amigdas.com

Câini mari de câini: descrierea și caracteristicile câinilor mari

Cainii cei mai mariMajoritatea oamenilor iubesc câinii, unii ca rasele mici, unii sunt minori, iar câțiva adora câini mari. În acest articol vom examina în detaliu rasele de câini de talie mare. Să oferim o descriere a fiecărei rase. Să-i numim avantajele și dezavantajele.

Pro și Contra câinilor mari.

Pro:

 • Un aspect impresionant care amenință un străin.
 • Excelenți însoțitori și gardieni.
 • Bun-firesc și blând pentru toți membrii familiei.
 • Ușor recepționat la instruire.

contra:

 • Costuri mari în numerar pentru întreținere și hrana pentru animale.
 • Durata de viata a cainilor mari este mult mai mica decat cele mici.

În ciuda tuturor dezavantajelor, mulți oameni preferă să țină câinii mari.

Rase mari de câini:

 • Cea mai mare rasa de cainiEngleză, spaniolă, pireuană, mazăre napolitană și tibetană.
 • Sf. Bernard.
 • Volkosob.
 • Weimaraner.
 • German, argentinian și mastiff Bordeaux.
 • Terra Nova.
 • Câini.
 • Ceasul de la Moscova.
 • Leonberger.
 • Asia Centrală, Caucaziană, Anatoliană, Sud-Rusă și Shepherd Estrelian.
 • Kuvasz.
 • Buryat-mongoli și lupi irlandezi.
 • Câine de munte Pyrenean.
 • Komondor.
 • Terrier negru rusesc.
 • Bullmastiff.
 • Marele câine de munte elvețian.
 • Akita - Inu.
 • Olandeză cu oi.
 • Cane Corso.
 • Deerhound.

Să ne uităm la unele dintre pietre în detaliu.

Descrierea și caracteristicile raselor mari de câini

Akita Inu.

Cum să ai grijă de câiniAkita Inu este una de la reprezentantii cainilor mari. Acest caine a aparut pentru prima data in Japonia. Akita Inu a păzit familia regală. Mai târziu, acești câini au fost folosiți pentru vânarea animalelor mari: urși, mistreți, elani. Această rasă este foarte credincioasă, bună și blândă față de proprietar și este dificil să o sperieți cu ceva.

Vedere de la Akita foarte interesant: un cap mare, ochii mici, un corp puternic și puternic.

Akita nu știe cum să latreze cu voce tare. Lătratul ei este mai degrabă ca mângâiere sau gem. Akita este atentă cu străinii, dar nu arată agresiune.

Această rasă este foarte îndrăgită de a trage diverse lucruri în dinți, deci lucrurile foarte importante și necesare trebuie îndepărtate departe. Akita - inu ceva asemănător unei pisici. Îi place să-și lingă corpul, să vaneze ca un tigru - în tăcere și în tăcere. Câinele este inteligent, dar este destul de încăpățânat, de aceea este nevoie de mult timp pentru educație și instruire. Principalul lucru este să găsim un limbaj comun cu acesta și abordarea corectă. Cruzimea și agresiunea față de ea nu ar trebui să fie arătate, pentru că îi puteți răni psihicul.

Akit-inu ar trebui să trăiască numai în casă, deoarece are nevoie de o mulțime de comunicări cu toți membrii familiei. Dacă nu-i poți da căldura, iubire și îngrijire, atunci această rasă nu este pentru tine.

Alabai.

Alabai într-un alt mod se numește câine din Asia Centrală. Această rasă a apărut cu patru mii de ani în urmă pe teritoriul Rusiei.

Anterior, un astfel de câine era un câine de luptă, apoi servise în armată și chiar păzea vitele de pe fermă. Această rasă este inteligentă, neînfricată, perseverentă, curioasă, atentă și calmă.

Alabai este o protecție excelentă pentru casă și pentru toți membrii familiei sale. Străinii sunt atenți la străini, dar arată agresiune față de animale. În ceea ce privește copiii, ea este afectuoasă și delicată. Dar nu-i lăsa singuri cu câinele. Greutatea lui Alabai poate ajunge la cincizeci de kilograme și o creștere de șaptezeci de centimetri. În legătură cu o astfel de dimensiune pentru câine are nevoie de mult spațiu.

Astăzi această rasă este cea mai populară pe teritoriul Rusiei.

Bullmastiff

Cum să aibă grijă de un câine mareBullmastiff este o rasa mare. Creșterea lui atinge șaptezeci de centimetri și o greutate de șaizeci de kilograme. Bullmastiff este un câine foarte devotat, este gata chiar să-și dea viață pentru familia ei.

Această rasă este cea mai bună dintre câinii de familie. Câinele se face bine cu copiii.

Bullmastiff este un câine foarte inteligent, deci este ușor de educat și instruit. Pentru un astfel de câine necesită o zonă separată unde va merge. Mersul pe stradă fără bot și proprietarul nu poate.

În ceea ce privește alte animale, bullmastiff nu trăiește bine cu ei, deoarece au dezvoltat un instinct de vânătoare.

Acest câine are o caracteristică inerentă - saliva. Ea iese mereu în evidență pentru ea: în timpul meselor, jocurilor, plimbărilor. Prin urmare, proprietarul trebuie să aibă răbdare și un prosop, care ar trebui să fie întotdeauna la îndemână.

Câine argentinian

Mastifful argentinian are încă un nume - Mastiff argentinian. Această rasă se descurcă perfect cu funcția de gardian, vânător, luptător și doar un prieten și membru de familie. Rezistența este o trăsătură distinctivă a acestei rase.

Creșterea câinelui argentinian ajunge la șaptezeci de centimetri și greutatea a șaizeci și cinci de kilograme.

Această rasă nu se întâlnește cu alte animale, deci dacă vă decideți să obțineți un astfel de animal de companie, este mai bine să nu existe alte animale.

Dogo argentino poate fi păstrat în apartament și pe stradă, dar locul ar trebui să fie bine echipat. Fă-i o sobă caldă ca să nu înghețe în vreme rea. Puneți boluri de la care va mânca. Cumpara jucarii speciale. Se va juca cu ei și nu se va plictisi.

Volkosob

Această rasă de câine a apărut în anul 2000 la Institutul Perm al Trupelor Internationale, prin traversarea ciobanului si lupului german.

Volkosob are caracteristici distinctive:

 • Descrierea raselor de cainiSănătate bună.
 • Devotament.
 • Supunerea.
 • Instinctul lupului.
 • Trick.
 • Endurance.
 • Neîncredere față de altă persoană.
 • Agresivitatea.
 • Nu latră.

În aparență, Volkosob este similar cu un lup, deci necesită o pregătire specială. Această rasă este utilizată ca rasă de servicii. Păstrați-le în apartamente nu pot. Țineți-i pe stradă. Ar trebui să aibă o pisică și o cabină bună. Păstrați-le pe lanț nu merită, deoarece pot forma o agresiune.

Volkosob este un ficat lung. Câinele va ajuta să trăiască până la treizeci de ani.

weimaraner.

Această rasă este de vânătoare. Acești câini au un fler excelent și devotament. Sunt concepute pentru a vâna păsări și animale. Și, de asemenea, câinii sunt tovarăși și motoare de căutare bune.

Acești câini sunt buni cu copiii și animalele, dar acesta este cazul dacă sunt învățați din copilărie. Weimaranerii sunt foarte activi, deci au nevoie de o mulțime de teritorii pentru a alerga în abundență. Nu trebuie să-și părăsească singuri casele, pot mesteca lucruri.

Cu o bună educație, acești câini vor deveni nu numai vânătorii excelenți, dar și de prietenii devotați.

Ca de bou

Ce câini sunt cei mai mariCa de bou este tradus ca un "câine de taur" și este o rudă a buldogelor. Într-un alt mod, Ca de bo este numit mastiff spaniol. Mulți cred că această rasă a apărut pentru prima dată în Spania. Dar, de fapt, nu există rădăcini spaniole în această rasă, dar există un semn mic - o gustare care seamănă cu o mușcătură a spaniolului Alan.

Ca de bou sunt mari și un corp puternic. Câinele este non-agresiv și este un excelent prieten și gardian pentru familie și copii. Cablul nu este mult diferit de cățea. Să ne uităm la aceste diferențe.

Cresterea cablului este de la 55 la 58 centimetri si greutate de la 35 la 38 de kilograme.

Creșterea puilor este puțin mai mică - de 52-55 de centimetri, iar greutatea este de 30-34 de kilograme.

Capul acestei rase este mare, ca un pătrat. Fruntea este lată și lată. Pieptanii sunt de asemenea puternici, iar botul este lat. Buzele sunt pline și ascund dinții unui câine.

Dinții puternici, mari și negri. Ochii câinelui sunt plantați adânc. Urechile sunt mici. Corpul este dreptunghiular. Picioarele sunt groase și puternice. Coada este groasă și mică.

Lâna Ka de bou este scurtă și rigidă. Culoarea blanii poate fi negru, tigru și galben.

În ciuda aspectului său formidabil, Ca de bou este foarte bun. Ei sunt excelenți gardieni și apărători ai casei, membrilor și familiei. Câinii agresivi pot fi numai dacă nu se angajează corect în educația lor. Dar această rasă are un minus propriu - încăpățânarea și persistența unui câine de la o vârstă mică.

Deja un catelus, își arată caracterul încăpățânat. A obține succesul în educația lui va dura mult timp și răbdare.

Orice deficiență a catelului ar trebui eliminată calm, nu trebuie să aplicați forța fizică și să țipați catelul. Dacă câinele este în mod corespunzător ridicat, atunci el va deveni un excelent membru al familiei. Ka de bou se întâlnește bine cu alte animale, se îmbogățește cu copiii și chiar tratează calm sosirea oaspeților necunoscuți.

Dacă găsiți abordarea corectă a câinelui, atunci formarea de creștere va fi rapidă și ușoară.

Ca de bou sunt ficat de lungă durată. Pot trăi până la cincisprezece ani. Dar, în ciuda acestui fapt, ele au tendința de a avea unele boli. Să le analizăm în detaliu.

 1. Displazia articulațiilor. Poate fi dobândită sau moștenită. În acest sens, achiziționarea unui Ka de bou de pui ar trebui luată mai serios. Trebuie să o cumperi într-o grădină specială. Pentru a nu obține un catel cu o astfel de boală la cumpărare, trebuie să cereți documente în care rezultă un studiu al părinților și al căței pentru displazie.

Această boală conduce la o schimbare a țesuturilor comune. Vindecarea acestei boli este imposibilă. Un câine care suferă de o astfel de boală suferă de dureri severe, astfel încât acestea să poată fi reduse prin utilizarea unor medicamente speciale sau prin efectuarea unei operații de reconstrucție a articulațiilor.

 1. Caracteristicile câinilorProbleme cu tractul gastro-intestinal. Depinde de caracteristicile câinelui. Unii nu pot digera alimente grele și mari, deci există o problemă cu intestinele. Pentru a ajuta animalele de companie, acestea sunt transferate în alimentația alimentară. Bazele dietei sunt orezul și hrișca. Alimentele sunt date numai calde și tocate.
 2. Predispoziție la alergia la alimente. Acesta poate fi exprimat în moduri diferite. Câinele poate avea căderea părului, lacrimare, mâncărime și indigestie. Atunci când se detectează o reacție alergică a unui câine la anumite alimente, acesta se pune pe o dietă pe toată durata vieții.

Înainte de a vă cumpărați un astfel de câine, trebuie să vă gândiți cu atenție și să înțelegeți ce responsabilitate luați. Veți fi capabil să facă față cu ea și a adus un bun prieten și paznic.

Mastifful englez.

Mastifful englez este cea mai mare rasa din lume. Înălțimea ei poate ajunge la 91 de centimetri și o greutate de 115 kilograme. Înfățișarea arată ca un pug, dar foarte mare.

Mastifful englez poate copleti cu usurinta chiar si un urs. Ei sunt excelenți apărători și gardieni ai familiei lor. Excelentă faceți împreună cu copiii. Temperamentul ei este admirabil și ușor de antrenat.

Cu grija adecvata, animalul poate trai pana la 20 de ani. Este un câine minunat!

Sf. Bernard.

Sf. Bernard este un câine uriaș. Înălțimea lor poate ajunge la nouăzeci de centimetri. Și ponderea unui astfel de câine depășește o sută de kilograme. Lungimea bisericii Sf. Bernard poate fi mai mare de doi metri.

Acești câini diferă de ceilalți prin calm, bunătate, prietenie și sensibilitate. Sf. Bernard știe cum să se alăture copiilor și altor animale. Această rasă este potrivită pentru viața de familie. El va fi un excelent prieten și protector.

Terrierul negru rusesc.

Dimensiunea și greutatea unui câine mareAcest câine mare negru este cel mai bun câine de pază. Această rasă se caracterizează prin răutate și neîncredere.

Aspectul terrierului negru este unic. În el puteți vedea trăsăturile altor câini populari: schnauzer, rottweiler.

Black Terrier repede devine atașat de o persoană și devine un bun îngrijitor și prieten, dar cu o îngrijire și o educație și o pregătire corespunzătoare

Acum știi câinii care sunt cei mai mari. Rămâne doar să determinați alegerea și puteți obține un prieten credincios, cu patru picioare.

Rase mari de câini
Rase de câini mariCum să crești câiniCe rase de caini sunt cele mai mariCea mai mare rasa de caini din lumeDieta câineluiCâine uriașCainii cei mai mari din lumeDieta câinelui
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Câți câini trăiesc în medie?Câți câini trăiesc în medie?
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Cele mai bune rase de câini: specie și descriereCele mai bune rase de câini: specie și descriere
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Pinscher german: descriere și standardePinscher german: descriere și standarde
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Principalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstoriPrincipalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstori
Câți ani locuiesc rușii în terrierul ăstaCâți ani locuiesc rușii în terrierul ăsta
Prezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purinăPrezentare generală a hranei pentru câini pentru rasele mici din purină
Alimente pentru câini eukanuba: compoziție și avantajeAlimente pentru câini eukanuba: compoziție și avantaje
» » Câini mari de câini: descrierea și caracteristicile câinilor mari
© 2021 amigdas.com