amigdas.com

Furaj pentru câini: principalele linii de produse

Alimente pentru câiniCâinii ăștia erau sănătoși, trebuie să fie hrăniți cu alimente de înaltă calitate. În piața modernă de hrană pentru câini, există o varietate de hrane pentru animale de la o varietate de producători. Toate acestea pot fi împărțite în mai multe clase după calitate și preț.

Există feed-uri ieftine care sunt cel mai bine să nu cumpere, și furaje scumpe. Cu toate acestea, prețul nu este întotdeauna o garanție a calității alimentelor pentru câini. Unele companii înșală consumatorii. Compoziția hranei pentru animale nu se potrivește cu ceea ce a fost declarat pe ambalaj.

Specialiștii în medicină veterinară recomandă să cumpere alimente pentru câini numai din mărcile dovedite: Orien, Akana, Grandorf și Farmina. Ultimul brand în ultimii ani a devenit foarte popular cu crescătorii de câini domestice. Despre el acest articol.

Istoria Farminei

Avantajele alimentelor uscateMarcă Farmina a apărut pe piața internă relativ recent, dar în câțiva ani ar putea dovedi calitatea produselor sale. Marca a fost fondată la mijlocul anilor `60 de către italienii Frascio Russo. Inițial, compania specializată în producția de furaje pentru animalele de fermă și a avut un alt nume - "Russo Feed".

Este demn de remarcat, că societatea într-un timp scurt a reușit pentru a construi una dintre cele mai avansate tehnologii din lume.

Creatorul companiei a fost foarte îndrăgit de animale și a visat că copiii săi vor urma pe urmele lui. Scions și-a justificat speranțele. În 1999, fiul proprietarului companiei a decis să extindă linia de produse în detrimentul hranei pentru câini.

Prima clatita a iesit la pamant. Sa dovedit că facilitățile de producție disponibile nu sunt adecvate pentru producerea unei hrăniri mai bune pentru animalele de companie. Din acest motiv, Angelo Rosso a apelat la ajutorul companiei britanice Farmina, care avea baza de cercetare necesară.

Cooperarea sa dovedit fructuoasă. În câțiva ani, au fost introduse pe piață noi linii alimentare, luând în considerare toate aspectele vieții animalelor domestice. Puțin mai târziu, s-au dezvoltat furaje dietetice care ar putea susține puterea animalelor și ar promova recuperarea.

Dietele dietetice s-au dovedit atât de populare încât sa decis crearea unui departament special de cercetare al Farmina Vet Research. Acesta a inclus cei mai buni veterinari și oameni de știință.

În prezent, marca Farmina deține trei fabrici mari în Serbia, Italia și Brazilia.

Particularitățile furajelor Farmin

Produse marca farminaO caracteristică importantă a produselor FARMIN constă în faptul că nu au materii prime modificate genetic. În toate liniile de produse, chiar și cele mai ieftine, nu există coloranți, conservanți, hormoni, antibiotice și subproduse de origine animală.

Toate furajele Farmina sunt fabricate din carne, produsă în Italia. Toate materiile prime sunt selective și proaspete. Compania cumpără mielul din Sardinia, iar puiul este luat numai de la Amadora. Astfel de pești, cum ar fi codul și heringul către fabrici, sunt importate din Norvegia.

Inima furajelor lui Farmin este un amestec de proteine ​​animale. Se compune din carne, pește și grăsime de pui. De asemenea, în compoziția hranei pentru câini sunt cartofii, mazărea verde și mazărea. Această materie primă furnizează produselor Farmina cantitatea necesară de carbohidrați vegetali. Datorită acestui fapt, mâncarea oferă câinilor energia necesară.

Linia de produse a companiei are rații speciale pentru pui. Acesta este un amestec nutritiv, care conține file de pui și rodie. Astfel de alimente pot fi administrate copiilor, începând de la vârsta de trei săptămâni.

Tipuri de alimente pentru câini

Marca Farmina se străduiește să satisfacă toate cerințele posibile ale clienților, prin urmare, cheltuiește bani imense pentru dezvoltarea de noi linii de produse. Datorită acestui fapt, pe rafturile magazinelor puteți găsi cu ușurință produsele Farmin pentru animale care participă la expoziții și care urmează un curs intensiv de îmbrăcăminte. Există diete special create în ceea ce privește dimensiunea rasei: pentru câinii mari, medii și mici. Puteți găsi, de asemenea, alimente pentru bebelușii gravide și care alăptează. Există chiar mese care iau în considerare vârsta animalelor de companie:

 • Pentru puii.
 • Câini adulți.
 • Animale de companie în vârstă.

Produsele dietetice trebuie menționate separat. Și în linia de produse există atât diete universale pentru o dietă, cât și kituri concepute pentru o anumită boală. În special, este posibil să cumpere alimente pentru câini care au:

 • Cainii hrăniți cu alimente uscateBoala renală.
 • Insuficiența renală.
 • Urolitiază.
 • Bolile cardiace cronice.
 • Probleme cu digestia.
 • Reacții alergice.

Produsele Farmina reprezintă principalele tendințe pe piața furajelor. De îndată ce tendința pentru un conținut ridicat de carne din dieta pentru câini a început să scadă, astfel încât imediat pe piață s-au produs diete cu conținut scăzut de cereale și cereale uscate. În producția lor, se folosesc cereale precum ovăzul și spelta. Deoarece aceste plante nu sunt capabile să provoace o reacție alergică la câini, produsele cu ele sunt excelente pentru animalele de companie sensibile.

Liniile de produse agricole Farmina

Marcă Farmina se străduie să acopere toate segmentele de preț ale pieței. Prin urmare, la fabricile companiei se produc următoarele linii de produse:

 • Economie.
 • Premium.
 • Super-premium.
 • Holistică.

Segmentul economic

Aceasta este o linie de produse este lansat sub numele de Fun Dog. Există numai trei rații:

 • MIX.
 • Adult.
 • Energie.

Nu ar trebui luate în considerare. Adevărul este că în ele există puțină carne, dar multe cereale. De fapt, de aceea sunt necostisitoare.

Segment premium

Ele sunt disponibile sub marca Ecopet Natural . În acest rând, există 4 tipuri de feed.

 • Pentru puii.
 • Pentru animalele de companie adulte.
 • Rații cu conținut ridicat de pește.
 • Mâncăruri cu conținut ridicat de carne de miel.

În ciuda faptului că rațiile premium aparțin în continuare alimentelor bugetare, ele încă nu au componente potențial periculoase pentru câini.

Super premium segment

Această linie de hrană pentru câini este numită Cibau. Acesta include zece rații, concepute pentru diferite grupe de vârstă și rase de câini. Aceste furaje Farmina sunt excelente pentru animalele de companie cu un sistem digestiv sensibil, deoarece conțin o cantitate mare de carne de pește și de miel.

Această dietă conține tot ceea ce este necesar pentru viața normală a animalelor.

Segmentul holistic

Descrierea alimentelor din fermăAceastă linie de rații se numește Natural Delicious. Acesta include furaje fără cereale și cereale, precum și o dietă cu un conținut mare de dovleac. Puteți afla aceste produse printr-o etichetă specială pe ambalaj sub forma unei frunze de copac. O rație cu granule mici pe acest prospect prezintă un spikelet. Furajul de dovleac are o imagine de dovleac pe frunze.

În toate aceste diete, există un conținut ridicat de proteine ​​animale. Cerealele din ele se adaugă doar ca surse de microelemente utile.

O atenție deosebită ar trebui acordată rațiilor agricole, produs de departamentul de cercetare Farmin dar cercetarea Vet. Ele sunt unite de marca Vet Life. Aceste furaje Farmina sunt destinate câinilor cu diferite boli și patologii. Iată câteva dintre ele:

 • Câinele de creștere este pentru cățeluși care cresc lent.
 • Canionul comun ajută câinii să facă față bolilor articulare.
 • Convalescența canin este o dietă excelentă pentru câinii care se recuperează după o intervenție chirurgicală sau traumă.
 • Caninele hepatice susțin funcția hepatică la animale.
 • Oxalat canin previne apariția de pietre la rinichi la animalele de companie.
 • Câinele cardiace este conceput special pentru câini cu boli cardiace.

Avantajele și dezavantajele nutriției Farmina

Dacă te uiți la recenziile produselor marca Farmina, poți vedea că nu toate sunt pozitive. Acest lucru nu este surprinzător. Din păcate, nu există mâncare ideală. Produsele Farmina au avantaje și dezavantaje.

Avantajele acestor fluxuri includ:

 • Cum să hrănești câiniiProaspatul rațiilor.
 • Un sortiment bogat de linii de produse, luând în considerare o varietate de aspecte ale sănătății câinilor.
 • Farmin dieta sunt produse pe cele mai moderne linii de producție.
 • Numai carnea cea mai proaspata si cea mai pura este folosita pentru productia de alimente.
 • Prețul disponibilității rațiilor. Compania va avea soluții pentru orice portofel.
 • Farmina este o hrană echilibrată pentru câini.

Dar minusul acestor rații este doar unul - costul ridicat al produselor legate de segmentele super-premium și holistice. De asemenea, la dezavantaje se poate atribui faptul că amestecurile nutriționale ale specialiștilor veterinari din segmentul economiei nu recomandă utilizarea ca bază pentru meniul zilnic de câine.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Prezentarea generală a compoziției hranei pentru câiniPrezentarea generală a compoziției hranei pentru câini
Fericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriereFericit câine sau câine alimentare `câine fericit`: descriere
Supa de primăvară super premium și premiumSupa de primăvară super premium și premium
Alimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficiiAlimente premium "Brit" pentru câini: caracteristici, compoziție și beneficii
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Farmina pentru câini, caracteristicăFarmina pentru câini, caracteristică
Coline de furaj pentru câini de toate vârsteleColine de furaj pentru câini de toate vârstele
Produse alimentare Proina purina ® pentru câini și puiProduse alimentare Proina purina ® pentru câini și pui
Câine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantajeCâine pentru câini: compoziție, avantaje și dezavantaje
Prezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purinăPrezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purină
» » Furaj pentru câini: principalele linii de produse
© 2021 amigdas.com