amigdas.com

Câți ani trăiesc pui și cocoși?

straturiOrice sătean are păsări de curte și orice fermier cu experiență sau doar o persoană care îi place să mănânce ouă amestecate, ar trebui să știe câți ani de viață găină și cât de mult poate purta? Ei bine, dacă nu sunteți un fermier, nu trăiți într-un sat și sunteți indiferenți față de ouă, atunci veți fi interesați să citiți acest articol!

Cât de mult este durata de viață a unui pui

Pentru a răspunde corect la această întrebare, trebuie mai întâi să definim rasa ca o pene! Din moment ce puii sunt animale cu domiciliu îndelungat, ele sunt foarte utile și nu provoacă prea multe probleme. Păsările poartă ouă și dau carne, să nu mai vorbim de numeroși puși! Și au fost aduse în mod special în beneficiul societății, de la 5 la 12 specii și fiecare rasă are propriul ciclu și durata vieții! În general, aceste animale sunt împărțite în trei tipuri:

 • carne de pui;
 • ouă pui;
 • carne și ouă.

Să cunoaștem mai bine fiecare tip. Vom afla ce înseamnă și cât timp trăiesc. Pentru că acum chiar agricultor timp cu experiență exactă a vieții, vei spune, ca fermierii folosesc pui timp de 2 ani, până când sunt capabili să se înmulțească, sunt regulate și un număr mare de ouă și carne au bun, și apoi le distruge.

 1. Tipuri de puiCarnea de pui este cel mai popular dintre fermieri. Acesta este destinat în principal pentru a aduce carne familiei, numele este dat pentru el însuși! Cele mai multe dintre aceste găini sunt ținute în fabrici și plante mari, oamenii așteaptă până când câștigă o anumită greutate și apoi ucid. Durata acestor găini este de aproximativ 60 de zile.
 2. Puii de ou sunt o altă rasă foarte populară și solicitată de pui, sunt ținute în principal de dragul ouălor, pot fi găsite în oameni obișnuiți sau în fabrici. Speranța de viață a acestei specii atinge 1,5-1 ani și 7 luni.
 3. Păsările de ouă din carne sunt o rasă unică, puii de o asemenea rasă sunt foarte folositori, au un număr mare de ouă, au o carne bună și sunt capabili să-și extindă felul!

Practic, viața unei păsări și din cauza cât de mult poate fi transportată direct depinde de nutriție, spațiu, boluri pentru hrană, condiții! Ce determină speranța de viață a unei găini și cum se prelungește? După cum v-am spus deja, dacă doriți să aveți un pui sănătos și că vă va aduce mult mai bine, atunci trebuie să îi oferiți niște condiții!

 1. Durata de viață a puiuluiDieta corectă. Dacă puiul tău nu mănâncă bine, atunci nu vei primi ouă și nu va câștiga greutate. Soia, culturi de mazare. Grau, în general, cerealele sunt relevante pe tot parcursul anului. Tort din prelucrarea ovăzului. Verzii sunt o sursă de vitamine. Sucuri furajere.
 2. Teritoriu. Fiecare pasăre trebuie să aibă propriul spațiu. Aceasta este fie o corrală mare. Sau, dacă locuiți într-un sat, în general, acestea nu trebuie să fie blocate, deci pot fi transportate mai mult. Din moment ce orice pui are nevoie de multa miscare si alergare. Și, de asemenea, pot să le dea pentru ei înșiși niște alimente și vitamine utile, pe care chiar proprietarul nu le poate da!
 3. Iluminarea corectă și temperatura. Este mai bine să permiteți păsărilor voastre să meargă sub lumină naturală, sub soare, nu trebuie să explic acest lucru. Și temperatura nu ar trebui să depășească 20 de grade. Această depozitare poate fi vara, într-un an foarte favorabil.
 4. Comoditate. Trebuie să vă protejați animalele de companie, de exemplu, să le protejați de dușmani și să le faceți facilități de bază pe care vi le puteți gândi. De exemplu, pentru a construi un alimentator special cu mâinile tale sau pentru a cumpăra, pentru alimente și apă. Apoi puneți-i puțin și nu prea aproape. Iată cum să înțelegeți ușurința de a fi așezată, ceea ce o va ajuta să călătorească mai mult!

Și dacă dai straturile tale tot ceea ce este descris aici, atunci vor fi mai lungi și mai fericiți să trăiască, dând astfel mult mai mult!

Câte găini locuiesc în casă

Gem fără capFoarte popular în acest moment este întrebarea - câte găină trăiesc în casă. Durata penei la domiciliu depinde din nou de condițiile și de celelalte fapte descrise mai sus, dacă proprietarul le observă, găina va trăi mai mulți ani! Dar dacă nu sunteți acasă, este de viață de aproximativ 15 de ani, știm că este mult și mult mai mult decât acasă, dar nu multe animale vii până la toți acești ani, deoarece natura multor animale de pradă, nu există un regim alimentar echilibrat de alți factori favorabili !

Acasă, puiul trăiește maxim 3 ani. Pentru că aici sunt ținute doar pentru ouă și carne, și cu cât pasărea trăiește cu atât mai puțin aduce ouă și ea devine carne de rău, în general, o astfel de casa de pui nu este necesar, aceasta va cauza daune, și nu un beneficiu de la ea! Și astfel li se dau doar trei ani de viață, când aceștia încă mai pot beneficia. Și chiar și în trei ani, puiul nu va putea să se grăbească, pentru că în fiecare an se grăbesc tot mai puțin! Din nou, nu uitați că trăiesc trei ani numai dacă toate condițiile descrise mai sus sunt îndeplinite.

Care este speranța de viață a unui cocoș

Această întrebare este, de asemenea, foarte populară și interesantă. În primul rând, observăm că cocoșii acasă sunt destinați extensiei genului și sunt încă apreciați datorită unei carne bune. Speranța medie de viață a unui cocoș este de 4 ani. DAR Dacă doriți ca cocoșul dvs. să trăiască atât de mulți ani, trebuie să respectați anumite reguli: NU trebuie să reporniți bărbatul, deoarece el își poate pierde darul și forța, va mers fără frunze și nu va reacționa la mediul înconjurător. Deci, ar trebui să vă asigurați că un cocoș a avut 10 găini, nu mai mult!

Cât timp poate un pui să supraviețuiască fără cap

În acest articol, puteți afla despre un alt fapt interesant, cât timp poate trăi un pui fără cap? După ce găina ți-a dat credincioșii 3 ani, hotărăști să o omori. Cea mai banală, populară și pare a fi cea mai bună cale de a ucide este să vă privești capul! Dar există cazuri când puii trăiesc până la 8 luni fără cap. Unii oameni sunt mulțumiți de acest fapt, dar de fapt este o batjocură de pui!

Ei bine, sfatul nostru pentru cei care nu cred în el. Veți vedea un pui și așteptați 3 ani, apoi tăiați capul și vedeți-vă singur! Sau doar puneți o întrebare și vedeți o mulțime de comentarii despre această situație! Dacă decideți să vă omorâți pasărea, faceți-o repede și sigur, astfel încât animalul să nu sufere de mult timp. Ne îndoim că viața fără cap este de 8 luni de bucurie!

În acest articol am încercat să colectăm pentru dvs. cât mai multe informații utile posibil și sperăm că acest lucru v-a ajutat și a răspuns la întrebările dvs.! liste:

 • https://pro-selhoz.ru/ptitsyi/skolko-zhivut-kuritsa-nesushka-i-petuh/.
 • https://gidfermer.com/pticy/kury/skolko-zhivet-kurica-nesushka.html.
 • https://ferma-nasele.ru/skolko-zhivut-kuricy.html.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cât durează vacă: durata vieții și ceea ce îi afecteazăCât durează vacă: durata vieții și ceea ce îi afectează
Câți ani trăiește vacă și ce afectează?Câți ani trăiește vacă și ce afectează?
Câți câini trăiesc în medie?Câți câini trăiesc în medie?
Câți ani poate trăi o cioară și o cioarăCâți ani poate trăi o cioară și o cioară
Câți vrăbii trăiesc și motivele principale pentru moartea lorCâți vrăbii trăiesc și motivele principale pentru moartea lor
Câți iepuri decorativi trăiesc acasă?Câți iepuri decorativi trăiesc acasă?
Cele mai bune rase de pui Carne de direcție de ouă: descriere și fotografieCele mai bune rase de pui Carne de direcție de ouă: descriere și fotografie
Speranța de viață a iepurelui decorativSperanța de viață a iepurelui decorativ
Câți ani trăiesc porumbeii în diferite condițiiCâți ani trăiesc porumbeii în diferite condiții
Pui broiler: hrană, îngrijire și condițiiPui broiler: hrană, îngrijire și condiții
» » Câți ani trăiesc pui și cocoși?
© 2021 amigdas.com