amigdas.com

Aspect și trăsături ale lupilor polari (nordici)

Informații interesante despre lupul polarLupul polar este un mamifer care trăiește în Artik și în tundră. Ele sunt, de obicei, de culoare albă sau gălbuie, sunt foarte grațioase și maiestuoase. Ei au propriile caracteristici ale aspectului, comportamentului, stilului de viață și originii. Luați în considerare toate aceste animale uimitoare.

În primul rând, vom analiza principalele criterii ale acestor mamifere. Acestea sunt animale mari.

Northern Wolves Criterii:

 • Înălțime: aproximativ 1 metru.
 • Lungime: până la 1,5 metri.
 • Greutate: până la 80 kg.
 • Viteza: până la 60 km / h.

Caracteristicile lupilor nordici

Acest subspeciet are un număr mare de caracteristici care îl diferențiază de ceilalți. Aceste caracteristici fac lupi polari neobișnuit și unic.

 • Coada liderului este întotdeauna ridicată, deși este omisă din restul turmei.
 • Lupii polari pot trece de 2 mii de metri pătrați. kilometri în căutare de hrană.
 • Informații interesante despre lupii polariAceste lupi nu-i plac certurile, luptele serioase sunt extrem de rare.
 • Acesta este singurul subspecii care și-a păstrat habitatul.
 • Un lup polar poate face fără mâncare timp de până la o săptămână.
 • Păstorii de păstor și păstorii locali sunt foarte frică de aceste animale, există zvonuri că femelele pot distrage atenția unei persoane astfel încât pachetul să atace o turmă de caprioare.
 • Potrivit unei versiuni, acești lupi au provenit de la câinele aborigenic Samoyed.

Aspect și comportament

Lupii polari sunt complet albi, cu lână groasă. Acestea sunt animale mari, lungimea lor este de aproximativ 1,3-1,5 metri, înălțimea la greabăn este de aproape 1 metru, greutatea ajunge la 85 kg, masculii sunt mai mari decât femelele. Aceste animale au lână foarte groasă, datorită faptului că habitatele lor sunt foarte reci și că blana lor este o protecție excelentă împotriva frigului. În plus, lana lor este ușoară, roșiatică, iar aceasta poate fi o deghizare bună. Coada lupilor polari este pufoasă.

Comportamentul acestor animale este complex, este social, adaptat condițiilor dificile de trai. În plus, asta animale de familie. De exemplu, dacă o turmă a găsit un teritoriu unde există hrană, membrii săi încep să urle, spunând altor lupi că acesta este locul lor. Apropo, își marchează teritoriul cu ajutorul urinei.

O turmă de lupi polari O altă trăsătură a lupilor polari este mintea. Comportamentul și vânătoarea lor arată că sunt foarte organizate. De exemplu, în timpul unei vânătoare, se înlocuiesc reciproc, toți membrii pachetului îi ajută pe alții.

Aceste mamifere rareori se apropie de casele oamenilor. Și chiar mai rar atacă șeptelurile care aparțin oamenilor, pentru că se tem de răzbunare.

Certurile din pachet sunt extrem de rare, ceea ce se întâmplă numai în cazuri extreme. De obicei, totul este rezolvat prin mijloace pașnice. Toți membrii pachetului se supun fără îndoială conducătorului. Apropo, certurile apar uneori doar în cazul unui litigiu între cele două familii din cauza teritoriului. În cazul în care ambele familii revendică același habitat. Indivizii de sex feminin se supun femeilor principale. De obicei este foarte strictă cu ei.

Nutriție și vânătoare

Arcurile lupilor trăiesc în locuri unde este o iarnă foarte lungă, așa că au învățat să se adapteze la orice alimente pe care o găsesc. În astfel de condiții grave, numai unele plante și animale pot supraviețui. Cel mai adesea în aceste locuri există legumele și iepurii polari, dar această producție nu este suficientă pentru lupi. Prin urmare, ei vânează și animale mai mari: cerbi și boi de mosc.

Lupii polari vânează boi de mosc în pachete. Deși reușesc să se alinieze într-un cerc și sunt protejați de coarne și copite, lupii încearcă să plictisească turma și să aștepte până se deschide cercul. Apropo, a existat un caz în care turma a condus căprioara la gheață și le-a prins așa.

Stilul de viață, reproducerea și reproducerea lupilor polari

Cel mai adesea, lupii din Arctica trăiesc în pachete de familii cu 4-6 persoane (există turme mari, în care mai mult de 15 persoane), cuprinde puii din păsările ultime și penultimate. Liderii acestui turm sunt bătrânii și bărbații în vârstă.

Șeful în pachet este lider. El o protejează și menține ordinea. El este foarte respectat și toată lumea se supune. Doar femela lui poate avea pui. Ea își educă urmașii și urmărește alte femei și comportamentul lor.

Împerecherea începe în martie. Maturitatea sexuală a femelelor provine de la 2 ani, iar bărbații - de la 3 ani. În continuare, femeia însărcinată părăsește pachetul și caută bacul să lase descendenții. Uneori, o femeie o săpească și, uneori, se întoarce la vechea și deja familiară. Sarcina dureaza 60-63 zile. De regulă, lumina apare 4-5 pui, cântărind 400 de grame, orbi, surzi și neajutorați. Tot timpul, masculul aduce mâncarea femelelor și puiilor, se ocupă de ele. Doar o lună mai târziu, copiii încep să părăsească peștera, iar în vara ei pot deveni membri deplini ai pachetului.

Puii Apropo, aceste animale sunt părinți minunați. În plus, întregul turm are grijă de puii, în cazul în care nu este suficientă mâncare, toți membrii săi împărtășesc cu puii.

Uneori o turmă migrează într-un loc unde condițiile sunt mai bune. De obicei merge pentru boi de mosc sau reni. Adesea, migrația are loc în sud, unde clima este puțin mai caldă și mai favorabilă.

Ei comunică într-un pachet cu ajutorul latrației, râsului, urletei, whining și, de asemenea, folosind mișcări. Apropo, pentru a-și arăta respectul față de lider și ascultare, alți lupi polari se întinse pe spate sau se presează pe pământ.

Liderul receptorului

Adesea, chiar înainte de moartea conducătorului, pachetul își cunoaște receptorul. Acesta este cel mai demn de fiu. El diferă de ceilalți în forță, rezistență, curaj și inteligență. Acesta este ales fie de conducătorul însuși, fie de membrii pachetului. Conducătorul conduce și antrenează receptorul, îl învață să protejeze turma și să rezolve problemele importante ale pachetului. Fiii rămași ai câinelui au dreptul să părăsească familia și să-și formeze proprii.

Lupii nordici sunt animale foarte puternice, grase și frumoase. Ele sunt foarte rezistente, deoarece comportamentul și stilul lor de viață sunt adaptate condițiilor dificile de trai. În plus, animalele surprinzător de inteligente și organizate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Polar owl: descrierea speciei, caracteristicile, în care trăiește pasăreaPolar owl: descrierea speciei, caracteristicile, în care trăiește pasărea
Plante și animale care sunt bogate în natura rece a tundreiPlante și animale care sunt bogate în natura rece a tundrei
Pinniped mammals: reprezentanți ai ordinii de pinipedePinniped mammals: reprezentanți ai ordinii de pinipede
Giants din lume canine - câini din rasa Irlandez WolfhoundGiants din lume canine - câini din rasa Irlandez Wolfhound
Red Wolf sau Mountain View: Aspect și stil de viațăRed Wolf sau Mountain View: Aspect și stil de viață
Animale care trăiesc în deșertul rece al ArcticiiAnimale care trăiesc în deșertul rece al Arcticii
Câini asemănătoare cu lupii: istorie și soiuriCâini asemănătoare cu lupii: istorie și soiuri
Armeană lupul gambru este o rasă de câini mari și puterniciArmeană lupul gambru este o rasă de câini mari și puternici
Ce animale trăiesc în America de Nord?Ce animale trăiesc în America de Nord?
Viața rechinului polar GroenlandeiViața rechinului polar Groenlandei
» » Aspect și trăsături ale lupilor polari (nordici)
© 2021 amigdas.com