amigdas.com

Alimente pentru pisoi. Ce alimente ar trebui să aleg?

Ce hrană să alegi pentru un pisoiNoul proprietar al pisicii are întotdeauna o întrebare despre alegerea hranei pentru animalele de companie. Fiecare dintre noi vrea să dea cel mai bun animal de companie: jucării, vitamine și hrană de înaltă calitate. Pentru astăzi pe contoare de magazine este posibil să găsiți o mare varietate de furaje în diferitele sale feluri.

Deci, ale cui parere este nevoie sa alegi mancarea pentru animalul tau? Ascultați sfatul prietenilor și vecinilor sau credeți că brandurile reclamate de produse alimentare scumpe? Acum vom lua în considerare toate întrebările care vă privesc în legătură cu alegerea hranei pentru pisoi.

Produse alimentare naturale sau produse industriale?

Fiecare proprietar are o întrebare: să se oprească la hrană la domiciliu sau să cumpere mâncare gata preparată? Mâncarea naturală de casă, desigur, este foarte utilă pentru un animal mic. Dar îi puteți oferi o dietă echilibrată zilnic, care va implica toate vitaminele și oligoelementele necesare? Este mult mai probabil ca, din cauza ritmului rapid al vieții, pur și simplu nu veți putea să o faceți. Pentru majoritatea proprietarilor, alegerea hranei pentru pisici devine o sarcină mult mai simplă decât gătitul zilnic al alimentelor potrivite pentru animalul de companie. Dacă credeți că mâncarea bună va lovi greu pe portofel, atunci asigurați-vă că chiar și mâncarea premium va ieși la un cost nu mai mult decât o hrană naturală gătită cu mâinile tale.

De obicei crescătorii dau animale de companie la vârsta de 3 luni. La această vârstă trebuie să fie deja obișnuiți cu pupa. Prin urmare, ar trebui să întrebați amelioratorul ce hrana a fost hrană. În acest caz, nu veți pierde timpul selectând alimentarea corectă a pisicilor. Principalul lucru pe care trebuie să-l amintiți este că nu trebuie să amestecați alimentele de uz casnic și produsele industriale în dieta dvs. în același timp. Acest lucru poate afecta corpul animalului.

Ce vitamine sunt necesare pentru un animal de companie?

 • Hrănire pentru pisoiVitamina A - îmbunătățește vizibilitatea și întărește oasele
 • Vitaminele B - promovează funcționarea normală a mușchilor și oaselor, îmbunătățește metabolismul.
 • Vitamina C - imbunatateste tractul digestiv, intareste sistemul imunitar
 • Vitamina D - îmbunătățește circulația sângelui
 • Vitamina E - promovează formarea corectă a organelor

De asemenea, este important să vă amintiți despre grăsimi, fibre, proteine, carbohidrați și oligoelemente.

Pentru a ști exact care alimente este potrivit pentru animalul dvs. de companie, este mai bine să contactați un medic veterinar. El îți va spune ce mâncare pentru un pui din rasa ta ți se va potrivi și, cel mai important, nu face nici un rău.

Alimente uscate pentru pisoi

Proprietarii au o întrebare: ce fel de hrană pentru pisoi este mai bine - uscat sau umed? Deci, să vorbim despre hrana uscată pentru pisoi. Mâncarea uscată suplimentară este considerată o durată mare de conservare. Acesta poate fi stocat suficient de mult și nu se va deteriora. Puteți să luați acest produs împreună cu dvs. pentru o plimbare sau o călătorie. Există o opinie că momeala uscată este foarte dăunătoare pentru animal, dar de fapt nu este. Pentru existența sănătoasă a pisicilor, trebuie să se respecte un număr de reguli atunci când se consumă alimente uscate:

 1. Vasul trebuie să aibă întotdeauna apă curată
 2. Nu este necesar să se amestece într-o dietă alimente și producția industrială. Acest lucru poate dăuna sănătății pisicilor
 3. Este necesar să se dea hrană pisicilor cu respectarea strictă a greutății, pentru a preveni suprapunerea

Compoziția produselor trebuie să includă un aminoacid taurină. Acest lucru este necesar pentru o lucrare bună de vedere, creier și inimă.

Dacă decideți să rămâneți pe o pupa uscată pentru pisoi, atunci asigurați-vă că ați cumpărat produse premium. normal vă poate afecta animalul.

Alimente umede pentru pisoi

Avantajele și dezavantajele alimentelor umede pentru pisoiO caracteristică a acestui tip de produs este că se deteriorează rapid. Acest lucru dă câteva dificultăți pentru gazde. Alimentele umede nu au aproape nici un feedback negativ, deci puteți alege să nu ezitați.

Sosul apetisant, care este umplut cu o hrană umedă pentru pisoi, nu va lăsa pisoiul tău indiferent. Este important să rețineți că un astfel de produs ar trebui hrănit cât mai curând posibil. Dar dacă plecați într-o călătorie și lăsați un animal de companie, atunci în acest caz va fi mai practic să folosiți alimente uscate pentru pisoi.

Clasele de alimentare

Luați în considerare toate avantajele și dezavantajele produselor din diferite clase.

Produs de clasa economica:

 • ProviPet
 • Whiskas
 • dragă
 • diamant
 • Vaska
 • Dr. Zoo
 • Frieskies
 • tabel

Avantajul este un preț scăzut, dar trebuie remarcat că compoziția nu include carne, nu există vitamine, este slab digerată.

Produs premium:

 • Royal Canadian FoodRoyal Canin
 • Dorul Alders, Flatazor
 • Happy Cât
 • BioMill
 • Nutug nuggets
 • Pro Pac

avantaje:

 • prețul mediu
 • optimizat
 • bine absorbit

Furajul conține o cantitate mică de carne.

Clasa superpremium de produs:

 • Nills
 • Proplan
 • Eukanuba
 • Royal Canin (Franța)
 • Petreet
 • vacs
 • Nutró Choice

Singurul dezavantaj este costul ridicat.

avantaje:

 • lipsa coloranților;
 • o mulțime de carne;
 • bine absorbit;
 • echilibrat.

Evaluarea celor mai bune alimente pentru pisici

Conducătorul ratingului - hrana pentru prima alegere

Aceasta este o super-super-clasa super-alimentară. În sortiment există doar un fel de hrană uscată pentru pisoi. Alergia la acest tip de hrană este practic exclusă. Astfel de hrană poate fi dată unui animal de companie încă de la 2 luni de viață. Poate că singurul dezavantaj este dificultatea de a cumpăra. Este rar să găsiți acest produs pe rafturile magazinelor de animale de companie, de aceea trebuie să comandați acest produs prin Internet.

Hills Science Plan

Acesta este un produs super-premium. În gama de mousse umedă pentru pisoi de până la 1 an și două tipuri de alimente uscate pentru pisoi. Dezavantajul brandului este entuziasmul producătorului de proteine ​​vegetale și carbohidrați.

Royal Canin

Acesta este un produs premium. Sortimentul este prezentat cu conserve pentru pisoi de până la 4 luni, un fel de alimente uscate și înlocuitor de lapte. Compoziția alimentelor este suficient de echilibrată. Poate fi cumpărat la orice magazin de animale de companie, deci nu există un deficit în acesta. În plus, prețul acestui produs este ușor mai ridicat decât cel al produselor de clasă economică.

Purina ProPlan

Acesta este un produs premium. Poate fi achiziționat la orice magazin de animale de companie la un preț bun. Sortimentul este reprezentat de un fel de hrana uscata pentru pisoi de la 6 luni la 1 an si doua variante de Pauches de la 1 an. Compoziția acestui produs include un număr mare de proteine ​​vegetale și carbohidrați, care vă pot afecta animalul. Prin urmare, monitorizați cu atenție starea sa pentru a preveni alergiile. Din cauza acestui deficit, specialiștii includ adesea acest aliment în categoria claselor economice.

Josera

Josera este o noutate pe piața rusă. În sortimentul său, doar un fel de alimente uscate. Josera este un brand german premium, care vorbește de înaltă calitate. Acest produs conține toate vitaminele și mineralele necesare. Poate că singurul dezavantaj este prezența făinii din carne, care nu poate fi considerată suficient de utilă.

Desigur, nu toți proprietarii de pisici sunt gata să cumpere produse alimentare premium și super-premium. Dar dacă deveniți proprietarul unei pisici de rasă pură, atunci ar trebui să primească toate vitaminele și oligoelementele necesare. Pisicile Neporodistye, dimpotrivă, sunt mai adaptate la dieta "gresită" la nivel genetic. Aveți grijă de copilul dvs. și va arăta mereu sănătos și bine îngrijit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să hrănești un dihor acasăCum să hrănești un dihor acasă
Hrană pentru pisicile stearate: cum să hrăniți animalul în mod corespunzătorHrană pentru pisicile stearate: cum să hrăniți animalul în mod corespunzător
Totul despre furaje pentru pisici clasa holisticaTotul despre furaje pentru pisici clasa holistica
Ce se hraneste cu Maine Coon: dieta pentru un pisoi si o pisica adultaCe se hraneste cu Maine Coon: dieta pentru un pisoi si o pisica adulta
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Supa de primăvară super premium și premiumSupa de primăvară super premium și premium
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Hedgehog alimente acasă: ce să hrănești ariciulHedgehog alimente acasă: ce să hrănești ariciul
Prezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purinăPrezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purină
Câine pentru câini: descrierea hranei, compoziției și scopuluiCâine pentru câini: descrierea hranei, compoziției și scopului
» » Alimente pentru pisoi. Ce alimente ar trebui să aleg?
© 2021 amigdas.com