amigdas.com

Baie în stil loft: caracteristici și recomandări

Baie în stil bunStilul loft implică amestecarea diferitelor elemente. În vecinătate pot exista materiale moderne de zidărie și zidărie. Această direcție este considerată specifică, ceea ce înseamnă că nu toată lumea decide să decoreze o baie în stil loft.

Cerințe generale pentru o baie în stil loft

Pentru a lua o decizie și decide în cele din urmă dacă loft stil în baie este potrivit, să ia în considerare toate caracteristicile sale.

  • Principala caracteristică a stilului este prezența motivelor industriale. Aceasta este o zidărie deschisă din materiale de calitate medie și tencuială cenușie. La finisarea băii, sunt adesea folosite țevi acoperite cu rugină.
  • Conceptul de mansardă implică utilizarea de accesorii non-standard. Astfel, pentru decorarea băii și a altor încăperi de locuit, se folosesc postere, indicatoare rutiere, graffiti și diverse abstracțiuni.
  • Planificarea deschisă este un element foarte important. Deci, baie în stil loft nu ar trebui să aibă partiții. Aici, chiar și dușul va fi deschis. În cazuri extreme, este permisă utilizarea perdelelor transparente, datorită cărora apa nu va fi pulverizată în jurul încăperii.
  • Zonarea băii este realizată cu ajutorul unei decorațiuni speciale de perete. De exemplu, zona în care este instalată cada poate fi determinată prin zidărie deschisă.
  • Materialele moderne pot fi folosite pentru a decora camere în stil loft. Principalul lucru este să le combinați corect cu motivele industriale. Deci, alături de baie pot găzdui instalații sanitare moderne, plăci din oțel și țevi ruginite.
  • O atenție deosebită ar trebui acordată mobilierului din baie. Este folosit pentru scopul propus și este, de asemenea, un element de zonare, așa cum se poate vedea din fotografie. Astfel de produse pot fi raritate sau ultra-moderne cu detalii crom sau sticlă.

Că toate atributele menționate mai sus sunt combinate armonios, este necesar să se acorde atenție dimensiunile camerei. Într-o cameră mică, acest stil nu va fi potrivit. Colțarul este ideal pentru tavanele înalte și pentru lumina zilei.

Cine va dori acest stil?

Mulți oameni, cunoscând particularitățile crescatoriei, o evită. Acest lucru se datorează faptului că fiecare are propriile sale înțelegând armonia și frumusețea. Fanii acestui stil sunt unități.

  • Stil Loft la gustOameni creativi sau boemeni. Pentru ei, aceasta este una dintre căile de exprimare.
  • Oameni economici cu un buget limitat. Ei pot folosi sanitare vechi și mobilier pentru a decora camera, care nu poate fi numită modernă. Principalul lucru este să combinați corect aceste elemente.
  • Proprietarii de apartamente spațioase. Ei pot aranja un apartament în stil loft, deoarece există tavane înalte și ferestre mari.
  • Tinerii, care, mai presus de toate, doresc să iasă din mulțime și să-și demonstreze toată importanța.

Merită să ne amintim că stilul de mansardă, încorporat de designeri profesioniști, poate chiar să guste pentru conservatorii întăriți.

Recomandări pentru proiectarea băii

Decorarea băiiDupă cum am menționat mai devreme, stilul loft presupune combinație competentă de retromateriale, produse elegante cu suprafețe lucioase și echipamente multifuncționale. Cea mai ușoară modalitate de a termina baia este dacă pereții aici sunt ziduri goale sau beton. Această suprafață trebuie curățată de praf și apoi lăcuită, astfel încât pereții să reflecte lumina. Dacă doriți să pictați suprafața, alegeți vopseaua mată, deoarece subliniază relieful stratului de acoperire.

Experții recomandă preferința pentru nuanțe pastelate. Ca accente stralucitoare va arata caramida rosie buna, vernisata. Poate fi inscripționat și din lemn de valoare sau din zidărie decorativă.

O altă variantă de finisare a pereților toaletei este folosirea mozaic sau plăci metalice, care se întinde până la plafon. Principalul lucru este să alegeți un material cu o singură culoare. Dacă doriți să decorați camera, puteți lua plăci de mai multe nuanțe, referindu-se la o schemă de culori.

În camera se potrivește cu adevărat stilul mansardei, unul dintre pereți ar trebui proiectat diferit. De exemplu, în cameră vor exista trei suprafețe din cărămidă și una vopsită.

O caracteristică a mansardei este plafonul alb. Această culoare poate crea un sentiment de spațiu și puritate.

Puteți decora podeaua cu plăci vechi vechi, pe care trebuie doar să le scoateți și să acoperiți cu un strat de lac. De asemenea, puteți da preferință laminatului sau plăcilor, imitând o piatră.

Alegerea mobilierului și a ingineriei sanitare

Alegerea mobilierului pentru baiefranzelăt este considerat un stil minimalist, astfel încât nu este nevoie de o mulțime de mobilier aici. În toaletă vor fi dulapuri necorespunzătoare sau dulapuri voluminoase. Cel mai bine este să le înlocuiți cu un rafturi mici deschise și cu mai multe rafturi din sticlă sau metal.

Pentru decorare, oglinzile cu geometrie clară și fără cadru sunt potrivite. Un astfel de produs va sublinia minimalismul interiorului.

În stilul mansardă, sunt binevenite multe elemente de sticlă și detalii cromate. Acestea pot fi partiții, ecrane de baie, picioare de mobilier, șine încălzite pentru prosoape și mixere.

Toate echipamentele trebuie să respecte cele mai recente tehnologii. Cel mai bine este să furnizați o cabină de duș ultramodernă, un jacuzzi, o mașină de spălat cu multe funcții și o chiuvetă suspendată. Pe perete, dacă doriți, puteți plasa un televizor cu plasmă.

Pentru a vă asigura că după finisarea băii îndeplinește toate cerințele de stil, trebuie să vă asigurați că chiuveta și dușul nu au colțuri ascuțite. permis doar oval sau semicerc. De asemenea, merită adăugate câteva elemente retro. Acestea pot fi casete vechi de ventilație, grinzi ruginite. Toate comunicațiile și conductele de inginerie nu trebuie ascunse.

iluminat

Atunci când creați un stil loft, trebuie să acordați o atenție deosebită iluminatului. Cel mai bine este să lăsați o fereastră deschisă mare pentru acest scop. În baie ar trebui să existe un maxim de lumină, prin urmare sunt permise doar jaluzele de o nuanță deschisă.

În absența unei ferestre, este necesar să se organizeze iluminarea artificială cu spoturi sau spoturi cu halogen. Ele sunt aranjate astfel încât să distingă mai multe zone.

Lămpi pe anvelope - O altă idee originală. Asemenea iluminare este destul de practică. Mai mult decât atât, ea transmite o atmosferă industrială. În plus, puteți atârna pe perete câteva sconturi cu bare.

Desigur, stilul de mansardă nu va face baia într-adevăr confortabilă, dar datorită acestei decizii camera va rămâne confortabilă și, în același timp, nu este plictisitoare, ceea ce se poate observa în fotografie. Principalul lucru este să folosiți obiecte de interior foarte rare sau la modă.

Baie într-un stil deosebit
Stil Loft de baieProiectare baieCum de a alege un stil pentru baieIdeea pentru baieBaie într-un stil deosebitVedere la o baie elegantăLoft în baieStil special în baieBaie modernăBaie în stil loftStil de loft în cadă
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Sfaturi pentru alegerea înălțimii standard a tavanului într-un apartamentSfaturi pentru alegerea înălțimii standard a tavanului într-un apartament
Proiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stilProiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stil
Facilități foto și de design ale sălii de relaxare din saunăFacilități foto și de design ale sălii de relaxare din saună
Cameră de relaxare în saună sau saună: design și decorCameră de relaxare în saună sau saună: design și decor
Designul unei băi mici în apartament, fotografieDesignul unei băi mici în apartament, fotografie
Caracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografieCaracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografie
Design interior și design interior al sălii de odihnă în baieDesign interior și design interior al sălii de odihnă în baie
Design interior în stil loft: istorie, caracteristici și ideiDesign interior în stil loft: istorie, caracteristici și idei
Varietăți și fotografii ale dulapurilor de baieVarietăți și fotografii ale dulapurilor de baie
Reparați-vă în stil loft: modalități și idei de designReparați-vă în stil loft: modalități și idei de design
» » Baie în stil loft: caracteristici și recomandări
© 2021 amigdas.com