amigdas.com

Intalnire cu sortiment de purina pentru pisici si pisoi

Descrierea furajului PurimProprietarii atenți și grijulii încearcă mereu să-și hrănească animalele de companie numai cu alimente de calitate. Acest lucru este valabil mai ales pentru produsele alimentare gata preparate. Pentru ca o pisică să crească sănătoasă, este necesar să se facă o dietă pentru ea, ținând cont de vârsta ei și de caracteristicile organismului. Alimentele Purina sunt adesea alese ca principalul produs pentru animalele de companie.

Calitatea și eficacitatea acesteia sunt confirmate de numeroasele răspunsuri pozitive din partea medicilor și a proprietarilor satisfăcuți, deci merită să luați în considerare acest brand mai îndeaproape și să înțelegeți toate aspectele sale pozitive.

Descrierea mărcii Purina

Mai întâi trebuie să vorbești despre producător. Compania, angajată în producția de hrană pentru animale de companie, există pe piață pentru mai mult de un secol. Pentru o perioadă atât de lungă de timp, numele său sa schimbat, a absorbit organizații mai mici și sa alăturat unor preocupări mari.

În prezent, mâncarea Purina face parte din faimosul brand Nestle. Fuziunea sa a avut loc acum mai bine de 20 de ani, la care a participat binecunoscuta companie americană Robinson-Danforth. Managementul Nestle a fost interesat de extinderea gamei de produse, cu cât mai multă hrană pentru animale a câștigat popularitatea. De atunci, Purina dezvoltă anual noi linii de produse și îmbunătățește tehnologiile de producție.

În anii `30. În secolul trecut, în cadrul companiei lui Purin a fost deschis un institut de cercetare în care oamenii de știință inventează noi formule pentru nutriția completă a animalelor domestice, luând în considerare diferențele și particularitățile lor. Veterinari și ingineri lucrează în el, interesați de munca lor.

În ceea ce privește Nestle, există mai multe mărci care produc hrană pentru animale de companie. Acestea includ companii bine-cunoscute precum Proplan și Friskis. Fiecare organizație este implicată în producerea de bare de alimente pentru diferite rase și vârstele animalelor de companie. Formele de eliberare a hranei sunt, de asemenea, variate: pate, conserve, alimente uscate și umede. Experții din domeniul medicinei veterinare au apreciat linia curativă de nutriție, care poate fi administrată animalelor în timpul tratamentului sau dietă. În alegerea unei diete adecvate, puteți avea încredere în oamenii de știință de la Purin.

Varietate de hrană purină

Beneficiile utilizării alimentelor puriniceÎn timpul zilei, pisici petrece multă energie. Pentru a le completa complet, au nevoie de o nutriție adecvată, bogată în vitamine și minerale. Dieta pisicilor adulte și pisicilor mici este semnificativ diferită, până la vârsta înaintată, animalul trebuie transferat într-o dietă complet diferită.

Pentru pisicile care au suferit o intervenție chirurgicală sau tratament medicamentos, meniul lor se dezvoltă. În acest caz, pentru a ajuta proprietarii vin la o dietă terapeutică.

Atunci când alegeți un produs pentru principala dietă, trebuie să luați în considerare rasa, vârsta și starea de sănătate a animalului. Compania Purina a avut grijă de acest lucru și oferă clienților mai multe linii de produse.

 • ProPlan (ProPlan). Prezentate în mai multe moduri, care diferă în funcție de vârsta și starea de sănătate a pisicilor. Există hrană pentru pisoii foarte mici și pentru pisici după sterilizare.
 • One (Van). Aceasta este o noutate printre produsele obișnuite ale Purinei. Pentru o perioadă scurtă de timp pe piață, linia este marcată de feedback pozitiv din partea specialiștilor și a proprietarilor. Folosind acest aliment ca bază a dietei, puteți da animalului toate cele mai necesare pentru viața normală. Alimentele uscate au mai multe specii, care sunt selectate ținând cont de vârsta animalului de companie.
 • Alimente pentru pisoi. În seriile ProPlan și One, există produse concepute special pentru pisoi. Având în vedere toate nevoile copiilor, oamenii de știință au inclus toți nutrienții necesari pentru o dezvoltare normală.
 • Conserve. Acest produs este împărțit în 2 categorii de prețuri: Darling (mâncare mai accesibilă) și Gourmet (scump). Acest lucru nu are niciun efect asupra calității hranei pentru animale, deoarece în toate etapele de preparare producătorul folosește numai ingrediente proaspete și de calitate.
 • Dieta terapeutică Vet Diet Feline. Prezentată în mai multe forme pentru o rație convenabilă. Vasele sunt preparate luând în considerare bolile transferate animalelor, ajută la trecerea rapidă a perioadei de reabilitare și tratament. Ele au un efect analgezic.

Această listă impresionantă sugerează că specialiștii Purinei au avut grijă de toate categoriile de animale de companie și au luat în considerare caracteristicile acestora. Și, de asemenea, acest brand este luat în considerare una dintre cele mai accesibile, dar la aceeasi calitate. Cumpara poate fi fără o lovitură la buzunarul proprietarului.

Acum, să examinăm în detaliu fiecare linie de produse Purina.

Purina Unu

Hrănirea pisicilorForma acestui produs este alimente uscate. Eliberat ținând cont de caracteristicile de vârstă ale animalelor de companie. Puteți face referire la această linie de feeduri Purina la buget, dar cu o înaltă calitate. În fabrică, întregul proces de gătit și alegerea ingredientelor sunt monitorizate îndeaproape. Și este de asemenea convenabil să puteți cumpăra aceste produse în aproape orice magazin de supermarketuri sau de animale de companie, ceea ce face mai ușoară viața proprietarilor.

Pentru a face dieta unui animal, trebuie să țineți cont de vârsta, caracteristicile rasei, activitatea și sănătatea. De exemplu, pisicilor li se recomandă o dietă specială bogată în vitamine și minerale necesare creșterii și dezvoltării normale. În acest caz, nu ar trebui să suporte greu organismul tânăr al pisoiului.

În linia uscată de produse alimentare Purina One conține o mulțime de proteine ​​animale utile. Acest element este important pentru animalele de companie, indiferent de vârstă și rasă. Este deosebit de importantă hrana pentru pisici care trăiesc într-un spațiu închis. Energia obținută dintr-o porție de hrană uscată, animalul va dura toată ziua.

Purina ProPlan

Oamenii de știință și experții din domeniul medicinei veterinare, care lucrează la institutul din cadrul companiei Purina, îmbunătățesc în mod constant tehnologia de fabricare a produselor. Ei au reușit să dezvolte o proporție ideală de micronutrienți în hrana pentru animale și au reușit să o pună în aplicare pe linia ProPlan. Atunci când se pregătește o dietă bazată pe această dietă, nevoia de a cumpăra și de a adăuga momeală de vitamine nu mai este necesară. Această hrană dă un sentiment de saturație și are un efect de vindecare.

Produse alimentare de vânzare ProPlan numai în magazinele speciale pentru animale de companie și se referă la alimentele premium. Se distinge 3 soiuri de produse alimentare:

 1. medicale;
 2. lichid;
 3. uscat.

În fiecare linie există diferite opțiuni pentru hrana pentru animale, care sunt selectate pentru animalul de companie de la o anumită vârstă. De exemplu, pisicile au nevoie de un anumit set de oligoelemente, iar pentru adulți și pisici vechi - complet diferite.

Produse alimentare de sănătate

Alimentarea terapeutică poate fi prescrisă numai de către medicul veterinar după teste. Este recomandat pentru alergii sau excesul de greutate.

Dacă dintr-o dată un animal de companie se îmbolnăvește, trebuie să ia o masă pe care o poate digera normal într-o stare slăbită. În acest caz, ingredientele furajelor ar trebui să aibă, de asemenea, un efect sănătos asupra corpului. Medicul participant va putea ajuta proprietarul în alegerea unei alimentații adecvate.

Marca Purina are mai multe produse, care pot fi date unei pisici în timpul bolii.

 • Cum să alegi mâncarea potrivităUrină (Urinari). Alimentele sunt prescrise pentru bolile sistemului genito-urinar al animalului. Aceasta oprește procesele inflamatorii și restabilește funcționarea vezicii urinare grație unei cantități mici de grăsimi și componente auxiliare.
 • Managementul obezității. Este prescris pentru obezitate pentru a combate excesul de greutate. Numărul de grăsimi animale din acesta este redus la minim, în timp ce în compoziția a numeroase elemente care îmbunătățesc digestia.
 • Gastroenterică. Veterinari prescriu acest produs pentru gastrită și alte afecțiuni gastro-intestinale. Alimentele afectează delicat organele sistemului digestiv fără a provoca gravitate și durere.
 • Managementul diabetului. Conducătorul este potrivit pentru alimentația dietetică a pacienților diabetici. Datorită compoziției inovatoare, zahărul se dizolvă mai lent și este mai ușor eliminat din organism.

Este imposibil să introduceți datele de alimentare în dietă independent, înainte de a cumpăra, trebuie să contactați întotdeauna medicul veterinar pentru recomandări.

Este general acceptat faptul că alimentația curativă este produsă numai sub formă de alimente uscate. Întreaga linie ProPlan confirmă acest lucru, dar nu uitați de o serie de produse conservate pentru pisicile de la Purina.

Conserve

Printre varietatea de hrană pe rafturile supermarketurilor, conservele sunt considerate delicatețe pentru animale. În același timp, mulți proprietari consideră că aceștia reprezintă baza dietei lor de casă. Majoritatea recenziilor pozitive pot fi citite despre produsele ProPlan conservate. În această linie puteți alege diferite gusturi, experimentați și selectați exact cel care vă place cel mai mult animalele de companie. De asemenea, în cerere sunt conservate medicinales de la marca Purina.

Produsele din seria Darling vă permit să economisiți considerabil fără a pierde calitatea. Le puteți cumpăra aproape oriunde. Mâncarea Gourmet mai scumpă este mai puțin frecventă, dar a fost deja capturată de proprietarii cu cerințe ridicate privind calitatea produselor.

Hrănire pentru pisoi

Purim FodderCaracteristicile organismului fragil de pisoi sunt luate în considerare la compilarea unei diete zilnice. Practic, fiecare gamă de hrană din Purina conține produse concepute special pentru copiii mici. Găsirea alimentelor potrivite este foarte simplă: pe ambalaj producătorul a detaliat regulile de hrană și categoriile de vârstă. Până la 1 an, puteți cumpăra în siguranță alimente pentru pisoi, după care trebuie să alegeți un alt aliment pentru pisicile adulte de pe aceeași linie.

Purina - este bogat în substanțe nutritive hrana pentru animale de companie din toate rasele și grupele de vârstă. Acesta oferă rapid un sentiment de saturație, nu de dependență. Compoziția nu adaugă conservanți sau coloranți periculoși pentru sănătatea animalului. Studiile multor oameni de știință au demonstrat acest lucru.

Numeroase recenzii din rețea de la proprietarii de pisoi și pisici adulte confirmă faptul că animalele lor de companie aprobă o astfel de alegere de mâncare. În acest caz, puteți alege un produs din orice categorie de preț, pentru a nu cheltui prea mulți bani. Calitatea produsului nu va fi diferită de alimentele premium premium, care costă de mai multe ori mai mult.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Prezentarea generală a compoziției hranei pentru câiniPrezentarea generală a compoziției hranei pentru câini
Prima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenziiPrima alegere pentru pisici: compoziția festivalului choyus și specie, recenzii
Supa de primăvară super premium și premiumSupa de primăvară super premium și premium
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
Coline de furaj pentru câini de toate vârsteleColine de furaj pentru câini de toate vârstele
Produse alimentare Proina purina ® pentru câini și puiProduse alimentare Proina purina ® pentru câini și pui
Prezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purinăPrezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purină
Proplan: compoziția și sortarea hranei pentru pisici din purinăProplan: compoziția și sortarea hranei pentru pisici din purină
Alimente pentru câini eukanuba: compoziție și avantajeAlimente pentru câini eukanuba: compoziție și avantaje
Câine pentru câini: descrierea hranei, compoziției și scopuluiCâine pentru câini: descrierea hranei, compoziției și scopului
» » Intalnire cu sortiment de purina pentru pisici si pisoi
© 2021 amigdas.com