amigdas.com

Rase de câini care nu fac molot

Descrierea câinilor non-moltingMulți oameni cred în mod eronat că câinii care nu sunt vărsați pot interesa numai persoanele care au o alergie la lână. De regulă, aceștia sunt oameni care nu au niciodată prieteni cu patru picioare, nu știu prea multe despre ei și cred sincer că nu vărsarea câinilor este neapărat câini care nu se varsă deloc.

Caracteristici ale raselor de câini fără efort

Caracteristicile câinilor care nu se varsă sau câinilor miciDe fapt, dacă tu și adevărul ești interesat de rasele de câini care nu se varsă, trebuie să știi clarificări pentru a nu repeta concepțiile greșite ale altor persoane. În primul rând, există un singur tip de câini aproape complet hipoalergenici și complet nepermanenți.

Și câinii care nu se varsă deloc - aceștia sunt câini cheili. Această listă relativ scurtă include rase ca "câine gol peruvian", "câine gol mexican", "Naked American Terrier" și altele, dar acest lucru este prea evident.

În al doilea rând, când căutați roci care nu se varsă, oamenii au în vedere, de obicei câteva pietre de vărsare. Că a fost frumos, iar problemele din ele sunt mai mici.

În al treilea rând, rasele care nu se varsă nu prezintă interes numai pentru persoanele care suferă de alergii. Oricine a început odată un animal de companie, știe că de obicei sunt peste tot lăsa în urmă o lână, care uneori este foarte dificil de curățat. Și aceasta este o problemă.

Prin urmare, viitorii proprietari rezolvă adesea această problemă în avans, plantarea câinilor care nu se vor vărsa puternic sau nu se vor vărsa complet. Și nu este necesar ca acești oameni să aibă alergii.

Pietre decorative

Lista câinilor decorativi care nu se varsăKern-terrier, un renumit nativ din Scoția, are multe avantaje, pe lângă mulerea în cantități foarte moderate. Este nemaipomenit și nu este mâncător la mâncare sau la domiciliul său, dar este foarte activ și de cele mai multe ori are o stare bună.

Cairn Terrier mic și cântărește doar 8 kilograme, deci este foarte convenabil să-l păstrați chiar și în cel mai mic apartament. Lasă Kern-terrier și nu un câine de modă, dar are un aspect foarte frumos. Un animal din rasa Kern-terrier nu are nevoie de multa mancare.

Pentru produsele alimentare sunt adecvate următoarele produse:

 • carne brută;
 • fructe;
 • fulgi de ovăz;
 • legume.

Bichon Frise

Descrierea câinilor Bichon Frise BreedCainii cu parul scurt, cu numele aristocratic "Bichon Frize", sunt preferate pentru animalele de companie. Nu ocupă prea mult spațiu, nu mănâncă prea mult, nu se varsă prea mult și lâna lor este foarte ușor îndepărtată de pe orice suprafață.

Aspect Bichon Frise - o conversație separată. În calitate de proprietari de dimensiuni miniatură și păr alb cret, adesea seamănă cu îngeri mici. Caracterul reprezentanților acestei rase corespunde aspectului: ei sunt atât de pașnici încât sunt capabili să se facă prieteni chiar și cu un hamster de casă.

Bichon Fries este jucaus, de cele mai multe ori este hilar și ușor de supus la orice formare. Dar dacă nu aveți timp să urmăriți corespunzător câinele, să vă jucați cu el și să-l educați, este mai bine să ocoliți această rasă alături.

Bichon Frise fără atenție și dragoste se va simți nefericit și tu ești torturat pentru a îndura răul unui câine jignit. Dacă timpul nu este suficient, este mai bine să obțineți un cățeluș mai puțin fastidios.

Shih Tzu

Caracteristicile câinilor Shih TzuPatria lui Shih Tzu este o mare și misterioasă China. Atât cât este necesar pentru reprezentantul culturii chinezești, este destul de mic, dar foarte luminos doggie. Shih Tzu are o haina lunga, neteda si frumoasa.

Dacă vrei, o poți tăia. În ciuda părului dens, Shih Tzu molturi foarte moderat. Parul trebuie colectat numai în timpul tunsurilor sau pieptănării.

Prin natura lui Shih Tzu nemăsurabil de iubitor. El nu alege un singur maestru, dar iubește în mod egal toți membrii familiei. A proteja și a iubi pe proprietarii lor este principala semnificație a vieții sale. Shih Tzu poate fi jucaus sau, invers, leneș în funcție de caracterul lui.

Cainii acestei rase de obicei au nevoie de dragostea proprietarilor. În singurătate sau cu o lipsă de atenție, Shih Tzu poate deveni deprimat, ceea ce implică multe boli. La o serie de boli poate provoca o alimentație necorespunzătoare.

Este strict interzisă hrănirea Shih Tzu cu următoarele produse:

 1. Grăsime sau nu curățate de pietre mici, carne.
 2. Orice produse afumate.
 3. Pește brut.
 4. Mâncăruri dulci și picante.

pudel

Avantajele pudelilor de câineExistă o convingere că Poodles sunt un tip exclusiv decorativ de câine, însă această rasă poate fi un companion, un apărător și chiar un vânător în funcție de mărime. Acești câini practic nu se topeau deloc și cu grija corespunzătoare nu mirosesc deloc.

Cel mai important lucru pentru aceste animale este să fie mai aproape de proprietar, ei nu este potrivit pentru a trăi într-o cabină, dar colegii de cameră ideali din apartament. Foarte potrivit pentru orice formare. Pudelii sunt foarte inteligenți, printre câini sunt considerați al doilea în inteligență. Sunt foarte iubitori și nu vor face niciodată rău copiilor.

Avantajele pudelilor:

 • Transferați cu ușurință formarea, nu provocați dificultăți în educație.
 • Pudelul este destul de mic și se potrivește aproape în orice casă.
 • Există un număr foarte mare de variații ale tunsorilor pentru pudeli și produse de îngrijire.
 • Destul de ciudat, dar pudelii de dimensiuni mari sunt câini de vânătoare mai buni.

Maltele Bolognese

Descrierea bolognei maltezePescuitul maltez este considerat unul dintre câinii cei mai de elită. Motivul pentru aceasta este frumusețea, confortul și istoria lor, înrădăcinate în trecutul îndepărtat. Creșterea standard a câinilor din această rasă este de 21-25 centimetri, stratul este alb, nu curul.

Datorită ei, acești câini sunt adesea numiți "fulgi de zăpadă". câine practic nu este susceptibilă la molit. Lupul maltez este foarte ascultător și credincios stăpânului său. Principala bucurie pentru ea este să-i placă și întotdeauna să fie în apropiere. Un câine din această rasă este nu numai posibil, dar este, de asemenea, necesar să se antreneze.

Caracterul Bolognesei malteze nu este stabilă, el poate fi ascultător și bun, sau agresiv și incontrolabil în funcție de educație. În această privință, această rasă este ca o plastilină, care va fi modelată din ea, așa că va fi.

Nu este recomandat să aveți câine de talie malteză în următoarele cazuri:

 • nu aveți suficient timp să vă îngrijiți de câine și de creșterea ei;
 • nu există posibilitatea de a cheltui bani pe el, de a cumpăra haine și mijloace de îngrijire necesare;
 • în casă, pe lângă câine, copiii vor trăi;
 • căutați un câine de companie și un câine prea fragil nu vă convine.

Rase de vanatoare

Listă de câini de vânătoare care nu sunt moliciBasenji. Câinii din această rasă sunt cel mai bine cunoscuți pentru că nu pot lătrat deloc. În loc să latre, ei folosesc un urât mic caracteristic. Fanii acestei rase o apreciază, totuși, nu numai pentru ea.

Basenji sunt proprietarii unui corp relativ mic, dar muscular. Ele se caracterizează printr-o haină scurtă, frumoasă, care nu dorește să se ciocnească frecvent și o coadă înaltă, răsucite.

Acești câini sunt cunoscuți de ei caracterul ambiguu. Pe de o parte, ei sunt credincioși și extrem de folositori în economie, pe de altă parte - deseori de bunăvoie, nu întotdeauna ascultători și în mintea lor. Chiar și cei mai experimentați instructori nu se pot confrunta uneori cu ei.

Faptul este că câinii din această rasă sunt inteligenți, și nu se consideră servitori, ci parteneri ai stăpânilor lor. Cu ei nu este atât de ușor să găsești o limbă comună, dar cu o abordare corectă vei primi un prieten loial și puternic.

Terrierul de frontieră

Descrierea câinilor Border TerrierMulți, care nu s-au familiarizat în prealabil cu caracteristicile rocilor, au privit cu perplexitate la un câine relativ mic, numit vânătoare. Și nu e de mirare, aspectul în acest caz nu oferă calitate. De fapt, este un câine destul de puternic, puternic și ferm, perfect adaptat pentru vânătoare.

Terrierul de frontieră este capabil să urmărească jocul timp de mai multe ore, în timp ce capturarea cu el poate fi foarte dificil. Câini de pregătire nu va fi o problemă, dacă găsiți o abordare specială a câinelui. În exterior, câinii de rasă Border Terrier nu este considerat deosebit de frumos, dar nu pentru asta au fost scoși.

Au părul dur practic nu se varsă și nu are nevoie de îngrijire excesivă. Acest câine este, de asemenea, un om de familie minunat, totuși, dacă există animale mici la domiciliu, inclusiv o pisică, această rasă va trebui abandonată. Instinctul de vânătoare în ele este prea puternic.

Kerry-Blue Terrier

Caracteristicile câinilor din rasa Kerry Blue TerrierRasa Kerry-Blue Terrier este proprietatea reală a Irlandei. În exterior, câinii din această rasă se remarcă în principal din cauza formei generale a corpului și a părului frumos, creț de culoare neagră și argintie, care practic nu este susceptibil la molot.

Din cauza aspectului său neobișnuit, terrierul Kerry-blue a fost perceput de către oameni ca un tip de câine decorativ, chemând acești câini - vânătoare. Kerry-albastru terrier pot trăi într-un apartament și fără vânătoare, dar acest mod de viață va trebui să fie compensate de sarcini fizice.

Prin natura ei este foarte câine vesel și activ. Poate, prin credință și adevăr, poate sluji stăpânului ei, dar ea se consideră a fi însoțitoare a unei persoane, și nu a episcopului ei. Înțelepciunea și unele auto-vor face această rasă o persoană reală.

Kerry-blue terrier nu tolerează o atitudine nepoliticoasă și agresivă față de sine, de aceea, în educație, trebuie să găsești un mijloc de mijloc între iubire și severitate. Câinei nu puteți strica, dar severitatea excesivă va avea un efect dăunător asupra acesteia. Kerry-albastru terrier poate fi, de asemenea, protector al casei, datorită numeroaselor abilități de vânătoare și abilitatea de a distinge între motive bune și negative ale oamenilor.

Fox Terrier lână

Caracteristicile lui Fox TerriersTerrierul de vulpe are un tip de lână destul de rigid și aproape nepermis. Frumusețea acestui câine în aspectul său și culoarea multicolor. Despre natura de a spune ceva dificil.

Dintre caracteristicile principale: acest lucru foarte inteligent, câine activ, Creat pentru vânătoare, dar în liniște capabil să o facă fără o compensație corespunzătoare pentru efort fizic. În rest, câinii din această rasă se deosebesc unul de celălalt. Totul depinde de educația unei anumite gazde.

Dacă vă antrenați, acordați o atenție adecvată, educați corespunzător și permiteți câinelui să-și petreacă energia acumulată, Fox Terrier va crește inteligent, prieten ascultător și loial. Ei bine, dacă lăsați totul să meargă singur, atunci nu este nimic de spus despre rezultat.

Giurgiu Schnauzer

Descrierea câinilor din rasa RiesenschnauzerSchnauzerul gigant este un excelent reprezentant al tipului de câini de vânătoare. El este inteligent, dur și puternic. Este ușor să distingi un prieten de inamic, dacă există o amenințare, nu atacă în mod inutil, dar avertizează înverșunat.

Foarte ușor de antrenat, dar fără ea poate să arate slăbiciune la vederea animalelor mici, atacandu-l. Lână Riesenschnauzer să atingă ca un fir. Este rigid și practic nu este susceptibilă la molit și nu are miros, dar are nevoie de piepteni periodic, deoarece se îndepărtează cu ușurință.

Grija pentru un câine din această rasă nu durează prea mult timp, dar necesită regularitate și atenție. Cu o lipsă de activitate fizică, această rasă este predispusă la huliganism, anxietate și chiar la un set de exces de greutate.

Schnauzer

Caracteristicile câinilor din rasa MittelschnauzerCainii din aceasta rasa, in functie de cresterea lor, pot fi atat catelusi dulci cat si blandi, precum si caini serioasa de serviciu sau caini de vanatoare. Prin natura lor, ei încearcă adesea să-i mulțumească pe stăpânul lor, din cauza instruirii lor destul de simple.

Cu toate acestea, uneori pot arăta caracter, astfel încât acestea sunt mai potrivite pentru persoanele cu experiență crescând și crescând câini de o rasă similară.

Mittelschnauzer are nevoie de un maestru cu un caracter puternic, în proprietar, care poate găsi o abordare a acestora fără a folosi puterea fizică. Și ei au nevoie, de asemenea în sarcini fizice și mentale constante, în absența lor, pot simți plictiseala și încep să se comporte prost.

Prin natura sa, Mittelschnauzer este foarte suspect și poate fi agresiv față de străini și alți câini. Din acest motiv, este nevoie de socializare timpurie. Are un blond pufos. Practic, nu se varsă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Alergii la câini și cum se manifestă ea însășiAlergii la câini și cum se manifestă ea însăși
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câți ani locuiesc rușii în terrierul ăstaCâți ani locuiesc rușii în terrierul ăsta
Câini decorative (de interior) de câiniCâini decorative (de interior) de câini
Amstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pitAmstaff și taurul pit. Care este diferența dintre un terrier Staffordshire și un taur pit
Trei soiuri principale de caini TerrierTrei soiuri principale de caini Terrier
» » Rase de câini care nu fac molot
© 2021 amigdas.com