amigdas.com

Ulei de benzină: calm: alimentator, criterii de selecție

Cum se diluează benzina pentru motoarele de ferăstrăuChainsaw - un atribut indispensabil în viața unui bărbat, deci este important să aveți grijă de instrument și să aveți grijă corespunzătoare. Proprietarii înțeleg importanța uleiului de calitate pentru lubrifierea acestuia și impactul său asupra muncii complete și eficiente. Există o mare varietate dintre ele. Dar nu toată lumea știe exact ce trebuie să fie folosit pentru a face munca lui să fie ușoară și productivă.

Dispozitiv de alimentare cu lanț pentru lanț

Ferăstraiele cu lanț sunt destul de mici. Ele au un nivel ridicat de capacitate de tăiere și sunt mai puternice. Aceste avantaje atrag cumpărătorii spre modelele acestei companii.

Lanț cu lanț Stihl MS 180: funcționare defectuoasă și reparațiiSistemul de lubrifiere a lanțului de ferăstrău Calma constă din următoarele componente:

 • Șina de ghidare.
 • A văzut lanțul.
 • Pompa de ulei.

Alimentarea cu ulei prin funcționarea pompei are o reglare specială. Un fapt important este că lanțul este șters în timpul întregii operații a ferăstrăului, astfel încât produsul petrolier de pe suprafața sa trebuie să curgă continuu.

În timpul funcționării sculei, un material de grăsime iese din canelura pneului, imediat absorbită de rumeguș, astfel încât lanțul este lubrifiat automat. Există modele care au o dozare de material care este alimentat în lanț. Modelele cu preț scăzut sunt echipate numai cu o pompă de mână. Funcționează acționând pe mâner.

Criteriile de selecție a lubrifianților

După cumpărarea dispozitivului, poate fi necesar să alegeți uleiul pentru bobina din ferăstrăul cu lanț. La urma urmei, întreținerea adecvată a echipamentului sporește eficiența și economisește de la spargere de orice fel. Eficiența ferăstrăului depinde în mod direct de utilizarea combustibilului și a lubrifiantului bun.

Ferăstraiele cu lanț au un motor în doi timpi cu carburator și 2 rezervoare (benzină și ulei). Pentru alegerea corectă a uleiului pentru ferăstraie, este necesar să cunoașteți criteriile sale:

 1. Umplerea uleiului pentru lubrifierea lanțului se efectuează într-un rezervor special pe gâtAr trebui determinată producător, . T. Pentru un ulei de uz casnic modele simple (motociclete) într-o proporție de 1 la 25, și străine - produse lubrifiante marca, proporția de 1 până la 40 (proporția de ulei la benzină). De fapt, proprietarii înșiși determină ce să se aplice. Ar trebui să fie pregătit că utilizarea abuzivă va duce la o reducere a capacității și a productivității. Cele mai multe uleiuri de motor sunt folosite, dacă nu există unul, atunci uleiul de transmisie. Experții recomandă ca acest producător să folosească acesta din urmă.
 2. Trebuie să știți culoarea. Pentru un motor cu lanț în doi timpi, sunt potrivite culorile roșu, verde și albastru.
 3. structură.

Lista uleiurilor după raportul dintre preț și calitate

 • Viking H. D. 10 W-30 - este folosit pentru motoare mici în 4 timpi, poate fi utilizat indiferent de sezon, dar temperatura aerului ar trebui să fie de cel puțin minus 15 grade. Este vândut în sticle (volum de 0,6 litri), costă aproximativ 360 de ruble.

Lubrifiant pentru motoarele în doi timpi:

 • Volumul de 100 ml - îl puteți cumpăra pentru 90 de ruble, trebuie să adăugați benzină de la 1 la 50 (20 de grame de ulei pe litru de benzină). Acest tip este special conceput pentru ferăstraie cu lanț. Componenta principală este mineralele. Poate fi folosit și pentru alte modele de producători diferiți.
 • Mineral lubrifiant în doi timpiStihl (volum 1L), conceput pentru ferăstraiele producătorului Calm. Se diluează de la 1 la 50. Bazele lubrifiantului sunt substanțele minerale. Prețul variază între 500 r.
 • Stihl cu un dozator (volum 1L). Diluat într-un raport de 1 până la 50. Prețul este de aproximativ 600 r.
 • Stihl H. P. Ultra (volum 100 ml), raportul 1 la 50. De asemenea, fabricat pentru ferăstrăul cu lanț liniar. Acesta este un ulei sintetic. Are un grad ridicat de avantaje de lubrifiere. Folosit pentru alte modele de motoare în 2 timpi. Costul acestui lubrifiant variază în interval de 120 r.
 • Stihl (volum 5 l), raportul dintre produsul lubrifiantului și benzină este de la 1 la 50. Componenta este aditivi minerali. Creat direct pentru ferăstraie cu lanț Un calm, cu motor în 2 timpi. Aplicat altora. Prețul este de 1500 r.
 • Stihl H. P. Ultra cu un dozator (volum 1L), diluat în proporție de 1 până la 50, realizat pentru producătorul de ferăstraie Stil. Poate fi folosit și pentru alte branduri. Costul a 1100 de ruble.

Uleiuri pentru lubrifierea lanțului de ferăstrău

 • Ulei pentru lanț și pneuri StihlStihl pentru lubrifierea în lanț (volum 1L). Acest lubrifiant pe bază de sinteză, care împiedică complet tăierea lanțului în timpul funcționării pe termen lung. Prețul de 215 r.
 • ForestPlus - ulei mineral, este ambalat în diferite tipuri de recipiente. Creează un film pe anvelopă și lanț, care păstrează chiar și la viteze mari. Categoria de prețuri începe de la 293 r.
 • BioPlus este un lubrifiant pe bază de legume care este ecologic. Acesta este ambalat în mai multe tipuri de containere, prețul depinde de tipul său, și în fiecare regiune este diferit, acesta începe de la 444 ruble.
 • SynthPlus este un ulei semisintetic, funcționează chiar și la minus 25 de grade, se amestecă perfect cu BioPlus, ceea ce face ușor trecerea de la un tip de ulei la altul. Fasuetsya într-un container similar celui precedent. Costul de 369 de ruble.

Lanț de ferăstrău este mai bine să lubrifiați cu uleiul BioPlus, deoarece uleiurile rămase sunt proiectate pentru condiții grele sau lucrează în sezonul de iarnă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să porniți un lanț de ferăstrău: instrucțiunea pentru un "calm"Cum să porniți un lanț de ferăstrău: instrucțiunea pentru un "calm"
Chainsaw `calm `: avantaje, tipuri, sfaturi despre alegereChainsaw `calm `: avantaje, tipuri, sfaturi despre alegere
Sfaturi pentru alegerea lanțurilor de ferăstrău: caracteristici, modele de mărci diferiteSfaturi pentru alegerea lanțurilor de ferăstrău: caracteristici, modele de mărci diferite
Lanț pentru ferăstraie cu lanț: care este mai bineLanț pentru ferăstraie cu lanț: care este mai bine
Cum sa faci o fabrica de la un ferastrau cu mainile taleCum sa faci o fabrica de la un ferastrau cu mainile tale
Reparați defectele lanțului cu mâinile propriiReparați defectele lanțului cu mâinile proprii
Dispozitivul de strunjire cu lanț și repararea sculelor de către mâinile propriiDispozitivul de strunjire cu lanț și repararea sculelor de către mâinile proprii
Criterii de selectare a lanțului de lanț pentru ferăstraiele cu lanțCriterii de selectare a lanțului de lanț pentru ferăstraiele cu lanț
Alegerea uleiului pentru lanț cu lanțAlegerea uleiului pentru lanț cu lanț
Dispozitivul, ajustarea și reglarea unui carburator al unui lanț de lanțDispozitivul, ajustarea și reglarea unui carburator al unui lanț de lanț
» » Ulei de benzină: calm: alimentator, criterii de selecție
© 2021 amigdas.com