amigdas.com

Scopul, caracteristicile unui banc universal de pliere

Banchetă pliere îndoităUn banc universal de lucru, echipat într-un garaj sau încăpere de utilitate, este un lucru indispensabil pentru o gazdă bună. Aparatul este potrivit pentru lucrul cu lemn sau metal. Masa specializată este fabricată dintr-un material durabil care rezistă presiunii înalte.

trăsătură

Diagrama unei banc de pliereAstăzi, bancurile de lucru sunt foarte populare, pot transforma și schimba rapid propriul scop. Mesele pliabile sunt create pentru a interacționa cu diverse materiale și pentru a permite salvarea unui spațiu de lucru într-o premisă. Construcția dispozitivului face posibilă scoaterea acestuia, dacă este necesar. Băncile universale de lucru au un cadru dur din metal durabil. Adesea, ele sunt echipate cu role puternice pentru deplasarea ușoară.

Tabelele pliere au costuri și dimensiuni diferite, dar în termeni de parametri externi practic nu diferă:

 • Băncile de lucru constau din două părți inegale. Primul are mobilitatea necesară, iar al doilea este static.
 • Proiectul include 2 mânere rotative, cu care se reglează poziția părții mobile.
 • Pe suprafața mesei universale există fixative și găuri specifice, destinate fixării materialului prelucrat.
 • Datorită modificării pliante, se obține economie de spațiu la locul de muncă.
 • Planul mesei de lucru și înălțimea sa sunt ajustate la anumiți parametri.

Avantajele dispozitivului

Masă universală Este un loc de muncă mic care vă permite să efectuați acțiuni multifuncționale cu piesele de prelucrat (așchiere, tăiere, tăiere). Principalul material în formarea corpului unor astfel de banci de lucru este metalul. Blatul de lucru este realizat dintr-o placă de fibre de grosime medie, care are o rezistență suficientă la umiditate și vapori.

Baza de lucru pentru casaProiectarea bancnotelor universale Aceasta implică locuri speciale de instalare pentru uneltele electrice de la diferiți producători. Această funcție extinde domeniul de lucru al dispozitivului. Tabelul este completat cu următoarele echipamente:

 • „Ferăstrău circular“ pentru plăci de tăiat, gips-carton, laminat și metal moale.
 • Masini de slefuit, suprafete de lustruire de diverse materiale.
 • Burghie pentru prelucrarea precisă a pieselor mici.
 • burghie, cu ajutorul căruia se formează găuri în structuri.
 • Jigsaw electric pentru tăierea unei varietăți de materiale.

Disponibilitatea sculelor necesare și un banc de lucru universale permite comandantului să execute tamplarie, cu o precizie inferioară producției. Persoanele care sunt dispuse și calificate în a face mobilier, acest dispozitiv este necesar. În magazinele de reparații astfel de mese economisiți spațiu și obțineți rezultate fructuoase ale propriei lor activități.

 • Cu dimensiuni compacte, bilele de lucru universale sunt dotate cu elemente de fixare fiabile, au puterea necesară și permit prelucrarea pieselor, chiar și a celor mari. Unele modele rezistă la o încărcătură de 200 kg.
 • Strubnitsy (scule auxiliare pentru fixare) sunt amplasate în găurile bancilor universale de lucru, ceea ce facilitează în mare măsură lucrarea comandantului. Ele sunt incluse în kit, dar dacă este necesar, puteți cumpăra suplimentar.
 • Un cadru metalic de lucru robust vă permite să aplicați în siguranță o varietate de unelte manuale.
 • Pe mese este permisă utilizarea vise de metal, dacă nu depășiți sarcina maximă.

Este important. Pentru tăierea sau îndoirea foilor de metal excesiv de gros, astfel de bancuri de lucru pliante nu sunt adecvate.

Masă universală realizată individual

Garnitură de lucruspațiu de lucru trebuie să fie convenabil. Cel mai important punct este iluminarea bună, astfel încât fiecare instrument să fie clar vizibil. Este necesar să vă controlați propria siguranță și spațiu pentru a lucra cu metal și lemn.

 • Urmăriți stabilitatea bancului universal, măsurați cu exactitate spațiul pentru adaptare. Picioarele mesei sunt create pe baza de arțar sau tei și sunt îmbinate prin șine longitudinale.
 • Ca umplutura unui banc de lucru al tâmplarului, orice instrument este la discreția comandantului. Este necesar să se construiască găuri potrivite pentru fixarea pieselor și alegerea lungimii optime, ceea ce nu va crea inconveniente la locul de muncă.
 • Suprafața mesei trebuie să fie construită pe baza unei roci solide (stejar sau fag). Datorită acestui fapt, comandantul poate combina cu ușurință diverse activități. Între placi nu trebuie să existe goluri, în care rumegușul sau resturile pot cădea.
 • Volumul de vise este cel mai bun din lemn, iar cele mici sunt fabricate din metal.
 • Când vă creați propriul sine, proiectați o structură pentru propria creștere, pentru a nu face pante inutile.
 • Pentru a stoca echipamentul în masă, trebuie să faceți mai multe rafturi și cutii.
 • Pe partea din spate, se recomandă găurirea canelurilor destinate reparării pieselor mici.

concluzie

Pentru lucrul corect și profesionist cu o varietate de produse din metal sau lemn, se folosesc mese pliante universale. Astfel de adaptări s-au dovedit a fi aplicabile atât în ​​spațiile subsidiare, cât și în întreprinderile din fabrică. mese ocazionale are avantaje incontestabile peste scaune simple sau mese, se adâncesc și spațiu pentru echipamente suplimentare, care se extinde gama de activități pentru master.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Benzi de lucru pentru metalurgie cu un viciuBenzi de lucru pentru metalurgie cu un viciu
Cum să faci o bancă de stradă cu mâinile taleCum să faci o bancă de stradă cu mâinile tale
Cum sa faci o masina pentru a-ti forta mainileCum sa faci o masina pentru a-ti forta mainile
Coșuri pentru rufe în baie: plastic, răchităCoșuri pentru rufe în baie: plastic, răchită
Cum să faci singur o bancă de lucru pe bancăCum să faci singur o bancă de lucru pe bancă
Mașini și accesorii de casă pentru un atelier de lucru la domiciliuMașini și accesorii de casă pentru un atelier de lucru la domiciliu
Cum de a face o menghină pentru un banc de lucru cu mâinile taleCum de a face o menghină pentru un banc de lucru cu mâinile tale
Cum sa faci un banc de lucru intr-un garaj cu mainile taleCum sa faci un banc de lucru intr-un garaj cu mainile tale
Stâlpul de lucru al lemnului, realizat din mâini propriiStâlpul de lucru al lemnului, realizat din mâini proprii
Scaune de pescuit: scaune pliabile și convenționale cu spateScaune de pescuit: scaune pliabile și convenționale cu spate
» » Scopul, caracteristicile unui banc universal de pliere
© 2021 amigdas.com