amigdas.com

Câine de câine retriever de aur - animal de companie minunat

copoiGolden Retriever este o rasa crescuta in Marea Britanie in secolul al XVIII-lea. Retroverșii sunt niște minori, ghizi, prieteni și tovarăși minunați. Sunt câini foarte pricepuți și capabili, înțeleg perfect proprietarul. Luați în considerare caracteristicile acestei rase, avantajele, descrierea acesteia, precum și caracteristicile reluării, jocurilor și formării profesionale.

Descrierea rasei

Să analizăm principalele caracteristici ale Golden Retriever. Retriever de Aur: o descriere a rasei - ce trebuie să știți.

Golden RetrieverRetrieverii de aur sunt o mare rasa de caini. Greutatea lor este de 25-34 kg, inaltimea - 51-61 cm. Masculii, desigur, sunt mai mari decat femelele. Acești câini au păr lung și ondulat. Culoarea stratului este roșu, bej.

Această rasă de câini este surprinzător de bună, prietenoasă și inteligentă. Asemenea câini vor fi mari ajutoare, prieteni și băieți, dar nu vor ieși din gardieni. Dar ei înțeleg perfect poruncile, pot prinde cele mai mici intonări ale proprietarului și pot face ceea ce este necesar. Apropo, ei se descurcă perfect cu alte animale de companie și iubesc foarte mult copiii. Asta este foarte răbdătoare și afectivă.

Avantajele retrieverilor

Nu este surprinzător faptul că această rasă este foarte populară, deoarece are multe avantaje. Iată câteva dintre ele:

 • bunătatea sunt câini foarte drăguți și prietenoși, sunt capabili să se alăture aproape oricui;
 • inteligența - acesta este un câine foarte inteligent, cu o educație adecvată înțeleg stăpânul cu o jumătate de cuvânt. Foarte receptiv la nou și să învețe rapid;
 • activitate - dacă aveți nevoie de un călător pentru călătorii, drumeții sau jogging, retriveriul este o opțiune ideală, acești câini sunt neobișnuit de veseli și energici;
 • frumusete si gratie - retrieverii de aur - caini magnifici, ele sunt extraordinar de gratioase si gratioase.

Nutriție Retriever

Este foarte important să urmăriți ce mănâncă câinele. Este necesar să se decidă ce să se hrănească animalul de companie, cum să se facă o dietă adecvată, astfel încât mâncarea nu numai să fie nutritivă, ci și benefică.

Ratiunea retrieverului de aurDesigur, această problemă este pentru proprietarii câinilor să decidă, deoarece alegerea alimentelor depinde de situația lor financiară, rutina zilnică, dieta și alți factori. Ambele metode de hrănire au avantajele lor. Alimente uscate - echilibrat și gata să mănânce, conține tot ce are nevoie de animalul de companie, inclusiv vitamine și minerale. Hrana naturală este utilă și simplă, puteți să vă hrăniți animalul cu aceleași alimente pe care le mănâncă proprietarii săi. Dar aveți grijă: unele alimente, precum și alimentele naturale pot provoca alergii.

Trebuie reținut că retriversii nu pot face toate produsele pe care oamenii le mănâncă, unele alimente le pot face foarte mult rău. Luați în considerare ce se poate da câinilor acestei rase și ce este interzis.

Este important să alimentați câinele strict la un anumit moment. Puii de retriever de aur la 2-3 luni sunt hrăniți de 5 ori pe zi, apoi reduși la 4 ori, iar pe parcursul anului - la 3.

Planul de hrănire:

 • 8:00;
 • 12:00;
 • 16:00
 • 22:00.

Ce poate și nu poate fi un retriever de aur

Retrieverii de aur pot avea multe legume, fructe și fructe de pădure. Ele sunt utile pentru ele, atât în ​​stare brută, cât și în formă prelucrată. Acestea primesc, de asemenea, carne, pește, carne de pasăre, cu excepția anumitor produse specifice. Lapte umed și lapte acru: lapte, smântână, iaurt, bronz, iaurt, bulgăre de zăpadă, varenets, brânză de vaci și așa mai departe. Aceste produse pot fi administrate în formă pură sau adăugate altor alimente.

Strict interzis:

 • dulciuri - zahăr și tot ce conține, nu poți da un retriever;
 • fasole - nu poti mazăre, fasole, fasole;
 • pâine și aluat - orice pâine, cu excepția secului, este interzisă. De asemenea, nu se poate rula, biscuiți, prăjituri;
 • paste;
 • câteva legume - ceapă, usturoi, cartofi, sparanghel, struguri;
 • alcoolul - în orice cantitate este strict interzis !!!

Toate aceste produse dăunează sănătății câinelui, strică ficatul, dinții, pot duce la comă sau chiar la moarte. Problema este că ei emit toxine speciale care sunt inofensive pentru oameni, dar ucid animale.

Îngrijire și educație

Cum să ai grijă de un retriverDesigur, pentru a face un animal de casă să crească frumos și inteligent, trebuie să aveți grijă de el și să-l educați. Acest lucru este ușor dacă urmați toate recomandările câinilor de câini cu experiență.

Trebuie să avem grijă de starea de sănătate a câinelui, să avem grijă de părul ei și să mergem în timp.

Recomandări pentru sănătatea câinilor

Este necesar ca câinele să fie vaccinat. Acest lucru este necesar pentru a proteja câinele de boală. Când cumperi un catelus, asigurați-vă că specificați dacă este vaccinat. Apropo, informații despre acest lucru ar trebui să fie în documentele de pe câine, cu fiecare nouă vaccinare va exista un nou sigiliu. Atunci când cumperi un catelus de retriever de aur, atenție la starea lui, astfel încât mai târziu nu ar exista probleme cu starea de sănătate a animalului de companie.

Un alt câine este important să se spele, astfel încât să nu fie afectat de paraziți. Pentru a face acest lucru, câinele primește pastile speciale. În plus, trebuie să protejați animalele de companie de căpușe, o dată la trei luni, oferind medicamente speciale. Căpușe pentru retriever - moarte.

Îngrijirea părului

Lutul Golden Retriever necesită o anumită îngrijire. Mai întâi trebuie să cumperi tot ce ai nevoie: șampon, pieptene, perie, mănușă specială. Toate acestea pot fi cumpărate la magazinele de animale de companie. Va fi nevoie de un pieptene convențional (pieptene) și o pensulă. Primul este necesar pentru așezarea lânii, a doua - pentru pieptănarea substratului. De asemenea, trebuie să cumpărați o mănușă specială: este din cauciuc, cu dinți moi, piepște perfect lana și o colectează cu ușurință.

Câine de câine

Mergând RetrieverulTrebuie să mergeți după fiecare masă. Predarea cățelușului pentru plimbări ar trebui să fie graduală. Când un catelus mic a fost adus acasă, trebuie mai întâi să fie învățat să meargă la toaletă pe scutec. Apoi deja, când copilul se obișnuiește cu ea și crește (mersul cu retriversii începe de la 2 luni), este necesar să-l scoatem imediat după hrănire și să nu plecăm acasă până când nu face "faptele" sale.

Educație, formare, jocuri

Este necesar să aducă un câine, pentru că trebuie să înțeleagă ce vrea proprietarul de la ea, ce poate și nu poate face. Că Retrieverul de Aur a învățat acest lucru, este necesar să se angajeze în creșterea lui, începând cu cea mai veche vârstă.

Un retriever bine crescuta nu ar trebui sa atace oamenii si animalele, să ia alimente de pe masă, să înghită mobilierul și lucrurile, mușcătură. Pui de un retriever de aur face toate acestea, deci trebuie să începeți educația cât mai curând posibil. Dacă animalul face ceva rău, nu poate fi bătut sau puternic certat deloc, dar este necesar să se arate că proprietarul nu este mulțumit de ele. De exemplu, dacă bebelușul a început să muste, trebuie să strigi tare și să plecați, lăsându-l în pace, el va înțelege că a greșit.

O parte importantă a vieții câinelui sunt și jocuri și pregătire. must învață comenzile de companie pentru dezvoltarea fizică și psihică și, de asemenea, că catelul devine ascultător.

Ce să jucați cu retriver

Acesti caini sunt foarte activi, iubesc jocurile. Dar este important ca jocul să nu fie doar distractiv, sigur și interesant, dar și util. Luați în considerare astfel de jocuri.

Jucați cu retriverAdu mingea. Acesta este cel mai simplu și popular joc. Trebuie doar să arunci mingea, să strigi la animalul de companie "Adu-l!" sau "Aport!" și așteptați până când o va aduce. Pentru fiecare performanță credincioasă, animalul de companie ar trebui să primească un tratament și să fie lăudat. În loc de o minge, puteți folosi un baston sau o farfurie zburătoare.

Înot. Această rasă iubește să înoate! Astfel de câini de multe ori iau cu ei la râu, la mare, la piscină, ei vor stropi fericit în jurul valorii. Dar ai grijă, pentru că numai proprietarul știe că câinele lui este frumos și bun, și alți vizitatori ai iazului - nu, pot fi înspăimântați de înot cu un astfel de vecin. În plus, această rasă este predispusă la salvare, adică, un astfel de câine va încerca să ajute oamenii în scăldare dacă vor țipa. Dar dacă proprietarul va urma animalul de companie, totul va merge bine! În plus, înotul este foarte util.

Cum să pregătești un retriever de aur

Cum să pregătești un retrieverAntrenorii retrieverilor de aur instruiesc metoda de încurajare: când animalul de companie a făcut cu credință comanda, trebuie să-l călcați și să-i dați un tratament. Este important să predați catelului cel puțin comenzi de bază simple: stai, minți, voce, dă-ți laba, faci. Apropo, un animal de companie poate fi dat unei școli speciale pentru câini, acolo va fi predată tuturor. Și dacă aveți nevoie de un sfat util, vă puteți alătura unui grup tematic din rețeaua socială. Există discuții active despre rasă, iar participanții împărtășesc sfaturi utile.

Un retriever de aur este o rasă excelentă. Are o serie de avantaje, ea va deveni un adevărat prieten al proprietarului. O astfel de rasă nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Cele mai bune rase de câini: specie și descriereCele mai bune rase de câini: specie și descriere
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Coate Retriever: o descriere a naturii apartamentuluiCoate Retriever: o descriere a naturii apartamentului
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini de câini cu păr brun: nume, descrieri, fotografiiCâini de câini cu păr brun: nume, descrieri, fotografii
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Câini de câini de vânătoare: nume, fotografieCâini de câini de vânătoare: nume, fotografie
Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
» » Câine de câine retriever de aur - animal de companie minunat
© 2021 amigdas.com