amigdas.com

Care este diferența dintre o bufniță și o bufniță, dacă este o familie

Diferența dintre o bufniță și o bufnițăO echipă de prădători, numită "bufniță"

mai mult de 400 de specii de păsări nocturne. Printre bufnițele există 27 de genuri. Printre aceștia sunt în special bufnițele, dar diferă de frații lor. Owl-ul este rar și este inclus și în Cartea Roșie, deoarece este considerată o specie care dispare.

Aspectul unei bufnițe

Semnul prin care puteți distinge o bufniță de o bufniță este o botă suficient de mare și ochi rotunzi uriași ai primului. Ochii negri ai bufnițelor au un iris galben.

De asemenea, în pasăre:

 • scurt cioc, ușor curbată;
 • nările sunt situate aproape la baza ciocului;
 • penajul dens și foarte moale;
 • forma cozii este dreptunghiulara;
 • aripi mari și rotunjite.

reproducereÎn ceea ce privește greutatea corporală, aripile sunt destul de mari, astfel că pasărea zboară rapid și ușor și planifică în tăcere, fără efort.

Ochii mari privesc înainte, îi mișcă, ca o pasăre umană nu poate. De-a lungul vieții, ochii rămân nemișcați. Lumea prădătorilor este alb-negru - o altă diferență între noi.

Se crede că bufnița nu văd în această zi, deși viziunea ei nu este atât de sensibilă la lumina zilei. Elevul se îngustă / se lărgește puternic atunci când se schimbă iluminarea și cu fiecare inhalare / expirare. Audierea și viziunea sunt extrem de ascuțite, aproape de patru ori mai subțiri decât pisica.

 1. Urechea exterioară este relativ mare și poate fi acoperită de o piele exterioară cu pene și o pliantă flexibilă a pielii.
 2. Pene radicale în jurul găurilor urechilor, formează o auriculă externă.

Bufnițele își pot întoarce în siguranță capul la 270 °. Arterele carotide din regiunea inferiorității maxilarului au o extensie care creează o aprovizionare cu sânge. Această caracteristică este cauza creșterii rețelei de vase de sânge mici care se îndepărtează de arterele principale. Din acest motiv, sângele este mai ușor să intre în creier.

Savanții arteriali sunt conectați la lobii vertebrale anastomotice, care încep să funcționeze atunci când arterele carotide sunt comprimate puternic în timpul întoarcerii.

Diferențe între bufnița și bufnița

aparițieFiecare dintre speciile descrise are diferențe. seamănă cu o bufniță doar către exterior ciuful de câmp lung, care este considerat o copie în miniatură a bufnița. Femelele tind să aibă o culoare penajul de protecție prin care se îmbină o pasare literalmente cu natura înconjurătoare și în timpul zilei să se odihnească, neobservat.

Păsările care trăiesc în pădure au o nuanță brună de pene. Frații lor care trăiesc în deșert se disting printr-o culoare ruginită. Femela este mai mare decât cea masculină și mai grea. Culoarea penajului păsărilor este aproape aceeași. Polar owl cu culoarea sa de zapada-alb are un penaj diferit. Pe aripile femelelor puteți vedea pete maronii.

Despre bufniță putem informa următoarele:

 • Are un cap destul de mare și un penaj caracteristic.
 • Greutatea păsării poate ajunge la 2 kg.
 • În zona pasajelor auditive se pot vedea pene care formează un fel de coji de urechi.
 • Vulturul owls se simte bine auzind, cu urechi de pene, de patru ori mai puternic decât alte mamifere.
 • Penaj de culoare roșie-palidă.
 • Ciocul este croșetat.
 • În mijlocul spatelui și al capului, sunt vizibile benzi întunecate longitudinale.

Cu o astfel de combinație de culori în penaj, pasărea nu este absolut vizibilă în timpul zilei. În amurg și noaptea, atunci când mergeți pe vânătoare, nu este de remarcat nici.

Comportamentul de vanatoare

Majoritatea bufnițelor vânează doar noaptea. Cu toate acestea, diferența dintre o bufniță și o bufniță este că produce alimente în timpul zilei. Deoarece pasărea are o vedere ascuțită, se poate scoate la o înălțime mai mare, căutând pradă.

Semnele unei bufnițe de vulturÎn dieta acestui prădător este mai frecvent:

 • fazan;
 • cocosul de munte;
 • șoarece-vole;
 • potârnichi.

Având gheare foarte ascuțite, buchetul de vultur este capabil să țină prada ferm. Prădătorul poate face față cu ușurință chiar și animalelor mari. El vânează, printre altele, iepurii și căpriorul. Poate ataca o capră de munte.

Caracteristicile comportamentului

Unele bufnite sunt libere să se stabilească în orașe în poduri și sub acoperișuri. Ele pot fi găsite adesea în zonele de parc. Aceasta este și diferența dintre o bufniță și o bufniță. Acesta din urmă preferă un stil de viață sedentar, dar în timpul iernii și toamnei face adesea călătorii locale, poate chiar să viziteze orașul mare. În acest moment oamenii observă adesea o bufniță.

Este interesant faptul că unii oameni încearcă să îmblânzească o bufniță de vultur, dar această pasăre este dificil de antrenat și, uneori, chiar atacă antrenorul. Și aici, bufnița este mai ascultătoare. Există și o astfel de pasăre ca o vulturul de pește care aparține unui alt detașament. El diferă în mod clar de rudele sale în absența unui disc facial. Există numai legături fără pene de pene, care amintește de mușchi. Bufna de vultur are un disc clar definit cu o bandă dungată.

Principalul lucru, ceea ce o bufniță diferă de o bufniță, este:

 • Sov este mai multă natură.
 • Bufna este mai mică și cântărește mai puțin.
 • Bufna nu are un cadă de pene dure pe bot.
 • Bufnițele zboară fără zgomot, iar aripile lor se aruncă cu zgomot când zboară.
 • Mănâncă animale mai mici.

Vulturul se adaptează la o varietate de condiții. Pasărea trăiește în munți și în deșerturi. Nu vă deranjați și vremea nefavorabilă. Owls, de regulă, preferă să se stabilească în zona împădurită, dar unele (de exemplu, mlaștină) preferă locuri deschise și spațioase.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum arată și se hrănește șoimulCum arată și se hrănește șoimul
Polar owl: descrierea speciei, caracteristicile, în care trăiește pasăreaPolar owl: descrierea speciei, caracteristicile, în care trăiește pasărea
Unde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile eiUnde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile ei
Owl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângătorOwl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângător
Liste de păsări rusești din enciclopedieListe de păsări rusești din enciclopedie
Articole metalice simple de mână de vânzareArticole metalice simple de mână de vânzare
Papagalul kakapo și descrierea păsărilor fără zborPapagalul kakapo și descrierea păsărilor fără zbor
Păsări cu piept roșu și cioc galbenPăsări cu piept roșu și cioc galben
Rață de rață - specia uneia dintre cele mai interesante păsări din lumeRață de rață - specia uneia dintre cele mai interesante păsări din lume
Care sunt tipurile de păsări: numele și descrierea lorCare sunt tipurile de păsări: numele și descrierea lor
» » Care este diferența dintre o bufniță și o bufniță, dacă este o familie
© 2021 amigdas.com