amigdas.com

Sounder Laurence: modele populare și caracteristicile lor

Adâncime sunetul LaurencePrintre numeroasele dispozitive care sunt folosite pentru pescuitul confortabil, un loc special este ocupat de sunetele Lourens. Dispozitivele companiei Lowrance s-au dovedit de mult în partea cea mai bună. Astăzi sunt foarte solicitate în rândul consumatorilor ruși. În plus, gama de mărci include numeroase nume, astfel încât orice pescar poate alege cea mai potrivită opțiune pentru el însuși.

Istoria apariției companiei

Compania Lowrance Electronics este renumită pentru sonerii ecologice și de înaltă calitate. A fost înființată în 1957. Fondatorul său a fost un pescar experimentat, care locuia în Missouri, - Carl Lawrence. Fiii săi, fiind scafandri faimosi, au început să studieze modul în care peștele se comportă sub apă la mari adâncimi. Curând au concluzionat că lumea are nevoie de un dispozitiv care să permită monitorizarea mișcării peștilor în corpurile de apă direct de pe suprafață.

Visul lor a fost realizat. Lawrence a dezvoltat un sunet de ecou tranzistor. Acest dispozitiv a fost foarte convenabil pentru a folosi pescarii și la organizarea de sporturi cu barca. Sunetul de jos a dobândit o masă mică, dimensiuni compacte și, desigur, costuri accesibile.

De atunci, marca este liderul incontestabil în producția de astfel de echipamente. Principalele facilități de producție ale companiei sunt situate în Mexic. Până în prezent, există o mulțime de modele de dispozitive, atât cu putere redusă, cât și ieftine și cu tehnologie de înaltă tehnologie. Toate produsele ale mărcii Lowrance sunt livrate și în Rusia.

Dispozitive din seria X

Din păcate, dispozitivele acestei familii nu mai sunt produse astăzi, dar se găsesc adesea pe rafturile magazinelor. Acestea sunt foarte simplu de operat și sunete ieftine de ecou, ​​a căror funcționalitate este suficientă pentru a studia situația sub apă. Seria X include următoarele modele:

 • Dispozitive din seria XX4;
 • X4 Pro;
 • X50 DS;
 • X59 DF;
 • X52;
 • X67 IceMachine.

X4 este cel mai simplu reprezentant al conducătorului considerat. Dispozitivul este echipat cu un ecran monocrom de 4 inch și vă permite să lucrați cu doar un singur fascicul. Toate modelele ulterioare au diferite modificări ale soluției de bază X4. Transmițătorul a devenit mai puternic, sensibilitatea a crescut.

În modelul X50 se realizează interfața de limbă rusă de înaltă calitate și indicatorii de temperatură pentru fixarea ecartamentului. Aparatul IceMachine este echipat cu un senzor rezistent la îngheț, care vă permite să utilizați în mod activ echipamentul chiar și în condiții de iarnă severă.

Modele de Elite și Mark

Modele de Elite și MarkAceastă linie include nu numai scanere simple de apă, ci și chartplotteri de înaltă calitate. Reprezentanții ambelor serii sunt asemănători cu ceilalți parametri tehnici. Singura diferență este că dispozitivele "Mark" sunt echipate cu afișaje monocrome, care le clasifică automat ca produse bugetare.

Este demn de remarcat faptul că produsele acestei linii sunt considerate cele mai populare. Cel mai popular dintre ele este Mark 5 X Dsi echo sounder. Dispozitivul este echipat cu un ecran de înaltă rezoluție de 5 inch. Soneria distinge foarte bine straturile de apă de temperatură. Datorită prezenței unui receptor foarte sensibil, afișajul afișează cu exactitate nu numai conturul general, ci și structura suprafeței inferioare.

Gama Elite-Ti

Reprezentanții acestei familii sunt destul de scumpe, dar sunt echipate cu diverse "răsturnări" moderne. De exemplu, funcționalitatea lor include:

 • ecran clar de înaltă rezoluție;
 • touch control;
 • built-in GPS navigator;
 • tehnologii care permit scanarea tuturor nivelelor oricărui corp de apă;
 • un grafic plotter cu o cartelă RF preinstalată;
 • conectarea la un PC sau alt dispozitiv multimedia prin intermediul tehnologiei wireless wi-fi sau bluetooth.

Gama Elite-Ti

Instrumentele acestei linii au și alte funcții, însă nu toți pescarii le pot permite.

Seria HDS

Costul acestui model este comparabil cu prețul unei mașini uzate. De exemplu, putem lua în considerare modelul HDS 12 Gen 2, al cărui cost depășește 220 000 de ruble:

 • Seria HDSun touchscreen de 12 inchi de cea mai înaltă rezoluție;
 • Funcția TrackBack și tehnologia DownScan, BroadSounder, StructurScan și altele;
 • suport pentru carduri de diferite formate;
 • acoperire interactivă a datelor scanerului pe hartă în proiecție tridimensională;
 • calitate impecabilă a afișajului;
 • porturi Ethernet multiple;
 • sloturi suplimentare pentru carduri de memorie;
 • intrare pentru conectarea unei camere video;
 • emițător cu patru raze.

Dispozitivele din această linie sunt recomandate a fi achiziționate împreună cu o barcă bună sau un iaht cu drepturi depline.

Caracteristicile instalației

Lawrence SounderInstrumentele sunt însoțite de un manual, care descrie procedura de instalare a ecranului și a senzorului. De asemenea, descrie caracteristicile setărilor și recomandările pentru efectuarea operațiilor de bază.

Elementul principal prin care sonerul ecou primește informații este un traductor. Echipamentul Lawrence este echipat cu senzori originali, adică fiecare model are o parte proprie. Prin urmare, este important să alegeți compatibilitatea atunci când le alegeți.

Senzorii oferă posibilitatea de a căuta peștii în apă puțin adâncă și în adâncime. Informațiile sunt afișate online. De asemenea, soneria de adâncime determină adâncimea corpului de apă. Pentru a monta senzorul, trebuie să utilizați dispozitivul din kit, dar unii preferă să folosească suporturi suplimentare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
În cazul în care pentru a pescui și în cazul în care pentru a încărca captura: barca de pescuitÎn cazul în care pentru a pescui și în cazul în care pentru a încărca captura: barca de pescuit
MACHINI DE SUDARE: descriere, caracteristici și prezentare generalăMACHINI DE SUDARE: descriere, caracteristici și prezentare generală
Sunet pentru pescuitul de la o barcă: modele bugetare și scumpeSunet pentru pescuitul de la o barcă: modele bugetare și scumpe
Echipament de pescuit: piranhamax huminerbirdEchipament de pescuit: piranhamax huminerbird
Caracteristicile camerei subacvatice pentru pescuitCaracteristicile camerei subacvatice pentru pescuit
Sonar universal pentru pescuitul de iarnă și de varăSonar universal pentru pescuitul de iarnă și de vară
Spinning `shimano katana`: descriere, avantaje și dezavantajeSpinning `shimano katana`: descriere, avantaje și dezavantaje
Pescuitul cu un mormyshka fără grăsime: alegerea de abordare și tehnica de prinderePescuitul cu un mormyshka fără grăsime: alegerea de abordare și tehnica de prindere
Catalogul balancatorilor rapali (rapa): culori si preturiCatalogul balancatorilor rapali (rapa): culori si preturi
Pescuitul Garmin pentru pescuit: o revizuire a modelelorPescuitul Garmin pentru pescuit: o revizuire a modelelor
» » Sounder Laurence: modele populare și caracteristicile lor
© 2021 amigdas.com