amigdas.com

Farmina pentru câini, caracteristică

Alimente uscate pentru câini și agriculturăAlimente uscate pentru câini denumite Farmina

a apărut la vânzare numai în Rusia, dar a reușit imediat să câștige o mulțime de popularitate și cerere de la cumpărători.

O companie care produce Farmin`s food, are trei fabrici de producție privată de furaje pentru animale de casă: în Italia, Serbia și, de asemenea, în Brazilia. Astfel, fabricile au un număr mare de mărci de marcă, care sunt dispersate cu succes în întreaga piață.

Compania include opt tipuri comerciale de furaje și mai multe tipuri profesionale, care sunt furnizate în principal crescătorilor, precum și clinicilor veterinare.

Istoricul originii amestecului de furaje

Istoria apariției amestecului de furaje FarminaOriginea Farmins sa întâmplat în 1965, la momentul când dr. Francesco Russo a decis să creeze "Russo Feed", o fabrică care mai târziu a produs și furnizat produse pentru furaje.

 1. În 1999, fiul adult al lui Francesco, dr. Angelo Russo, a decis să se alăture companiei create de tatăl său și, după ce a estimat dimensiunea și capacitățile industriei, a decis să-și continue activitatea în această companie.
 2. În acest moment, dl A. Russo a început să se consolideze parteneriatul cu o companie lider de Farmina animale de companie Foods, care a fost stabilit în Ingatestoune (teritoriul Regatului Unit), câștigă tot mai multe practici și tehnologii moderne pentru producerea de alimente uscate lor.
 3. Farmina Pets Food este una dintre putinele firme industriale care detine trei din propria afacere. Toate acestea sunt situate în diferite țări: Italia, Brazilia și Serbia.
 4. Aceste fabrici industriale pentru producerea eficientă a amestecurilor furajere utilizate echipamente și procese care ajută la asigurarea de produse de înaltă calitate, cu parametri de bun gust, ușor de digerat în corpul animalului și aducerea-l pentru a asigura sănătatea și imunitatea high-tech. În procesul de producție, vânzătorul garantează păstrarea tuturor calităților materiilor prime de producție.

Feeds nd au mai multe clase de cumpărare: economie, premiu, super premium, bezzernovye, precum și veterinar. Producția de produse se realizează după comenzi speciale, ceea ce asigură vânzarea unei furaje cu adevărat proaspete, deoarece nu există amestecuri de furaje pre-pregătite. În plus, hrana lui Farmin are un preț care poate concura cu alte companii din piața produselor alimentare pentru câini.

Principalele avantaje ale furajelor uscate Farmin pentru câini

Avantajele furajelor uscate Farmin pentru câiniAceastă linie de furaje este cele mai populare pe piață în rândul furajelor fără cereale și cereale destinate câinilor. amestec de furaj transportă cel mai mic indice glicemic și se bazează în întregime pe fiziologia și structura corpului animalului, acesta este un garant în excluderea apariției excesului de greutate la câine, și, ca rezultat, și diabet.

Furajele 70% din conținutul fără cereale include produse de origine animală. Restul de 30% transportă legume, fructe, precum și alte suplimente specializate. Acest produs poate fi folosit atât pentru câini de rase mari, cât și pentru cățeluși de soiuri decorative și medii.

amestec hrănire pentru câini adulți pot include următorii aditivi: pui cu granat, carne de porc mistreț mere, miel afine și chiar pește cu portocale. Amestecurile cu granulație scăzută includ produsele de origine animală, produsele lor aproximativ 60%. Restul de 20% sunt fructe și legume, iar alte 20% sunt cerealele (spelled și ovăz)

O astfel de compoziție alimentară uscată are un efect bun asupra organismului unui câine în creștere, începând cu vârsta de trei săptămâni. Ambalarea amestecului de furaje se face în ambalaje și ambalaje de 200, 800, 2,5, 12 și 20 kilograme. Furajele din Farmina, care au o clasă superpremium, se numesc Cibau. În această hrană sunt toate substanțele utile pentru organismul animalelor de companie și microelementelor.

Cel mai mare conținut de proteine ​​se găsește în carnea de pui, pește și carne de miel. Energia corpului câinelui va asigura carbohidrați cu însămânțare rapidă, care pot fi obținute din orez și porumb. Uleiul de pește conține un animal Omega-3 și Omega-6, care au proprietăți antiinfecțioase și dau imunitate suplimentară câinelui. Componentele amestecurilor de furaje sunt absorbite integral în corpul animalului de companie cu 85%.

Produsul nu include substanțe modificate genetic și conservanți, precum și diverse antibiotice și hormoni. De asemenea, pentru vânzare sunt produse hrana premium și clasa economică, pe care orice proprietar al unui animal de companie le poate permite. De asemenea, pentru o dietă echilibrată a câinelui, există hrană vegetariană a liniei Vet Life. Componenta principală a acestora este o proteină de origine animală.

În cazul amestecurilor de furaje, cantitatea de substanțe cum ar fi fosfor, magneziu și calciu, care pot reduce riscul de insuficiență renală, este strict reglementată. În hrana pentru animale de companie sunt incluse cerealele care ajută la reglarea nivelului de zahăr din sângele corpului pytomitsa, asigurând astfel prevenirea dezvoltării excesului de greutate și a diabetului. Peștele vitaminizat, grăsimea de pui împreună cu legumele și fructele pot îmbunătăți imunitatea câinelui și pot proteja împotriva diferitelor infecții.

Principalele avantaje ale alimentelor:

 1. Principalele avantaje ale hranei uscate Farmina pentru câiniPrincipala componentă a produsului este carnea naturală și nu produsele secundare.
 2. Un număr mare de minerale, vitamine și substanțe nutritive pentru câine.
 3. Numai produsele și substanțele naturale sunt incluse în compoziția hranei pentru animale.
 4. O gamă largă de caracteristici ale gustului.
 5. Este livrat în aproape toate țările, astfel încât nu va fi dificil să găsiți și să cumpărați un produs.

Principalele dezavantaje:

Dezavantajul hranei este doar unul și acesta este prețul prea mare, care este mult mai scump comparativ cu analogii de hrănire uscată.

Avantajele compoziției produsului

Avantajele produsului firmei italiene FarminaCompania italiană face alimente bune pentru câini, care are o compoziție minerală echilibrată și este excelentă pentru animalele de companie. Producția de produse este în detrimentul materiilor prime europene.

Principala componentă a alimentelor pentru câini este proteina animală, care se găsește în carnea de pui, ouă, miel și pește. De asemenea, în furaj este un număr mare de pui și ulei de pește, bogați în aminoacizi, precum și acizi grași omega-3 și omega-6.

Deci, carbohidrații de tip simplu și complex sunt necesari pentru o nutriție corectă și reglementată a animalului.

Principalul beneficiu al producției lui Farmin

Hrana ajută animalul să stocheze sursa de energie pentru o muncă stabilă a corpului, normalizează sistemul digestiv, îmbunătățește microflora corpului. De asemenea, în Farmina include sfecla de zahăr sau mazărea, care iese ca sursă de fibre. Fructozaharidele sunt adesea adăugate la furaje.

Produsele care pot fi găsite pe piață

Produse Farmina, care pot fi găsite pe piațăAmestecurile de furaje cu cereale și componente cu granulație joasă din firma italiană au o popularitate deosebită în rândul cumpărătorilor. Acestea împiedică apariția excesului de greutate la animal, ducând la o boală precum diabetul. Aproape o sută la sută din produsele alimentare cu un conținut scăzut de cereale sunt echipate cu produse de origine animală. Alte componente sunt fructele, legumele, suplimentele specializate sub formă de vitamine și minerale.

Puii de rase mijlocii și decorative pot folosi tipuri de furaje uscate cu pui și rodie.

Pentru rasele de câini pentru adulți, puteți alege următoarele arome: pește și portocale, miel cu afine, mere cu carne de mistreț.

Un cățeluș în creștere se va potrivi în mod ideal cu hrana lui Farmina cu un număr mare de ingrediente naturale și carne de înaltă calitate. Astfel de alimente sunt produse din pește, carne de pui, miel și carne de curcan. Deci, 20% din conținutul tuturor furajelor sunt fructe și legume.

În amestecul de furaje nu există coloranți, hormoni sau conservanți, precum și diverse alergene. Este strict interzis să se adauge substanțe de ameliorare a aromei, produse hemodifiabile în furaj, dar trebuie utilizate numai ingrediente naturale și vitamine. Acest conținut de componente este perfect pentru utilizarea de zi cu zi de către un câine de orice vârstă și orice rasă.

Acizii grași omega-3 și omega-6 ajută organismul să dobândească calități antiinflamatorii și să-l asimileze cu ușurință. Acești acizi se găsesc în uleiul de pește, care este principalul constituent al hranei pentru animale de la Farmina. Orezul și porumbul completează regimul câinelui și îi dau o energie suplimentară.

În amestecul de furaje al liniei premium Farmina, sunt folosite numai ingrediente naturale și ingrediente pentru fabricare care sunt capabile să facă mult mai bine funcțiile intestinului. Nu se observă coloranți și conservanți în acest produs. Particulele alimentare sunt împărțite în bucăți mici în funcție de mărimea și greutatea animalului de companie.

Linia premium este numită Ecopet Natural. Principalele componente ale produselor sunt carnea de miel, pește și carne de pui.

Amestecurile de hrană pentru câini sunt conducători economici care reprezintă o bună combinație atât a calității produselor, cât și a costului acesteia. Într-o astfel de hrană, predomină următoarele ingrediente:

 1. Faina de carne. Serveste ca o sursa de proteine ​​de origine animala. Este rapid și bine absorbit în organism și afectează pozitiv sistemul digestiv.
 2. Pui sau ulei de peste - o componentă naturală care mărește gustul și, de asemenea, adaugă câinii mai multă energie.
 3. Substanțe minerale și componente îmbunătăți procesele metabolice și sinteza substanțelor din corpul animalelor.
 4. Făină de grâu și porumb- sunt principalele componente care dau câinelui corpul carbohidrați suplimentari.

Furajul din clasa economică nu poate fi numit o hrană uscată adecvată, pe care o puteți hrăni pentru o perioadă lungă de timp. Deci, este mai bine să combinați aportul de amestec de hrană cu alimente naturale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Fericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriereFericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriere
Supa de primăvară super premium și premiumSupa de primăvară super premium și premium
Alimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficiiAlimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficii
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Evaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din RusiaEvaluarea celor mai buni producători de bucătărie din Moscova și alte orașe din Rusia
Furaj pentru câini: principalele linii de produseFuraj pentru câini: principalele linii de produse
Coline de furaj pentru câini de toate vârsteleColine de furaj pentru câini de toate vârstele
Produse alimentare Proina purina ® pentru câini și puiProduse alimentare Proina purina ® pentru câini și pui
Câine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantajeCâine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantaje
» » Farmina pentru câini, caracteristică
© 2021 amigdas.com