amigdas.com

Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii

Descrierea hranei pentru pisiciToți proprietarii de animale de companie își doresc ca preferințele lor să rămână sănătoase, distractive și active. Baza de sănătate a pisicii este o dietă echilibrată echilibrată, bogată în nutrienți, vitamine și minerale. În acest caz, alegerea alimentelor pentru o pisică este importantă să se ia în considerare nu numai caracteristicile sale individuale, ci și vârsta, rasa și condițiile de detenție.

Este important în același timp și opinia profesioniștilor. O bună alegere a dietei este să devii o alegere pentru prima dată pentru o pisică.

Prima alegere - este o dieta echilibrata pentru pisicile de diferite vârste, care ia în considerare nevoile pisicilor de diferite vârste, caracteristicile individuale ale sănătății și conținutului, precum și preferințele gustului animalelor.

Micul dejun festiva pentru pisici este o mâncare super-premium. Această dietă este produsă în Canada de către PLB International și a câștigat popularitate în rândul crescătorilor profesioniști de pisici și câini și iubitorii de animale de companie.

Produsele acestei companii nu sunt atât de răspândite în Rusia, dar motivul nu este calitatea hranei pentru animale, este rar întâlnit pe rafturile magazinelor zoologice.

Calitatea ridicată este asigurată de cerințele producătorului, la fel ca în Canada, o atenție deosebită este acordată producției de hrană pentru animale de companie. Compania acordă o atenție deosebită controlului calității produselor de la furnizarea de materii prime la eliberarea produselor finite. Materia primă trece printr-un proces complet verificați în laboratoarele companiei. Tehnologii companiei controlează strict calitatea produsului finit și conformitatea acestuia cu rețeta.

Producția de hrană pentru animale de companie se realizează pe echipamente de înaltă tehnologie, sub controlul strict al Centrului independent de analiză și control chimic al produselor alimentare. Toate dietele dezvoltate sunt aprobate Asociația Veterinarilor din Canada.

Dezvoltarea barurilor de nutriție pentru pisicile domestice este realizată de tehnicienii de frunte ai companiei, cu participarea medicilor veterinari și a crescătorilor experimentați. Furajul dezvoltat este complet echilibrat și satisface nevoile pisicii în componente nutritive, minerale și vitamine.

Compoziția de furaje pentru prima alegere pentru pisici

Avantajele și avantajele alimentelorBaza rației pentru pisicile First Choice este carnea proaspătă de carne de pui și de rață și făină de pui, care nu conține o cantitate mare de grăsimi și sunt folosite pentru alimentația alimentară. Alimentele conțin surse de proteine ​​vegetale - proteine ​​de mazare. De asemenea, o sursă de energie sunt subproduse sub formă de ficat de pui și de ou, care au un conținut ridicat de aminoacizi.

Dieta include astfel de surse de carbohidrați ca orez, orez brun, orz, fulgi de ovăz.

Alimentele sunt îmbogățite cu pui și ulei de pește, derivate din pește de somon, care asigură corpul pisicii cu acizi grași.

Fibrele necesare pentru dezvoltarea normală a organismului animalului de companie sunt furnizate din surse cum ar fi pulpa de sfeclă, pasta uscată de roșii și fibrele de mazare.

Compoziția dietei include componente suplimentare - yucca, care vă permite să eliminați un miros specific după consumarea alimentelor și semințelor de in, ceea ce are un efect pozitiv asupra stării pielii și pielii pisicii.

Nu există feed în feed Orice aditivi care fac animalele dependente de pupa.

Dezvoltatorii au ținut cont de nevoile pisicilor tinere și ale pisicilor vârstnice. Alimentele destinate acestor categorii de vârstă sunt în plus îmbogățite cu un complex de vitamine și calciu.

Linia de alimentare First Choice pentru pisici

Dezvoltatorii oferă o gamă largă de alimente pentru pisici, permițând animalului să mențină un aspect frumos și să mențină starea de sănătate în stare perfectă. În formulele dietelor, sunt luate în considerare nevoile organismului în creștere și îmbătrânire a animalului, activitatea acestuia și caracteristicile individuale ale stării fizice a organismului.

Pentru iubitorii de animale de companie se prezintă următoarele tipuri de amestecuri uscate pentru animale de companie:

 • Producători de furaje pentru pisicipisoi;
 • pisici mai vechi de zece ani;
 • hrana speciala pentru animale sterilizate;
 • hrănire hipoalergenică;
 • pisicile supraponderale;
 • pentru adulții cu somon și pui.

Amestecurile uscate Fest Choyce sunt indispensabile pentru organizarea unei alimentații adecvate a animalelor de rasă, deoarece majoritatea animalelor nu au imunitate puternică și sunt predispuse la dezvoltarea alergiilor.

Avantajele și dezavantajele First Choice pentru pisici

Mulți crescători și proprietari pisicile interne observă o alegere destul de largă și rații speciale, care iau în considerare nevoile și caracteristicile individuale ale animalelor. O atenție deosebită ar trebui acordată rațiilor din Fest Choyce pentru pisoii și animalele de vârstă înaintată, care țin cont de nevoile organismului.

 • Pisici forța de masăLinia este reprezentată de o sursă de alimentare specială, în care compoziția hipoalergenic, prin care animalul poate depăși alergii alimentare și nu suferă de pierderea excesiva a parului, dermatita si matreata.
 • Printre hrana animalelor din categoria super-premium, Fest Choyce pentru pisici este un preț acceptabil.
 • Utilizarea alimentelor pentru nutriție îmbunătățește semnificativ aspectul animalului de companie, starea stratului și membranelor mucoase.
 • Datorită aditivilor speciali, mirosul animalelor dispare treptat.
 • Compoziția include numai componente de înaltă calitate, se utilizează numai arome naturale
 • Sursa de proteine ​​este carnea proaspătă de pasăre naturală și nu reziduuri de prelucrare a materiilor prime sub formă de tendoane, piele, gheare.
 • Sursa de aminoacizi este uleiul de pește de somon, orez brun și ouă.

Printre deficiențele multora crescătorii notează incapacitatea de a cumpăra alimente la un magazin de animale de companie. Compoziția rațiilor include roșiile uscate, care nu aduc nici un beneficiu corpului pisicii. Și, de asemenea, în sortiment nu există hrană umedă.

Feedbackul proprietarului

A cumpărat recent o pisică britanică în vârstă de trei luni. Au decis să se hrănească cu alimente uscate. În primul rând, am folosit hrana unui alt producător cunoscut. Pisicul a început să aibă probleme cu digestia și scaunul. La recomandarea prietenilor a început să alimenteze prima alegere pentru pisoi. Mâncarea era perfectă: animalul nu mai suferă de constipație, activ, vesel. Mi-a plăcut mâncarea prin compoziție.

Folosesc furajul hipoalergenic Ferst Choyce timp de doi ani. Pisica nu are probleme cu digestia. Fest chois se caracterizează printr-o compoziție echilibrată, o granulometrie bună. Acesta atrage o calitate înaltă. Îmi place Cat foarte mult.

Anterior, pisica mea sterilizată a hrănit un produs specializat de aceeași categorie de preț. Satisfăcut cu totul, cu excepția stării de lână. La sfatul prietenilor sa decis sa incerce Fest Choyce. Am folosit-o doar pentru trei luni. Starea stratului a devenit mult mai bună, a fost un molt permanent, a apărut strălucire.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Totul despre furaje pentru pisici clasa holisticaTotul despre furaje pentru pisici clasa holistica
Supa de primăvară super premium și premiumSupa de primăvară super premium și premium
Până la ce vârstă cresc pisicile și pisicile?Până la ce vârstă cresc pisicile și pisicile?
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Pisica britanica cu pisici cu pisici lungi si pisoi - standarde si continutPisica britanica cu pisici cu pisici lungi si pisoi - standarde si continut
Vitamine pentru pisici pentru păr pentru viziuneVitamine pentru pisici pentru păr pentru viziune
Proplan: compoziția și sortarea hranei pentru pisici din purinăProplan: compoziția și sortarea hranei pentru pisici din purină
Câte pisici trăiesc în medie?Câte pisici trăiesc în medie?
Cum să hrăniți un pisoi britanic la vârste diferiteCum să hrăniți un pisoi britanic la vârste diferite
Intalnire cu sortiment de purina pentru pisici si pisoiIntalnire cu sortiment de purina pentru pisici si pisoi
» » Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
© 2021 amigdas.com