amigdas.com

Descrierea raselor de câini din Belgia și Bruxelles Griffon

PetGriffin de câine

- rasa este foarte interesantă și unică, atât în ​​aspect, cât și în caracter. Câinele Griffon arată fermecător, ca o maimuță, la un alt brânză. La prima vedere, pare furios, feroce și aspru, dar merită să știm puțin mai bine și putem observa deja că, de fapt, este foarte bun, bucuros și prietenos.

Rasă de caini Griffon

De asemenea, grifonul de câine se descurcă bine cu copiii și este capabil să culoarea gri, plictisitoare de viață de zi cu zi. Trebuie remarcat faptul că această rasă a fost utilizată anterior pentru capturarea șobolanilor și a altor rozătoare.

Gryphon - un adevărat cadou pentru întreaga familie, în special pentru copii, nu va ofensa niciodată copii și va fi aproape principala divertisment pentru ei. De asemenea, am vrut să subliniez faptul că grifonul nu va tolera, în niciun caz, o atitudine proastă din partea persoanei, câinele poate chiar să mănânce în furie, astfel încât copiii trebuie să fie avertizați să nu-l supăr pe câine.

Natura grifonilor

Nu există nici o îndoială că rasa Griffon este complet lipsită de furie și agresiune. Grifonii au un respect mare și profund pentru stăpânii lor. Sunt extrem este mereu în centrul atenției, fi înconjurați de îngrijire, afecțiune și iubire, nu acceptă singurătatea. Într-un mediu al altor animale grifonii aspiră să fie favorite. Proprietarul unei astfel de rase de câini nu ar trebui să adulte și să prețuiască excesiv animalul, altfel animalul va simți puterea și se va comporta în locuință ca un maestru cu drepturi depline, va deveni auto-conceiat și narcisist.

Grifonul de la Bruxelles

Un prieten ascultător adevărat - Un companion, înțelept, preferă să rătăcească. A fi păstrat într-un apartament este impecabil, excelent în formare, foarte supus, vâsle și jucăuș, maleabil, latrat destul de ocazional exclusiv pentru protecție. Solicitarea în atenția proprietarului, preferă plimbări lungi în aerul proaspăt, deoarece mărimea lui este câine extrem de puternic. Griffinii sunt foarte supuși și umili.

Descrierea câinelui de rasă Brussels Griffon

Bruxellesul Griffon este o rasă decorativă, un câine vesel, energic, amuzant, de dimensiuni reduse, în același timp cu o minte vie, care iese în evidență cu vigilență și sensibilitate. Bărbații și femeile se disting perfect vizual, deși nu sunt foarte diferite în ceea ce privește dimensiunea.

apariție

 • Capul grifonilor este rotund, relativ mare la trunchi.
 • Dinții sunt mici, strâns fixați.
 • Nasul - mic, întunecat, subțire, împărțit printr-o canelură exactă.
 • Ochii foarte distinși, clari, înțelepți, rotunzi, se află la o distanță mare una de cealaltă.
 • Corp - format pătrat, este de dorit ca lungimea spatelui de la greabăn la coji să fie identică cu înălțimea la greabăn.
 • Membrele sunt drepte, chiar și dispuse pe larg, paralele unul cu celălalt.
 • Mersul este dominator, ferm, victorios.
 • Coada grifonului de la Bruxelles este păstrată cu înălțime.
 • Lână - Bruxelles și belgianul Griffons - câini cu părul dur, cu substrat. Lana trebuie să aibă o anumită lungime. Parul foarte lung, care întunecă aspectul, este foarte nedorit.
 • Mișcarea: masivă, cu cea mai mare creștere a membrelor frontale și considerate deficiențe.
  Bruxelles Griffon
  Micul Griffin DogGrifonul belgianGriffin pentru animale de companie

culoare:

 1. Bruxelles Griffon: roșu-castan, pe mustață și barbă este prezentă o mică culoare neagră.
 2. Grifonul belgian: negru și negru - bronz. Semnele de ton trebuie să fie în mod special colorate. Există un amestec de întuneric și roșu, deși negru sau negru și bronz este mult preferat.

Defecte - caracterul este vicios sau prea timid.

dezavantaje:

 1. Pigmentarea pe nas. Indiferent ce alte pigmentări, fără a include întunericul.
 2. Limbă vizibilă cu gura închisă.
 3. Gura inferioară curbată, curbată.
 4. Toate tipurile de alte culori, pe lângă cele descrise în standard, sunt, de asemenea, griș, albastru-bronz, maro-bronz, ficat.
 5. Tot felul de pete albe pe alb.
 • Câinele grifon, care demonstrează ciudățenia fizică sau psihologică, trebuie eliminat.
 • Greutate - nu mai mult de 6 kg.

Descrierea rasei Belgian Griffon

Aspectul câinelui acestei rase este destul de frumos. Grifonii sunt mici, construite compact, elegante și elegante. Prin natura aceasta rasa de caini este nestingherita, curajoasa, desi foarte prietenoasa. Botul este rotund, ochii nu sunt convexi. Un mic câine belgian este potrivit pentru a trăi într-o locuință urbană.

câineGrifonul belgian este întotdeauna întunecat sau aproape de negru. Prin structura proprie, lana este foarte asemănătoare cu restul animalelor.

Grifonul belgian mănâncă ceea ce îi este dat. Îi place să mănânce bine, deși acest lucru nu afectează greutatea lor în nici un fel. Dar nu le tratați cu delicatese în cantități mari, trebuie să existe o măsură în tot. lor rație ar trebui să fie compuse din produse naturale. Realizarea meniului pentru grifon trebuie să ia în considerare în mod necesar vârsta și starea animalului. Un câine energetic ar trebui să fie hrănit cu cea mai nutritivă hrană, iar câinele și câinele de bătrânețe trebuie hrănite rare și în porții mici.

Grifonul belgian are o stare minunată de sănătate și este considerat un mic ficat lung. Locuiește aproximativ 12-15 ani.

Grijă pentru grifoni

 • Este necesar să împletiți săptămânal gâtul de păr de mai multe ori. Se recomandă utilizarea unei perii cu dinți largi și puternici, ceea ce poate ajuta la prevenirea incursiunilor de păr.
 • Griffinii rigizi trebuie să mănânce după aceea pentru a-și șterge barba, cu o altă dezvoltare a evenimentelor pe care câinele o va face singur, doar despre obiectele care o înconjoară.
 • Câinii de câini din această rasă sunt, de asemenea, rare - este suficient să se efectueze această procedură nu mai mult de o dată la șase luni. Pentru îmbăiere aplicați un șampon special, creat special pentru îngrijirea lânii dure.
 • În timpul călătoriei, faceți tot posibilul pentru a împiedica apariția apei în ochi și urechi.
 • Multing în această rasă de câini este slab manifestată, prin urmare, câinii sunt forțat smulse o dată pe an. Este de dorit să se dezvolte un obicei al acestei proceduri la un catelus din copilărie.

Rasă de grifonDe fapt grija pentru grifoni aduce o plăcere extraordinară, poate cineva să ne împovăreze. Pentru a vă face animalul de companie cel mai remarcabil și mai notabil dintre toate - este recomandabil să cumpărați haine pentru el. Ei devin repede dependenți de decorațiuni. Ridicarea decoratiilor cainelui trebuie sa fie foarte atenta ca hainele sa nu impiedice miscarile animalului, sa nu frece pielea si sa aiba dimensiunile potrivite.

Avantaje și dezavantaje

Grifonul belgianCel mai mare avantaj al grifonului îl reprezintă fidelitatea, sacrificiul, zelul, veselia și optimismul. Calitatea și controlul lor este o calitate născută, la fel ca bunăvoința.

Aceste creaturi perceptive simt starea de spirit și starea de spirit a proprietarului. Cele mai mari slăbiciuni sunt îndoielile dureroase în fidelitate și dragoste. În mod similar, nici o rasă nu poate fi geloasă pentru proprietar față de societate. El poate sperie copilul, deși nu mușcă niciodată. În cazul în care câinele este stricat, el devine impudent, nepoliticos și sfidător.

Griffon Food

Un câine perfect de companie pentru rasa GriffinGrifonii nu sunt pretențioși în mâncare, deci pot fi hrăniți de ceea ce mănâncă întreaga familie. Este foarte important să nu existe carne de pui în alimente, care afectează negativ activitatea tractului gastro-intestinal. Gryphon nu are nevoie de o utilizare constantă a unui număr mare de carne. În timpul zilei, este suficient să absorbiți 300 de grame. carne. Nu se recomandă folosirea exclusivă a alimentelor uscate în dieta animalelor, aceasta poate duce la constipație.

În general, locul slab al grifonilor este tractul intestinal. Stomacul în grifoni este extrem de susceptibil și tolerează prost hrănirea. Categoric, hrană interzisă din masă sub formă de cârnați, produse din carne, dulciuri și alte produse chimice, care conține o cantitate uriașă de conservanți. În ceea ce privește apa, trebuie să fie curată și prezentă în accesul zilnic și gratuit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Petersburg orhidee: o descriere a rasei, ce fel de câine este asta?Petersburg orhidee: o descriere a rasei, ce fel de câine este asta?
Rasa belgian Griffon: descriere și caracteristiciRasa belgian Griffon: descriere și caracteristici
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Numele raselor mici de câini și caracteristicile lorNumele raselor mici de câini și caracteristicile lor
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
French Shepherd: o descriere a raseiFrench Shepherd: o descriere a rasei
Comparație între un retriever de aur și labrador, care este diferențaComparație între un retriever de aur și labrador, care este diferența
Cele mai populare rase de câini pentru anul 2017Cele mai populare rase de câini pentru anul 2017
» » Descrierea raselor de câini din Belgia și Bruxelles Griffon
© 2021 amigdas.com