amigdas.com

Câți paianjeni trăiesc acasă

păianjeniConținutul păianjenilor de acasă

acum se bucură de popularitate tot mai mare. Într-adevăr, acestea sunt extrem de interesante în conținutul artropodelor, care nu necesită proprietarul unei îngrijiri complexe. În acest articol, vom vorbi despre durata de viață a păianjenilor captivi și, de asemenea, vă vom spune despre factorii care afectează pragul de vârstă al persoanelor.

Spiderman Spider Strife

Biologii cunosc mai mult de 42.000 de specii de artropode. Toți cercetătorii cunoscuți arahniți diferă unul de celălalt. Unele au dimensiuni microscopice, în timp ce altele au dimensiuni cu adevărat gigantice. Aspectul acestor păianjeni este diferit, diferă în comportamentul și longevitatea lor. De exemplu, gayul trăiește de obicei nu mai mult de 6 luni, reușind să dea mai multe generații în acest timp. Dar toți bine-cunoscuții tarantule sunt capabili să trăiască până la 15-17 ani. De asemenea, la ficat de lungă durată sunt tarantulele și alte artropode mari.

Dacă vorbim despre factorii care afectează durata vieții păianjenului, putem observa mediul înconjurător, condițiile în care trăiesc acești artropode, lipsa dușmanilor naturali, baza furajeră corespunzătoare etc.

Câți paianjeni trăiesc în condiții naturale

Exemple de longevitateLumea faunei sălbatice este extrem de crudă, prin urmare păianjenii în condiții naturale trăiesc rareori până la o vârstă foarte înaintată. Acestea sunt amenințate de condițiile meteorologice, de numeroși pradatori și de lipsa de hrană. Acesta este motivul pentru care oamenii de știință care studiază aceste artropode, este adesea dificil să se determine cu exactitate speranța de viață.

Este cunoscută numai, că speciile mari sunt capabile să trăiască mult mai mult decât soiurile mici. În regiunile aride, speranța de viață a arahnidelor este mai mare decât în ​​regiunile tropicale cu un climat umed. Cu corespunzătoare pragului de furaj superior al îmbătrânirii populației în indivizi poate fi crescut considerabil, astfel încât păianjeni care nu apar probleme cu căutarea de produse alimentare, pot trăi mult mai mult decât frații lor înfometați.

Cât timp va trăi păianjenul acasă

Arahidele-animalele de companie vor trăi mult mai mult decât omologii lor sălbatici. Acest lucru se datorează următorilor factori:

  • crearea condițiilor optime pentru viață;
  • hrănirea de înaltă calitate;
  • absența dușmanilor naturali.

Important!Speranța de viață va depinde în mare măsură de hrănirea corespunzătoare. Speciile individuale pot fi hrănite numai de larvele gândacilor, care vor trebui achiziționate la magazinele de animale de companie corespunzătoare.

Exemple specifice de speranță de viață

Ca animal de companie intern, răspândirea astăzi sunt mai multe zeci de specii de păianjeni, care au cel mai mare interes în conținut. Să vorbim mai detaliat despre cât de mult trăiesc Arachnidii în captivitate.

  1. Spiderii din casăTarantule. Acesta este un record real pentru speranța de viață. În condiții naturale, tarantulele pot supraviețui mai mult de 15 ani. La conținutul unui astfel de gigant la domiciliu, el poate trăi 20-30 de ani.
  2. Păsările de curte în condiții naturale trăiesc până la 10-12 ani. În timp ce acasă, un astfel de animal de companie, cu condiția ca acesta să fie hrănit în mod corespunzător și prevăzut cu condiții adecvate, va trăi timp de 15-20 de ani.
  3. Goliat. Acestea sunt arahnidele mari, care sunt extrem de interesante în conținut. De obicei trăiesc între 8 și 9 ani. Și femelele trăiesc, de obicei, la o vârstă foarte înaintată, iar bărbații mor cu 5-6 ani.
  4. Crosspiece. Speranța medie de viață a acestor artropode nu depășește de obicei 5-6 luni. Bărbații mor imediat după împerechere, în timp ce femelele trăiesc de obicei 4-6 luni, reușesc să creeze un cocon, după care mor. În viața lor scurtă, crucile pot fi reproduse doar o singură generație.
  5. Peacock. Acest lucru este extrem de interesant în conținutul speciilor de mici arahide, care au o culoare strălucitoare. Durata de viață a acestei specii de păianjeni nu este de obicei mai mare de 9 luni.

Menținerea la domiciliu a tarantulelor, tarantulelor și a altor artropode nu este deosebit de dificilă. Cu ajutorul celor mai simple echipamente dintr-un container de sticlă cu păianjeni, veți putea să păstrați umiditatea și temperatura optimă și puteți cumpăra alimente pentru astfel de animale de companie în majoritatea magazinelor mari de animale de companie. Toate acestea și vor deveni garanția întreținerii fără probleme a artropodelor, care vor putea trăi cu dumneavoastră cât mai mult timp posibil, fără a se îmbolnăvi și fără a provoca probleme.

concluzie

Spiderii sunt extrem de interesați în păstrarea animalelor de companie, care diferă în funcție de mărime, comportament, aspect și longevitate. Speciile individuale nu trăiesc mai mult de 3-6 luni, în timp ce arahnidele mari, inclusiv tarantulele și tarantulele, pot trăi până la 20-30 de ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce arata un tarantula spider - cine este otravitor sau nu?Ce arata un tarantula spider - cine este otravitor sau nu?
Cum să scapi de păianjeni în case privateCum să scapi de păianjeni în case private
Câți câini trăiesc în medie?Câți câini trăiesc în medie?
Spider falangă - "scorpionul vântului", un insect, un locuitor al țărilor caldeSpider falangă - "scorpionul vântului", un insect, un locuitor al țărilor calde
Cei mai mari și mai periculoși păianjeni din lumeCei mai mari și mai periculoși păianjeni din lume
Brown crab pustnic: aspect, mod de viață și reproducereBrown crab pustnic: aspect, mod de viață și reproducere
Un crab grozav și uriaș de cocos sau un hoț de palmier!Un crab grozav și uriaș de cocos sau un hoț de palmier!
Crabul păianjen japonez: o descriere a unui crab gigantCrabul păianjen japonez: o descriere a unui crab gigant
Care sunt soiurile de păianjeni - tot felul de păianjeniCare sunt soiurile de păianjeni - tot felul de păianjeni
Câte picioare are păianjenul și de ce nu este atât de clarCâte picioare are păianjenul și de ce nu este atât de clar
» » Câți paianjeni trăiesc acasă
© 2021 amigdas.com