amigdas.com

Ce petrol să umpleți un lanț

Ce petrol să umpleți un lanțChainsaw este destul de comună în arsenalul proprietarilor de case private. Cu toate acestea, acest lucru nu este surprinzător. Cu acest instrument, puteți tăia ușor și rapid panourile necesare și copacii mici. Pentru a avea un ferăstrău durează mult timp, este necesar sprijin în orice fel

. Lubrifierea motoarelor este unul dintre tipurile de servicii. După cum se știe, în acest scop este necesar să se utilizeze lubrifianți specializați, altfel proprietarul riscă să-și ia rămas bun de la instrumentul său.

Ce marcă de petrol este necesarăPentru a crea amestec special, constând din lubrifiant și benzină, se utilizează ulei special. În piață există mai multe tipuri de produse pentru motoarele în doi timpi. Este demn de remarcat faptul că majoritatea producătorilor majori oferă consumatorilor un produs de producție proprie și este recomandat pentru întreținerea motoarelor de lanț cu lanț. Utilizarea unui alt produs nu duce în mod necesar la o defecțiune a sculei pentru reparații în garanție în acest caz, nu contează.

Lubrifiantul recomandat trebuie indicat în instrucțiunile furnizate împreună cu ferăstrăul. În cazurile în care nu este indicat, se poate utiliza un amestec de lubrifianți în doi timpi. Desigur, este de dorit să cumpărați produse de înaltă calitate de la producătorii bine-cunoscuți.

Raportul dintre petrol și benzină

Raportul prin care este creat amestecul poate fi văzut în original Cum se diluează benzinafuncționarea dispozitivului. Când se utilizează lubrifianți marca, raportul este, de obicei, de la unu la cincizeci. Atunci când utilizați alte produse - una până la patruzeci. Cu alte cuvinte, un litru de benzină necesită douăzeci de cuburi de ulei nativ sau 25 cm3 de ulei de la alți producători.

Nu uitați că raportul indicat mai sus este indicat cel mai adesea, dar doar în caz Instrucțiunea trebuie studiată cu atenție. Pregătirea unui amestec de produse pentru viitor nu are sens, cu excepția cazului în care toate uleiurile stocate sunt folosite pentru câteva zile.

Tipuri de lubrifiere

Uleiul pentru motoare este selectat pe baza caracteristicilor și caracteristicilor tehnice ale acestuia din urmă. Pentru selectarea opțiunii ideale de lubrifiere, producătorii indică pe ambalaje diferite parametri. Mai jos sunt cele pe care le puteți determina calitatea produsele achiziționate.

  1. Rata de biodegradabilitate;
  2. Caracteristicile lubrifiantului;
  3. Baza sintetică / minerală;
  4. Caracteristicile de mediu ale produsului;
  5. uzură;
  6. Caracteristicile de evacuare.

În general, un produs petrolier rău nu va avea timp să deterioreze tehnologia dacă nu este folosit mult timp. În astfel de cazuri, principala cauză a eșecului este manevrarea nepăsătoare a sculei în sine. De exemplu, puteți să-l abandonați sau să apăsați accidental ceva. De asemenea, se recomandă să nu modificați viteza în timpul funcționării.

Pentru lanțurile cu lanț

Nu este greu de ghicit că pentru lubrifierea unui astfel de element de ferăstrău cu lanț ca lanț sunt necesare produse specializate. La fel ca și pentru motor, nu va merge. Acest tip de produs se numește ulei de aderență.

Care este raportul de amestecareDesigur, unii oameni folosesc alte specii, dar va fi mult mai eficient să utilizați un ulei adeziv. Acest lucru este ușor de explicat prin faptul că compoziția acestui ulei include componente speciale care au proprietatea de lipire. Astfel, cu o rotație rapidă a lanțului, cea mai mare parte a produsului nu se va pierde, spre deosebire de unsorile de alte tipuri. Datorită acestui fapt, doi iepuri uciși sunt uciși imediat: nu este necesar să lubrifiați continuu fierăstrăul cu unul nou, prin urmare să cheltuiți lubrifierea, iar lanțul să-și mențină starea de lucru mai lungă. Pentru această specie există două caracteristici principale, care, de regulă, acorde atenție specialiștilor:

  1. Parametrul principal, de care trebuie să acordați atenție atunci când alegeți un produs uleios, este densitatea sa. Dacă este prea scăzută, produsul va fi folosit repede.
  2. Un alt parametru este gradul de descompunere. Uleiurile care au această caracteristică sunt predispuse la o descompunere rapidă, astfel încât acestea nu sunt capabile să dăuneze naturii. Principalul lor dezavantaj este un preț ridicat în comparație cu alte uleiuri.

Unsoarea pentru lanțuri este turnată într-un compartiment special până când ajunge la gât. Cu Golful este important să calculați totul, astfel încât produsul petrolier să nu se termine mai repede decât combustibilul. În caz contrar, circuitul se poate supraîncălzi.

Instrucțiunile, de regulă, indică timpul consumului de lubrifianți pe lanțuri. Cu toate acestea, această valoare este doar aproximativă. Poate diferi în funcție de proprietățile produsului în sine. Când utilizați un ferăstrău în îngheț, este necesar să utilizați produsul care are o temperatură scăzută de îngroșare. În caz contrar, pot apărea defecțiuni.

Chainsaw, fără îndoială, instrumentul necesar în arsenalul oricărui proprietar al unei case de țară. Cu ajutorul său, este posibil să se vadă o cantitate mare de lemn în cel mai scurt timp, practic, fără a aplica rezistență fizică. De aceea este atât de important să aveți grijă de fierăstrăul în mod corespunzător. Înainte de a începe să vedeți, trebuie să decideți ce ulei să utilizați pentru ferăstrăul cu lanț.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să porniți un lanț de ferăstrău: instrucțiunea pentru un "calm"Cum să porniți un lanț de ferăstrău: instrucțiunea pentru un "calm"
Cum funcționează motorul în patru timpiCum funcționează motorul în patru timpi
Chainsaw `calm `: avantaje, tipuri, sfaturi despre alegereChainsaw `calm `: avantaje, tipuri, sfaturi despre alegere
Sfaturi pentru alegerea lanțurilor de ferăstrău: caracteristici, modele de mărci diferiteSfaturi pentru alegerea lanțurilor de ferăstrău: caracteristici, modele de mărci diferite
Motoare exterioare pentru bărci gonflabileMotoare exterioare pentru bărci gonflabile
Ce petrol să alegeți pentru motoarele în doi timpi?Ce petrol să alegeți pentru motoarele în doi timpi?
Lanț pentru ferăstraie cu lanț: care este mai bineLanț pentru ferăstraie cu lanț: care este mai bine
Cum sa faci o fabrica de la un ferastrau cu mainile taleCum sa faci o fabrica de la un ferastrau cu mainile tale
Reparați defectele lanțului cu mâinile propriiReparați defectele lanțului cu mâinile proprii
Repararea generatoarelor de benzină cu mâinile lorRepararea generatoarelor de benzină cu mâinile lor
» » Ce petrol să umpleți un lanț
© 2021 amigdas.com