amigdas.com

Furaj pentru câinii premium și clasa super premium. Care dintre ele să alegeți?

Mâncarea câineluiFiecare proprietar de animale de companie vrea să-l vadă frumos, sănătos și vesel. Dar cum se poate realiza acest lucru? Cum poți să-ți regalezi câinele iubit, astfel încât blana să strălucească și ochii tăi să radieze bucuria? Desigur, aveți nevoie de o dietă echilibrată. Despre asta vom vorbi în acest articol. Pentru a înțelege hrana pentru câini, trebuie să știți cum sunt clasificați.

Clasificarea hranei pentru animale:

Alimentele pentru câini pot fi naturale și pot face cumpărături. Vom sorta beneficiile și prejudiciile acelora și acelora.

Dieta naturala. Ce este hrana pentru câini super premium?

Vom aborda subiectele naturale în mod mediocru, pentru că astăzi vorbim de hrana pentru câini super premium. Dar și cele naturale au loc și în viața multor animale de casă. Furajele naturale sunt ceea ce gătiți pentru animalul dvs. de companie acasă de la alimentele regulate pe care le cumpărați la supermarket sau chiar ceea ce vă mâncați singur. În principiu, nu trebuie să fiți un superkinolog sau un mare cunoscător de câini, pentru a aprecia toate avantajele și dezavantajele unei astfel de hrane pentru animale.

Singurul beneficiu o astfel de dietă superioară este că întotdeauna știți exact ce a mancat prietenul tău cu patru picioare, o astfel de dietă elimină practic riscul otrăvirii animalului.

Dar există o mulțime de deficiențe ale unei astfel de compoziții și norme dietetice, iar cel mai mare dintre toate este faptul că această hrană ar trebui să fie pregătite PENTRU ZILNIC! Dacă vă decideți să vă hrăniți câinele cu produse naturale - pregătiți-vă pentru că trebuie să petreceți mai multe ore pregătirea hranei pentru animalul dumneavoastră.

Mâncare naturalăUn alt important minus în pregătirea alimentelor naturale - echilibrează. Un animal de companie ar trebui să primească un anumit număr de nutrienți, vitamine, minerale și așa mai departe zilnic pentru funcționarea normală. Prin urmare, va trebui să citiți o mulțime de literatură diferită și să aflați cum să alegeți cu atenție componentele pentru gătit. În plus, tot ceea ce sa spus va trebui să fie cheltuit pentru complexe suplimentare de vitamine și substanțe minerale, care vor trebui să fie adăugate la regimul de hrană al animalelor de companie, care va fi, de asemenea, cheltuit în cantități considerabile.

Magazine alimentare

Furajele pentru comerț sunt împărțite în două tipuri, ele sunt uscate și conservate.

Clasa premium pentru furajele de casă are propriile sale separate clasificare:

 1. Clasa economică.
 2. Clasa premium.
 3. Alimentele pentru câini sunt super premium.

Conserve - sunt împărțite în secții auxiliare și de bază.

Clasa economică - aceasta este mâncarea din clasa inferioară, care nu va oferi animalului de companie cu oligoelemente necesare și vitamine. Astfel de alimente sunt hranite câinilor în adăposturi și gospodării. Acestea sunt foarte recunoscute pe scară largă, producătorul vă va asigura că este fabricat din ingrediente naturale, dar nu trebuie să-l credeți.

Clasa premium - aceste furaje diferă de clasa economică, dar sunt încă foarte scăzute în calitate. Aici, desigur, puteți găsi ingrediente naturale, cum ar fi legumele, carnea, dar ele folosesc destul de mulți conservanți, amelioratori de aromă, mirosuri și aditivi chimici. La un preț această masă vă va costa ceva mai scump, dar calitatea nu este mult diferită.

Soia în compoziția hranei pentru câiniSă-și regaleze câinii cu alimente din clasa economică nu se recomandă din cauza conținutului de soia și aditivi chimici, cum ar fi gustul și amelioratorii de miros.

Acest aliment este foarte slab digerat în corpul câinelui și, dacă este folosit în mod continuu, poate duce la consecințe ireparabile.

Clasa super-premium, sau așa cum sunt chemați alimente de elita câinele are nevoie. Clasa superpremium de hrană va oferi animalului dvs. un regim alimentar profesionist și echilibrat. Compoziția acestor hrane pentru animale include componente de cea mai înaltă calitate, au măsurat cu atenție toate proporțiile. Producătorii de hrană premium pentru câini sunt foarte sensibili la calitatea și cantitatea de proteine, precum și la compoziția de aminoacizi a hranei pentru animale, iar compoziția acestei hranei de hrană are uneori prebiotice, care îmbunătățește digestia.

Furajele pentru câinii premium conțin exclusiv ingrediente naturale și nu au conservanți, mai precis, sunt doar naturale. De asemenea, aceste produse au un miros foarte puțin pronunțat, deoarece nu au amelioratori de gust și arome artificiale, uneori adaugă un ou, diverse legume și fructe. Aceste hrane sunt echilibrate și fiecare proprietar de câine poate alege dieta adecvată pentru mărimea și rasa câinelui.

Proprietarul, având grijă de el sănătate prietenul său cu patru picioare, știe că produsele care sunt întotdeauna și peste tot anunțate, îi puteți da câinelui doar ocazional. Este ca un fast-food pentru o persoană.

Cainii, prin natura lor, sunt prădători și trebuie să primească neapărat proteine ​​de origine animală. Clasa superpremium de hrană este produsă în conformitate cu anumite standarde, care presupun în compoziția conținutului de carne super-premium de cel puțin 25% și, în mod ideal, până la 50%, depinde de marca și de varietatea dietei pentru fiecare rasă individuală. Cel mai adesea, hrana atât de mică pentru câini conține mai puțină carne decât pentru câinii mari.

Un alt aspect important al alimentelor super-premium este că numai carnea naturală este utilizată pentru producerea lor, adică nu există subproduse de calitate discutabilă și mai ales soia, care este slab absorbită de organismul canin.

Printre super-imens sortiment Furaje clasa superpremium pot fi găsite concepute pentru anumite rase de câini, au calculat în mod clar dieta pentru o anumită vârstă, stilul de viață și starea de sănătate. Sortimentul este reprezentat de câțiva conducători, fiecare conținând o anumită compoziție de aditivi. De exemplu, glucaamina și condroitina sunt adăugate la câinii mai în vârstă, care asigură animalului animal cu articulații sănătoase, iar pentru cei mai tineri și cei mai activi, valoarea energetică crește, în timp ce hrana pentru pui trebuie să conțină o mulțime de proteine ​​și grăsimi.

Cum sa alegi mancarea potrivita pentru cainii premium

Când selectați echilibrat Pentru prietenul nostru cu patru picioare trebuie luați în considerare mulți factori, însă vom lua în considerare cele mai necesare.

 • vetÎn primul rând, nu aveți nevoie să aveți încredere în publicitate orizontală, ceea ce exagerează foarte mult calitatea produsului publicitar, chiar dacă pachetul spune "premium" - ar trebui să citiți cu atenție compoziția, trebuie să acordați atenție nu doar celor scrise în format mare. Acum sunt multe falsuri.
 • În al doilea rând, este necesar să se acorde atenție un preț produs, alimente premium nu poate costa ieftin.
 • În al treilea rând, pentru început, trebuie să cumpărați un pachet mic pentru eșantion, dintr-o dată animalul dvs. de companie nu se potrivește în mod special acestei compoziții, pentru a nu pierde banii în zadar.
 • în al patrulea rând, nu cumpără alimente în greutate, deoarece este imposibil să știe data de expirare.
 • În al cincilea rând, când cumperi un produs pentru prima dată, asigurați-vă că vă consultați cu prietenii crescătorii de câini, și chiar mai bine cu un medic veterinar, atunci va fi greu să faci o greșeală. De asemenea, trebuie să acordați atenție țării producătorului, alimente bune fiind produse în Europa, Canada și SUA. Dacă sunteți convins că totul este în ordine: compoziție-preț-calitate, puteți cumpăra în condiții de siguranță.

Luați în considerare cei mai renumiți producători de produse alimentare de companie pentru câini superpremium

Lumea a recunoscut doar câteva companii producători, care produc furaje super premium pentru câini, acestea sunt Royal Canin, Hill`s, Orijent, Mera Dog și altele.

 1. Royal Canin Foodrahat Royal Canin (câine regal), furaje de origine franceză, sunt calculate pentru toate perioadele de viață a animalelor, de diferite rase și mărimi. Există, de asemenea, hrană pentru câini gestante și care alăptează.
 2. hrană Hills (Hills) este produs în SUA, destinat hrănirii zilnice, precum și pentru câinii cu nevoi speciale.
 3. Mera Dog este produs în Germania, accentul fiind pus pe protecția animalului de companie împotriva efectelor adverse ale mediului datorită unei alimentații echilibrate.
 4. canadian Orijent este o nouă direcție a clasei superpremium pentru hrană pentru câini. Pentru producția sa este utilizată o prelucrare la temperaturi joase a produselor, care păstrează beneficiul și gustul natural al produsului. Toate componentele acestui produs sunt adecvate consumului uman.

Vindecarea superpremium pentru rasele mici

Sunt foarte multe mare care facilitează selectarea compoziției pentru un anumit animal de companie. Este printre câinii de rase mici că indivizii cei mai frecvent întâlniți sunt fastidioși în a mânca, cu apetit scăzut sau cu alergii și intoleranță alimentară la anumite alimente. Există furaje pentru câinii care se află în regim alimentar veterinar, cu boli de inimă, cu urolitiază, cu diabet zaharat.

Furaje specializate

Pentru câini alergici

La câini, precum și la oameni, există o alergie și pot exista multe motive pentru aceasta. Producătorii au dezvoltat astfel de animale de companie hipoalergenic hrana pentru animale, sunt multe, dar pot ajuta doar cu alergii alimentare. Unele rase de câini sunt predispuse la alergii de la naștere, altele au atât de mulți factori pentru apariția alergiilor. Desigur, un produs hipoalergenic pentru câini clasa superpremium va costa mult mai mult decât de obicei, dar este garantat pentru a ajuta animalul dvs. să câștige sănătate și să se bucure de viață.

Câini de rase mici

Câinii de rase mici au propriile particularități în nutriție, astfel că au fost special create furaje super premium pentru ei. Producătorii au luat în considerare în compoziția lor toate caracteristicile și preferințele mini-câinilor, adăugând mai mult proteină, complexe de vitamine, aminoacizi, minerale, chiar făcute mici granule pentru comoditatea unui mic prieten cu patru picioare.

Pentru câini de rase mari

Rase de câiniCâinii, a căror greutate este mai mare de 25 kg, sunt considerați rase mari. Acești câini au cea mai mare nevoie de a obține nutrienți suplimentari. Și, de asemenea, produsele pentru astfel de rase ar trebui să conțină substanțe care să permită sănătatea articulațiilor și să evite artrita. O altă condiție importantă pentru compoziția produselor pentru câini de rase mari este prezența substanțelor care împiedică probleme cardiace.

Castrați și câini sterilizați

După procedura de sterilizare sau castrare în corpul câinelui, există unele modificări care afectează în mod direct fundalul hormonal al animalului. Prin urmare, după astfel de proceduri este necesar să se schimbe complet dieta animalului. rație căci acești câini trebuie să fie individuali și echilibrați, ceea ce corespunde nevoilor lor. câini sterilizată și sterilizați sunt predispuse la creșterea în greutate, astfel încât produsul conținut scăzut de calorii ajută la menținerea o greutate sanatoasa si pentru a preveni excesul de greutate pentru animale de companie.

În concluzie, se poate spune că feed-ul clasa super-premium este complet, sănătoasă și echilibrată pentru câine, dar există încă un aspect important în alegerea unui astfel de produs alimentar - prețul și disponibilitatea acestuia în zona dvs. Prețul acestora variază de la 500 de ruble / kg. până la câteva mii, astfel încât fiecare proprietar poate alege compoziția potrivită, în funcție de venitul lor. De asemenea, înainte de a alege un produs pentru animalul dvs. de companie, trebuie să stabiliți dacă acesta este disponibil permanent în orașul dvs., pentru că, dacă nu este brusc disponibil, va trebui să îl comandați în avans.

În secolul nostru dezvoltat, puteți comanda orice produs prin intermediul Internetului direct de la producător sau de la reprezentanții săi de încredere, ceea ce va fi mult mai ieftin și nu trebuie să mergeți la magazin pentru el, mâncarea va fi adusă direct în casa dvs.

Important! Alegerea produsului potrivit echilibrat pentru animalul dvs. de companie, vă veți asigura că acesta este sănătos și bunăstarea și, de asemenea, extinde viața sa.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Supa de primăvară super premium și premiumSupa de primăvară super premium și premium
Alimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficiiAlimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficii
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Farmina pentru câini, caracteristicăFarmina pentru câini, caracteristică
Furaj pentru câini: principalele linii de produseFuraj pentru câini: principalele linii de produse
Produse alimentare Proina purina ® pentru câini și puiProduse alimentare Proina purina ® pentru câini și pui
Câine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantajeCâine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantaje
Prezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purinăPrezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purină
Pronatyur holistic pentru pisici: calitate excelentă a hranei pentru animale din CanadaPronatyur holistic pentru pisici: calitate excelentă a hranei pentru animale din Canada
» » Furaj pentru câinii premium și clasa super premium. Care dintre ele să alegeți?
© 2021 amigdas.com