amigdas.com

Furminator pentru câini: o perie normală sau ceva mai mult?

Care sunt instrumentele pentru lână pentru câiniAtunci când o familie ridică problema cumpărării unui prieten cu patru picioare, multe sunt confundate de problema asociată aspectului lânei din apartament. Povestirile cunoscutilor, vecinii despre curatarea nesfarsita si pieptanarea constanta a animalelor de companie pot respinge cu usurinta dorinta de a cumpara un animal si de a le face sa se desparta cu visele lor pentru totdeauna.

Dar nu ar trebui să facem concluzii grabite. Desigur, cei care încă duc război cu problema "lână", nu se știe nimic despre noua invenție recentă, scrisă de un îngrijitor american - profesionist E. Porter. Acum, cumpărați un câine de rasă cu păr lung sau cu păr scurt, pur și simplu trebuie să obțineți un dispozitiv care să îi îngrijească de păr, ceea ce îl poate salva pe proprietar de probleme inutile.

Asistentul numărul unu

Astăzi este reală mijloace eficiente pentru eliminarea consecințelor molotării este un dogfinder. Ce este? Acest aparat este destinat pentru câini pieptănare pentru a îndepărta capacul de lână vechi - și anume, subpar, care este actualizat, de obicei, de 2 ori pe an, dar poate și de multe ori - în funcție de condițiile de viață ale câinelui. Până de curând au fost folosite diferite perii, piepteni, piepteni. Mulți continuă să fie mulțumiți de ceea ce este la îndemână. Dar, după cum arată experiența, aceste dispozitive sunt ineficiente, ea procedura de pieptănare ia o mulțime de timp, precum și necesitatea de a face un efort pentru a nu provoca câinele cu plăcere și ar putea provoca rănirea animalului.

Furminatorul este un pieptene constând dintr-un cuțit și un mâner. Prin aspectul său, dispozitivul seamănă cu o rake în miniatură. Pe lama există sloturi speciale care facilitează îndepărtarea ușoară a substratului. Lama poate fi ușor schimbată. Spre deosebire de dispozitivele convenționale, acest dispozitiv este echipat cu dinți puternici, precis ascuțiți, care nu sunt capabili de deformare și de deteriorare a pielii. Ele trec în mod liber capacul exterior al cocii, afectând numai partea mortă a substratului. Ca urmare a unei piepteni, puteți scăpa de excesul de lână cu aproape 90%.

Cum funcționează șoferul?

 • ușor și ușor îndepărtează substratul mort;
 • Nu atingeți părul exterior sănătos;
 • nu rănește pielea;
 • repartizează uniform producția de glande sebacee pe toată lungimea stratului;
 • împiedică evacuarea lânii, formarea de bobine.

Tipuri de rusmatori

Soiuri de periiFurminators diferă foarte mult, astfel încât alegerea dispozitivului trebuie tratată cu atenție. Primul lucru care trebuie luat în considerare este lungimea stratului. Dacă câinele are păr lung, este necesar să alegeți un dispozitiv cu dinți lungi. Și, dimpotrivă, pentru cei cu parul scurt se va face varianta cu mici denticule. Acest moment este foarte important, deoarece, dacă problema nu este rezolvată corect, utilizarea combustibilului nu aduce rezultatul dorit.

Când alegeți lățimea Lama trebuie să fie ghidată de dimensiunea animalului. Pentru procesarea unor pietre mari, ar trebui să alegeți un dispozitiv de dimensiuni mari cu o lamă largă (până la 14 cm). Și, în consecință, cu cât câinele este mai mic, cu atât mai puțin ar trebui să fie fusarul și lama (până la 3 cm). Pentru a trata un câine mare, va fi mai convenabil să folosiți două tipuri de perii - mari și mijlocii. Aceasta este cea mai bună opțiune Pentru a combina locurile greu accesibile și părțile mici ale trunchiului animalului.

Un detaliu important este mânerul dispozitivului. Calitatea acestuia depinde de confortul și confortul în utilizare. Este selectat individual. Mânerul trebuie să se potrivească anatomic cu palma și să aibă o suprafață aspră, fără alunecare.

Caracteristici suplimentare

La unele modele ale difuzoarelor a fost instalat un buton de curățare imediată. Acest lucru adaugă confort pentru utilizare, mai ales când câinele trebuie să fie ținut în timpul procesării.

Multe tipuri de dispozitive asigură o schimbare automată a lamei. Dar, dacă câinele are o haină groasă lungă, astfel de modele pot eșua repede, deoarece, cu o încărcătură mare, "rake" pur și simplu slăbi.

Pentru o varietate de producători de sortimente, alimentați piața zoologică cu cele mai noi tipuri de dispozitive cu funcții suplimentare. Printre acestea - laminatoare cu suprafețe detașabile (pieptene și perii), unelte cu un set de atașamente diverse, electrofurnatorie cu funcția de masaj.

Pe de o parte, unele dintre caracteristicile enumerate oferă o utilizare mai mare. Dar, pe de altă parte, astfel de modele cu părți detașabile sunt de scurtă durată. Prin urmare, pentru o utilizare mai lungă și mai sigură, este logic să fii mulțumit de modele clasice clasice cu modele monolitice.

Cum să utilizați corect dispozitivul?

Cum se utilizează periiFurminator tratament ar trebui să fie făcut o dată pe lună. Într-un moment când moldele animale, această procedură se repetă mai des - în medie o dată pe săptămână. La începutul utilizării dispozitivului, este necesar să se realizeze o atitudine pozitivă a câinelui la acest proces, adică încercați să faceți această procedură pentru ea cât mai plăcută posibil. Chiar dacă haina câinelui se află într-o stare de neglijență, nu depinde mult efort pentru a obține rezultate imediate. În timp ce câinele nu este obișnuit cu un pieptene nou, este mai bine să vă limitați la curse blânde cu aparatul.

Înainte de a utiliza pistolul, trebuie să vă familiarizați cu regulile de bază ale muncii.

Ele sunt după cum urmează:

 1. Este necesar pentru a scăpa de lână încurcate, noduri formate și koltunov. Acest lucru este cel mai bine făcut manual, folosind aer condiționat pentru zone deosebit de complexe.
 2. Spălați bine câinele și uscați bine. Pentru un efect mai rapid, puteți folosi uscătorul de păr în modul minim. Parul curat, absolut uscat este o condiție prealabilă pentru prelucrarea cu aparatul.
 3. Câinele trebuie pieptat folosind o perie normală la care animalul este obișnuit.
 4. Numai după începerea lucrului cu fuselajul, luând în considerare următoarele puncte:
 5. Perie pentru câinimișcarea dispozitivului trebuie să se desfășoare strict în direcția creșterii părului;
 6. Câinii cu păr scurt trebuie să fie piepteni de la coloană vertebrală la abdomen, începând de la cap și terminând cu coada;
 7. câinii cu păr lung trebuie să fie tratați cu straturi, ridicând stratul principal și rândul după rând, pornind de la partea inferioară, îndepărtând substratul vechi.

De obicei, procedura de pieptene durează maxim 20 de minute pentru un câine mare. Dar la prima prelucrare, mai ales în cazurile neglijate, timpul poate crește la 1 oră. Totuși, nu uitați că acest proces nu ar trebui să fie o povară pentru animalul de companie. Prin urmare, dacă câinele este obosit, este mai bine să amânați rezultatul dorit pentru data viitoare.

Limitări în utilizarea fusminatorului

Acest dispozitiv este potrivit numai pentru acele rase care au un strat subțire pronunțat. Acestea includ Spitz, Griffin, Chow Chow, Husky, Setter, Shepherd, Labrador și alții Câini care au minim sau niciun substrat, nu pot fi manipulate cu un fuselaj.

Nu pot fi procesate de un pompier:

 • roci decorative cu un strat subțire subțire: terieri Yorkshire, papillons, shih-tzu;
 • rase curry: un lapdog, un pudel;
 • chels: chineză crested, gol mexican, terrier american dezbrăcat
Atenție vă rog! Este interzisă utilizarea dispozitivului pentru câini cu boli de piele, deoarece acest lucru poate agrava cursul bolii!

Dacă pielea animalului este deteriorată - vătămări, zgârieturi, tăieturi, munca trebuie făcută cu precauție extremă, fără tratarea zonei din jurul plăgii.

Funcționarea și depozitarea corespunzătoare

Pentru a vă asigura că lanceta a servit cu succes o lungă perioadă de timp, trebuie să urmați aceste reguli:

 1. Utilizați aparatul numai pentru prelucrarea lânii pre-spălate, uscate și pieptănate.
 2. După fiecare operație, clătiți bine instrumentul sub un curent de apă caldă. Nu șterge! Acest lucru poate duce la tăierea tăietoare a lamei.
 3. Depozitați scula într-un loc uscat în cutie, protejând lama cu un capac special.

De unde pot cumpăra un laminator?

În prezent, aceste produse sunt din ce în ce mai văzute pe rafturile magazinelor mari de animale de companie. Dar dacă încă nu veți găsi modelul potrivit, nu vă faceți griji. Dispozitivul poate fi selectat și comandat prin Internet. Costul său va depinde de producător, de tipul și dimensiunea modelului.

Beneficiile cheie ale utilizării

În ciuda faptului că amenzile sunt scumpe, ele justifică pe deplin costurile necesare. De ce este un număr din ce în ce mai mare de proprietari, care se ocupă de un câine în timpul moluzării, schimba pieptenul obișnuit cu o armă?

Principalele avantaje ale șoferului:

 1. Pro-urile de folosire a periilorDispozitivul elimină rapid și ușor vechiul substrat, fără a deteriora părul exterior și a nu răni pielea. Eficiența procesării este de până la 90% din îndepărtarea vechii coperți.
 2. Grijă de "blana de blană" a câinelui, distribuind grăsimea grasă pe toată lungimea stratului, astfel încât să devină netedă și strălucitoare.
 3. Aplicarea dispozitivului reduce în mod semnificativ timpul de lăcrimare.
 4. Dispozitivul este simplu și convenabil de utilizat.
 5. Procedura de pieptene este sigură și nedureroasă. Și cu o abordare corectă este capabilă să ofere plăcere câinelui.
 6. O gamă largă de acest produs vă permite să alegeți individual modelul și mărimea potrivită.
 7. Rezultatul utilizării este un animal bine îngrijit și o curățenie în apartament.

Acum, consecințele neplăcute ale mușcării animalului și problemele legate de acesta rămân în trecut. Proprietarii câinilor pot respira o ușurare și, pentru aceia care, din motive evidente, nu au îndrăznit să facă un pas responsabil spre achiziționarea unui animal, un vis poate deveni o realitate. La urma urmei, nimic nu ar trebui să interfereze cu bucuria comunicării cu un prieten cu patru picioare.

Principalul lucru este să știi ce este un câine!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este o pensulă și unde să obțineți un pieptene pentru pisici?Ce este o pensulă și unde să obțineți un pieptene pentru pisici?
Cum să recunoască și să identifice o rasă de pisici acasăCum să recunoască și să identifice o rasă de pisici acasă
Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?
Cum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adultCum să determinați în mod corect vârsta unui cățeluș sau a unui câine adult
De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?
Activitatea americană: caracteristicile rasei și descrierea acesteiaActivitatea americană: caracteristicile rasei și descrierea acesteia
Câine de câine eschimos americanCâine de câine eschimos american
Antrenăm câinii în tavă în condițiile apartamentuluiAntrenăm câinii în tavă în condițiile apartamentului
Nume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioareNume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioare
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
» » Furminator pentru câini: o perie normală sau ceva mai mult?
© 2021 amigdas.com