amigdas.com

Alimente pentru câini: specii, clasificare, clasificare

Ce hrană este mai bunăCine, dacă nu crescătorii de câini, ar trebui să știe că pentru câini este necesar să se aleagă o hrană echilibrată de clasă super premium. La urma urmei, dintr-un produs selectat în mod corespunzător depinde foarte mult. Ochii veseli, părul strălucitor, sănătatea puternică și energia animalului - este meritul unei alimentații adecvate. Dar cum să echilibrați corect nutriția animalului dvs. de companie, nu toată lumea știe.

Și crescătorii de câine - începători și crescătorii, care sunt bine pregătiți în nutriția animalelor de companie, sunt interesați în ce fel de hrană este mai bun, hrană super-superioară pentru câini sau, poate, produse de clasă economică? Merită să cumpărați produse alimentare scumpe? Și dacă costă, atunci ce produse ale producătorului sunt mai bine de ales?

Pentru a înțelege aceste probleme, crescătorii cu experiență iau în considerare și studiază ratingul hranei pentru câini. La urma urmei, un rating bun vă ajută să descoperiți cele mai bune produse și, de asemenea, arată modul în care acestea diferă, sugerează dacă toți câinii sunt potriviți pentru unul sau altul, pentru care vârstă este mai bine să utilizați un anumit produs și multe altele.

Să luăm în considerare categoriile de bază ale furajelor:

 • hrană pentru pui;
 • hrană pentru câini adulți;
 • hrana uscata;
 • hrana pentru animale.

Hrana pentru pui

Proprietarii câinilor ca un animal de companie aduce, de obicei, nu un câine adult deodată, ci un cățeluș. Este interesant să observați cum se dezvoltă un animal de companie. Este interesant să-l educe și să înveți echipele. Prin urmare, mai întâi trebuie să luați în considerare alimentele pentru pui și câini tineri.

Nu toate evaluările hranei pentru câini pot reflecta realitatea. Multe dintre ele sunt pline de informații inutile, în care din cauza tuturor acestor gunoi pur și simplu nu puteți găsi ceea ce este cu adevărat interesant. Să nu-ți pierzi drumul și să nu te pierzi în aceste aspecte, accentul principal ar trebui pus pe producător și pe marca produsului dorit.

Cel mai bun mâncare Clasa super premium pentru pui:

 • Producătorii de furajeRoyal Canin.
 • Hills.
 • Planul Purina Pro.
 • Josera.
 • Dog Chow.
 • Acana.
 • ORIJEN.
 • Nutra Mix.

Nu vom impune acest sau acel produs, deoarece fiecare crescător de câini care îi iubește animalul poate afla ce fel de mâncare este cel mai bun pentru câinele său. Într-o descriere separată, fiecare dintre aceste produse nu are nevoie. Este important să observăm doar acest lucru, că produsele acestor mărci sunt de bună calitate și de o mare valoare nutrițională. De aceea aparțin categoriei de bunuri super premium.

Cum sa alegi un feed pentru catelus

În ceea ce privește alegerea celui mai bun produs, ideal pentru un animal de companie intern, trebuie remarcat că nu va fi posibilă salvarea unei alimentații a unui cățel. Orice animal de companie are nevoie de o dietă echilibrată, astfel încât să nu puteți aborda această problemă în termeni de economii. Dar în ciuda acestui lucru, unii crescători de câini încă încearcă să cumpere produse ieftine.

Dacă produsul dorit este sincer ieftin, acest lucru nu înseamnă că este mai rău decât altele. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, producătorii folosesc ca materie primă deșeuri. Astfel de produse de bună calitate nu pot fi așteptate. Pentru că este mai bine să nu luați în considerare nici măcar bunuri ieftine. În ceea ce privește produsele ieftine, atunci acest lucru este destul de acceptabil.

Înainte de a începe să echilibrați alimentația animalului dvs. de companie, este recomandabil să consultați un medic veterinar. Dar fiecare dintre ei va spune că pentru păpuși se va potrivi orice mâncare. Și important nu este prețul și compoziția produsului, ci combinarea cu alimentele naturale. Cu alte cuvinte, că un om se mănâncă pe sine însuși, deci un animal de companie ar trebui hrănit.

Multi medici veterinari sfătuiți să acordați atenție compoziției produsului selectat. Ar trebui să conțină cel puțin 30% carne, 15% grăsime. Conținutul de proteine ​​ar trebui să fie ridicat - aproximativ 30%, dar mai bine. În ceea ce privește fibrele, catelusul va fi normal - 2,1-3%.

Hrana pentru câini adulți

Evaluarea furajelor uscateCând apare întrebarea, ce hrană este cea mai bună pentru a hrăni câini adulți, aici trebuie să ne amintim ce au mâncat în catelus. Faptul este că nu poți schimba dieta animalului tău. Acest lucru poate duce la o sănătate precară. Dacă câinele, fiind un cățel, a mâncat o hrană destul de grasă, aceeași hrană grasă ar trebui să fie în dietă și câine adult.

Este important să rețineți că este imposibil să se hrănească doar animalele și câinii numai produsele uscate și conservate. Împreună cu furajele, chiar și clasa premium, este de dorit să vă hrăniți animalul cu alimente naturale.

În ceea ce privește compoziția produsului care urmează a fi hrănit unui animal adult, acesta trebuie să conțină 2,1-2,9% fibre, 15-27% carne, 14-16% grăsimi, 20-30% proteine. De fapt, o astfel de compoziție are produse super premium.

Cea mai bună mâncare pentru câini adulți:

 • Alimente pentru câiniRoyal Canin.
 • Monge.
 • Bozita super premium.
 • Arden Grange.
 • Brit Care.
 • Eukanuba.
 • Acana.
 • Grandin.
 • Ferma Dukes.

Cum sa alegi mancarea pentru un caine adult

Când problema este rezolvată, cum să echilibrați în mod corespunzător alimentația animalului dvs. de companie, mulți crescători de câini caută să cumpere produse super premium. Și pe bună dreptate, trebuie să spun. Aceste produse sunt de o calitate foarte bună. Acestea, de regulă, sunt făcute din carne de calitate și nu mai puțin de impurități de calitate.

Așa cum spuseseră crescătorii cu experiență, calitatea unui produs este judecată prin compoziția sa. Acesta este principalul criteriu pentru selecție. Al doilea criteriu de selecție este apetitul cu care câinele mănâncă alimentele cumpărate. Dacă mănâncă fără voie - fără mult apetit, acest lucru oferă deja motive pentru gândire, dar este mâncarea aleasă corect? Prin urmare, concluzia, cainele este mai bine sa hraneasca alimentele pe care ii place.

Să rezumăm.

Dacă câinele adult este alimentele alese, care are o compoziție acceptabilă a ingredientelor, mănâncă cu plăcere și cu mare apetit, atunci puteți fi siguri că alimentele sunt alese corect!

Alimente uscate

Cum sa alegi mancarea pentru cainiMulți crescători de câini susțin că este posibil și chiar necesar să se hrănească câinii cu alimente uscate. În acest lucru nu este nimic de îngrijorat. Ei nu vor submina sănătatea lor. Dar, răspunzând la această întrebare, ei fac imediat o rezervă și spun că nici un produs uscat nu poate înlocui carnea obișnuită, a cărei compoziție a fost echilibrată de natura însăși. Prin urmare, se recomandă câinilor să se hrănească, în plus față de alte alimente și alimente naturale.

Dacă vorbim doar despre aceste probleme, cum să alegi mâncarea uscată potrivită pentru un câine adult, aici poți spune că, la fel ca în cazul căței, această problemă nu poate fi abordată din punctul de vedere al economiei. Nu puteți salva pe hrana animalelor dvs. de companie. Abia merită.

Nu este necesar să cumpărați cele mai scumpe alimente pentru animalele de companie, dar este important să nu cumpărați produse cu prețuri ieftine. Alimentele foarte ieftine pot ascunde un pericol teribil în sine. Pentru a nu intra în trucurile producătorilor necinstiți și nu cumpărați un produs de calitate scăzută, este recomandabil, uneori, să revizuiți ratingul hranei pentru câini uscați.

Din cele de mai sus este clar că câinii, cu toate acestea, ca orice alt animal de companie, nu pot fi hrăniți de ceea ce aveți nevoie. Mâncarea lor ar trebui să fie echilibrată în mod competent. Și trebuie să dea mâncare uscată.

Cele mai bune produse următoarele produse alimentare uscate:

 • Marcajul nostru.
 • Pedigree.
 • Darling.
 • Chappi.
 • Purina Dog Chow.
 • Royal Canin.
 • Nutra Gold.
 • Eukanuba.

Dintre produsele listate, puteți alege orice. Toate acestea sunt de înaltă calitate, deoarece sunt fabricate din materii prime de înaltă calitate.

Hrănire pentru hrana animalelor

Avantajele alimentelor uscateMai sus, articolul descrie alimentele uscate și conservate pentru câinii de toate vârstele. Dar un astfel de aliment nu este cel mai bun. Dacă există o întrebare, ce alimente pentru câini sunt cele mai bune și cele mai bine echilibrate, trebuie remarcat faptul că aceasta este mâncarea holistică.

Holisticul este un concept întreg. Acesta nu este doar cel mai înalt nivel al calității alimentelor, ci o filozofie separată. Termenul holistic este format din celul grecesc (holos), ceea ce înseamnă armonie și integritate, precum și sănătate și wellness. Filozofia hranei holistice consideră produsele nu ca un set de ingrediente individuale, ci ca un singur produs unic, interconectat. Aceasta este o masă ideală de 100%. Nu mai mult și nici mai puțin.

Nivelul de calitate al ingredientelor din alimentația categoriei holistice este clasificat ca aliment adecvat consumului uman.

Toate formulele de nutriție holistică sunt îndreptate spre îmbunătățirea generală a organismului și pentru sporirea eficienței acestuia. Hrănește Holly pentru câini produsă prin tehnologie, care asigură un control strict asupra temperaturii de gătit, precum și a calității impurităților.

Ca categorii de hrana pentru hol, puteți aduce următoarele produse:

 • Acana.
 • Grandorf.
 • Savarra.
 • Pronature Holistic.
 • CarniLove.
 • Applaws.

Ingrediente periculoase în alimente

Compoziția alimentelor uscateȘi așa, cea mai bună mâncare pentru câini - aceasta este o categorie furajeră holistică. Cu aceasta ordonată. În concluzie, trebuie subliniat un subiect mai important: ingrediente periculoase. Astfel de ingrediente, adesea conținute într-un produs, pot provoca daune grave sănătății animalelor de companie.

În cazul în care câinele suferă adesea de tulburări gastrice și de alergii alimentare, trebuie avut grijă ca produsul să nu conțină grâu. Deoarece umplutura produsului trebuie să fie orez. Producătorii folosesc adesea grâu, dar nu toți câinii îl absorb fără egal. Grâul este o cauză frecventă a tulburărilor gastrice.

Totuși, trebuie să acorde o atenție deosebită componentelor descrise în compoziția alimentelor de pe ambalaj. Dacă este pur și simplu scris "carne" sau "pasăre", atunci este mai bine să evitați un astfel de produs. Pe ambalaj, componentele ar trebui specificate mai specific, de exemplu, "carne de miel", "carne de rață". Producătorii serioși care produc produse de înaltă calitate nu vor ascunde carnea pe care o folosesc.

Fluxuri în care nu mai merită să cumpere arome, îndulcitori, agenți de îmbunătățire a aromei, conservanți și coloranți. Prezența acestor componente indică o calitate scăzută a produselor. Culoarea produselor alimentare nu interesează câinele. Prin urmare, pentru unele arome, pentru ao pune crud, nu îi pasă. Orice câine are, de asemenea, un simț excelent de miros. Acest lucru sugerează că toți îndulcitorii și substanțele de ameliorare a aromei nu sunt de asemenea necesare ca parte a hranei pentru animale. Dacă astfel de componente sunt prezente în produs, atunci este mai bine să nu cumpărați produsul.

Uneori, pur și simplu nu există bani pentru alimente scumpe pentru un crescător de câini. Nu este înfricoșător. Puteți cumpăra produse ieftine. Dacă luați în considerare toate cele de mai sus și cumpărați alimente pentru câinele dvs., verificând cu atenție compoziția produsului, atunci mâncarea se va dovedi a fi destul de echilibrată. Câinele va fi întotdeauna activ și vesel.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Fericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriereFericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriere
Supa de primăvară super premium și premiumSupa de primăvară super premium și premium
Alimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficiiAlimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficii
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Farmina pentru câini, caracteristicăFarmina pentru câini, caracteristică
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câți ani locuiesc rușii în terrierul ăstaCâți ani locuiesc rușii în terrierul ăsta
Toy-poodle: o descriere a rasei, minusuri și plusuriToy-poodle: o descriere a rasei, minusuri și plusuri
Furaj pentru câini: principalele linii de produseFuraj pentru câini: principalele linii de produse
» » Alimente pentru câini: specii, clasificare, clasificare
© 2021 amigdas.com