amigdas.com

Rebier - pui de apă sau pui de mlaștină: descriere

Apă rețete de puiPuțini dintre noi au o idee despre o pasăre ca o trestie. Se mai numeste si carne de pasare sau mlastina. Are o mărime mică, nu este mai mare decât un porumbel. Mica pasăre grațioasă

cu labe lungi și culori frumoase locuiesc practic în întreaga Europă.

Păsări de reni sau de apă: descriere

Reindeer în mlaștină și în apăGăina de vânătoare trăiește în ierburi brute. În acest caz, este destul de rar să aflăm că o pasăre zboară cu nerăbdare. Se înalță din când în când. Culoarea ei de departe pare neatractiv, dar dacă te uiți atent, poți vedea penajul neobișnuit. Puii umede vânează, mai ales în perioada de toamnă, când cresc greutatea până la apariția frigului.

Găina de găină este un locuitor frecvent al rezervoarelor cu apă curente sau cu apă în picioare. Și, de asemenea, o puteți întâlni mlaștină și mare. Birdie conduce un mod secret de viață, indiferent de faptul că poate fi adesea găsit în sălbăticie. În țările europene, păsările se pot obișnui cu prezența oamenilor.

Micul pui de apă ajunge în lungime de treizeci și unu centimetri. În același timp, greutatea sa este jumătate din greutatea puiului și nu depășește o jumătate de kilogram. Pătrunderea într-o pasăre și albastru, cu dungi strălucitoare și strălucitoare pronunțate pe părțile laterale din apropierea aripilor. Abdomenul este, de obicei, ușor. Ocazional puteți întâlni păsări cu nuanțe de măsline și de brun. Aripile păsării sunt întunecate și gri.

Moluți într-o pasăre pot fi identificați prin vârfurile penelor și sânilor. Ele devin albe. Unele părți ale corpului se schimbă în umbra lor și devin pockmarkate. Multing în păsări poate avea loc de două ori pe an. Acesta se încadrează în perioadele de iarnă și de toamnă.

Este destul de greu să observați pasărea exterioară, deoarece puiul de apă are o dimensiune mică. Ciocul său este scurt și are o culoare roșu strălucitor. Sfaturile prezintă culori galbene și verzi. Fruntea are câteva pete roșii întunecate. Picioarele păsării sunt bine adaptate la marginile în care trăiește. Acestea sunt labele puternice și lungi. Ghearele găinilor sunt ușor curbate. Caracteristicile distinctive ale păsării sunt lipsa membranelor dintre degete.

O trestie de ambele sexe nu este foarte proeminentă. A creșterea tinerilor pare puțin diferită. Penajul lor are culori pastelate. În timp ce pene, bărbie, gât și piept sunt gri. Podhvoste au alb. Punctul de pe fruntea roșie este complet absent. Tânărul secerător se completează până în vara nașterii.

Rețea - pui de apă: caracteristic

Aspectul renilorgăină de apă se referă la păsările tăcute. Doar ocazional poate face un sunet ascuțit și puternic. Sunetul stufului este de multe ori un moment de tip twitter. Ele produc sunete monosilubice, puternice și ascuțite. Vânătorii disting o pasăre de comportamentul său.

  1. În timp de concentrare sau vigilență, undeva în depărtare, poate publica în liniște sunetul "hen-rr".
  2. În primăvară și noaptea, dudul poate țipa rapid "kre".
  3. În timpul zborului, pasărea produce un sunet liniștit și în același timp un sunet unic.

Canionul se ridică rar și fără decolare. Doar zboară în linie dreaptă și într-un ritm rapid. Vânătorii disting abatele în modul de zbor. Își întinde gâtul în față și își împinge picioarele înapoi. A aterizat într-o poziție verticală. Direct pe ramuri, ea sta jos. Poate merge destul de repede printre ramurile groase. Câteodată pot să zboare în groapa adâncă.

În ciuda faptului că locuitorul locuiește în zona mlaștină, nu-i place apa. De cele mai multe ori, pasărea se poate desfășura pe uscat, în apropierea pădurilor. Pe uscat, este capabil de mișcare rapidă și rapidă. O caracteristică a păsării merită remarcată mișcarea ei pe picioarele semi-îndoite.

Până în prezent, numărul de secerători este mare. Este dificil de calculat câte păsări se găsesc în întreaga lume. Practic, ele pot fi găsite în Crimeea. Și ea locuiește și în Ucraina, Transcaucazia. Destul de des se poate observa în Asia Centrală. Aproape pe toată centura de mijloc a Europei, stufa trăiește într-o mlaștină. În plus, în țara noastră, în partea inferioară a localității Volga, puteți întâlni și o pui de mlaștină.

Reproducerea reni

Cuibul rebelilor din ierbăGradul de maturitate la păsările de apă nu are loc mai devreme de un an. Indiferent de densitatea habitatului, acesta poate cuiburi doar în perechi. În zonele protejate pe un iaz mic, doar o pereche de secerători pot trăi. Mai multe perechi pot locui pe un iaz mare. Cuiburile stufului sunt situate la o distanță de optzeci de metri una de alta.

Cuibul unui pui de mlaștină de câteva ori mai mare decât pasărea însăși. Diametrul cuiburilor poate fi de până la treizeci de centimetri la sfârșitul verii. În acest moment, puii cresc și călcă în casă. Adâncimea unei astfel de locuințe este de patru centimetri. În timp ce înălțimea cuibului este de aproximativ cincisprezece centimetri.

Păsările lor de cuib de mlaștină sunt construite numai dintr-un singur material. Destul de des, păsările de apă utilizează frunze de stuf din anul trecut. Construiesc rar cuiburi de stuf. Pot amesteca frunzele cu rădăcini găsite. Destul de rar, puteți găsi un secerător, care își construiește cuibul de la țepi. De regulă, materialul pentru cuib este în mod direct dependent de habitatul păsării.

Cuibul are o construcție liberă. Tava cu pene este trasă din frunze umede și subțiri. Se usucă după uscare și arată ca o suprafață netedă. În funcție de natura sitului, cuibul ar trebui să fie plasat pe tulpina de stuf sau stuf. În cazuri rare, poate fi un ciocan inundat. Adâncimea apei în acest caz poate varia de la cincisprezece centimetri la un metru. Păsările se pot apropia de cuib în timpul înotului.

Renii care trăiesc în paturi de stuf sau păduri de pădure, încercați să construiți casele lor lângă suprafața apei. Casele lor se ridică până la treizeci și cinci centimetri deasupra apei. Dacă pasărea trăiește într-un râu mare, atunci cuibărul se află doar în zona de vegetație. Ocazional se poate construi o casă la o înălțime de până la trei metri. Dar este necesară o condiție - în apropierea suprafeței apei. Ca și alte păsări, un pui de apă pune ouă. Într-un ambreiaj, poate reproduce până la doisprezece unități. Dar această cantitate poate da în anumiți ani de viață.

Ouăle de găină de apă sunt de dimensiuni mici. Coaja are o culoare mată și o strălucire frumoasă. Fundalul acestora este doar palid, murdar sau verde. În cazuri rare, poate avea o nuanță galbenă sau rugină. Destul de des există tranziții evidente între colorare. În unele cazuri, puteți găsi pe suprafața ouă pete mari sau mici. Ele pot fi ușoare, întunecate, maro sau gri.

Puiul de la reni trece de două ori și numai în timpul verii. Pentru prima dată, copacul își pune ouă în primăvară. Poate fi aprilie sau mai. A doua oară pasărea poate să depună ouă în lunile de vară - acesta este iunie sau iulie. Imediat ce femelele își depun ouăle în primul sau cel de-al doilea ambreiaj, bărbații își transmit vocea. Acest sunet poate fi auzit doar la un moment dat. În acest caz, bărbatul va țipa în zori sau noaptea. Bărbatul îi anunță pe toți despre noii descendenți în păduri sau în aer care zboară din loc în loc. Cuiburile cu ouă pot fi văzute doar în vară și primăvară.

Puii se varsă numai la sfârșitul primăverii sau în mijlocul verii. De regulă, descendenții de incubație sunt, în medie, în iunie. În acest caz, ouăle sunt așezate de către femela după 24 de ore. O incubare a incubatorului are loc doar la sfârșitul zidăriei. În acest caz, numai femela este angajată în incubare. Barbatul poate sta pe ouă numai pentru o perioadă scurtă de timp. Cuiburile sunt protejate numai de o pereche. Întregul proces continuă pentru puțin mai puțin de o lună.

Cuibul este, de obicei, scos în decurs de o zi, și există cazuri în câteva ore. Zidaria medie nu poate fi mai mult de șase ouă. Într-o serie de alte cazuri, retragerea puiilor poate dura șase zile. În acest caz, femeia nu poate fi deranjată, altfel ea va zbura spre cuib în alt loc. O pasăre anxioasă poate transporta pe labele mici testicule. Dar acest lucru se poate întâmpla numai dacă cuibul este așezat deasupra înălțimii înălțime și femela se poate ridica în aer din cuib.

Nestlings imediat după naștere sunt capabili cum să înotați și să vă aruncați cu capul. Nestlings de la prima pui pot părăsi părinții mai devreme. De îndată ce ajung la o sută optzeci de grame, se duc la stuf. Acolo se adună în cuib în timpul restului. Cea de-a doua concluzie este ulterioară.

Molting de marmote

Moult multing în toamnăMoltingul în pui de apă are loc după atingerea vârstei de un an. De regulă, această perioadă se încadrează la jumătatea lunii iulie sau toamnă. Păsările tinere își schimbă parțial pene. Perioada de schimbare a penajului este la sfârșitul verii, începutul iernii. Modificarea îmbrăcămintei la păsări are loc după cum urmează.

  • pene;
  • imbricate sau finale.

Păsările adulte își schimbă penele în timpul sezonului de reproducere. Unele femele de molton din a doua jumătate a verii. În timpul schimbării penei, stufa îndepărtează penajul mare și mic. Mantle pene neapărat căderea. Astfel, puiul de apă își pierde capacitatea de a zbura pentru o vreme. Persoanele adulte vor avea un penaj proaspăt în sezonul rece.

Puterea marmeladă

Atât de puțin pasăre mănâncă exclusiv o hrană animală sau vegetală. Este gata să mănânce diverse insecte de apă sau de sol. Îi place să mănânce păianjeni, moluste sau larve. O autopsie a păsărilor a arătat că în partea de jos a stomacului sunt mici cochilii de iaz, canalizare, insecte și chiar bobine. În cea mai mare parte, stufa se uită la secțiuni adânci ale corpurilor de apă și poate găsi păianjeni diferiți acolo.

Mai ales îi place să scuipe din trestia de păianjeni și gandaci. În unele cazuri, acesta poate scufunda complet capul în apă și poate scoate insecte de acolo. Din alimentele vegetale, o trestie poate manca fructe de padure proaspete sau lăstari care cresc în apropierea habitatului.

Dimensiunea și structura zidăriei

Dimensiunile corpului KamyshnitsyCorpul stufului, la fel ca majoritatea păsărilor din această specie, este comprimat de ambele părți. Are un cioc puternic, de lungime medie. Picioarele ei sunt masive și are degetele lungi. Și ghearele ei sunt ușor îndoite. Membrana dintre degetele acestei mici păsări este greu de observat. Între ciocul ei și fruntea ei, îi lipsește complet penajul. Restul corpului poate observați pene moi și pierdute.

Coada unui pui de mlaștină nu este prea lungă. Are 12 căști. În partea de sus a coada ei toate pene de overtail atinge ajunge. Aripile pasărelor sunt largi și scurte. Primele aripi de aripă sunt unsprezece. Este de remarcat faptul că mărimea unui pui de mlaștină este mică. Diferențele dintre bărbați și femei sunt abia vizibile. Diferența este de douăzeci și cinci de milimetri în lungime. Greutatea medie a unei păsări poate ajunge la un triș de grame.

Puii fledglings au unele diferențe. Puii de pui se nasc negri și au un mic pic de măslini în zona din spate. Capul cuibului este acoperit cu puf rare. În jurul pielii poate apărea pielea roșie și gri-albastră. Chiar și pe corpul puiilor poate străluci prin fire de păr de argint. Locație - capul și zona de deasupra ochilor. Picioarele cuiburilor sunt de aceeași culoare ca și trunchiul. Ciocul are o nuanță de portocalie strălucitoare. În timp ce în partea de sus este văzut ca galben-verde.

Puii tineri sunt oarecum diferiți de adulți. Au un loc luminos pe frunte. Partea din spate are nuanțe de lumină, uneori poate fi maronie. Golovin la tineri este alb. O nuanță de gât și gâscă. Pântecele poate fi alb sau gri. Ciocul tânărului este colorat în culori de maro și de măsline. Dar de iarnă pasărea își schimbă culoarea și devine roșie.

Păsările adulte au un penaj gri-negru. Poate arunca o nuanță de albastru închis. Pântecul găinilor este albicioasă. Dar, pe ambele laturi ale laturilor, sunt vizibile dungi albe longitudinale. Partea superioară a aripii și a spatelui este de culoare măslină, în ciuda faptului că pasărea pucioasă este reprezentată doar în trei culori.

Coada are un început alb și un capăt negru. Picioarele păsării sunt doar verzi. În partea de jos, puteți vedea o culoare portocalie strălucitoare, cu un bandaj roșu. Ciocul unui adult este doar roșu, iar în mijloc este negru.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Totul despre bufniță: ce mănâncă o bufniță, cum arată, specii de bufnițeTotul despre bufniță: ce mănâncă o bufniță, cum arată, specii de bufnițe
Păcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbatPăcii obișnuiți: cum arată, diferențele dintre femeie și bărbat
Duck mandarin: unde locuieste si ce este interesantDuck mandarin: unde locuieste si ce este interesant
Polar owl: descrierea speciei, caracteristicile, în care trăiește pasăreaPolar owl: descrierea speciei, caracteristicile, în care trăiește pasărea
Pătrunjelul alb. Unde locuiește. Caracteristicile speciilor și vânătoareaPătrunjelul alb. Unde locuiește. Caracteristicile speciilor și vânătoarea
Duck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesantDuck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesant
Cine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteiaCine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteia
Bird Turako: descriere și tipuri de bananeideBird Turako: descriere și tipuri de bananeide
Cea mai mică pasăre din lume. Descrierea pasarilor HummingbirdCea mai mică pasăre din lume. Descrierea pasarilor Hummingbird
Habitat, cât de mult trăiește și ce mănâncă rața sălbaticăHabitat, cât de mult trăiește și ce mănâncă rața sălbatică
» » Rebier - pui de apă sau pui de mlaștină: descriere
© 2021 amigdas.com