amigdas.com

Echosoundere cu trei fascicule pentru pescuit: revizuirea celor mai bune modele

Revizuirea celor mai buni sunete de ecouSonerele de ecou sunt folosite pentru a căuta diverse obiecte subacvatice. Diversii care folosesc sonarul determină locația orașelor scufundate, a navelor și a antichităților. Pescarii acest dispozitiv va ajuta la găsirea unui loc de pește pentru o bună captura. Difuzoarele de ecou cu două fascicule și trei fascicule permit explorarea completă a terenului sub apă.

Caracteristici și caracteristici

Designul oricărui ecosounder include patru elemente. Transmițătorul generează și transmite semnale ultrasonice. Receptorul captează reflexia de pe suprafața obiectelor. Emițătorul concentrează undele ultrasonice. Microcomputer procesează toate datele colectate și le afișează pe ecran.

Modele moderne de sunete ecou Acestea sunt fabricate folosind tehnologii noi și sunt adaptate nevoilor clienților. Precizia maximă de scanare este obținută prin:

  • Sunete moderne de ecoutransmițător cu putere mare;
  • radiatoare calitative;
  • receptor cu sensibilitate ridicată;
  • microcomputer cu software-ul curent.

Pe ecranul monitorului sunt afișate diverse informații: temperatura apei, dimensiunile obiectului, adâncimea, viteza de mișcare a utilizatorului, datele barometrice, imaginea realistă a segmentului inferior studiat. Datele obținute vă vor ajuta să navigați mai bine și să determinați cu precizie locația dvs.

Tipuri de sunete ecou

Sonarul este împărțit în două grupuri la nivelul imersiunii. Dispozitivele pentru adâncimi mici au un radiator cu un unghi conic îngust. Ecografia se propagă la o frecvență de 192 kHz. Cu ajutorul unui astfel de sonor de ecou puteți distinge obiecte mici, de exemplu, mai multe pești înotați unul lângă celălalt. Dispozitivul are o sensibilitate minimă la interferențe.

Pentru o profunzime mai mare, va fi necesar un transmițător mai puternic, care emite valuri cu o frecvență de 50 kHz. Dispozitivul are un radiator larg sub forma unui con, distinge slab obiectele mici, foarte sensibil la posibilele interferențe. Adâncimea soneriei este folosită pentru a căuta obiecte mari, precum nave și clădiri vechi.

Un criteriu important în separarea sonerelor de ecou este numărul de raze. Acest indicator afectează precizia scanării și o prezentare generală a site-ului studiului. Există mai multe tipuri de dispozitive:

  • singură grindă;
  • dublu fascicul;
  • tri-radial;
  • Sunete 3D de ecou;
  • scanare sonare.

Tipuri de sunete ecouCea mai simplă categorie de sunete de ecou este un singur fascicul. Ele pot vizualiza la un unghi de 12-24 grade. Un fascicul îngust este potrivit pentru adâncimi mici și ineficient pentru recunoașterea peștilor. Fasciculul la adâncimea de 10 metri are o lățime de 1,9 m într-un instrument de 12 grade, iar pentru un soner de 24 de grade este de 3,8 m.

Cele mai multe dintre ele sunt în cerere Sunete de ecou cu două și trei ecrane pentru pescuit. Unghiul de vizionare al acestor dispozitive în total ajunge la 45-90 grade, ceea ce permite o evaluare mai mare a imaginii de fund. Modelele profesionale sunt echipate suplimentar cu o varietate de senzori și o funcție de conectare cu receptorul GPS.

Ecosounderele 3D oferă o vedere maximă a suprafeței, datorită a șase fascicule pentru sondare. Dispozitivele sunt echipate cu un afișaj și senzori de înaltă calitate pentru a estima rapid distanța față de obiecte.

Scanarea sonarului se referă la aparatele profesionale pentru examinarea suprafeței inferioare. Ei efectuează sondarea unui fragment de relief în fața navei la un unghi de 90 de grade și oferă toate informațiile disponibile pe ecran.

Răsfoiți modele populare

Producătorii de ecosoundere folosesc instrumente similare în dispozitivele lor. Principala diferență - puterea transmițătorului. Din indicatorul său depinde nivelul revizuirii dispozitivului și calitatea muncii sale. Pentru utilizarea confortabilă este necesar să achiziționați un model cu o putere de 8 mii W, ceea ce va deschide vizibilitatea în termen de 500 m. Dispozitivele mai scumpe, a căror capacitate este de 30 mii W, pot fi probate la o adâncime de până la 1,5 km.

Grinzi unice

Sonerii ecourilor cu fascicul unicRivotek Fisher 30 - Sounder-ul de buzunar are un traductor wireless, ceea ce simplifică foarte mult lucrul cu dispozitivul. Opțiune economică cu o interfață simplă. Senzorul are o putere moderată și poate fi sonerizat la o adâncime de 36 m. Aceasta este o opțiune excelentă pentru apa puțin adâncă, lacuri mici și râuri. Frecvența fasciculului ecosounder este de 433 kHz, iar lățimea este de 90 de grade.

Cazul este protejat de influența mecanică și umiditate. Senzorul wireless cu iluminare din spate nu trebuie să fie fixat, este suficient să-l aruncați în apă. Aparatul este alimentat de baterii AAA. Nu utilizați sonerul ecou la o temperatură negativă a aerului. Ecranul are o rezoluție de 128 × 96 pixeli și afișează o imagine a fundului cu note despre locațiile peștilor. Prețul modelului este de 6700 de ruble.

JJ-Connect Fisherman 200 - Un aparat pentru începători. El poate recunoaște peștii, poate analiza relieful și structura fundului. Adâncimea fasciculului este de 73 m, lățimea - 45 de grade. Aparatul măsoară suplimentar temperatura apei, vă informează cu un semnal sonor despre aspectul peștilor din zonă și marchează distanța față de obiect. Aplicatorul de adâncime este protejat de umiditate și funcționează pe patru baterii AAA. Costul dispozitivului este de 5500 de ruble.

Garmin Echo 101 - un dispozitiv monocrom cu un unghi de scanare de 60 de grade la o adâncime de 450 m. Traductorul poate fi atașat la transom. Ecranul are 8 gradări de culoare și este încadrat de o carcasă durabilă, protejată de umiditate. Puteți utiliza mașina în timp ce conduceți. Este posibilă instalarea opțională a senzorului de turație, contorul de temperatură este deja integrat în dispozitiv. Frecvență de scanare 200 kHz. Puteți cumpăra un sonar pentru 9 mii de ruble.

Dispozitive cu două raze

Sonerii cu ecou dublu cu fasciculLowrance Elite-3x - un dispozitiv cu funcția de derulare a istoricului măsurătorilor și iluminării din spate a LED-urilor. El poate distinge între pește, relief și duritatea fundului, pentru a determina termoclina. Aparatul sonor ecou este ușor de îndepărtat și are o funcție de cotitură. Meniul este simplu și simplu pentru utilizatorul cu orice nivel de calificare. Rezoluția afișajului este de 320 × 240 pixeli. Dispozitivul poate atinge adâncimi de până la 244 m. Unghiul de vizualizare este de 120 de grade la o frecvență de 83 kHz și 60 de grade la 200 kHz. Costul echipamentului este de 10350 r.

Garmin Echo 201dv - un sonor ecou, ​​care oferă o imagine practic fotografică a peștilor și a fundului. Este echipat cu un traductor multifuncțional, are o putere de transmisie de 300-2400 wați. Dispozitivul este echipat cu un dispozitiv de fixare rapid și detașabil pentru introducerea pe motor. Dispozitivul este alimentat de la rețea la 12 V. Adâncimea de scanare este de 533 m. Prețul aparatului este de 20767 ruble.

Sonar cu trei fascicule

Sunete de ecou cu trei fasciculeHumminbird PiranhaMax 180 - un dispozitiv puternic, cu o reprezentare simbolică a peștilor. Trei raze oferă o imagine de ansamblu de 90 de grade cu o imagine detaliată. Adâncimea acțiunii este de 250 m. Pentru funcționare, echipamentul este conectat la o rețea de 12 V. Ecran de tip alb-negru cu 9 gradări de culoare și o rezoluție de 240 × 160 pixeli. Frecvența fasciculului central este de 200 kHz, frecvența laterală fiind de 455 kHz. Costul unui astfel de pescuit ajunge la 15 mii r.

Garmin Echo 301 - un soner de adâncime cu trei grinzi, cu afișaj color și montare fixă. Probează până la 530 m în profunzime, cu ajutorul a trei grinzi puternice. Ecranul are o rezoluție de 240 × 320 pixeli. Puterea de ieșire a dispozitivului este de 2400 W. Afișează structura fundului, mărimea peștilor și distanța față de acesta, face bipuri atunci când sunt detectate obiecte. Prețul setului este de 18400 de ruble.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să instalați și să conectați singur un antene satelitCum să instalați și să conectați singur un antene satelit
Ce este un sunet ecou: principiul de funcționare și caracteristicileCe este un sunet ecou: principiul de funcționare și caracteristicile
Cum sa alegi un bun cautator de pesti pentru pescuit cu barca de cauciucCum sa alegi un bun cautator de pesti pentru pescuit cu barca de cauciuc
Sunet pentru pescuitul de la o barcă: modele bugetare și scumpeSunet pentru pescuitul de la o barcă: modele bugetare și scumpe
Echo sounder practicant er 6 pro 2 - pentru profesioniști și amatoriEcho sounder practicant er 6 pro 2 - pentru profesioniști și amatori
Echipament de pescuit: piranhamax huminerbirdEchipament de pescuit: piranhamax huminerbird
Caracteristicile camerei subacvatice pentru pescuitCaracteristicile camerei subacvatice pentru pescuit
Sonar universal pentru pescuitul de iarnă și de varăSonar universal pentru pescuitul de iarnă și de vară
Prezentare generală și caracteristici ale căutătorului de peștePrezentare generală și caracteristici ale căutătorului de pește
Caracteristicile de pescuit în Crimeea pe mare, de la țărmCaracteristicile de pescuit în Crimeea pe mare, de la țărm
» » Echosoundere cu trei fascicule pentru pescuit: revizuirea celor mai bune modele
© 2021 amigdas.com