amigdas.com

Alimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficii

Proprietățile hranei pentru câiniMâncarea pentru Brit este un produs de înaltă calitate fabricat de compania cehă Brit Pet Food. Această companie este specializată în producția de hrană premium pentru animale de companie, acordând o atenție deosebită compoziției naturale și echilibrate.

Britul este conceput atât pentru rase mici, cât și pentru câini de talie mare. Stăpânul produsului este calculat pe deplin pentru greutatea animalului și vârsta acestuia. Care sunt calitățile pozitive ale unei astfel de alimentații? De ce este necesar să includă Brit în dieta animalelor de companie? Toate detaliile vor fi descrise mai jos.

Alimente pentru câini Brit: compoziție și caracteristici

După cum știți, astfel de animale de companie, cum ar fi pisicile și câinii, proteinele animale sunt pur și simplu vitale, motiv pentru care alimentele premium sunt făcute din carne naturală. Nu face excepție mâncarea britanică. Dintre ingredientele principale de aici sunt enumerate:

 • carne de pui și miel ca proteină animală;
 • porumb, orez și grâu ca carbohidrați;
 • grăsimea de pui ca sursă de grăsime;
 • Uleiul de somon este o sursă de acid linoleic și acizi omega.

Toate aceste componente sunt conținute în raportul optim necesar pentru fiecare câine.

Marca de hrană pentru câiniApropo, pe ambalaj, ingredientele de carne Brit Premium din compoziție sunt indicate sub forma "făină de carne de pui". În ceea ce privește Brit Care, apoi producătorul scrie despre carne și nu despre făină din carne. Astfel, făina de carne presupune nu numai carnea însăși, ci și produsele secundare, prin urmare se poate concluziona că Brit Care este un produs de o calitate mai bună a companiei cehe.

În plus față de produsele naturale sub formă de carne, orez și altele, compoziția hranei pentru animale include substanțe care pot întări sistemul imunitar al animalelor - fructo-oligozaharide și mannanoligosaharide. Aceste două componente ajută organismul viu să lupte activ împotriva bacteriilor și a virușilor.

Compoziția conține, de asemenea, extracte ierburi medicinale și fructe, care umple cantitatea zilnică de vitamine necesare pentru câine, precum și alimentarea cu pectină.

Principala sursă de vitamină În această hrană sunt drojdia de bere, în plus, ele au un efect bun asupra părului sănătos al animalului. Pentru ca câine să meargă la toaletă bine, Brith conține pastă de sfeclă și extract de Yukki Shidiger.

Condroitina și glucozamina sunt foarte utile pentru câinii mai în vârstă, deoarece ajută la prevenirea bolilor aparatului opio-motor.

Produsele britanice se referă la produse premium, astfel încât acestea nu conțin elemente cum ar fi carnea de porc, carnea de vită și soia. Toate aceste produse sunt slab absorbite de organism, pot duce la reacții alergice și pot supraîncărca tractul gastro-intestinal. De asemenea, producătorul a refuzat de la utilizarea OMG-urilor și a ingredientelor naturale.

Despre gama Brit Care

O diferență importantă a alimentării cu marca de îngrijire este că nu conține carne de porumb, grâu și carne de pui, deoarece aceste trei componente pot provoca intoleranță alimentară la câini.

Gama Brit Care este reprezentat de următoarele produse:

 • Caracteristicile hranei pentru câiniPrincipalele ingrediente din rezistența Brit Care sunt carnea de rață și orez. Acest produs este deosebit de bun pentru acele animale care duc un stil de viață activ sau sunt adesea stresate fizic;
 • Brit Care Dog Show Champion este creat pentru acele animale care participă adesea la diverse expoziții. Principalele ingrediente de aici sunt orezul, somonul și heringul, care mențin lana și pielea bine menținute;
 • Brit Care Sensitive, care constă în principal din cartofi și vânători, este conceput special pentru acei câini care suferă de intoleranță alimentară;
 • Brit Care Greutate vorbeste de la sine: trebuie sa fie inclus in dieta acelor animale care tind sa obtina kilograme in plus. Aici principalele componente sunt orezul și iepurele.

Astfel de alimente, ca Brit Care pentru câini, De asemenea, puteți alege vârsta câinelui și a rasei sale.

Despre avantajele și dezavantajele hranei Brit Premium

Fără îndoială, ca orice alt produs alimentar, Brith Premium are avantajele și dezavantajele sale. Printre avantaje se numără următoarele:

 • Compoziția hraneiacest produs poate fi cumpărat de la orice magazin de animale de companie, este distribuit pe scară largă;
 • prețul - un alt avantaj foarte tangibil al acestei hrane pentru animale, deoarece costă mult mai puțin decât alte alimente premium;
 • compoziția conține mai multă pui decât în ​​alte produse similare;
 • o linie de hrană pentru câini diferiți, care este prezentată într-o gamă destul de largă;
 • într-o astfel de hrană conține toate vitaminele și mineralele necesare și în cantitatea necesară.

Sunt disponibile la Брит Премиум iar unele dintre ele lipsesc:

 • Avantajele hrănirii pentru câinidificultăți în transferul anumitor ingrediente, ca urmare a căruia cumpărătorul începe să se îndoiască de veridicitatea compoziției. De exemplu, carnea de pui se traduce ca "făină din carne de pui", care îi face pe unii oameni să se aplece;
 • prezența în compoziția porumbului și, așa cum se știe deja, nu aparține produselor ușor digerabile;
 • compoziția produsului ca un întreg, care nu diferă în nici o saturație particulară.

De ce să alegeți Brit Premium

Cel mai important avantaj al acestei hrane pentru animale este acela că conține mai multe ingrediente din carne decât în ​​altele. Acest procent este de aproximativ 42%. Interesant este faptul că, în alte alimente de primă clasă, conținutul de carne este aproape de două ori mai mic, de exemplu, aceeași marcă lituaniană, Araton, a inclus doar aproximativ 20% din carne în produsele sale. Câinii sunt prădători, astfel că privarea lor de proteine ​​animale este pur și simplu o supraveghere inacceptabilă.

Merită să fiți atenți la faptul că, că acest aliment conține un extract de mere, care include producătorii de furaje foarte scumpe. Numai un producător respectator de sine nu este prea leneș pentru a include în produs un astfel de element, care este foarte important pentru organismul oricărui animal de companie.

Este important ca în această hrană să nu existe ingrediente excesive, inutile, cum ar fi arome, substanțe de ameliorare a aromei și alte substanțe non-nutritive.

Un conducător de furaje Brit Premium

Hrană pentru câiniCompania cehă, Brit angajate de furaje, asigurat că câinii de diferite vârste și rase diferite de putere este necesară. Astfel, printre aceste produse, vă puteți ridica rația alimentară pentru câini mari și mici, copii și câini adulți, pentru cei care sunt predispuse să câștige în greutate și pentru cei care nu sunt în regulă cu tractul gastro-intestinal.

Deci, pentru catelusii mici este necesar sa obtineti un produs special, care contine carne de pui si orez. Există, de asemenea, un procent crescut de proteine, fosfor și calciu, toate acestea au un efect pozitiv asupra dezvoltării scheletului cățelului și asupra creșterii acestuia în ansamblu. Acizii grași din compoziția acestor alimente au un efect pozitiv asupra sistemului imunitar al copilului și asupra dezvoltării sistemului nervos.

Toate feedurile pentru cățeluși au o anumită etichetă, datorită căreia puteți alege produsul potrivit:

 • Mici - pentru câini de la 1 kg la 10 kg;
 • Mediu - de la 10 kg la 25 kg;
 • Mare - de la 25 kg la 45 kg;
 • Extra Large - pentru câini, a căror greutate este mai mare de 45 kg.

Apropo, furajele pentru catelusii pot fi hraniti cainilor insarcinate si care alapteaza.

Furajarea lui Brit Premium pentru câinii adulți au nota Adult, iar pentru bătrâni - Seniori, iar a doua opțiune este destinată tuturor câinilor care au depășit limita de 7 ani. Particularitatea acestor furaje sunt substanțele conținute în glucozamină și condroitină, care au un efect pozitiv asupra sistemului musculo-scheletic și, de fapt, încep să sufere una dintre primele situații când câinele atinge vârsta înaintată. Al doilea este probioticele naturale, care normalizează scaunul unui animal în vârstă.

În general, ambii veterinari și crescătorii răspund pozitiv la produsul Brit Premium, plasându-l la același nivel cu alimentele câine scumpe.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Supa de primăvară super premium și premiumSupa de primăvară super premium și premium
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Farmina pentru câini, caracteristicăFarmina pentru câini, caracteristică
Furaj pentru câini: principalele linii de produseFuraj pentru câini: principalele linii de produse
Coline de furaj pentru câini de toate vârsteleColine de furaj pentru câini de toate vârstele
Produse alimentare Proina purina ® pentru câini și puiProduse alimentare Proina purina ® pentru câini și pui
Câine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantajeCâine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantaje
Prezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purinăPrezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purină
Alimente pentru câini eukanuba: compoziție și avantajeAlimente pentru câini eukanuba: compoziție și avantaje
» » Alimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficii
© 2021 amigdas.com