amigdas.com

Felix pentru hrana copiilor cucerește cu desăvârșire consumatorii

Felina FelixPentru mulți oameni, pisica a devenit sinonimă cu confortul de acasă. Acest animal, deși cu caracterul iubitor de libertate exprimat, dar foarte afectuos. Psihologii au vorbit de mult despre posibilitatea pisicilor pentru a elimina suprasolicitarea psihoemoțională

cei care le-au atins.

Deoarece multe pisici au devenit membri ai familiei, alegerea hranei pentru ei este reverențioasă.

Alimente pentru pisici Felix a fost mult timp pe piata produselor de origine animala. Indiferent dacă merită să fie acolo sau nu, oricine poate decide pentru el însuși.

Compoziția alimentelor pentru pisici Felix

Compoziția alimentelor pentru pisici FelixPublicitate de produse alimentare de hrană pentru animale de companie spune că o astfel de hrană este utilă atât pentru adulți cât și pentru copii. Această hrană poate mânca pisoi, pisici gravide și sterilizate, precum și animale cu probleme gastro-intestinale.

Aceasta este o formă umedă de hrană pentru feline pentru pisicile Felix, există chiar bucăți vizibile de carne imaginară. De ce imaginar? Produsul conține doar 4% din carne. Acest lucru se referă orice varietate aromatizantă - fie că este o pasăre, pește sau carne de vită.

La prima vedere, o cantitate atât de mică de produs din carne în alimentele pentru pisici ar trebui să fie alarmantă, dar este vorba de cumpărarea unei clase de economisire a alimentelor.

Acest lucru vă permite să păstrați un preț accesibil pentru un produs similar mărfurilor premium care pot conține până la 45% din componentele care conțin carne.

În plus, produsele alimentare pentru pisici pot include următoarele:

 • substanțe minerale;
 • vitamine și agenți de ameliorare a aromei;
 • fibre vegetale și proteine.

toate componentele listate sunt necesare pentru corpul animalului cu excepția substanțelor de ameliorare a gustului. Mulți oameni spun că pisicile sunt fericite să mănânce alimentele lui Felix, deși nu mănâncă cu greu alte alimente. Acest lucru se datorează celor mai mulți aditivi aromatici care atrag animale. Ei mănâncă cu pofta de mâncare, rămânând sănătos vizual.

Procentul de amelioratori de aromă este neglijabil. Dacă nu folosiți astfel de alimente zilnic în alimente, acestea nu afectează negativ sănătatea animalului. Utilizarea regulată a alimentelor pentru pisici Felix poate forma o adaptare stabilă la un anumit produs alimentar. Astfel de animale pot refuza ulterior să utilizeze chiar și produse premium care au o compoziție complet naturală, cu un procent mai mare de componente de carne.

Pe de altă parte, mâncarea lui Felix este mult mai utilă pentru o pisică decât pentru mâncare de la o masă a unei persoane. Acest tip de nutriție este mai echilibrat pentru nevoile animalelor de companie, nu conține cantități excesive de sare, dăunătoare animalelor în doze care sunt normale pentru oameni. Ca o sursă suplimentară de proteine, soia este utilizată în astfel de produse. Proteinele vegetale nu dăunează animalelor, fiind o sursă normală de energie, spre deosebire de calitatea discutabilă a făinii de carne și oase în produsele producătorilor fără scrupule de mărfuri pentru animale. Produsele Felix sunt produse de o companie de renume mondial, își prețuiesc reputația și nu permite crearea de bunuri nevrednice.

Producătorul Felix și comparația cu alte furaje

Producator de alimente pentru pisiciAlimente pentru pisicile felix produce un bine-cunoscut compania Nestle. Din 1984, compania Purina, specializată în producția de hrană pentru animale, a început să existe. Nestle a cumpărat această organizație în 2001.

Același producător are și 3 alte produse feline populare:

 1. Pro Plan.
 2. Purina Unu.
 3. Friskies.

Prima categorie aparține unei categorii mai scumpe, iar cea din urmă este mai mică decât felix. Dacă comparăm alimentele Felix cu produse de aceeași categorie de preț ale altor producători, atunci este clar de preferat. Aceasta se bazează pe compoziția și acțiunea finală.

În general, produsele pentru hrana animalelor de la compania Nestlé ocupă un loc bun pe piață - sunt diverse în preț, gamă, format și calitate. Fluxurile au un raport optim preț-calitate. Creșterea costurilor presupune în mod invariabil o creștere a compoziției componentelor care conțin carne și a altor substanțe utile.

Alimente pentru pisici Felix a câștigat rapid popularitate datorită calității acceptabile la un cost bugetat și o gamă variată. Gustul și proprietățile nutriționale ale felixului sunt reflectate de animalele de companie, ele mănâncă cu bucurie astfel de alimente, rămân jucătoare și sănătoase.

Caracteristicile sortimentului

Sortiment de produse alimentare de pisici FelixÎn cadrul unui brand există diferite forme și gusturi de hrană pentru animale. Hrana pentru pisici Felix este prezentată nu numai sub formă de pungi de unică folosință cu diferite tipuri de carne, pasăre sau pește.

Există mai multe felix felii diferite:

 • stick-uri;
 • conserve;
 • bunatati.

Fiecare dintre specii are o diviziune internă pe specii și gusturi. Nestle a lansat recent un nou produs sub marca Felix, care combină hrana uscată și delicatețea.

Furajele umede în bastoane sunt împărțite în 3 grupe de aromă:

 1. Pește (somon, păstrăvi, cod).
 2. Carne (carne de vită, iepure, miel).
 3. Produse din pui (pui, curcan, rață).

Aceasta este o varietate incompletă de arome, există mult mai multe. De asemenea, există o riglă auxiliară a celor trei grupuri principale în combinație cu legume. Un sortiment similar în lățime este de asemenea prezentat sub formă de cutii de conserve, permițând furnizarea hranei pentru pisici pentru animale, nu pentru o masă.

În mod separat, este necesar să se aloce o riglă pentru pisoi, mai precis, prezența alimentelor în fiecare categorie.

Acum se eliberează 3 tipuri de hrană felix pisicile din toate grupele de aromă:

 1. În jeleu.
 2. Piesele apetisante.
 3. Dublu delicios.

Felii de feliat de Felix au o textura mai delicata. Piesele apetisante sunt o formă clasică de felix umed. Ruler Double delicious combină două tipuri de pește sau carne, combinate într-un singur produs, de exemplu carne de vită și miel, păstrăv și somon.

Un gust compozit este caracteristic pentru 4 tipuri de delicatese felix. Astfel de produse nu sunt rația principală a animalelor, ele sunt destinate pentru a fi consumate ca supliment.

Fiecare dintre cele 4 produse are în compoziția granulelor parfumate 3 arome:

 1. Pui, curcan, ficat.
 2. Somon, cod, păstrăv.
 3. Carne de vită, pui și somon.
 4. Brânzeturile Edam, Gouda și Cheder.

Alimentele de pisici produse anterior în pahare, dar acum piața CSI este dificil de găsit sau chiar imposibil, dar alte produse devin din ce în ce mai populare din cauza particularităților publicității.

Politica de publicitate

Felix de hrana pentru pisici si consumatoriKFurajul Felix este promovat activ și în publicații tipărite, în magazine de rețea și la televiziune. Acum câțiva ani, marca a dobândit o față strălucitoare - botul unei pisici alb-negru. În publicitatea de televiziune, este prezentat un animal puțin afectuos, dar afectuos. Glasul gândurilor pisicilor, în combinație cu imaginea animată originală, a atras atenția proprietarilor de animale de companie, iar calitatea hranei lui Felix a permis animalului să iubească animalele.

În presa scrisă, o pisică numită Felix este încă publicată în proiect, deși omologul său în carne a apărut deja la televizor.

Felix publicitar este distractiv, non-agresiv, dar nu mai joacă un rol atât de important ca la începutul formării brandului. Felix Felix este cunoscut deja de clienți și este vândut în multe magazine lanțuri. În plus, potențialii clienți folosesc acum surse de internet și portaluri de consultanță pentru a selecta o varietate de produse.

Feed recenzii Felix

Felix Felix și recenzii despre elFeedback pozitiv privind alimentele feline feline de la proprietarii de animale domina în mod clar negativ.

Acestea din urmă sunt tipice pentru o structură bine pusă la punct a populației, care își poate permite hrana premium pentru animalele de companie.

În opinia lor, 4% din carne sau pește conținute în produsele felix sunt critic mici. Persoanele cu avere pentru animalele lor preferă să cumpere alimente cu un conținut ridicat de componente din carne. Acest lucru afectează în mod serios costul final al produsului, dar, desigur, crește calitatea alimentelor pentru pisici.

Orice medic veterinar va aproba alegerea unei hrăniri mai bune, deși nu toți proprietarii de animale de companie își pot permite astfel de produse de origine animală.

În același timp, mulți medici veterinari notează nivelul ridicat al calității furajelor Felix față de concurenții din aceeași categorie de preț. Mulți medici pentru animale sunt de acord că produsul Kitiket este semnificativ inferior pisicii Felix. Același lucru, dar nu atât de clar, se spune despre Wiscasa. Ultima mâncare, cum ar fi Kitiket, nu va fi mâncată de fiecare pisică, chiar dacă nu este obișnuită cu produse premium costisitoare.

Reacțiile comportamentale ale pisicilor și bunăstarea lor determină calitatea produsului. Proprietarii de animale care cumpără furajele felix notează că animalele lor de companie se bucură de alimente, arată sănătoși, au dinți puternici și păr strălucitor. Acesta este cel mai bun indicator al calității produsului, chiar dacă acesta este o clasă economică.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Hrană pentru pisicile stearate: cum să hrăniți animalul în mod corespunzătorHrană pentru pisicile stearate: cum să hrăniți animalul în mod corespunzător
Totul despre furaje pentru pisici clasa holisticaTotul despre furaje pentru pisici clasa holistica
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Supa de primăvară super premium și premiumSupa de primăvară super premium și premium
Vitamine pentru pisici pentru păr pentru viziuneVitamine pentru pisici pentru păr pentru viziune
Perfect fit: compoziția și avantajele potrivirii perfectePerfect fit: compoziția și avantajele potrivirii perfecte
Proplan: compoziția și sortarea hranei pentru pisici din purinăProplan: compoziția și sortarea hranei pentru pisici din purină
Zece rase inteligente de pisiciZece rase inteligente de pisici
Intalnire cu sortiment de purina pentru pisici si pisoiIntalnire cu sortiment de purina pentru pisici si pisoi
De cate ori pe zi sa hraneasca pisicaDe cate ori pe zi sa hraneasca pisica
» » Felix pentru hrana copiilor cucerește cu desăvârșire consumatorii
© 2021 amigdas.com