amigdas.com

Evaluarea hranei pentru pisici premium

Sursă de alimentareOrice organism viu are nevoie de o dietă de înaltă calitate pentru o creștere activă și o bună stare de sănătate, iar dacă nevoile proprii pot fi resimțite, atunci dieta completă a unui animal de companie este complet dependentă de proprietar. Unele animale îmblânzite de oameni sunt prădători în habitatul lor natural și pentru dezvoltarea completă a acestora este necesar să se ia în considerare caracteristicile organismului lor în mare nevoie de alimente cu proteine.

Vânătorul cel mai calificat care chiar și acasă continuă să-și îmbunătățească abilitățile este o pisică, deci alegerea hranei pentru un animal de companie pufos ar trebui să fie aprofundată.

Caracteristicile nutriției

Natura de pradă a pisicilor afectează fiziologia lor astfel încât, în cazul în care nu există suficiente componente în dietă, animalele sunt predispuse la deviații de dezvoltare și la probleme de sănătate. Nutriția complexă oferită astăzi de mulți producători este dezvoltată luând în considerare nevoile individuale ale animalului la anumite intervale de viață. De exemplu, Cea mai bună furajare pentru pisici este împărțită în linii, ținând cont de vârsta animalului de companie, prezența bolilor, a rocilor și a altor caracteristici, dar toate acestea ar trebui să conțină:

 • Feed-uri utilefibre;
 • vitamine;
 • minerale;
 • proteine;
 • grăsimi;
 • hidrati de carbon.

Într-un produs de calitate, este important să se mențină un echilibru între toate substanțele necesare, ținând seama de faptul că pisicile sunt prădători. Proteinele din produsele alimentare ar trebui să fie cel mai mult, iar carbohidrații și grăsimile sunt minime. În plus față de aceste componente, dieta ar trebui să includă:

 • aminoacid arginină;
 • taurina;
 • fluor;
 • calciu;
 • fosfor;
 • vitaminele K, E, A, B și D.

Toate acestea într-un complex vor oferi animalului o dezvoltare corectă a țesutului muscular, a sistemului cardiovascular și a funcției de reproducere.

Asigurați-vă că animalele de companie cu substanțele necesare care se hrănesc de la masa de master este pur și simplu imposibil, astfel încât proprietarii de pisici experimentați și medicii veterinari recomanda să cumpere pentru animalele lor animale hrană echilibrată provenite de la producători. Numai mâncarea, luând în considerare toate caracteristicile corpului animalului, îi poate oferi o viață lungă și lipsită de griji fără boală.

Avantajele hranei premium

Mulți cred, că toate feedurile echilibrate sunt la fel de utile, indiferent de producător, iar costul lor supraevaluat reprezintă doar o plată pentru brandul netratat. De fapt, nu este așa. Produsele ieftine din clasa economica contin un mare numar de arome si conservanti, iar in loc de produse ecologice naturale contin mancare de carne. Consumul regulat de alimente pentru animale pe baza unui număr mare de substituenți conduce la apariția dysbiozelor, gastritei, urolitiazei și a altor consecințe nedorite.

Feed Premium pentru pisici constă din cereale naturale, legume și carne, ceea ce le îmbunătățește în mod semnificativ calitatea și, prin urmare, mărește costul.

Evaluarea hranei pentru pisici premium

Până în prezent, producătorii de furaje echilibrate pentru pisici le produc sub formă de conserve alimentare umede și un produs uscat. Veterinarii încă nu pot determina ce tip de hrană este mai util și recomandă ca rația animalelor să fie de 1/4 din alimentele umede și cu ¾ din cea uscată. Având în vedere propriile capacități financiare și preferințele pentru consumul unui animal de companie, fiecare proprietar are dreptul de a alege schema adecvată de hrană pentru el. Pentru a facilita alegerea celor mai bune hrana pentru pisici premium ratingul celor mai populare va fi dat mai jos.

Alimente uscate

Evaluarea furajelor uscate pentru pisici distribuie producătorii în locuri diferite, în funcție de categoria lor și de categoria nutrițională.

Numărul unu№1. Primul loc din această listă este acordat pe bună dreptate produsului Royal Canin. Conducătorii săi iau în considerare caracteristicile de vârstă și rasă ale corpului pisicilor și au, de asemenea, o serie de tratamente speciale. Categoria de preț a tuturor tipurilor de furaje diferă foarte puțin și variază între 700 și 2000 de ruble pe ambalaj de 2 kg. În lista caracteristicilor considerate de producător, rațiile pentru pisici:

 • cu tulburare digestivă;
 • care locuiesc în cameră;
 • sterilizat;
 • predispus la supraponderalitate;
 • cu gusturi fastidioase;
 • deseori pe stradă;
 • în creștere;
 • persoanele în vârstă;
 • sănătoase până la 7 ani și așa mai departe.

În plus față de asta, Primul loc din lista mărcii a fost câștigat datorită disponibilității în sortimentul produselor de înlocuire a laptelui de pisică.

№2. Potrivit pentru costul și util pentru animale de companie este "uscare" de la producătorul Hills. Mulți veterinari o menționează pe lista produselor superpremium, precum cea precedentă. În sortimentul mărcii există o linie pentru hrănirea animalelor sănătoase și alimentația terapeutică:

 • pentru pisoi;
 • pentru adulți;
 • pisici în vârstă;
 • animalele castrate;
 • predispus la obezitate;
 • cu piele sensibilă;
 • sensibilitate digestivă;
 • alergii și așa mai departe.

Costul variază între 200-350 de ruble pe pachet de 400 de grame.

№3. Popular printre koshatnikov și comune în magazine este produsul Purina ProPlan. O puteți găsi în aproape orice supermarket și costul începe de la 900 de ruble pentru 1,5 kg. Fluxurile sunt, de asemenea, împărțite în linii specializate.

№4. Cea mai bună hrană uscată pentru pisici la un preț acceptabil este considerat produsul companiei suedeze Bozita. Costul său este de aproximativ 900 de ruble pentru 2 kg, iar aceeași popularitate printre medicii veterinari se bucură de furaje uscate și umede.

Furaje umede

Evaluarea furajelor umede pentru pisici distribuie producătorii pe un principiu diferit, deoarece pentru pregătirea lor este utilizată o tehnologie complet diferită. Conservele conservate umede trebuie să conțină mai multe produse din carne decât produsele alimentare uscate, prin urmare, în producția de produse de calitate, se specializează în principal companiile americane și europene.

 1. Primul loc din rating este lăsat în mod legal la Innova Evo. În compoziția lor, puteți găsi carne și probiotice exclusiv crude. În ciuda unei astfel de compoziții scumpe, furajele costă aproximativ 100 de ruble pe bancă în 375 g.
 2. Cel de-al doilea loc se referă la produsul din Formula de Pui Wellness, pe bază de carne naturală. În plus, conservele pot detecta conținutul de legume ușoare, suplimente de vitamine și minerale. Costul hranei pentru animale este de 50 de ruble pentru o bancă în 85 de grame.
 3. Finalizează ratingul produsului de la producătorul italian Schesir, produs în Thailanda. Furajul este perfect echilibrat pentru nutriția completă a pisicilor și costă aproximativ 50 de ruble pentru 85 g.

Evaluarea feedurilor holistice

Alegerea unei alimente bune pentru un animal de companie este imposibil să nu se ia în considerare o nouă generație de hrană premium numită "Holystik". Ele diferă de celelalte prin creșterea conținutului de componente naturale și echilibrul precis al tuturor substanțelor. Există foarte puține produse de calitate din această clasă, astfel încât să le puteți lista pe degete.

Alimente uscate

caracteristiciPrimul loc în clasamentul "holisierilor" de uscare este acordat în mod legal lui Innova Cat și Kitten. Acest produs este imbogatit cu vitamina S si acizi grasi necesari pentru sanatatea blanii pisicii. Echilibrul tuturor nutrienților păstrează perfect imunitatea animalului pe tot parcursul vieții, iar costul nutriției este în același timp 1000 de ruble pe 2 kg.

Nu mai putin bune sunt produsele Golden Eagle Holistic si Go Natural holistice, care nu au amelioratori de gust. Aceste furaje sunt ideale pentru hrănirea animalelor cu boli gastro-intestinale, predispuse la creșterea în greutate și pur și simplu cu digestie slabă. Pentru pisicile cu alergii la pui, atenția trebuie acordată produselor alimentare GRANDORF Natural Sănătos, absolut care nu-l conține în compoziție. Spre surprindere, costul acestor alimente este de numai 700 de ruble pentru 3 kg.

Conserve murate

favoritCategoria unei noi generații de hrană naturală și echilibrată pentru animalele de blană include și hrana conservată umedă. Clasamentul lor diferă de furajele uscate, însă există și câțiva reprezentanți de clasă bună.

Primul loc printre păianjenii umedi Holstein este produsul producătorului italian Almo Nature. Toate furajele produse de brand se bazează pe carne, legume și fructe naturale, astfel încât acestea sunt ideale pentru animalele cu afecțiuni hepatice, inimii și rinichilor. Costul unui pachet de hrană variază de la 50 la 80 de ruble.

După victoria evidentă a mărcii italiene în clasament se află produsele producătorilor germani și britanici. Conserve conservate hidratate Moonlight Dinner și Applaws conțin numai ingrediente selectate fără adăugarea de amelioratori de aromă și mirosuri. Costul acestor produse pe piață variază între 75-130 ruble la 100 g.

Selectarea puterii

Majoritatea proprietarilor de pisici sunt oameni ocupați care nu au suficient timp să pregătească alimente proaspete pentru animalele de companie de două ori pe zi și trebuie să-i hrănească pe kosh exact 2 sau chiar 3 ori. Și acest lucru este în cazul în care animalul este complet sănătos, deoarece pentru animalele de companie care suferă de diverse boli, este pur și simplu imposibil să echilibrează corect dieta din propriile produse.

Producătorii de produse premium din categoria premium de pisici selectează ingrediente pentru produsele lor, ținând seama de toate nevoile individuale ale animalului, pe baza sfaturilor medicilor veterinari experimentați și efectuând toate studiile necesare înainte de lansarea spre vânzare. De aceea, pentru a vă asigura o nutriție adecvată, animalul dvs. trebuie să aleagă hrana echilibrată profesionist, îmbogățită cu toate mineralele și vitaminele pentru creșterea și dezvoltarea activă a pisicii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Totul despre furaje pentru pisici clasa holisticaTotul despre furaje pentru pisici clasa holistica
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Supa de primăvară super premium și premiumSupa de primăvară super premium și premium
Până la ce vârstă cresc pisicile și pisicile?Până la ce vârstă cresc pisicile și pisicile?
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Cum să hrăniți un șobolan decorativ acasăCum să hrăniți un șobolan decorativ acasă
Ce se întâmplă dacă pisica se varsă puternic?Ce se întâmplă dacă pisica se varsă puternic?
Perfect fit: compoziția și avantajele potrivirii perfectePerfect fit: compoziția și avantajele potrivirii perfecte
Pronatyur holistic pentru pisici: calitate excelentă a hranei pentru animale din CanadaPronatyur holistic pentru pisici: calitate excelentă a hranei pentru animale din Canada
Proplan: compoziția și sortarea hranei pentru pisici din purinăProplan: compoziția și sortarea hranei pentru pisici din purină
» » Evaluarea hranei pentru pisici premium
© 2021 amigdas.com