amigdas.com

Tăietor de benzină și electric: comparație, plusuri și minusuri

Benzile de compensare a benzineiUn gazon bine îngrijit întotdeauna atrage oamenii din jur, făcându-i mândri de rezultatele plantării lor.

Pentru a realiza o astfel de grădină atractivă și spectaculoasă, puteți, dacă utilizați cositoare speciale - trimmere. Ele au apărut abia la sfârșitul secolului XX, iar de atunci viața proprietarilor de zone suburbane a devenit mult mai ușoară și mai confortabilă.

Sculele de mână pentru cosit de iarbă sunt indispensabile în acele zone în care există un număr mare de obstacole. Trimmerul poate procesa cu ușurință și pur și simplu iarba de lângă paturi de flori, precum și de-a lungul drumurilor înfășurând în grădină.

Există două tipuri de mașini de tuns: benzină și electrică. Oricine dorește să cumpere o astfel de unitate folositoare pentru el însuși, se confruntă cu întrebarea: care dintre ele să aleagă? Este necesar să înțelegem acest lucru mai detaliat.

Argumente pro și contra ale mașinii de tuns iarba

Tocul de benzinăTocătorul de benzină este un dispozitiv care are o mare funcționalitate, devenind recent foarte popular printre utilizatori. Cu sarcinile sale, el se descurcă cu capul său special, precum și cu linii de pescuit. Echipat cu un astfel de motor cu combustie internă, este echipat suplimentar cu discuri din plastic sau cuțite speciale din metal.

Benzotrimerul poate fi de două tipuri: cu un motor de 2 și 4 bare. Primul lucrează la benzină combinată cu combustibil și benzină într-un rezervor. A doua versiune este considerată mai puternică, petrolul și benzina trebuie umplută separat. O altă caracteristică: primul poate funcționa cu un zgomot mai puternic decât cel de-al doilea.

Tăietorul push-pull va fi dificil de umplut din cauza dimensiunii sale speciale, dar cântărește un pic și este relativ ușor de mutat.

Principalele avantaje:

 1. Trimere și pompe de benzinăUșor de întreținut și de utilizat. Aranjamentul intern și modul de funcționare a dificultăților speciale în sine nu suportă - cu care toată lumea înțelege absolut.
 2. Fiabilitate. Masina de tuns iarba poate functiona fara opriri timp de 24 de ore. În acest moment, nu va fi foarte cald și va garanta proprietarului performanța perfectă a tuturor sarcinilor în condiții absolute de utilizare.
 3. Performanță înaltă. Puterea dispozitivului îi oferă proprietarului posibilitatea de a tunde gazonul chiar și într-o zonă greu accesibilă în cel mai scurt timp posibil și cu un scor de înaltă calitate.
 4. Deplasarea fără obstacole a dispozitivului dintr-un punct al locului în altul. Tocatorul de benzină nu depinde de prezența unei prize în el, ceea ce înseamnă că vă puteți mișca liber cu el pe întregul loc.

dezavantaje:

 1. Trimmerul este benzina (benzina)Zgomot în timpul utilizării. Pompele de benzină vibrează foarte viguros și produc un zgomot crescut, care, desigur, unii consumatori nu-i plac.
 2. Poluarea mediului. Un astfel de dispozitiv, care funcționează cu combustibil, în timpul lucrărilor sale poate forma un număr mare de evacuări, care în acest moment afectează negativ mediul, poluând-o.
 3. Costuri crescute. Tocatorul de benzină este destul de scump, ceea ce poate fi explicat prin performanțele sale sporite și caracteristicile tehnice pozitive.

Trimatoarele pe benzină pot fi complet diferite pentru modificări și montaj. În setul de set cu un trimmer, pot fi diferite tipuri de cuțite și atașamente: pentru iarbă, pentru crengi mai puternice, și pentru curățarea zăpezii. Puteți să îi sfătuim pe cumpărător să privească mai atent producătorii unor astfel de dispozitive ca Kawashima, Kasei, Dolmar.

Avantajele și dezavantajele unui trimmer electric

Tricoturile electrice sunt echipamente destul de compacte care nu necesită combustibil suplimentar. Are un număr considerabil de utilizatori recunoscători care lasă doar feedback pozitiv. Ce este acest fel de tundere, astfel atrage rezidenții de vară?

Principalele avantaje:

 1. Trimmer electricMultifuncționalitatea dispozitivului. Dispozitivul a fost creat special pentru implementarea diferitelor sarcini și utilizarea în diverse domenii. Se poate aplica cu succes pentru implementarea grădinii, precum și pentru excavări.
 2. Compatibilitate ecologică specială. Tipurile electrice de urechi nu formează produse dăunătoare pentru natură și pentru oameni.
 3. Funcționarea ușoară a dispozitivului, precum și capacitatea de a repara repede. Unitatea este foarte simplă de utilizat. După un studiu aprofundat al structurii și al elementelor de bază, va fi foarte simplu să înțelegeți complet ce este. Detaliile care necesită înlocuire în timpul utilizării dispozitivului sunt întotdeauna disponibile pe piața deschisă pe piața construcțiilor și le puteți înlocui ușor și ușor.
 4. Fără zgomot la locul de muncă. O astfel de panglică electrică funcționează aproape în tăcere - cu siguranță nu veți deranja vecinii și, de asemenea, veți lucra mult mai bine.
 5. Nu este un indicator de performanță proastă. Motorul electric, care, desigur, va fi semnificativ inferior motorului cu combustie internă, poate face față sarcinilor de bază.
 6. Selecție largă de modele pentru cumpărare. Cumpărătorul va putea alege cea mai bună opțiune, în funcție de scopul dispozitivului, precum și de nivelul libertății financiare.

Principalele dezavantaje:

 1. Șuruburi electriceLimitarea dispozitivului în mișcare pe tot teritoriul site-ului. Abilitatea de a ajunge în cele mai extreme puncte ale gazonului cu un astfel de dispozitiv va depinde în mod direct de lungimea cablului de rețea.
 2. Lucrați în detrimentul energiei electrice. Dacă site-ul dvs. grădină căderea de tensiune sau absența completă a luminii, iar acest lucru nu este neobișnuit, atunci, cel mai probabil elektrokosilka dobândite se vor aduna praf în hambar.
 3. Un mic indicator de putere. În acest caz, mașinile electrice pierd benzină. Dar dacă aveți o zonă destul de mică, atunci prea multă putere în acest caz nu este necesară deloc.
 4. Imposibilitatea muncii în condiții extreme. Utilizați un aparat electric în condiții meteorologice ploioase este strict interzis, în timp ce benzina cu acest loc de muncă poate face față cu ușurință.

Acest tip de tundere își desfășoară activitatea prin cablu. În unele cazuri, există mai multe atașări suplimentare simultan. Cel mai optim de raportul preț-calitate vor exista modele cum ar fi SKL, precum și BlackandDecker.

După cum puteți vedea, atât primul și cel de-al doilea trimmer au atât avantaje speciale, cât și dezavantaje notabile. Care dintre acestea merită să cumpere?

Cum sa faci o alegere

Atunci când alegeți un dispozitiv, ar trebui să fiți ghidați de mai mulți factori. Cel mai important în acest caz este dimensiunea totală a gazonului. În cazul în care dimensiunile sunt mai degrabă modeste, cel mai bine este să achiziționați panglica electrică. Dar dacă aveți de-a face cu zone destul de mari, atunci fără benzină, pur și simplu nu o veți face.

Dacă nu sunteți gata să simțiți în mod constant vibrația trimmerului sau pur și simplu nu vă place mirosul de ulei, atunci în acest caz este mai bine să alegeți mașina electrică. Cei care doresc să cumpere cel mai fiabil dispozitiv care va funcționa 24 de ore pe zi și în absolut orice condiții climatice, merită să cumpărați o mașină în care va fi localizat motorul pe benzină.

Dacă doriți să cumpărați o mașină cu greutate mai mică, care nu ocupă prea mult spațiu în magazin, atunci merită să cumpărați electric. Dacă fiabilitatea rețelei electrice din zona dvs. este îndoielnică, atunci aceasta va proteja împotriva apariției diferitelor dificultăți tocmai în cazul dispozitivului de tuns cu motor pe benzină.

În acest sens, trebuie să înțelegeți în mod clar ceea ce doriți să obțineți pe termen lung, și numai apoi să faceți o achiziție a unui asistent de îngrijire a gazonului.

Principalele diferențe între mașinile de tuns iarba și mașinile de tuns iarba simple

O mașină de tuns iarba este un dispozitiv destul de greu care poate tunde iarba pe suprafețe mai netede. În plus, cositorii de gazon au o cifră de zgomot ridicată și nu reușesc rapid. Chiar și atunci când o piatră mică se prăbușește, lama se poate rupe imediat.

Trimmerul este mai mult instrument compactt pentru munca în grădină, mai funcțională și mai mică în greutate. El va fi capabil să elimine nu numai iarba, ci și ramuri de până la trei centimetri în diametru total.

Când lucrați cu dispozitivul de tăiere, puteți începe să reglați înălțimea cositului iarba, să cosiți atât suprafețele pietruite, cât și cele neregulate.

Soiuri de cositori

Mașină de cosit rotativăTrimatoarele pot fi împărțite în uz casnic, universal, precum și în scopuri profesionale.

Pentru a efectua munca pe termen lung în curți, parcuri, pe străzile orașului, sunt soiuri profesionale de tundere care sunt utilizate cel mai adesea, în unele cazuri și cele universale.

Motoarele profesionale puternice echipate cu un motor greu pot reduce chiar și copacii tineri în plantare. Tipurile universale de cositori sunt considerate mai puțin puternice decât cositorii profesioniști, dar pot lucra și cu iarbă tare pentru o perioadă lungă de timp. Astfel de dispozitive sunt destul de scumpe.

Nu contează ce tundere folosiți pentru site, benzină sau electrică, este important să acordați atenție liniei exterioare din dispozitiv.

După cum am menționat mai sus, este foarte important alegeți cea mai calitativă și potrivite pentru linia site-ului dvs. De exemplu, o linie cu o secțiune transversală circulară este aproape universală, este foarte ușor să se facă față atât cu iarba superficială, cât și cu ramurile mai mari. Dar linia sub forma unei stele va fi bine folosita in timpul cositului gazonului.

Pentru a efectua lucrări în zona suburbană, va fi bine să folosiți tipul de mașină de tocat de uz casnic. Este mult mai ușoară în greutate și mai ieftină. Și, deși acest tip de cositoare nu poate funcționa pentru o perioadă lungă de timp, ci pentru a nivel și curăța site-ul de cantități excesive de iarbă, este suficient.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Scarificator: ce este și cum să alegeți un dispozitivScarificator: ce este și cum să alegeți un dispozitiv
Cum să înfășurați o linie de pescuit pe bobină de tuns: metode de lichidare și videoCum să înfășurați o linie de pescuit pe bobină de tuns: metode de lichidare și video
Cum de a alege un cultivator ieftin de benzină pentru o reședință de varăCum de a alege un cultivator ieftin de benzină pentru o reședință de vară
Cum sa alegi un trimmer pentru iarba: tipuri, avantaje si dezavantajeCum sa alegi un trimmer pentru iarba: tipuri, avantaje si dezavantaje
Mașină de cultivat manuală de la un tundru și o bicicletăMașină de cultivat manuală de la un tundru și o bicicletă
Efectuați o mașină de tuns iarbă electrică cu propriile mâiniEfectuați o mașină de tuns iarbă electrică cu propriile mâini
Cum sa faci o masina de tuns iarba mecanica cu mainile taleCum sa faci o masina de tuns iarba mecanica cu mainile tale
Peluza in tara: reguli de auto-plantare si ingrijirePeluza in tara: reguli de auto-plantare si ingrijire
Evaluarea celor mai bune modele de mașini de tuns gazon cu autopropulsie pe benzinăEvaluarea celor mai bune modele de mașini de tuns gazon cu autopropulsie pe benzină
Repararea mașinilor electrice de tuns iarbaRepararea mașinilor electrice de tuns iarba
» » Tăietor de benzină și electric: comparație, plusuri și minusuri
© 2021 amigdas.com