amigdas.com

Cele mai periculoase rase de caini din lume pentru oameni

Cele mai periculoase rase de câiniUn câine este un prieten al omului

. Fiecare dintre noi a auzit această frază de la o vârstă fragedă. Suntem obișnuiți cu acel câine ca membru al familiei. În fiecare zi, pe jos pe străzile orașului, din ce în ce mai mult vedem oamenii cu animalele lor de companie.

Cineva are niște câini drăguți și cineva, se pare, are mașini de ucidere reale. Desigur, animalele în sine nu sunt de vină pentru faptul că o astfel de etichetă a fost spânzurat pe rasele lor.

Cele mai multe rase au o reputație atât de neplăcută datorită stăpânilor lor iresponsabili.

Educație incorectă, provocarea vătămărilor, agresiunea, iresponsabilitatea sunt factori care influențează cât de periculoasă va fi câinele nu numai pentru alții, ci pentru voi înșivă. Nu e de mirare că spun că nu există câini răi și că există stăpâni răi. Orice animal de companie, ca un copil mic, necesită mult timp și energie pentru o educație adecvată.

Există rase care nu au gene de agresiune, de exemplu, un labrador. Dar nu toate rasele sunt capabile să se laude de acest factor. Dimpotrivă, prin natura și esența, unele rase au instincte, care, dacă sunt educate necorespunzător, pot juca o glumă crudă cu consecințe periculoase pentru o persoană. Care rase de câini nu sunt potrivite pentru familiile cu copii și alte animale? Cum de a alege câinele drept, care va oferi siguranță și nu o amenințare? Răspunsul la toate aceste întrebări veți găsi mai jos.

Cele mai periculoase rase de caini din lume

 1. Rase de câini periculoaseAmerican terrier de bull pit. (Cel mai periculos reprezentant de un fel)
 2. Rottweiler.
 3. Dalmațianul (cel mai dominant)
 4. Ciobănesc caucazian.
 5. Chow Chow.

Această listă prezintă cele mai periculoase rase de câini pentru familie. Nimeni nu neagă că în acest caz nu pot fi porniți. Bineînțeles că poți. Dar merită să ne amintim că acești reprezentanți vor avea nevoie de cea mai mare atenție în educație și, cel mai probabil, fără ajutorul instructorilor profesioniști nu pot face. O persoană care nu are experiență cu câinii (sau este mică) nu va face față acestei sarcini.

Puii sunt copii mici?

Atunci când o familie începe un catelus, merită întotdeauna să ne amintim că aceasta nu este o jucărie ușoară sau un catelus. Dacă crește singură, atunci nu așteptați nimic bun de la ea. Puiul este același copil. Trebuie să studiezi cu atenție obiceiurile sale, personajul din copilărie. Acest lucru va ajuta în viitor la prevenirea identificării calităților agresive sau ostile. Câinii, în special rasele din lista de mai sus, au nevoie de mult mai multă atenție și mai multă pregătire decât alții.

În fiecare zi aveți nevoie să petreceți mult timp cu catelul, să vă implicați, să dezvoltați nu numai musculatura, ci și abilitățile mentale. Pentru a face lucrurile mai ușoare, imaginați-vă că acesta este copilul tău. Singura diferență este că nu poate vorbi. Câinele vă va asculta și va absorbi tot ceea ce îl învățați. Dacă observați că ceva se face rău, atunci imediat trebuie să îl eradicați. Studiați această rasă în sursele de pe Internet, comparați cu comportamentul câinelui dvs., contactați-i pentru sfaturi profesioniștilor sau duceți-i la creșterea animalelor de companie. În orice caz, acest lucru nu va fi inutil.

Dacă faci totul corect: o mulțime de timp este dat pentru educație, formare de zi cu zi și exerciții de dezvoltare, având în vedere o cantitate suficientă de atenție, dragoste și afecțiune, în viitor, va trebui să se aștepte un prieten dedicat și loial care nu va lasa sa si familia ta nu va ofensa.

Acum merită să înțelegem în detaliu acele roci care au fost enumerate.

Descrierea "Câinii cei mai periculoși"

 1. Cele mai periculoase rase de câiniAmerican Pit Bull Terrier. Cel mai periculos câine din lume. Această rasă este interzisă pentru păstrarea în multe țări ale UE. Unele țări își permit conținutul, prezentând o serie de reguli stricte. Pitbulli americani - câini destul de greu de lucru, dacă sunt bine și în mod corespunzător. Ei sunt foarte pasionați de compania stăpânului lor, așa că nu părăsiți adesea taurul singur, pentru că acest lucru poate afecta dezvoltarea mentală a câinelui. În ceea ce privește alte animale, ele sunt puțin prudente, precum și copii. Dar amintiți-vă, cu o educație adecvată, puteți scăpa de asta. Dacă sunt educați corespunzător, ei devin un membru exemplar al familiei. Acești câini îi iubesc foarte mult pe stăpânii lor, așa că încearcă să-i facă plăcere în orice mod posibil.
 2. Rottweiler. Un câine mare, care a fost anterior destinat protejării. Prin natura lor ele sunt dominante. Ei sunt foarte credincioși și credincioși numai unui singur stăpân, sunt gata să facă tot posibilul pentru ao proteja și pentru a distruge obiectul pericolului. Dacă nu participați la educația unui rottweiler, atunci el va fi agresiv nu numai pentru oamenii din jur, ci și pentru stăpânul său. Nu este recomandat pentru familiile cu copii mici.
 3. Dalmațienii - câine activ și fizic dezvoltatdalmatin. Auzind numele acestei rase, cineva își amintește imediat desenul "101 Dalmațieni". Acești câini arată foarte frumos, prietenos și fără nici un indiciu de pericol potențial. Dar este așa? Firește, nu. Nu e de mirare că am adăugat această specie pe listă. Nu uitați că aceasta nu este o rasă ornamentală a unui câine, ci o vânătoare! Sunt câini cu voință puternică, de aceea nu se vor potrivi persoanelor care nu au experiență în ceea ce privește câinii. Dalmația necesită multă activitate și exerciții fizice, precum și exerciții pentru dezvoltarea activității creierului. Dalmațienii se înțeleg bine cu copiii dacă cresc împreună. Câinii adulți pot tolera cu greu apariția unor animale de companie și a copiilor mici. Dacă sunteți o persoană care nu este sigură de el însuși, Dalmația o va simți imediat. În viitor, el va deveni un câine greu de cap.
 4. Ciobănesc caucazianCiobănesc caucazian. Unul dintre cei mai mari câini din lume. Prin natura - un gardian și un paznic. Foarte prudent și neîncrezător față de cei din afară. Potrivit pentru familiile cu copii și alte animale de companie. Caucazianul, care a crescut în cercul familiei, indiferent de cine era acolo, consideră că este datoria lui să îi protejeze. Acest câine este foarte inteligent, pentru că este capabil să determine pericolul real din situațiile în care nu există nimic care amenință viața și sănătatea membrilor familiei sale. Acest câine va fi subordonat numai unei persoane puternice, care va fi liderul ei. Nu va executa comenzile pentru capriciu și distracție.
 5. Chow Chow. Acești câini drăguți și pufosi, de tip bear, nu sunt la fel de prietenoși cum arată. Temperamentul acestei rase este melancolic. Pentru creșterea ei, ai nevoie de o persoană care să-i suprime caracterul dominant. Această rasă este loială și dedicată proprietarului și familiei sale. Dar dacă ea este gata să-și dea viața pentru bărbatul ei, asta nu înseamnă că va asculta de el. El tratează străinii cu suspiciune și reținere. Singura lume acceptabilă pentru Chow este familia ei. Dacă un outsider încearcă obsesiv să-și mângâie câinele, atunci dintr-un urs prietenos și prietenos se va transforma într-un câine agresiv și rău. Alte animale de companie sunt tratate cu bunătate dacă au crescut cu ei de la o vârstă fragedă. Un câine adult va arăta agresivitate față de alte animale necunoscute.

Deci, este timpul să lăsați rezultate:

 • Orice animal nu este o jucărie.
 • Este nevoie de o mulțime de timp și energie pentru a-și petrece creșterea.
 • Înainte de a începe această rasă, citiți mai întâi despre ce vreți să începeți, aflați această rasă.
 • Nu schimbați formatorii profesioniști, dacă nu sunteți în stare să ridicați în mod corespunzător un câine. Dacă plătiți de două ori, amintiți-vă.
 • Indiferent cât de dulce și drăguț este câinele, nu uitați că aspectul este înșelător.
 • Alege un câine nu este pentru acel Ponte, și să crești un prieten loial pentru tine.
 • Nu întotdeauna o probă de purină este o alegere bună.

Cât de corect să luați în casa noului animal de companie

Cum să te comporți cu un câine agresivSă ia cu grijă și în mod deliberat decizia de a lua un nou animal de companie în casă. Gândește-te bine, ai nevoie de asta? Cum vor reacționa alte animale, dacă există. Puteți să-i dați câinelui tot ceea ce va necesita: timp, nervi, atenție, dragoste, îngrijire, nevoi materiale. Animalul nu este pentru un an sau doi. Nu luați-o doar pentru ca copiii să meargă în sus și să nu credeți că o puteți da mai ușor cuiva mai târziu.

Câinii sunt greu să se obișnuiască cu noul proprietar și nu faptul că va cădea în mâinile oamenilor buni. Dacă știți absolut că nu sunteți gata să păstrați animalul timp de 8-10 ani sau chiar mai mult - nu îl porniți.

Vino mai bine la adăpost pentru animale de casă, ajuta acolo. În aceste unități puteți merge cu animalele și le puteți hrăni.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Câți câini trăiesc în medie?Câți câini trăiesc în medie?
Varietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturiVarietate de rase de câini: nume, fotografii, sfaturi
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Numele raselor mici de câini și caracteristicile lorNumele raselor mici de câini și caracteristicile lor
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câți ani locuiesc rușii în terrierul ăstaCâți ani locuiesc rușii în terrierul ăsta
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Temperatură normală la câiniTemperatură normală la câini
» » Cele mai periculoase rase de caini din lume pentru oameni
© 2021 amigdas.com