Mielă de noapte, înfășurată peste foc - sunteți în pericol, aveți grijă.
 • Prindeți cu ajutorul unei rețele - spre succes în carieră-mâini - să se certe cu rudele.
 • Pentru a vedea cum cineva a reușit să prindă un fluture - va deveni un martor accidental al accidentului.
 • Prindeți mâinile unei molii de noapte - pentru a avea o dorință puternică față de persoana decedată.
 • Am visat cum o insectă a intrat într-o pânză de păianjen - feriți-vă de o persoană greșită.
 • Scriptura, cu aripile rupte - acțiunile tale cauzează pe cineva o durere ascuțită - visele nu se vor împlini.
 • Pentru a se dezactiva - în trădare și plângeri grele.
 • Butterfly regreta nectarul dintr-o floare - asteapta o plina de placeri de viata.
 • A visat o insectă moartă - în curând se va întâmpla un eșec mare.
 • Pentru a cumpăra un fluture - fiți atent și nu faceți acte greșite.
 • Se așeză pe braț - o dată foarte plăcută avea să aibă loc în curând.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce părere au păduchii despre interpretarea cărților de vis?Ce părere au păduchii despre interpretarea cărților de vis?
Butterfly Admiral: descriere, formă vernală, caracteristică specieiButterfly Admiral: descriere, formă vernală, caracteristică speciei
Ce visează florile, interpretarea visuluiCe visează florile, interpretarea visului
Ce poate să viseze un război, care este sensul unui astfel de visCe poate să viseze un război, care este sensul unui astfel de vis
Ce vis despre iepure, ce spun cărțile de vis?Ce vis despre iepure, ce spun cărțile de vis?
Interpretarea viselor: ce face visul unei fetițeInterpretarea viselor: ce face visul unei fetițe
Ce struguri de vise: interpretarea diferitelor cărți de visCe struguri de vise: interpretarea diferitelor cărți de vis
Ai un vis cu un inel de aur? Aflați ce înseamnă ineleleAi un vis cu un inel de aur? Aflați ce înseamnă inelele
Cum arata sarcina?Cum arata sarcina?
Ce visează ratoni: interpretarea cărților de vis, dacă visează la femeiCe visează ratoni: interpretarea cărților de vis, dacă visează la femei
» » Despre ce fluturi visa. Interpretări ale diferitelor cărți de vis
© 2021 amigdas.com