amigdas.com

Opțiune necostisitoare cu instalarea ușilor interioare sub cheie

Instalarea ușilor interioare sub cheia apartamentuluiInstalarea ușilor interioare devine un serviciu popular și multe companii sunt gata să vă ajute în acest scop. Acesta este subiectul interiorului și o izolare termică și fonică suplimentară în casă. O varietate de opțiuni de design este excelentă, dar care să vă aleagă și să vă ajute profesioniștii în interior și instalare.

Soiuri de usi de interior si locul lor in locuinta

Dacă vorbim despre toate tipurile de uși care există, atunci ele sunt în mod convenabil împărțite în două categorii.

Primul este materialul frânei înșiși. Acestea sunt:

 • Cum de a alege ușile de interior sub cheieLemn. Arborele este cel mai ecologic și mai util material. Acestea vor da caldura si confortul interiorului, vor dura mult timp, vor "respira" si vor oferi ventilatie naturala in camera. Singurul dezavantajul lor poate fi considerat costuri ridicate, dacă este un arbore dintr-o matrice.
 • Aluminiu. Ele sunt dimensionale, rezistente la efracție și neobișnuit de puternice, dar aici, ca interior, sunt rareori folosite.
 • Oțel. Fiabil, dar din nou Este mai bine să le folosiți ca intrări, ele sunt ideale în ceea ce privește izolația termică și fonică și pot servi și ca protecție profesională împotriva incendiilor și a efracției.
 • Sticla. Ele se extind perfect vizual spațiul, nu sunt supuse la temperaturi, au o proprietate practică în crearea de modele unice de tăiere, modele, armonios se încadrează în stilul dat al casei. Dezavantajul este izolarea fonică slabă, precum și fragilitatea structurii.
 • Fațetare. Furcate - o ușă cu un înveliș subțire de lemn ca o lipire exterioară, iar fruntea ușii poate fi orice. ei mult mai ieftin decât lemn, dar semnificativ inferioare acestora în proprietăți.
 • Laminate. Cei care au un înveliș exterior stratificat de diferite culori, indiferent de materialul de bază.
 • Captusite. Analog laminat, doar mult mai ieftin, dar are un strat instabil.
 • Plastic. Cu o întindere din plastic în mai multe straturi, care au, de asemenea, un strat suplimentar de vopsea. Ele sunt ușoare, opțiunile de design nu se iau în considerare, se potrivesc perfect ca interroom.
 • Mezonitovymi. Creat din lemn presat sau MDF abreviat. Are o varietate de opțiuni de tratament facial, sunt economice și, de asemenea, adesea găsite ca interroom.
 • Combinat. În producția de astfel de uși sunt implicate diferite materiale. Desigur, caracteristicile, rezistența la uzură, caracteristicile estetice și formele depind, de asemenea, de acest lucru.

Al doilea, potrivit metodei descoperirii, sunt:

 • Swing. Se pot deschide atât într-o direcție, cât și în ambele. Materialul foliei de ușă poate fi complet diferit, iar o soluție de proiectare poate fi, de asemenea, variată. Dar dezavantajul serios este că astfel de uși au nevoie de spațiu pentru deschidere. Dacă camera dvs. suferă, în mod catastrofal, de lipsa spațiului liber, atunci este mai bine să nu utilizați această opțiune.
 • Alunecare. Acestea sunt adesea folosite la intrarea în centrele comerciale, în dulapuri, în sălile de conferințe. Astfel de uși Excelentă pentru împărțirea a două camere adiacente, au un design diferit și material în bază.
 • Plierea. Ele constau din mai multe secțiuni care se mișcă în ușă de-a lungul ghidajului. Acest tip de ușă este utilizat numai în interior. Secțiunile pot fi confecționate din lemn, sticlă, plastic, aluminiu sau au o acoperire din lemn.

Acestea sunt principalele tipuri care sunt cele mai des folosite și pe care le veți găsi în orice magazin. De asemenea, ar trebui să se țină seama de faptul că atunci când cumpărăm mai multe uși de interior într-o singură încăpere, ele trebuie să fie executate în același stil și de preferință de la un producător. Fiți atenți și hardware-ul, datorită calității sale, depinde în mare măsură de durata de funcționare a ușii și de ușurința deschiderii și închiderii acesteia. Fitingurile sunt, de asemenea, un element important de design.

Instalare ieftină a ușilor interioare sub cheie: ce include?

Cum se instalează ușile de interiorDupă ce alegeți ușa de care aveți nevoie, opțiunea care vă convine după tip, stil și design și, de asemenea, important, la un cost. În plus, ar trebui să găsească un bun specialist, care va face corect instalarea. Instalarea de acest tip este o slujbă minuțioasă, care este cel mai bine lăsată de o persoană care are o experiență vastă în această chestiune. Instalarea ușilor interioare include următoarea listă de lucrări:

 • înlăturarea structurii vechi;
 • instalarea unei noi cutii;
 • tăierea mânerelor și a încuietorilor, precum și balamalele și balustradele de pe ușă;
 • instalarea plăcilor.

Secvența de lucru

Desigur, înainte de procesul de instalare este necesară efectuarea măsurătorilor și apoi este necesară înlăturarea vechiului design interior. Pentru a face mai ușor lucrătorului să facă acest lucru, creați spațiu pentru el. Următoarea etapă este pregătirea cadrului de ușă pentru tăierea în conformitate cu măsurătorile, verificarea netedității suprafeței sale, calitatea și disponibilitatea componentelor necesare. De asemenea, este necesar să se pregătească deschideri pentru instalarea ușii și să se usuce ușa cu tencuială de ghips.

Este inclusă asamblarea cadrului ușii Tăiați-l la înălțimea dorită și instalând bucle sub un site pregătit pentru acestea. După aceea, caseta cu ușa este asamblată și vestibulul este verificat. Apoi, trebuie doar să instalați cutia în deschidere, precum și să blocați și să acoperiți.

Cel mai adesea, companiile care au o mulțime de experiență fac instalarea ușilor de interior ieftină și rapidă. În același timp, ele sunt atente pentru clienți, înțelegând că reparația este o procedură costisitoare. Dar, înainte de instalare, asigurați-vă că sunteți de acord cu ceea ce va fi inclus în lista de lucrări de instalare și ce se poate face pentru o taxă. Rețineți că instalarea profesională a ușilor interioare la cheie vă va permite să fiți liniștiți și siguri că va dura mult timp.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Alegerea arcului în ușă: opțiuni populare cu fotografieAlegerea arcului în ușă: opțiuni populare cu fotografie
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Funcționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lorFuncționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lor
Usi interioare din sticla: instalare, preturi, fotografieUsi interioare din sticla: instalare, preturi, fotografie
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Doar acordeon în fotografii și fapteDoar acordeon în fotografii și fapte
Usi interioare culisante: fotografie, pret si descriereUsi interioare culisante: fotografie, pret si descriere
Usi interioare în interiorul apartamentuluiUsi interioare în interiorul apartamentului
Ce bine sunt ușile nevopsite realizate din pinul solid de la producătorCe bine sunt ușile nevopsite realizate din pinul solid de la producător
Avantajele ușii interioare dublu balansateAvantajele ușii interioare dublu balansate
» » Opțiune necostisitoare cu instalarea ușilor interioare sub cheie
© 2021 amigdas.com