amigdas.com

Elemente de forjare artistică la rece și detalii de ornament

Elemente de forjare la receÎn ultimii ani, elementele de forjare la rece au devenit foarte populare. Maeștrii experimentați de metal brut, folosind forjarea artistică, creează detalii frumoase potrivite pentru orice interior. Elementele de forjare cu ornament unic schimbă complet aspectul clădirii, îi dau un caracter individual. Piese forjate au găsit o largă aplicație în designul peisajului, precum și în decorarea diferitelor încăperi.

Tipuri de arta forjare metal

Pentru realizarea artei care forjează materialul unui detaliu este necesar să fie luată în considerare. Aceasta determină tipul de forjare care are loc:

 • E cald.
 • E frig.

Metoda caldă

Elementele de forjare a artei, având un ornament complicat, necesită preîncălzirea materialului pentru a obține un anumit nivel de plasticitate.

Oțelul cu conținut scăzut de carbon este încălzit la o temperatură de 1000-1150 grade. Dacă metalul conține o cantitate mare de carbon, forjarea se face la o temperatură mai scăzută. De obicei este în intervalul de 800-900 de grade.

Caracteristici de forjare la rece

Elementele de forjare la rece, care pot fi cumpărate în magazine specializate, sunt fabricate în mai multe moduri:

 • Operația se efectuează fără încălzire, pe cea rece.
 • Partea se încălzește până la 200-250 de grade.

Articole forjate

Principalul avantaj al pieselor obținute prin forjarea la rece este acuratețea mare a produsului finit. Pe suprafața unor astfel de părți forjate nu există nici o scalare. Forjarea la rece face posibilă producerea elementelor de relief folosind foi de tablă. Această tehnică este utilizată pentru prelucrarea metalelor neferoase.

Pentru a obține o compoziție artistică, elementele gata făcute trebuie combinate. La sudarea obișnuită, tipul urât se dovedește a fi inferior, cusătura are o rezistență redusă, detaliile fiind necesare pentru curățare. Profesioniștii utilizează îmbinări forjate cu sudură forjată.

Elementele finite sunt încălzite la o temperatură de 650-700 de grade, la care metalul devine ductil. Apoi ornamentul este îndoit în timpul montării.

Avantajele tratamentului forjat

Kovkaprom este implicată în producția și vânzarea de elemente artistice în multe orașe ale Rusiei. Elementele lor forjate au direcții diferite. Toate aceste produse se disting prin câteva calități pozitive:

 • Elemente de forjareFiecare detaliu este considerat o creație unică și unică. Orice element este diferit pentru individualitatea sa.
 • Aspect frumos.
 • Partile forjate sunt acoperite cu un compus special anti-coroziune, prin urmare aceste elemente pot fi folosite de mai multe decenii.
 • Datorită durității metalului, aceste produse au întotdeauna rezistență ridicată.
 • Detalii perfect combinate cu diverse materiale de finisare și de construcție. Acest lucru ne permite să realizăm cele mai originale soluții de design.

Soiuri de modele

Din laminarea metalului volumetric, fierarii creează diferite desene, care includ mai multe componente:

 • Piese forjatespirală. Diametrul spiralului scade uneori în jos și își inversează direcția. Se pare un model foarte original, în care direcția spirală este reglementată de un design artistic.
 • Spirală dublă. Partea centrală are cel mai mare diametru. Acest ornament a fost numit "lanternă chineză". Pentru a obține un astfel de model, se utilizează sârmă cu secțiune transversală mare.
 • volută. Modelul are forma unei bucle, care este aranjată în diferite direcții. Volutul este concavitate unidirecțională, în timp ce buclele au o singură axă îndoită. Când buclele se află pe două laturi ale centrului piesei de prelucrat, vorbește despre o voință multidirecțională.
 • Elemente de forjare artaKruten. Pentru a forma un astfel de ornament, o parte din tija se răsucește în jurul axei. Răsucirea are loc întotdeauna într-o singură direcție, deoarece în timp ce se află într-o stare de plastic, când se răsucesc în direcții diferite, bara se poate prăbuși.
 • În partea de sus. Aceste detalii sunt decorate cu grile de fereastră, precum și diverse garduri. Elementul este o bucată mică de tijă, a cărei capăt are o muchie ascuțită. Sunt atașate mai multe bucle.

Detalii metalice suplimentare sunt produse din tablă. Acestea includ:

 • Caracteristicile tehnice ale elementelor forjate la receSpirale spirale. Aspectul este asemănător cu burghiul. Lățimea spiralei scade în direcția de rotație. Partea poate avea un aspect de relief. Pentru aceasta, marginile fac riscuri artistice.
 • Îndoială înclinată. Elementul este similar volumului unu, numai pentru fabricație se folosește o bandă metalică.
 • Chasing. Pentru a obține un model, o suprafață de punct este prelucrată pe suprafața plană a piesei. Operația se efectuează pe un metal neferos.
 • PUNCHING. O ștampilă specială este apăsată în coli. În acest fel este posibil să se producă o monogramă, pentru a da imaginii un aspect voluminos și, de asemenea, pentru a forma o inscripție.
 • Marjă. De pe bandă, recipientul în formă de cupă este îndoit. Poate avea mai multe forme în funcție de modelul creat.

Principalele avantaje și tipuri de forjare de artă

Folosind combinații de astfel de ornamente, este posibil să creați compoziții foarte frumoase de forjare, care diferă în originalitate și unicitate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tungsten: producție și aplicareTungsten: producție și aplicare
Crearea unei mașini pentru forjarea la rece a propriilor mâiniCrearea unei mașini pentru forjarea la rece a propriilor mâini
Stilul și fiabilitatea ușilor forjate, fotografii de diferite modeleStilul și fiabilitatea ușilor forjate, fotografii de diferite modele
Produse metalice forjate în design peisagisticProduse metalice forjate în design peisagistic
Cum sa faci o masina pentru a-ti forta mainileCum sa faci o masina pentru a-ti forta mainile
Diferite stiluri de șine forjate pentru scări: fotografieDiferite stiluri de șine forjate pentru scări: fotografie
Cum de a crea un produs forjat cu mâinile taleCum de a crea un produs forjat cu mâinile tale
Copertine forjate cu acoperire din policarbonat și o fotografie frumoasăCopertine forjate cu acoperire din policarbonat și o fotografie frumoasă
Produse metalice din elemente de forjare la receProduse metalice din elemente de forjare la rece
Grajdurile forjate pe propria lor pridvorGrajdurile forjate pe propria lor pridvor
» » Elemente de forjare artistică la rece și detalii de ornament
© 2021 amigdas.com