amigdas.com

Usi interioare culisante: caracteristici si pret

Ușă interioară glisantă în interiorPrintre toate modelele ușilor, ușile glisante sunt foarte solicitate. Produse similare, ale căror prețuri sunt diferite, au multe avantaje. Cu toate acestea, ușile interioare au dezavantaje, care trebuie amintite în procesul de selecție.

Pro și contra

Ușile tradiționale cu balamale datorate prezenței balamalelor sunt deschise întotdeauna într-o singură direcție. Pentru a instala o structură similară, trebuie să aveți o zonă liberă. Prin urmare, mulți oameni preferă alunecarea produselor. Acesta este un sistem de pliante sau o cârpă din lemn care oferă deschiderea și închiderea deschiderii cu ajutorul deplasării liniare.

Pentru a aprecia o astfel de ușă interioară, este necesar să se acorde atenție avantajelor sale.

 • Utilizarea ușilor glisanteCompactitatea este unul dintre principalele avantaje. Deoarece produsul nu se deschide, dar se deplasează de-a lungul peretelui, acesta nu ocupă nici un spațiu liber în cameră. În consecință, aceasta este cea mai bună opțiune pentru coridoarele înguste și orice apartament mic.
 • Ușurința de operare. Acest tip de ușă va fi indispensabil pentru persoanele cu dizabilități. Deci, atunci când călătoriți într-un scaun cu rotile, nu veți avea dificultăți în procesul de deschidere a ușii.
 • Crearea și instalarea unor astfel de produse interroom este destul de simplă. Mai mult decât atât, puteți economisi prin schimbarea vechii construcții solide într-o glisantă.
 • Datorită utilizării acestui produs, va fi posibilă organizarea în cameră a unui întreg sistem de partiții transformabile.

Firește, orice ușă interioară există o serie de deficiențe.

 • Imposibilitatea acoperirii strânse. Acesta este cel mai important dezavantaj. Nu este doar o structură rotativă.
 • Datorită unui pridvor slab, izolația fonică este insuficientă. Mai mult, printr-o astfel de ușă, căldura poate scăpa rapid.
 • Ca regulă, ghidajele sunt situate în partea de sus, iar în partea de jos există o oprire. Din această cauză, ușa poate uneori să se blocheze.
 • O astfel de constructie nu este considerata foarte durabila, pentru ca in timp devine falsa. O excepție sunt numai ușile și compartimentele glisante cu casetă.

Soiuri de bază și prețuri

Orice structură de ușă poate fi clasificată în funcție de mai multe caracteristici. Cel mai important este clasificare prin metoda de deschidere.

 • Soiuri de uși glisanteProduse cu ghidaj superior. Acest soi are toate neajunsurile menționate mai sus. Această opțiune este recunoscută ca fiind bugetară, deoarece prețul său începe de la 4-4,5 mii de ruble. Un astfel de design se poate face independent de orice altă ușă. Pentru a face acest lucru, este suficient să plasați ghidajele în partea de sus, iar partea de jos - la oprire.
 • Compartimentul ușii glisante. În acest caz, trebuie să vă pregătiți pentru pânză două ghiduri separate, adică partea de jos și de sus. Din acest motiv, construcția va fi durabilă și nu se va bloca. Firește, astfel de caracteristici vor afecta prețul.
 • Produse de casetă. Aceste uși pot fi închise etanș, ceea ce va avea un efect benefic asupra izolației fonice. De asemenea, acest design este foarte convenabil de utilizat. Pentru a muta panza se folosește o casetă specială, ceea ce face operațiunea într-adevăr confortabilă. Dezavantajul este complexitatea instalației. Deci, produsul trebuie tăiat în perete. Pentru aceasta, partiția este dezasamblată cu grijă și apoi instalarea este efectuată. Astfel de activități trebuie încredințate profesioniștilor, însă prețul acestui serviciu poate fi destul de mare.
 • Uși glisante și glisante. Aceasta este o combinație de produse swing și alunecare. Există un mecanism special de rotire, datorită căruia se deschide frunza ușii și se îndepărtează. În consecință, ușa poate fi deschisă în orice direcție. Această opțiune oferă confort și o izolare excelentă a sunetului. Merită menționat, de asemenea, o instalare mai simplă. Datorită acestui fapt, prețul unui astfel de design poate fi destul de ridicat.

Pentru a crea usi interioare, sunt folosite diferite materiale. Cele mai frecvente sunt lemnul natural sau MDF. Puteți găsi, de asemenea, soiuri de sticlă, datorită cărora puteți crește vizual spațiul. În orice caz, trebuie să acordați atenție calității materialului și numai atunci să îl proiectați.

Dacă vorbim despre preț, atunci cele mai bugetare sunt opțiunile de lemn și MDF. Costul lor este de 7-13 mii de ruble. Prețul structurilor de sticlă este mai mare. Produse similare va costa 10-20 mii de ruble. Costul minim al ușilor glisante este de aproximativ 5 mii de ruble, iar cele mai scumpe produse costa 25-30 mii de ruble. Acest preț ridicat se datorează utilizării lemnului exotic, precum și inserțiilor din bronz și argint. În mod obișnuit, aceste uși sunt realizate la comandă.

Instalarea construcției cu mâinile proprii

Dacă există o experiență de construcție de bază, instalați produsul singur.

 1. Cum se instalează o structură glisantăMai întâi trebuie să pregătiți un ghid. Acesta este tăiat ținând cont de dimensiunile necesare.
 2. Apoi trebuie să fixați în perete o grindă de lemn cu grosimea de 20-40 mm. Este important să utilizați nivelul clădirii. Determinați înălțimea necesară a instalației va ajuta la dimensiunea foii de ușă.
 3. Apoi reparați ghidajul. În acest scop, puteți folosi colțuri sau puteți pregăti găuri și fixați piesa fără elemente inutile.
 4. În foaia de ușă trebuie să tăiați câteva cilindri, precum și un mâner cu o încuietoare.
 5. După aceea, rămâne să se pregătească o canelură pe fața de capăt inferioară.
 6. Pânza este montată pe ghidaj. Pentru a face acest lucru, este suficient să porniți rolele din lateral.
 7. În procesul de deschidere și închidere a țesăturii, este necesară instalarea opritorului. Pentru a face acest lucru, deschideți pânza, apoi glisați opritorul în canelură și efectuați fixarea.

Usi interioare culisante - aceasta este cea mai buna optiune pentru camerele unde exista putin spatiu liber. Puteți instala acest design personal. Dacă faci totul corect, atunci va fi frunza ușii ușor de deplasat de-a lungul ghidajului, ceea ce va asigura confortul utilizării întregii structuri.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Prețul pentru coupe-ul interior cu o singură frunză și alegereaPrețul pentru coupe-ul interior cu o singură frunză și alegerea
Montarea ușilor interioare ale compartimentului cu mâinile taleMontarea ușilor interioare ale compartimentului cu mâinile tale
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografieCare sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Funcționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lorFuncționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lor
Ușile interioare duble, vederi și fotografiiUșile interioare duble, vederi și fotografii
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Usi interioare culisante: fotografie, pret si descriereUsi interioare culisante: fotografie, pret si descriere
Uși de interior `carte`, preț și fotografieUși de interior `carte`, preț și fotografie
» » Usi interioare culisante: caracteristici si pret
© 2021 amigdas.com