amigdas.com

Prezentare generală a acordeonului: dispozitiv, dimensiuni și preț

Usi interioare glisante-acordeonFoarte mulți proprietari de apartamente mici sunt nevoiți să economisească într-un fel spațiu de locuit. Pentru a rezolva această problemă, mulți instalează ușile cu un acordeon, prețul căruia este destul de accesibil pentru mulți cetățeni.

În trecut, au fost instalate doar pentru a economisi spațiu. Astăzi au apărut numeroase soluții de proiectare, folosind materiale moderne de înaltă calitate. În astfel de proiecte, o astfel de ușă devine un înlocuitor excelent pentru dispozitivele cu balansier interurban. Ca rezultat, interiorul apartamentului devine mai atractiv și expresiv.

Cum este amenajată ușa acordeonului?

Door-acordeon în design interiorDesignul unei asemenea uși glisante este realizat din mai multe panouri verticale. Ele sunt ținute de bucle mici. Capătul inferior este fixat la mufa ușii, iar cel superior este fixat pe bara.

Pentru construcția glisantă se folosesc rulmenți cu bile, Făcând ușile interioare glisante este absolut silențioasă și foarte ușoară. În majoritatea cazurilor, acest "acordeon" este compus din trei sau patru secțiuni. Deoarece ușile de dimensiuni nestandard se întâlnesc foarte des, prin urmare, într-un set complet, introduceți panouri speciale suplimentare.

Caracteristica cea mai atractivă a dispozitivului interior, cum ar fi "acordeonul", este considerată o oportunitate de a salva 1m² de spațiu. Atunci când se instalează o structură oscilantă, trebuie să ne gândim la aranjamentul mobilierului, nu există o astfel de problemă pentru "acordeon".

Door-acordeon: exemple
Cum să instalați acordeonul ușă cu propriile mâiniUsi interioare glisante-acordeonDoor-acordeon în design interiorCum să instalați acordeonul ușă cu propriile mâiniUsi interioare glisante-acordeonDoor-acordeon în design interiorCum să instalați acordeonul ușă cu propriile mâiniUsi interioare glisante-acordeonDoor-acordeon în design interiorCum să instalați acordeonul ușă cu propriile mâiniUsi interioare glisante-acordeonDoor-acordeon în design interiorCum să instalați acordeonul ușă cu propriile mâiniUsi interioare glisante-acordeonDoor-acordeon în design interiorCum să instalați acordeonul ușă cu propriile mâiniCum să instalați acordeonul ușă cu propriile mâiniUsi interioare glisante-acordeonCum să instalați acordeonul ușă cu propriile mâiniDoor-acordeon în design interior

Astăzi, site-urile de internet sunt propuse spre implementare o mulțime de soiuri de astfel de usi de interior la prețuri accesibile. În cataloage există fotografii colorate ale "acordeonului" cu fabrica producătorului, dimensiunile ușilor acordeonului și prețul.

Majoritatea acestor dispozitive interioare glisante sunt montate fără praguri. Prin urmare, instalația nu încalcă învelișul de podea.

În principiu, "acordeonul" acestea sunt jaluzele verticale, colectate împreună cu ușa-carte. De obicei, lățimea panourilor nu depășește 125 de milimetri. Designul poate fi foarte diferit. Totul depinde de materialul panourilor:

 • lemn;
 • din plastic;
 • aluminiu;
 • cu inserții din sticlă sau din piele.

Fiecare proiect trebuie să aibă:

 • ghidaj feroviar;
 • role;
 • dopuri

Avantajele și dezavantajele acordeonului de ușă

Aceste modele au un număr mare de proprietăți pozitive. Cele mai importante sunt:

 • Door-acordeon în design interiorPosibilitatea de a folosi zona, care în ușile balansoare ar deveni un "spațiu mort".
 • proiectarea poate fi automatizată;
 • în cazul unei îngustări sau lărgiri a deschiderii, Nu trebuie să schimbați această ușă la unul nou. Trebuie doar să ștergeți sau să adăugați numărul dorit de panouri;
 • ușa funcționează absolut fără zgomot;
 • adecvat spațiului de zonare, care acționează ca o partiție staționară;

Cu toate acestea, printre multe calități pozitive, există mai multe deficiențe:

 • scurtă durată de funcționare;
 • izolare fonică slabă;
 • izolație termică scăzută.
 • Când ușa acordeonului se află în poziția pliată, portiera scade cu lățimea.
 • instalarea unei astfel de construcții este posibilă numai în deschideri dreptunghiulare, dimensiuni standard.

Unde pot monta ușa acordeonului?

Cum să instalați acordeonul ușă cu propriile mâiniAstfel de usi interioare sunt instalate aproape pretutindeni. Sunt potrivite pentru:

 • hol;
 • dormitoare;
 • pentru copii;
 • camera de zi.

Asemenea ușile-acordeoane sunt foarte populare atunci când se creează un apartament studio. Instalând o ușă ușoară din plastic, puteți împărți camera în anumite zone.

Deoarece aceste usi au o varietate de culori, poti crea un dressing separat sau un boudoir feminin. Instalat "acordeon", garderobă garderoba, aspectul său va arata ca un ecran de lux. Interiorul va arăta mai elegant și original.

Multe modele de "acordeoane" interioare sunt realizate fără un cadru de ușă. Prin urmare, ele pot fi instalate pe toată înălțimea camerei.

Designul culisant devine indispensabil atunci când camera de zi trebuie combinată cu bucătăria. Această distincție pare întotdeauna frumoasă și spectaculoasă.

Trebuie să spun că ușa, cu mecanismul "acordeon" este instalat nu numai în apartamente mici. Este potrivit pentru instalarea în case de vacanță. Aici foarte des există problema construirii unei ieșiri suplimentare, care duce la grădină.

Instalați mari structuri swinging, câteodată foarte inconfortabil. "Garmoshka" face posibilă crearea rapidă a unei noi intrări, economisind bani considerabili.

Baia este foarte dificil de extins prin camerele adiacente. Ușa acordeonului rezolvă o astfel de problemă, dar ar trebui să fie realizate din panouri din plastic, care sunt rezistente la umiditate ridicată.

În plus față de plastic, puteți utiliza lemn tratat cu un lac rezistent la umiditate.

S-au găsit astfel de desene sau modele care sunt utilizate pe scară largă pentru închiderea încăperilor auxiliare De exemplu, locul în cămară va fi salvat, iar lenjeria decorată va completa interiorul camerei.

"Harmonica" poate fi instalat pe ușa dulapului. Dar ar trebui să fie foarte ușor. Dacă acest design este decorat cu un decor frumos, de exemplu, cu modele luminoase, atunci cabinetul va dobândi un aspect original și luxos.

Cum de a alege ușa acordeon dreapta?

Usi interioare glisante-acordeonCând cumpărați, profesioniștii recomandă să acordați o atenție deosebită canalelor pentru caneluri, precum și cadrului metalic. Din aceste detalii depinde viitoarea zgomot a muncii.

Atunci când dispozitivul de alunecare este realizat de înaltă calitate, acesta se glisează foarte ușor și fără probleme atunci când este deschis.

Atunci când cârpele de alunecare sunt deschise, nu există nici o distanță între ele.

Materialul panourilor depinde de viitorul clădirii, unde este planificată instalarea structurii. De exemplu, plasticul este cel mai potrivit pentru:

 • baie;
 • sauna;
 • verande;
 • bucătărie.

Panouri din lemn, este mai bine să instalați pentru:

 • pentru copii;
 • camera de zi;
 • dormitoare;
 • camera de lucru.

"Garmoshka" de panouri de sticlă va decora intrarea pe terasă sau grădină.

În lumea modernă, "acordeonul" poate fi folosit nu numai ca păstrarea excedentului de metri pătrați. aceasta design simplu și convenabil potrivit pentru orice interior, va fi decorarea fiecărei camere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografieCare sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Cum se instalează ușile pentru un dulap cu mâinile taleCum se instalează ușile pentru un dulap cu mâinile tale
Funcționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lorFuncționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lor
Caracteristici și fotografii ale acordeonului pentru ușile interioareCaracteristici și fotografii ale acordeonului pentru ușile interioare
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Doar acordeon în fotografii și fapteDoar acordeon în fotografii și fapte
Usi interioare culisante: fotografie, pret si descriereUsi interioare culisante: fotografie, pret si descriere
Uși de interior `carte`, preț și fotografieUși de interior `carte`, preț și fotografie
Caracteristicile ușilor glisante pentru dulapurile cu uși glisanteCaracteristicile ușilor glisante pentru dulapurile cu uși glisante
» » Prezentare generală a acordeonului: dispozitiv, dimensiuni și preț
© 2021 amigdas.com