amigdas.com

Tipuri de duze pentru ferăstraie și aplicarea lor

Care sunt duzele de pe ferăstrăul cu lanț?Un ferăstrău cu lanț este un dispozitiv cu multe funcții. Are un design bun, ceea ce reduce la minimum ruperea acestuia. Datorită dispozitivelor speciale, echipamentului suplimentar, ferăstrăul cu lanț normal poate fi utilizat ca post motor, pompă, bicicletă sau motor cu barca. Este capabil să taie metale, pietre, să pompeze apa din puțuri și fântâni, să tragă mașinile din murdărie sau zăpadă. În acest sens, funcțiile de ferăstraie cu lanț se extind și nici un instrument pentru lățimea aplicației nu poate fi comparat cu el.

Tipuri de duze

 1. Cum se utilizează duzele de pe ferăstrăul cu lanțPentru tăierea lemnului într-un plan orizontal (tăiați bustenii în părți egale).
 2. Pentru tăierea în plan vertical (nu există nici o garanție de tăiere precisă).
 3. Benzorez (pentru piatră și metal).
 4. Decojire este împărțit în 2 tipuri: tambur (șterge jurnalele din scoarța și acumularea) și discul (caneluri tăiate și crestături).
 5. Troliu, cu ajutorul echipamentelor suplimentare, crește puterea tracțională, modifică traiectoria mișcării, poate acționa ca un remorcher, tragând materiale de construcție.
 6. Pompă de apă (pentru pomparea apei, udare).
 7. Motobur (pentru găurirea găurilor, crearea de gropi).
 8. Motor de barca.
 9. Mini-gatemill (tăierea diferitelor tipuri de lemn).
 10. Planer.

Bulgarul la lanțul de fierastrau

Cum se utilizează atașamenteleUn astfel de dispozitiv adaugă simultan două funcții suplimentare - un polizor unghiular (USM) și un dispozitiv de tăiere a benzinei. Aceasta se aplică atunci când nu este posibilă sau dificilă conectarea EWM la rețeaua electrică. Performanța unui astfel de dispozitiv mult mai mare, iar costul este mai mic decât achiziționarea unei noi unități a acestei capacități.

Pe piata de astăzi există mai multe modele de alte atașamente care transforma ferăstrăul cu lanț în LBM, care vă permite să achiziționați duza pentru dispozitivele de clasa dorite. Diverse adaptoare și duze pentru aceste dispozitive este mai bine să nu utilizeze, adică. K. Pentru emeri sunt destinate să funcționeze la o viteză de 7 mii de rotații și ieșirile drujba 13-14 mii de rotații. Ca urmare, discul se poate prăbuși, ceea ce va duce la o defecțiune. Poate fi rănit fizic.

Duză-bolgaruk include:

 1. Rulmentul cu bile radial într-o carcasă protejată de praf;
 2. Șaiba antrenată;
 3. Dornul la care este atașat cercul de tăiere (nu se recomandă mai mult de 150 de 22 mm);
 4. Cheia pentru strângerea discului și 2 pini;
 5. V-curea.

Pentru a reduce corupția discului, puteți utiliza următoarele sfaturi:

 1. Utilizați un capac de protecție.
 2. Reduceți viteza fierului prin utilizarea unui reductor de viteză sau prin instalarea unei roți mai mari. Astfel se evită diverse circumstanțe neprevăzute dacă discul se blochează.

Plan detaliat de asamblare

 1. Instrucțiuni detaliate de utilizareScoateți capacul lanțului și anvelopa, apoi tamburul cu un asterisc. Cu un sistem de tensiune cu lanț ușor, trebuie să cumpărați două știfturi din autobuz.
 2. Deconectați actuatorul de la pompa de ulei. Discul ambreiajului este deșurubat și unitatea pompei este scoasă. Dacă nu faceți acest lucru, uleiul poate ajunge pe centură, ceea ce poate duce la defectarea echipamentului.
 3. Montați tamburul cu o roată (din setul de limba bulgară).
 4. Înlocuiți știfturile.
 5. Instalați duza și centura, șaibele de pe bolțuri. Reglați tensiunea centurii.
 6. Montați capacul lanțului și strângeți piulițele.
 7. Setați protecția.

Duza este prevăzută cu o canelură de fixare care o atașează la fierăstrăul cu lanț. Vă permite să tăiați pietre, oțel, blocuri de construcție și alte elemente, dacă dimensiunea acestora vă permite să aplicați un disc cu un anumit diametru (depinde de marca ferăstrăului). Cea mai bună opțiune pentru astfel de scopuri va fi utilizarea unui ferăstrău cu lanț "Stil". Formația acestei mărci de la Calm 180 la 250. Numărul de rotații Calm începe când 4500 min-1, cu o viteză de ax poate opera mai stabil, atunci viteza poate fi crescută la 7000-8000 m -1.

Dezavantaje ale dispozitivului:

 1. Solidul în timpul funcționării intră în filtrul de aer al motorului, ceea ce duce la supraîncălzirea și ruperea ferăstrăului cu lanț.
 2. Posibilitatea de a provoca daune fizice utilizatorului în timp ce lucrați cu un bulgar pe fierăstrăul cu lanț.

Eliminați aceste neajunsuri utilizând filtre speciale și lucrați foarte atent, pentru a nu vă răni singur.

Tipuri de filtre

 1. Tipuri de duzeFerăstraiele fabricantului chinez (Partner) sunt echipate cu filtre cu o singură treaptă, care sunt înfundate foarte rapid.
 2. Producătorii de mărci mai scumpe (Stihl, Husqvarna) folosesc filtre cu două și trei trepte, ceea ce sporește durata de viață a ferăstrăului cu lanț. Filtrele de curățare sunt aranjate secvențial: cauciuc spumant, apoi hârtie și nailon.

Soiuri de momeliUshm-duzzle este mai bine să se instaleze pe dispozitiv cu filtre în trei etape, deoarece acestea sunt practic nu sunt deteriorate de așchii de oțel, acestea asigură o funcționare excelentă a unității. O opțiune bună ar fi o duză-bulgară pe fierăstrăul cu lanț Shtil 180 sau modele ale mărcii Husqvarna. Combinație excelentă de preț și calitate. Prețurile încep de la 1750 de ruble. pentru marca Shtil, pentru Husqvarna de la 1400 de ruble.

Reutilizarea instrumentelor, utilizarea instrumentelor pe fierăstraiele, dezvoltă logica de inginerie și extinde capacitățile umane. Puteți obține o experiență valoroasă și echipament multifuncțional, este utilizat pe scară largă în gospodărie. Bulgară din lanț Este un asistent excelent, care ușurează viața și economisește bani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa alegi un ferastrau electric pe discCum sa alegi un ferastrau electric pe disc
Chainsaw `calm `: avantaje, tipuri, sfaturi despre alegereChainsaw `calm `: avantaje, tipuri, sfaturi despre alegere
Sfaturi pentru alegerea lanțurilor de ferăstrău: caracteristici, modele de mărci diferiteSfaturi pentru alegerea lanțurilor de ferăstrău: caracteristici, modele de mărci diferite
Caracteristicile alegerii unei fierăstrău cu ferăstrău pe lemnCaracteristicile alegerii unei fierăstrău cu ferăstrău pe lemn
Lanț pentru ferăstraie cu lanț: care este mai bineLanț pentru ferăstraie cu lanț: care este mai bine
Avantajele și caracteristicile ferăstrăului electric pentru lemnAvantajele și caracteristicile ferăstrăului electric pentru lemn
Uleiuri de ferăstrău autoportante utile: cultivator, motoretă și alteleUleiuri de ferăstrău autoportante utile: cultivator, motoretă și altele
Criterii de selectare a lanțului de lanț pentru ferăstraiele cu lanțCriterii de selectare a lanțului de lanț pentru ferăstraiele cu lanț
Alegerea uleiului pentru lanț cu lanțAlegerea uleiului pentru lanț cu lanț
Caracteristicile partenerului cu lanț 350Caracteristicile partenerului cu lanț 350
» » Tipuri de duze pentru ferăstraie și aplicarea lor
© 2021 amigdas.com