amigdas.com

Alimente pentru câini eukanuba: compoziție și avantaje

Cum se hrănește EukanubaPentru a vă asigura că câinele dvs. este întotdeauna plin de energie, este necesar să îi furnizați alimente de calitate. Ar trebui să conțină un set complet de substanțe nutritive și vitamine. În acest caz, câinele va fi energic, iar bolile îl vor trece. Astăzi, magazinele oferă o gamă largă de alimente pentru câini. Mulți oameni care conțin aceste animale s-au familiarizat deja cu produsele companiei Eukanuba, care se ocupă cu producția de hrană pentru câini.

Folosind rațiile acestui producător, puteți asigura sănătatea robustă a animalului dvs. de companie. Produsele acestei companii sunt bine cunoscute în lumea veche. Dezvoltarea hranei uscate, experții săi iau în considerare nu numai rasa de câini, ci și diferențele de vârstă dintre animale. În plus, se iau în considerare preferințele gustului și sensibilitatea animalelor la alimentele obișnuite.

Despre Eukanuba

Descrierea hranei pentru animaleO persoană care își iubește cu adevărat animalul își admiră nu numai mintea, ci și părul, ochii înțelegători. Același lucru nedivizat dragostea câinilor este demonstrată și de specialiștii din Eukanuba, care lucrează timp de mai multe decenii la crearea hranei pentru animale, care oferă animalelor o viață lungă și sănătoasă.

Eukanuba produce hrană pentru diferite rase, în timp ce specialiștii în procesul de producție iau în considerare diferențele de vârstă și iau în considerare și caracteristicile individuale ale animalelor. Este datorită cunoașterea unor astfel de caracteristici și oferă o oportunitate pentru producerea hranei uscate de calitate superioară, care este ideală pentru o anumită rasă de animale.

În Europa, numele acestui brand este asociat cu crescătorii de câini cu o calitate excelentă de hrană pentru câini. Folosindu-le pentru a-ți hrăni animalul, crescătorul câinelui poate prelungi viața animalului său de companie și, în plus, îmbunătățește calitatea conținutului acestuia. Prin urmare, dacă vă interesează câinele dvs., alegeți alimentarea cu Eukanuba. Sortimentul de produse al acestei companii este destul de mare, astfel încât toată lumea poate alege alimentele potrivite pentru animalul lor de companie.

Acest producător produce o gamă largă de furaje. Principalul lor avantaj și principala diferență față de alimentele altor producători este că în hrana pentru animale Eukanuba conține numai carne naturală. Cantitatea sa în compoziție rațiile sunt destul de mari, prin urmare produsele Eukanuba sunt cele mai bune pentru câini. O mare varietate de rații, produse de această companie, permite fiecărei rase de câini, indiferent de rasă, să aleagă o hrană adecvată. Astfel, este posibil să alegeți un produs alimentar pentru un animal, luând în considerare nu numai rasa, ci și vârsta și, pe lângă caracteristicile fiziologice ale animalului de companie.

Compoziția de hrană Eucanuba pentru câini

Alimente pentru câiniProdusele companiei Eucanuba sunt destinate câinilor de diferite rase și vârste. Din acest motiv, compoziția lor este diferită și corespunde complet unei anumite linii electrice. Trebuie remarcat faptul că în majoritatea rațiilor se repetă compoziția ingredientelor. Carnea de pui și de miel în furajele acestei companii acționează ca principala sursă de proteine ​​animale. În producția de alimente producătorul aplică un proces de sublimare care asigură faptul că substanțele nutritive conținute în carne sunt păstrate în starea inițială.

Când vă cunoașteți formula furajelor acestui producător, se poate constata că alimentele pentru animale în compoziția sa conțin o anumită cantitate de culturi de cereale. Grâul și porumbul sunt principalele surse de carbohidrați. Datorită prezenței lor, valoarea nutritivă a produsului finit crește. Prezent în furaje sunt cerealele cum ar fi orzul și sorgul aparțin grupului de amidon. În compoziția lor, nu conțin gluten, prin urmare, la un animal, atunci când se utilizează alimente care conțin astfel de aditivi, cantitatea de zahăr din sânge este menținută la un nivel normal. Orezul este, de asemenea, un aditiv prezent în furajele din Eucanuba. El este ușor de asimilat de el însuși care furnizează organismului carbohidrați complexi.

Pentru a oferi animalului elemente utile, producătorul include o varietate de componente în furajele sale. Pulpa de sfeclă prezentă în ele asigură reglarea nivelului de zahăr. Grăsimile animale furnizează organismului un anumit set de vitamine și acizi grași utili. Într-o cantitate optimă, alimentele conțin proteine, care sunt bine absorbite. În plus, este bogat în substanțe precum colina și conține doi oxidanți care asigură conservarea funcțiilor vizuale ale animalului de companie.

Trebuie remarcat, ca în compoziția hranei Eukanuba pentru câini există și legume, care joacă rolul principal în livrarea de vitamine în organism, precum și fibrele vegetale. Efectul principal, pe care acesta din urmă îl oferă sănătății animalului, este normalizarea proceselor digestive.

Prezent în furajele producătorului și în drojdia de bere. Datorită acestora, aspectul pielii și al lânii se îmbunătățește. În plus, drojdie de bere au un efect pozitiv asupra metabolismului animalului de companie. Pentru ca imunitatea câinelui să fie puternică, dieta Eukanub conține acizi grași Omega-6 și Omega-3. Rezistența dinților și a oaselor animalelor este asigurată de fosfor și calciu, care în furajele acestui producător sunt păstrate în cantități suficiente. De asemenea, trebuie remarcat faptul că hrana conține și un număr mare de vitamine. În producția de Eukanub sunt prezente vitaminele A, B, E și C. Mulțumită lor, este asigurată dezvoltarea normală a animalului.

Pro și Contra de Eucanuba Feeds

Pentru orice hrană pentru câini, indiferent de producător, sunt caracteristice atât aspectele pozitive, cât și anumite aspecte negative. Alimente pentru câini Eukanuba are și avantajele sale. Dar fără deficiențe nu se poate face.

Dacă vorbim despre profesioniști produse ale acestei companii, putem distinge următoarele:

 • naturalețea produselor;
 • prezența reală a cărnii în dietele producătorului. În linii individuale, conținutul acestei componente este mai mare de 30%;
 • cantitatea de vitamine și minerale;
 • absența conservanților artificiali, precum și a aromelor și aditivilor chimici;
 • sortiment larg pentru diferite rase de caini;
 • disponibilitatea unei alimentații terapeutice;
 • cost rezonabil.

Vorbind despre deficiențe, putem distinge următoarele:

 • o compoziție destul de slabă;
 • unele opțiuni alimentare conțin o cantitate mică de ingredient din carne;
 • prezența culturilor de cereale în cantități mari.

Care este cea mai bună mâncare pentru câini Eukanuba?

Compania Eukanuba are o gamă largă de alimentație terapeutică pentru câini care au:

 • tulburări intestinale;
 • insuficiență renală;
 • obezitate;
 • dermatită;
 • diabetul zaharat.

Descrierea soiului EucanubaDe exemplu, hrana super-premium Yozera, Nutram și Optima Nova se disting prin linii mai restrânse de hrană veterinară. Se limitează numai la dietele pentru animale care prezintă probleme la nivelul pielii și stomacului.

Principalul avantaj al dietei Eukanub este o gamă largă. Un alt plus este că în sortimentul acestui producător există o dietă specială care nu este numai pentru animale sterilizate și carate, ci pentru animale obeze. Prin utilizarea sa, valorile de grăsime ating o valoare de 7,6%, ceea ce le oferă animalului o eliminare treptată a excesului de greutate. Utilizarea regulată a hranei pentru animale asigură nu numai revenirea la normal a greutății câinelui, dar și menținerea greutății optime a corpului. În compoziția lor, aceste diete conțin numai 9% grăsimi. Atunci când utilizați această putere, un animal de companie cu greutate în exces poate face față problemei sale.

Pana in prezent, gama de feed-uri ale acestei companii include 10 optiuni pentru rasele specifice. Compoziția lor a fost dezvoltată experții ținând cont de caracteristicile rasei și de modul de viață pe care îl conduc animalele. Această varietate de dietă nu este oferită de niciun alt brand.

concluzie

Cum se hrănește EukanubaÎn procesul de păstrare a câinelui hrănirea este importantă deoarece determină energia și sănătatea animalului. Prin urmare, crescătorii de câini încearcă să aleagă hrana de înaltă calitate. Mulți fac o alegere în favoarea produselor companiei Eukanuba. Eucanuba hrana pentru câini are o compoziție echilibrată. Ratia acestui producător conține carne reală, iar cerealele sunt prezente la minimum. Compania oferă hrană pentru diferite rase și vârste diferite, astfel încât fiecare crescător de câine poate alege hrana potrivită care va face animalul său mai puternic și va întări sănătatea sa.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Carnea este cea mai bună mâncare naturală pentru câini: cum să alegi, cu ce să daiCarnea este cea mai bună mâncare naturală pentru câini: cum să alegi, cu ce să dai
Câți câini trăiesc în medie?Câți câini trăiesc în medie?
Prezentarea generală a compoziției hranei pentru câiniPrezentarea generală a compoziției hranei pentru câini
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Fericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriereFericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriere
Alimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficiiAlimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficii
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Farmina pentru câini, caracteristicăFarmina pentru câini, caracteristică
Furaj pentru câini: principalele linii de produseFuraj pentru câini: principalele linii de produse
Coline de furaj pentru câini de toate vârsteleColine de furaj pentru câini de toate vârstele
» » Alimente pentru câini eukanuba: compoziție și avantaje
© 2021 amigdas.com