amigdas.com

Caracteristicile dihorilor la domiciliu (decât să se hrănească)

Ce dihori mănâncă acasăSă vorbim despre condițiile de care aveți nevoie pentru a vă crea animalul de companie pentru a vă asigura o îngrijire adecvată și o hrană calitativă. Poate că mulți s-au întrebat ce mănâncă dihorii? Modul în care trebuie să învățați în mod corespunzător și ce hrăniți acest animal amuzant puteți afla din articol.

Îngrijirea dihorilor decorative

Pentru ferretul tău acasă (fretka) ai fost în formă mare, are nevoie de curățenie. Având în vedere acest lucru, primul criteriu pentru conținutul adecvat este curățarea sistematică în cuști și tot conținutul acestuia: tava de alimentare și consumatorii de alcool, de înlocuire gunoi și, desigur, curățarea generală a apartamentului.

Fretka nu ar trebui să fie spălat foarte des, deoarece după scăldat există un miros specific "chorio", specific de agravat. Dacă animalul dvs. nu este prea îndrăgit de tratamentele cu apă, este suficient să-l scăldați de câteva ori pe an. Uneori, poți pentru a procesa blănuri cu șervețele speciale sau cu spray-uri. Pentru baie se aplică șampoane aromate "fără lacrimi" special concepute pentru dihori. Puteți spăla animalul nu numai sub duș, ci și într-o baie caldă, totul depinde de locul în care animalul dvs. preferă cel mai mult. După baie, ștergeți pielea cu un prosop curat sau permiteți-vă să vă uscați.

Taierea ghearelor este necesară o dată pe lună. Aveți grijă să nu vă răniți animalul. În timp ce dihorul nu este obișnuit cu procedura, cel mai bine este să invitați pe cineva din gospodărie să vă ajute să păstrați animalul în timpul tăierii ghearelor.

Dieta corectă a dihorului acasăÎn plus, o procedură lunară este curățarea urechilor. Pentru a face acest lucru, puteți folosi picături speciale pentru urechi, sau pur și simplu ulei. Câteva picături trebuie injectate în ochi cu pipetă, masaj, apoi curățați murdăria cu un tampon de bumbac și ștergeți-o uscată.

Dihorii vărsat în primăvară, precum și în sezonul de toamnă, înlocuind blana de iarnă în timpul verii și în ordine inversă. De regulă, moult durează două săptămâni, în timp ce animalul este zgâriat intens. Pentru ai ajuta, scoateți cu atenție vechea lână sau periați cu perii speciale. În acest moment este de dorit să se hrănească animalul cu complexe speciale de vitamine. În plus, animalelor de companie ar trebui să li se administreze o pastă pentru a îndepărta lana, vine cu eticheta "pentru pisici", dar se va potrivi și corurilor, în plus, ei o iau cumva pentru dulceață.

Pentru divertisment, oferiți o varietate de jucării la fret. Acestea sunt tot felul de tuneluri și țevi, prin care animalele cu mare entuziasm rulează în jurul lor, pe lângă acestea, furnizează bile puternice, astfel încât să nu le poată da roade. În plus dihorii adora tot felul de cutii și cârpe. În plus, aveți nevoie de case confortabile, astfel încât animalul să se poată ascunde. Si inutil sa spun, trebuie sa-ti dedici suficient timp pentru a te antrena si a te juca cu animalul tau, mai ales daca traieste doar dihorul.

În timpul sezonului de vară, puteți lua o freta pentru o plimbare, totuși, trebuie să monitorizați atunci, astfel încât animalul să nu se supraîncălzească. Puteți să vă retrageți în timpul iernii, dar numai atunci când există un bulgăre de zăpadă, cu atât mai mult - cu atât mai bine. Pentru că pentru dihori aceasta este o mare plăcere - sapă urlă în zăpadă! Nu poți să faci o plimbare în înghețuri deosebit de grave și neplăcute, dar moderată rece le aduce doar beneficii incomensurabile. Pe bulevardele aglomerate, cu o lesa nu coborâți, aveți grijă ca animalul dvs. de companie să nu ridice mușcături diferite de la sol. Dacă doriți să luați dihorul cu tine la dacha, atunci asigurați-vă că pentru a forma o incintă pe site-ul. În special, nu lăsați animalul să meargă liber în jurul locului, pentru că dihorul se poate pierde.

Ce să hrănești cu dihor acasă

Meniul de ferret este alcătuit pe baza a două feluri de hrănire:

  1. hrana uscata;
  2. sau alimente naturale.

Îngrijirea dihorilor domestici

Un dihor este un prădător saturat în principal cu rozătoare, apoi cu hrană naturală (naturală), aceste trăsături caracteristice trebuie, de asemenea, luate în considerare. Deci, ce mănâncă dihorii? Produsele cele mai optime pentru frite sunt carne de pui, produse secundare, ouă (fierte) și pești (în cantități mici). Dieta (hrană) - de două ori pe zi, dacă este vorba de produse naturale. În alimentele vegetale, animalul practic nu are nevoie, din acest motiv, să adauge la recepție nu mai mult de două procente din substanțele genezei plantelor.

Opriți-vă alegerea pe păstrăv, cod, macrou sau cambulă. Din produsele lactate, brânza de vaci este bine, dar în limite rezonabile, sau o bucată mică de brânză ca o farfurie. Cu hranirea cu dihori naturali, suplimentele de vitamine sunt importante, in special in timpul cresterii, sarcinii si molarii.

Fermierul de acasă - îngrijire și hrănireUnul dintre meniurile de dihori este "farshekasha". Numele se vorbește de la sine - prin intermediul unui măcinător de carne se rotesc biscuiții, orice carne, un pește mic, câteva prăjituri fierte și legume, toate componentele se răcește și se amestecă. În cerealele gata puteți pune vitamine și suplimente minerale. totuși în timpul nostru raționalitatea hrănire a mincemeat este plictisitoare, deoarece rețetele date sunt folosite în fermele de blană, unde ficțiunea de blană, și nu starea de sănătate a animalului, se află în prim plan. Din ce în ce mai mult, s-au auzit următoarele fraze din gurile experților că este mai bine să se hrănească frunzele cu găini mici și rozătoare. Mai aproape de natură, cu atât mai bine.

Alimente uscate pentru dihori

Hrănirea naturală a dihorilor este asociată cu numeroase probleme și numai călăreții experimentați pot. Dacă nu ați păstrat anterior o ferăstrău acasă, este mai bine să alegeți nu pe furaje naturale, ci pe uscat din furajele pregătite clasa profesională. Acest lucru este destul de convenabil, deoarece toate ingredientele necesare pentru animale sunt deja în furaj, pur și simplu oferi animalului o condiție de origine: acces continuu la apă și furaje.

În momentul de față, sunt prezente alimente premium în mod intenționat pentru dihori, dar vin și se hrănesc pisicile profurovnya, sau mai degrabă hrană pentru pisici, dihori, deoarece nevoia de calorice în sensul deplin al cuvântului comparabil cu nevoile de pisoi de până la un an.

De exemplu, dacă doriți să aveți o fermă de stimulare a sănătății, atunci în nici un caz nu cumpărați alimentele din clasa economică și moderat, în plus, - hrană pentru câini. Cel mai bine este să cumpărați alimente care include carne de pasăre. Horevods recomandă furajele adecvate:

  • pentru dihori - hrană premium de la companii precum Evo, Bosch și Eagle Pak;
  • pentru pisoi upscale serii de Eagle Pak, Purina, Innova, Yams, Hills, Nutro Chois, Eukanuba.

Ca un tratament, puteți da animalului o cantitate mică de legume și fructe și elimina complet citricele. Cu toate acestea, nu vă implicați, trebuie să aderați la mijlocul de aur. Tot în magazinele zoologice puteți găsi abundența de "crocante" și "mestecare" este deliberată pentru dihori, dar acestea sunt excesiv de calorii. Prin urmare, în cantități mari nu dau, ci tratați. Desigur, animalul de companie ar trebui să mănânce în mod corespunzător. În principiu, cu un meniu bine conceput, dihorii nu au nevoie de tratamente auxiliare.

Dieta dihorilor - în natură și acasăDihorii sunt animale destul de dificile. Îngrijirea dihorului este comparabilă cu conținutul casei de câine, prin urmare este necesar să vă apropiați de îngrijirea animalului de companie cu toată responsabilitatea și seriozitatea. când câștiga priceperea și să învețe despre toate componentele îngrijirilor de îngrijire - atunci, cel mai probabil, să devină un "coreean" de neclintit, care va fi hamsteri necăptați, cobai, pisici fermecătoare și broaște țestoase. E vorba de farmecul extraordinar al acestor animale exotice. Printre altele, condiția de a păstra un dihor și de a-și respecta obiceiurile este una dintre cele mai interesante activități pentru iubitorii de animale.

Ce altceva să hrănești dihori este strict recomandat?

  • În primul rând, dați-le mâncare de la masă, în special toate tipurile de cârnați și produse afumate, dulci, făinoase;
  • În al doilea rând, unele specii de pește - pollock, merluciu, merlan albastru, cod negru, eglefin;
  • În al treilea rând, laptele de vacă;
  • În al patrulea rând, produse care conțin ceapă și usturoi.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să ai grijă de un papagal ondulat acasăCum să ai grijă de un papagal ondulat acasă
Cum să prindă o nevăstuică, un dihor sau o margaretă într-o coș de puiCum să prindă o nevăstuică, un dihor sau o margaretă într-o coș de pui
Cât costă un dihor acasă?Cât costă un dihor acasă?
Tavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalteTavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalte
Negru ferret - locuitor de pădureNegru ferret - locuitor de pădure
Dzhungar hamster: îngrijire și conținutDzhungar hamster: îngrijire și conținut
Terrier Toy Terrier: descriere și îngrijire a raseiTerrier Toy Terrier: descriere și îngrijire a rasei
Bald rat Sfinx: secretele de a păstra un animal de companieBald rat Sfinx: secretele de a păstra un animal de companie
Cum sa faci o cușcă pentru un dihor: instrucțiuni și recomandăriCum sa faci o cușcă pentru un dihor: instrucțiuni și recomandări
Câți iepuri decorativi trăiesc acasă?Câți iepuri decorativi trăiesc acasă?
» » Caracteristicile dihorilor la domiciliu (decât să se hrănească)
© 2021 amigdas.com