amigdas.com

Hermit crab sau hermit crab: descriere

Crabul de crăciunPână în prezent, știința are aproximativ șaptezeci de mii de tot felul de crustacee. Ei locuiesc în orice corpuri de apă. În această diversitate, multe soiuri nu au fost încă studiate de știință. Oamenii de stiinta nota, doar unii reprezentanti ai lumii subacvatice. Printre acestea, homar mare-homar, crab pustnic, mantis mantis și crab pustnic.

Crustacee, crabi de pustnic și crab pustnic, descrierea lor

Crustaceele sunt uriașe grup de artropode. Acestea includ multe varietăți ale lumii marine. Acestea sunt crabi, creveți, raci și raci de mare. În prezent, oamenii de știință numără peste șaptezeci de mii de aceste creaturi. Practic, toate aceste rezervoare sunt dezvoltate de aceste animale.

Descrierea Hermit CrabCrustaceele sunt ființe active. Dar, în unele cazuri, puteți vedea și nu formele mobile. Acestea includ rațe de mare și ghindă de mare. Oamenii de știință observă că nu toate crustaceea trăiesc într-un iaz, există și alții care sunt fericiți să-și petreacă ziua pe uscat.

Izolați crustaceele sunt animale care pot crește atât de mici sau mari. Ele pot schimba culoarea corpurilor lor și chiar se pot masca ca solul înconjurător. Multe raci se mișcă în mod activ, în timp ce alții, dimpotrivă, doresc să stea pe recife.

Hermit crab: descriere

Un crab pustnic este un vagrant care trăiește în apă puțin adâncă. Are o casă mică pe spate, cu care se mișcă prin nisip și pietre. Astfel, el găsește alimente sub formă de reziduuri organice și alge mici. După ce vedeți o coajă de crustacee, merită să știți că un crab pustnic poate trăi în ea. Din coajă își va scoate picioarele și ochii complexi și poate vedea și mai multe antene. Antenele sunt organele de atingere și organul mirosului.

Hermitii trăiesc în cochilii rappas, gibula, nasses și cerithium. Multe persoane care trăiesc în cochilii de rapani, poate ajunge la o dimensiune mare. Tiranii tineri pot ocupa diverse cochilii, printre care se numără tocurile sau tricolii.

Din păcate, fără protecție permanentă sub formă de cochilie, animale sunt atacați de numeroși pradatori. În acest sens, crabul de pustnic are nimic de făcut decât să se potrivească într-o coajă goală și să se ascundă. În acest caz, shell-ul se va adapta în cele din urmă noului proprietar.

Penseta Sihastrul sunt de obicei dimensiuni mari, astfel încât animalul alege chiuveta mai mare, după care gheara închide orificiul de evacuare să fie în siguranță. În acest caz, nu este posibil să obțineți un crab pustnic în această poziție. Nu-și părăsește locuința în niciun caz. Singura excepție poate deveni necesitatea de a se muta într-o casă nouă, deoarece vechiul a devenit înghesuit.

Crabii de crăciun și locuința lorCrabii de crăciun capabile să crească pe tot parcursul vieții. Prin urmare, problema locuințelor îngrijorează aproape fiecare dintre ele. În același timp, ei pot găsi multe cochilii goale în partea de jos, dar animalele nu atacă niciodată melcii. Sunt inofensive și populate numai în cochilii vrac. În cazul în care nu este disponibilă o locuință gratuită, pustnicul poate fi resetat la alte crustacee.

Interesant este faptul că crustaceea în absența locuințelor oferă un schimb pentru rudele sale. Pentru a face acest lucru, cancerul prăbușește coaja. În cazul în care ruda nu este împotriva noului chiriaș, atunci el răspunde prin atingerea ghearei. Dacă nu este de acord, atunci el ia o postură amenințătoare și nu permite unei rude să se alăture lui.

În Florida, există un loc în care există trei soiuri de pustnici. Oamenii de știință, explorându-i, și-au dat seama că nu înțeleg limba celuilalt.

În Crimeea de pe litoralul Mării Negre există două tipuri de crabi de pustnic. Asta este cancerul-cybanaria și cancerul-diogeni:

  1. Cancerul Diogenes a fost numit după faimosul filozof al Greciei. Locuia într-un baril și prefera plaje plate. Astfel de tipuri de cancer sunt considerate mici, deoarece nu ating o lungime mai mare de 30 de milimetri. Ele au o culoare diferită. De regulă, este de culoare gri sau roz.
  2. Rac clibanariy trăiește lângă pietre. El este de câteva ori mai mare decât primul reprezentant. Ca o locuință preferă coajă de rappana. În exterior are o nuanță frumoasă de recif de corali.

Alți locuitori ai crustaceelor: homar și mantis

Există și alți reprezentanți la fel de populari ai crustaceelor. Pentru ei este necesar să se raporteze homar și mantis:

  • Pustnicul chenelapicLobsterul arată ca un cancer mare. Pentru a le distinge, merită atenția acordată ghearelor și picioarelor. O lobster adevărat poate avea numai gheare masive care se află pe prima pereche de picioare. Pe cea de-a doua și a treia pereche de picioare are și gheare, dar ele sunt de câteva ori mai mici decât prima. În exterior, homari sunt ca racii de mare, care se găsesc în orice iaz. Ei au gheare mari, care sunt indispensabile pentru extracția hranei și pentru protecția împotriva diferiților dușmani de mare. Pe capul animalului există trei perechi de fălci. Acestea sunt numite zhvali. Cu ajutorul lor, homarul prăjește mâncarea. Și fălcile rămase servesc ca un filtru.
  • Omar este o crustacee care locuiește în adâncurile mari ale mărilor tropicale. Caracteristicile unice ale animalului sunt ochii lui complexi. Poate vedea toate cele douăsprezece culori. Oamenii de stiinta raporteaza ca homarii pot vedea chiar culori ultraviolete si infrarosu.
  • Mantis este o crustacee agresivă. El conduce numai un singur mod de viață și se ascunde în crevuri sau găuri de murdărie. Își lasă locuința doar pentru a căuta mâncare. Extracția este prinsă cu ajutorul unor segmente situate pe picioare. Se hrănește cu crustacee sau cu moluște mici.

Hermit crab: descriere

Crabul HermitCrabul pustnic este un reprezentant unic al lumii subacvatice. El este numit un animal de companie. Mulți nu știu că pustnicul are prea puțin de-a face cu alte soiuri de crabi la fel de celebre. Crabul de pustnic locuiește în colonii mari. O așezare poate găzdui până la 100 de persoane.

În exterior, crustacea are un corp moale și vulnerabil. Abdomenul său servește drept protecție și este folosit ca o cochilie de mare. Crabul trăiește permanent în cochilie și nu recunoaște niciunul dintre celelalte crustacee.

Pe măsură ce se dezvoltă și se maturizează, crabul sestier își schimbă locul de reședință. Se duce în căutarea unei alte cochilii noi la dimensiunile corpului său. Locuiește exclusiv în cochilii în crustacee și melci. Până în prezent, există mai mult de cinci sute de varietăți de crabi de pustnici care trăiesc în întreaga lume. Cele mai multe crabi trăiesc în apă sărată. Un reprezentant de crustacee trăiește numai în adâncuri. Este mai ușor să găsiți o coajă nouă. Există tipuri de crabi care își doresc să petreacă timp în recifele de corali, lângă apă sau de-a lungul țărmului.

În funcție de mediul lor, se hrănesc. În general, ele sunt omnivore. Dar cei mai mici reprezentanți ai crustaceelor ​​pot mânca alge marine. Crabii mari mănâncă numai crustacee. Alții preferă porumb pentru prânz. Crabii de hermituri mari sunt capabili să se hrănească cu alte crustacee. Destul de des, ambii crabi și crabi sunt colonizați în acvariu. La domiciliu, ei pot, de asemenea, supraviețui cu o întreținere și o îngrijire corespunzătoare. La domiciliu, trebuie să fie hrăniți cu legume și fructe proaspete.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să conectați amplificatorul de televiziune antene la unitatea de alimentareCum să conectați amplificatorul de televiziune antene la unitatea de alimentare
Cum arată un pește o picătură și informații interesante despre asta?Cum arată un pește o picătură și informații interesante despre asta?
Catching raci pe timp de iarnă - cum să prindă sub gheațăCatching raci pe timp de iarnă - cum să prindă sub gheață
Cine este o femeie mantisă obișnuită?Cine este o femeie mantisă obișnuită?
Lumea animală unică din AntarcticaLumea animală unică din Antarctica
Rugăciunea mantis: trăsăturile unui monstru de mareRugăciunea mantis: trăsăturile unui monstru de mare
Lista celor mai mari animale din lumeLista celor mai mari animale din lume
Far de crab din regiunea KamchatkaFar de crab din regiunea Kamchatka
Cei mai mari și mai periculoși păianjeni din lumeCei mai mari și mai periculoși păianjeni din lume
Rainbow crab: întreținere și îngrijire la domiciliuRainbow crab: întreținere și îngrijire la domiciliu
» » Hermit crab sau hermit crab: descriere
© 2021 amigdas.com