amigdas.com

Produse alimentare Proina purina ® pentru câini și pui

Furaj pentru câiniÎn prezent, compania americană PURINA ® sa stabilit ferm pe piața rusă și este destul de populară în rândul crescătorilor și proprietarilor de pisici și câini. PURINA ® oferă clienților săi o gamă largă de alimente pentru animale de companie. Fiecare dietă are scopul de a satisface nevoile nutriționale ale animalelor cu caracteristici diferite ale corpului.

O recunoaștere specială a fost acordată mărcii companiei pentru hrana animalelor PURINA ® - Pro Plan pentru câini. Toate dietele din această linie sunt create ținând cont de caracteristicile animalelor de companie în dezvoltare, rasă sau probleme de sănătate. Producătorul asigură, că Pro Plan este un suplimente alimentare super premium și compoziția lor a fost elaborată de medici veterinari împreună cu nutriționiști canini. Toate ingredientele sunt de înaltă calitate, au fost testate clinic și testate și ajută câinii să economisească energie și sănătate pe tot parcursul vieții.

Pro plan: o linie de hrană pentru câini

Sortarea planului pentru furaje Pro foarte diverse. Marca oferă rații în formă uscată sau umedă:

 • Pentru puii și câinii adulți.
 • Preparate veterinare.
 • Pentru rasele mari și mici.

de asemenea în linie există hrană, care, potrivit producătorului, este potrivit pentru toți câinii, indiferent de originea, dimensiunea și boala lor.

Nutriție pentru câini de talie mare

Adult Dog Food - o linie de hrană concepută special pentru hrănirea raselor mari și gigantice de câini. Pro Plan recomandă o astfel de dietă reprezentanti mari ai genului de caini, deoarece contine toate vitaminele si mineralele importante necesare conservarii masei musculare si a greutatii optime a cainilor mari.

 1. Câini de hrănirePro Plan Adult Sensitive Salmon - are ca scop hrănirea giganților, câinilor mari și medii de câini. Recomandat pentru hrănirea animalelor cu un stomac sensibil, sensibil și cu tractul intestinal, precum și pentru cei care suferă de probleme de piele. Ambalat în pachete de unu și jumătate, trei și paisprezece kilograme. Principalele ingrediente: somon paisprezece la sută și orez, de asemenea, paisprezece la sută. Prezentat numai cu gustul somonului. Conține substanțe nutritive și vitamine, menite să mențină pielea și părul într-o stare sănătoasă.
 2. Pro Plan Adult mare robust OPTIHEALTH - proiectat special pentru câini de talie mare, cu un corp fizic puternic și dezvoltat. Promovează conservarea volumului și a masei țesutului muscular. Cu ajutorul cercetării, nivelul optim de grăsimi și proteine ​​a fost determinat pentru a preveni formarea de depozite grase. Conține prebiotice care ajută la menținerea sănătății intestinale și a stomacului și, de asemenea, protejează sistemul sensibil al tractului intestinal. Se vinde în magazine și farmacii veterinare cu gust de pui în pachete de trei, paisprezece și optsprezece kilograme. Hrana conține paisprezece procente de pui proaspăt și unsprezece procente de orez.
 3. Pro Plan Adult Mare Robust - pentru câini puternici, mari și medii, cu construcție atletică. Pranz uscat plin cu gust de pui. Scopul este menținerea și menținerea unei forme bune a animalului de companie pe tot parcursul vieții. Efect benefic pe cavitatea bucală: dinți și gingii. Menține starea de sănătate a articulațiilor și intestinelor, afectând pozitiv microflora. Conține paisprezece procente din carnea proaspătă de pui și zece procente din orez, precum și fibrele și mineralele utile care normalizează funcționarea corpului câinelui și ajută digestia. Ele sunt vândute în magazine și farmacii veterinare în ambalaje de trei și paisprezece kilograme.

Feed pentru rasele mici Pro Plan SmallMini

Pro Plan Small Mini-linie, creată special pentru câini mici și pitici. Astfel de rase, după cum se știe, suferă de multe ori de la un stomac deranjat. Mâncarea SmallMini ajută la combaterea acestei probleme. Acesta este conceput ținând cont de toate nuanța hrana animalelor mici.

 1. Avantajele alimentelorPro Plan SmallMini Adult Digestion sensibil - creatorii acestui aliment înțeleg că funcționarea corectă a intestinelor și a stomacului este necesară pentru un câine mic, pentru că așa devine nutrienți și vitamine. Purina Veterinarii au dezvoltat o hrana speciala conceputa pentru a hrani caini mici care se confrunta cu probleme digestive. Prebioticele și fibrele utile au un efect benefic asupra sistemului digestiv al animalului și, de asemenea, îl ajută să îmbunătățească microflora corpului și să normalizeze scaunul. Se realizează un astfel de gust de miel în pachete de 700 de grame, trei și șapte kilograme. Principalele ingrediente sunt miel (14%) și orez (4%).
 2. Pro Plan Adult SmallMini Sensitive Derma - este o hrănire hipoalergenică pentru câinii mici cu piele sensibilă și cu probleme. Dieta complexă vizează îmbunătățirea calității pielii și a lânii, precum și menținerea sănătății cavității bucale. Este dovedit clinic că furajele ajută cu adevărat în lupta împotriva tartrului și a cariilor. Împiedică apariția acestora și reduce suprafața zonelor afectate cu 40%. Forma bine gândită și mărimea granulelor furajerului nu cauzează dificultăți în mestecarea persoanelor cu dinți mici. Produs cu un gust de somon, principalele ingrediente sunt somonul (douăzeci la sută) și orezul (zece procente). Sunt vândute în ambalaje de 400 de grame, 800 de grame și trei, șapte kilograme.
 3. Pro Plan Small Mini Adult 9+ - hrană pentru câini mici și piticuri maturi, peste nouă ani cu gust de pui. Când un animal de companie ajunge la persoanele în vârstă, activitatea creierului încetinește. Medicii de medicină veterinară Proplan au dezvoltat o formulă specială de dietă care îi ajută pe câine să facă față schimbărilor legate de vârstă și asigură păstrarea vieții și clarității minții animalului până la sfârșitul vieții sale. Un complex special ales de fibre utile, vitamine și microelemente are un efect benefic asupra corpului câinelui, asigurând sănătatea mușchilor și articulațiilor și păstrând activitatea animalului chiar și după nouă ani de viață. Principalele componente ale Proplan Edalte 9+: paisprezece procente din pui și patru la sută din orez. Hrana pentru câini în vârstă se vinde în pachete de șapte grame.

Hrănire pentru puii ProPL Purina Puppy

Pro Plan Purina Puppy este o linie concepută special pentru hrănirea căței sub un an. Pro Plan oferă soluții Dieta pentru pui de diferite rase și mărimi. În sortimentul acestei linii există trei variante de hrană.

 1. Cum să hrăniți proplanulPro Plan Purina Puppy Small Mini - această dietă este creată ținând seama de toate caracteristicile nutriționale ale căței de pitici și câini mici. Astfel de rase, spre deosebire de câinii de talie mare, necesită mult mai puțin timp pentru a crește de la dimensiunea unui cățeluș la dimensiunea unui adult. Prin urmare, alimentele din această linie sunt în special hrănitoare. Acesta conține proteine ​​de treizeci și două procente, pui de optsprezece procente și orez de 4 procente și ulei de pește. Pro Plan Purina Puppy ajută catelul să se dezvolte în mod corespunzător, stabilizează corpul, dezvoltă sistemul imunitar și asigură o creștere sănătoasă a dinților și a oaselor. Produsele alimentare sunt vândute în magazinele veterinare și în magazinele de masă cu gust de pui în pachete de 800 de grame, trei și șapte și jumătate de kilogram.
 2. Pro Plan Puppy Mediu Sensibil - alimente hipoalergenice pentru puii de rase mijlocii si mari. Dacă observați că bebelușul dvs. se zgârie rău, împrăștiind mătreața și zgâriat pielea, iar lâna a pierdut un aspect sănătos, atunci dieta Pro Plan Puppy Medium Sensitive va ajuta la rezolvarea acestor probleme. O formulă specială dezvoltată de nutriționiști vizează menținerea stării de sănătate a pielii și stratului de probleme al catelului. Complexele complexe minerale și sursele de proteine ​​nu numai că vor ajuta la vindecarea pielii animalului, ci vor elibera și câinii de reacții alergice asociate sensibilității esofagului. Conține 17% din somon proaspăt, 17% din orez, precum și seleniu, zinc și fier. Puteți găsi somon aromatizat în pachete de patru sute, șapte sute de grame, patru și opt kilograme.
 3. Pro Plan Puppy Large Athletic - o dieta pentru puii de rase mari si uriase. Furajul ajută animalul să se dezvolte în mod constant și să construiască mușchii necesari, caracteristici pentru câinii mari construiți atletic. De asemenea, nutriția vizează menținerea unei greutăți optime în acest stadiu al vieții, datorită componentelor ușor de digerat. Vitaminele și mineralele care alcătuiesc Pro Plan Puppy Large Athletic dezvoltă sistemul imunitar al cățelușului, stabilizează creșterea dinților și a oaselor. Principalele componente ale hranei pentru animale sunt nouăzeci la sută din carnea proaspătă de miel și nouă procente din orez. Se vinde cu gust de miel în pachete de câte trei, șapte, douăsprezece și paisprezece kilograme.

Despre planul alimentar pentru câini: avantaje și dezavantaje

Ca și în cazul oricărui produs, gama de alimentare Pro Plan de la compania Purina are avantajele și dezavantajele sale. Pe baza cercetărilor și opiniilor medicilor veterinari, se pot distinge astfel de avantaje ale acestor rații:

 • Lipsa de hranăSortiment larg. Proprietarul oricărui câine va fi capabil să găsească printre produsele pro-plan, care nu numai că va avea gustul pentru animalele de companie, dar va avea și un efect benefic asupra sănătății sale.
 • Ratiuni terapeutice. Astfel de diete vizează atenuarea simptomelor bolilor, asistarea în reabilitare, normalizarea lucrărilor organelor etc. Trebuie avut în vedere că numai un medic veterinar poate recomanda rații terapeutice. Nu aveți nevoie să vă hrăniți animalul cu astfel de hranei.
 • Profesioniștii lucrează la compoziție.
 • Furajul conține ingrediente naturale.

dezavantaje:

 • Printre ingrediente se numără boabele.
 • Prețul ridicat.
 • Unele alimentări au substanțe de intensificare a gustului.
 • Biting preț.

Sunteți familiarizați cu gama de rații pentru planul Purin Pro Dogs. Acum, având în vedere toate avantajele și dezavantajele, veți putea determina dacă mâncarea din această linie se va potrivi cu animalul dvs. de companie sau nu.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Fericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriereFericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriere
Supa de primăvară super premium și premiumSupa de primăvară super premium și premium
Alimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficiiAlimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficii
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Farmina pentru câini, caracteristicăFarmina pentru câini, caracteristică
Furaj pentru câini: principalele linii de produseFuraj pentru câini: principalele linii de produse
Coline de furaj pentru câini de toate vârsteleColine de furaj pentru câini de toate vârstele
Câine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantajeCâine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantaje
Prezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purinăPrezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purină
Proplan: compoziția și sortarea hranei pentru pisici din purinăProplan: compoziția și sortarea hranei pentru pisici din purină
» » Produse alimentare Proina purina ® pentru câini și pui
© 2021 amigdas.com