amigdas.com

Despre ce visează vierii: variante de interpretare pentru diferite cărți de vis

Care este visul viermilorLumea somnului este un fenomen uimitor, aici secretele viitorului devin disponibile persoanei, el primește ocazia de a accepta sfatul sorții, avertisment sau un legământ. De asemenea, somnul vă ajută să vă înțelegeți mai bine, deoarece adesea în imaginile care apar în împărăția lui Morfeu, reflectă o inconștiență profundă - ceva pe care însuși-ul visător nu-l cunoștea el însuși. Dar este foarte important să interpretăm în mod inteligent și corect visele, pentru a le folosi cu beneficii.

Somnul poate fi departe de a fi plăcut, creaturile care acționează în el provoacă doar dezgust. Acestea sunt vise în care sunt prezenți viermi. Despre ce visează?

Sonnik Miller

Cea mai faimoasă și mai populară carte de vizionare din lume a lui Gustav Miller conține o analiză detaliată a acestei imagini. Care este visul viermilor, potrivit celebrului psiholog? Conform concepției sale, aceste creaturi malefice permit unei persoane să-și vadă propria slabă calitate.

Dacă vierii visează la o femeieDe exemplu, dacă o femeie visează la viermi, ciudată pe corpul ei, atunci ar trebui să se gândească, poate că dorința de bogăție și confort a avut prioritate față de sufletul ei, poate că e prea dornică să se îmbogățească cu orice preț? Un astfel de vis adesea înseamnă că o femeie este nefericită, visele ei adevărate nu pot fi îndeplinite, prin urmare, ele sunt înlocuite cu gânduri false de comerț.

Scuturati creaturi neplacute cu voi insiva - semnul bun, oamenii treptat scapă de circumstanțele opresive. Dacă sunt uciși, atunci curând situația se va schimba în favoarea visătorului, el va putea să-și depășească viciile.

Variante ale interpretării imaginii

Multe cărți de vis oferă variații în interpretarea viselor, în care paraziți au acționat ca actori. Iată cele mai interesante dintre ele:

 • Interpretarea viselor de vis despre viermiAstromeridian carte de vis. Viermii târâtori de-a lungul corpului amintesc: în viața reală există o problemă nerezolvată, cauza principală a căreia este însuși dormitorul. Este important să vă înțelegeți, să învățați să apreciați prietenia și atitudinea bună față de voi și să nu urmăriți orbește prosperitatea.
 • Interpretarea visurilor lui Tzvetkova. Imaginea viermilor are o culoare bruscă negativă, pentru a vedea că aceste reptile într-un vis pot însemna aproape o moarte. Dacă se târasc pe pământ, aruncă între iarbă - aruncă o privire mai atentă asupra mediului, fie că este vorba de prietenii unei persoane invidioase.
 • O veche carte de vis a Rusiei. Dream viermi - așteptați pentru o victorie mare sau un venit neașteptat.
 • Cartea de vis de primavara. Un vierme pe pământ - înconjurat de o persoană insinuată. Fii atent!
 • Carte de vis franceză. Viermii vrăjitori predică: dacă se întâmplă nenorociri, se poate aștepta ajutorul și sprijinul prietenilor.
 • Cartea de vis a copiilor. Viermii visează despre bolile viitoare, despre probleme.
 • Cartea de vis a asiaților. Care este visul viermilor? Dacă un visător mănâncă o creatură neplăcută în viziunea sa de noapte, atunci succesul său fenomenal îi așteaptă să se trezească, o victorie completă în orice strădanie, venituri de bani, glorie.
 • Pentru femei, viermii sunt un semn prostCartea de vis a lui Meneghetti. Viermi într-un vis de a visa? Un astfel de vis poate fi profetic și poate sugera: pot apărea probleme de sănătate, ar trebui să vă acorzi mai multă atenție. Poate că o interpretare alternativă - viermii simbolizează dușmanii care resping bârfa în spatele lor. În visele femeilor, ele au o culoare negativă strălucitoare.
 • Wanderer`s dreambook. Dacă visezi despre un vierme, aștepți la deteriorarea bunăstării, rănile cronice se vor simți. Și pentru a vedea produsele infectate cu paraziți înseamnă că afacerea va scădea.

Visele conțin o interpretare diferită, adesea contradictorie, a imaginii unui vierme care tulbura pacea visătorului. Pentru a nu fi confundat într-o astfel de varietate de interpretări, este necesar să dezvăluim cât mai multe detalii posibil, ceea ce va contribui la o interpretare mai corectă și mai competentă a viziunii.

Tip vierme (aspect)

De mare importanță este cine din numărul mare de viermi pe care l-ați văzut în visul vostru:

 • Dacă ați visat o râmărâmă. Fortune pe partea voastră, inamicii recunoscut înfrângerea completă, în viitorul apropiat ne vom bucura de rezultatele eforturilor noastre și să obțină o bună răsplată.
 • râmă. Acest simbol avertizează: în curând în viață vor exista schimbări serioase, atmosfera generală a visului va spune dacă sunt bune sau rele.
 • Viermi mari visează. Ei reflectă în lumea viselor indecizia inerentă în dormitor.
 • Viermi mici visat (inclusiv alb). Într-un vis asemănător, problemele pe care le suferă călcătorul sunt minore, dar neplăcute. Acestea ar trebui rezolvate cât mai curând posibil.
 • viermilor. Vision nu este plăcut, și visul multor supărat: între cercul tau este un om nedrept credibil, el folosește în mod infam locația și în viitorul apropiat, pentru a pregăti prezenta înșelăciune. Văzându-i pe vicleni, trebuie să observi cu atenție cercul tău de comunicare și să înțelegi a cui atitudine față de tine este lipsită de sinceritate.
 • Cadaver Worms. Oamenii care sunt obișnuiți să își controleze emoțiile, acești oameni cu sânge rece analizează cu atenție fiecare dintre acțiunile lor, iau doar decizii ponderate.
 • De ce visează larvele?Larve de viermi. Sleep avertizează: în viața ta s-au acumulat prea multe emoții negative, de care trebuie să scapi imediat. Poate fi o muncă plictisitoare, oameni neplăcuți cu care trebuie să te contactezi, îndatoriri neinteresante. Este timpul pentru schimbare, așa că nu vă fie frică să întoarceți o pagină nouă.
 • Viermi lungi. Cineva din spatele tău dizolvă zvonuri murdare, te defăimă, fii gata pentru consecințe neplăcute.
 • omidă. Această imagine este interpretată în cartea de vis a lui Freud ca o șansă pierdută, în special pentru relații. Dacă vedeți adesea acest insect într-un vis, înseamnă că o persoană își regretă trecutul, despre indecizie. Nu vă concentrați asupra trecutului, este important să așteptați, altfel în câțiva ani, astfel de oportunități pierdute vor fi de mai multe ori mai multe.
 • Negru vierme. Adesea, această creatură neplăcută semnalează probleme de sănătate, trebuie acordată atenție modului de viață, condițiilor de mediu din jur. Toate acestea vor contribui la reducerea într-o oarecare măsură a riscului.
 • Ce este într-un vis viermi albi? Acesta este un semn nefavorabil care promite schimbări nesănătoase în viață. Pentru o persoană sănătoasă, acești dăunători albi promite o înrăutățire a bunăstării.
 • Red Worms într-un vis - un semn că trebuie să luăm o poziție de viață mai decisivă, să luăm măsuri active, să devenim mai proactivi. Numai în acest caz este garantat succesul. Culoarea creaturilor arată - acum aveți suficientă energie pentru întruparea proiectelor energetice planificate, deci îndrăzniți!
 • Verificați împrejurimileVierme verde. Sleep avertizează: în viitorul apropiat în cercul dvs. de comunicare va fi o nouă față, atrăgătoare la prima vedere. Dar nu ai încredere în el, această persoană nu diferă în veridicitatea gândurilor, va folosi dispoziția ta pentru tine, va construi intrigi și va bârfe.
 • Viermii de viermi, special alb. Așteptați o dezamăgire rapidă.
 • viermi. Ai grijă, cunoștințele tale au devenit conștiente de secretele tale.

Viermii sunt un costum

Interesant, viermii nu sunt doar creaturi biologice care se învârt în pământ, ci și unul dintre patru costume de carte, care pot fi adesea prezente în visurile de noapte. Cum arată viermii în acest caz? Un astfel de vis prezintă o poveste de dragoste pasională, sentimentele vor fi inundate de o avalanșă și capturate cu un cap. Dar costumul de vierme nu garantează reciprocitatea, deci poate o dezamăgire amară.

Cardul este un semn bunCu toate acestea, acest costum în visul prezice noroc și noroc în afaceri, așa că este timpul să vă încercați într-un nou domeniu, să vă asumați riscuri, să acționați. Ședința la fața locului nu înseamnă că vei câștiga bani. Fortuna vă zâmbește, dar fiecare act trebuie să fie cântărit, gândit. Asigurați-vă că luați în considerare toate alternativele.

Opțiuni de comportament vierme

 • Pentru a interpreta cu exactitate visul, este important să se acorde atenție la ceea ce sa întâmplat, cum a acționat creatura.
 • Parazitii se târau sub pielea unui visător într-un vis. Somnul poate deveni un coșmar, te face să te trezești într-o sudoare rece. Dar interpretarea este favorabilă: norocul va ajuta pe cineva care este dispus să lucreze într-o echipă. Este mai bine să abandonăm ambițiile de conducere pentru o vreme, să devenim parte a mecanismului colectiv și să obținem succes.
 • Viermele în mâncare mărturisește că visătorul este deprimat de viața de zi cu zi, nu are senzații și aventuri strălucitoare. Treptat, el este însetat de viață, dând loc indiferenței. Somnul avertizează - învățați-vă să vă faceți plăcere.
 • Cum arată viermii din carne?Un vierme în carne este foarte probabil o tulburare în familie. Cu toate acestea, în cazul în care paraziții au fost observate la timp și carnea nu a fost servită la masă - conflictul va fi rezolvat rapid datorită eforturilor visătorului. Un vierme alb în carne, care a apărut într-un vis - prefigurează boala picioarelor.
 • Viermii în pești. Este necesar să vă pregătiți moral pentru acuzații incorecte. Această problemă va fi rezolvată foarte curând.

Viermii nu sunt cel mai plăcut obiect al viselor de noapte, dar aceste creaturi prezintă adesea problema, avertizează și ajută la evitarea problemelor.

Viermii în visele femeilor - interpretări negativeCare este visul de râmeVisat de un vierme lungCare este visul viermilor de culoare albăViermii în mâncare - la frustrareAstfel de vise nu sunt buneHemoroizii dintr-un vis sunt un semn prostWorms costum - la o cunoștință plăcută
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Interpretarea viselor depinde de numărul lunii și de zilele săptămânii?Interpretarea viselor depinde de numărul lunii și de zilele săptămânii?
Visul Vangi: secrete ale interpretării viselor ca vizionarVisul Vangi: secrete ale interpretării viselor ca vizionar
De ce visam purici pe un bărbat sau pe un câine?De ce visam purici pe un bărbat sau pe un câine?
Visat de un broasca mare, care poate visa o broascaVisat de un broasca mare, care poate visa o broasca
Interpretarea visului lui Freud: Interpretarea viselor de către FreudInterpretarea visului lui Freud: Interpretarea viselor de către Freud
Despre ce viseaza fostul iubit? Interpretare cu Cartea de visDespre ce viseaza fostul iubit? Interpretare cu Cartea de vis
Cum arata sarcina?Cum arata sarcina?
Ce visează ratoni: interpretarea cărților de vis, dacă visează la femeiCe visează ratoni: interpretarea cărților de vis, dacă visează la femei
Dream Interpretare: cum să interpretezi visul unei persoane într-un vis?Dream Interpretare: cum să interpretezi visul unei persoane într-un vis?
Ce vise aveți în visuriCe vise aveți în visuri
» » Despre ce visează vierii: variante de interpretare pentru diferite cărți de vis
© 2021 amigdas.com