amigdas.com

Lumanari pentru prostatita - ieftin si eficient, o lista de medicamente

Lumanari din prostataProstatita este o boală pur maleată, numită așa din cauza prostatei prostate inflamatorii. Boala depaseste fiecare al treilea om, incepand cu 30 de ani. În același timp, există date statistice despre această boală la o dată anterioară (atât la vârsta de 18 și 25 de ani). Înainte de a vorbi despre modalități specifice de tratare a prostatitei cu lumânări, trebuie să vă amintiți motivele pentru apariția acestei boli și alte modalități de tratare a acesteia.

Cauzele prostatitei

Fenomene stagnante

Fenomenele stagnante pot fi cauzate ca un mod de viață al unui om și o infecție. Astfel, modul de viață poate fi atribuit unei cauze separate a apariției bolii.

Sensul este: dacă un om evită mersul pe jos, nu se mișcă prea mult, călătorește adesea în transport și în mașină, excluzând orice activitate fizică, atunci corpul are probleme cu circulația sângelui.

Nu este un secret faptul că sângele alimentează toate organele interne, răspunzând la livrarea de oxigen către ei. Cu sarcini (fie ca este vorba de antrenament activ sau de mers pe jos), sangele elibereaza glanda prostatica, livrand oxigen proaspat celulelor sale si eliminand produsele metabolice reziduale, ceea ce asigura o functie sanatoasa a prostatei.

În plus, glanda prostatică este supusă unei presiuni externe pulsate datorită reducerii fibrelor musculare pelvine.

Absența contactelor sexuale regulate poate duce, de asemenea, la stagnare. Nu vei putea să ajuți niște încărcături atunci când nu ai o viață sexuală.

Boli infecțioase

Bolile veneretale duc la inflamarea glandei prostatei. A deveni proprietarul lor este destul de ușor și pentru orice om nu este o afacere mare. Dar aici va fi vindecat mult mai greu. DTS în mod indirect sau direct cauzează afectarea funcției prostatei.

Rată zilnică

Ceea ce o persoană utilizează pentru alimente are un efect semnificativ asupra sănătății. Glanda prostatică nu este o excepție, activitatea acesteia poate fi influențată de cantitatea de condimente condimentate, sare și proteine ​​din meniul zilnic.

vârstă

Cauza imediată a inflamației prostatei este vârsta. După 45-50 de ani, această boală depășește fiecare persoană terță.

Tratamentul prostatitei

Tratamentul acestei boli survine operativ și medicamentos. Cel de-al doilea tip este, de asemenea, numit conservator. Există multe medicamente pentru tratamentul prostatitei:

 • Metode de tratament a prostateiMedicamente pentru înlăturarea consecințelor bolii (probleme de urinare, durere, temperatură);
 • Tablete care conțin diferite combinații de componente ale plantelor;
 • fizioterapie;
 • Microcliști cu diferiți excipienți;
 • Recipiente rectale (le vom discuta în detaliu).

Metodele operative sunt folosite în timpul apariției pietrelor în glanda prostatică sau în creșterea ireversibilă a parenchimului, care interferează cu funcționarea normală a corpului. De mare interes este tratamentul prostatei cu lumanari.

supozitoare

Recipiente rectale cu prostatită - Aceasta este o modalitate convenabilă și eficientă de a trata prostata.

Vom explica:

 • Aplicarea constantă și treptată a medicamentului în prostată. Acest lucru poate fi explicat prin faptul că conținutul supozitorului este absorbit lent în locul necesar și nu trece mai departe de-a lungul intestinului;
 • Absorbția medicamentului trece fără ajutorul diviziunilor superioare ale intestinului și stomacului, datorită cărora nu există efecte toxice;
 • Lumanari sunt introduse in apropierea organului infectat (o lumanare si prostata este separata doar de peretele rectului).

Lumanari pentru prostatita au un numar mare, si clasificarea lor se bazeaza pe efectul pe care aceste medicamente au. lua în considerare cele mai comune mijloace:

 • Tratamentul prostatei cu medicamenteMedicamente antiinflamatoare;
 • Supozitoare rectale cu antibiotic;
 • Mijloace profilactice;
 • Preparate cu anestezic;
 • Medicamente magnetice și alte medicamente.

Lumanari cu antibiotic

Acest tip de medicație este conceput pentru a rezolva în mod eficient două probleme simultan - îndepărtarea spasmului și îndepărtarea microorganismelor în prostată (normal, nu ar trebui să existe germeni).

Bacteriile pot apărea în prostată în inflamație sau BTS, cauzate de alte organisme (de exemplu, dacă, ca urmare a circumciziei necorespunzătoare, infecția ascendentă a pătruns în canalele urinare).

Un antibiotic care se află într-o lumânare rectală poate provoca moartea prematura sau poate opri reproducerea unui microorganism. Ca rezultat, parenchimul glandei prostate devine din nou steril.

În rolul unui antibiotic în aceste supozitoare, se utilizează rifampicina, oprind sinteza ARN-ului în interiorul bacteriei și nu afectează procesul de replicare la bărbați. Este, de asemenea, fabricat separat sub formă de fiole, tablete sau capsule.

Efectele secundare sunt puține, deoarece medicamentul este utilizat cu succes de o gamă largă de pacienți. Un element suplimentar este considerat spasmolitic, care reduce spasmul musculaturii netede în organele bazinului mic.

Lumanari cu rifampicina sunt utilizate pentru a trata boala cronică și acută a prostatei. În ultimul caz, durata tratamentului poate fi de până la o lună.

Lumanari care amelioreaza inflamatia

Ce lumânări vor ușura inflamațiaEfectele efective asupra inflamației, în acest caz, creează medicamente nesteroidiene. Cealaltă parte a monedei este că aceste medicamente prezintă un pericol pentru organism - unele efecte secundare și fenomene care sunt incompatibile cu administrarea acestor medicamente.

De exemplu, Este interzisă utilizarea medicamentelor nesteroidiene la o astm bronșic, la o rinită alergică sau la un ulcer la stomac și la departamentele inferioare ale unui intestin.

Efectele secundare includ, de exemplu, vărsături, separarea excesivă a gazelor, tensiune arterială crescută, diaree etc. Substanța activă a acestor supozitoare este diclofenacul, în farmacii sunt preparate de "Voltaren", "Diclofenac". Le puteți folosi numai după consimțământul medicului. Ele sunt folosite pentru hemoroizi, prostatite cronice și acute. Nu este foarte toxic pentru sistemul digestiv, cu utilizare rectală, inflamația în organele pelvine este excelentă.

Lumanari anestezice rectale

În acest caz, vorbim despre preparate de utilizare complexă. De exemplu, Proctosan poate fi utilizat pentru ameliorarea durerii în anus (pentru care este potrivit și Proctoglivenol).

Ambele aceste medicamente, în plus față de anestezie, au capacitatea de a îmbunătăți circulația sângelui în regiunea sfincterului anal.

Alte medicamente - Relief și Natalside, prescrise de asemenea pentru hemoroizi, dar pot fi folosite pentru a ameliora durerea locală cu prostatită.

Vindecarea prostatitei cu aceste medicamente nu poate, deoarece acestea elimină doar simptom, dar pentru a preveni hemoroizi - acest lucru este real. În rolul unei substanțe active se utilizează Indometacin.

Lumânări de uz propriu

Acesta este un medicament care conține beta-sitosterol - un element vegetal găsit în soia, germeni de grâu și tărâțe de orez. Este cel mai bine pentru prevenirea bolilor, decât pentru tratament. În cel de-al doilea caz, este necesar să combinați acest remediu cu alte medicamente puternice.

Preparate cu propolis

Propolisul este o substanță naturală universală care este potrivită pentru prevenirea și tratarea multor boli. Preparate cu propolis au un efect complex asupra prostatei și a unui număr de organe localizate și diferă prin aceea că:

 • Sunt universale în uz și nu au nevoie de consultări cu medicul;
 • naturale;
 • Hipoalergenice.

Preparatele cu propolis îmbunătățesc starea de bine și întăresc potența. Unele lumânări sunt absorbite în prostată, iar altele - în sânge, afectând sistemic organismul, îmbunătățind starea de bine și ridicând starea de spirit.

Preparate pentru tratamentul prostatei la bărbațiPropolisul este utilizat în astfel de preparate ca:

 • Propolis D, DN;
 • Phyto-propolis;
 • Hemo-Pro;
 • Prostopin.

Cu ihtiol. efect:

 • Nu are efecte secundare, pe lângă alergii.
 • Anestezie locală.
 • Reduce inflamația.

Pentru ce și când sunt folosite lumanari?

Supozitoarele se utilizează atunci când:

 • Prevenirea complicațiilor după o intervenție chirurgicală;
 • Recuperarea potenței pierdute ca urmare a prostatitei;
 • Cronică și acută;
 • Eliminarea dificultății de urinare, umflare, durere;
 • Pregătirea intervenției chirurgicale pentru înlăturarea prostatei.

Folosirea lumanarilor

Introducerea acestor medicamente nu este ușoară, există câteva reguli. Dacă nu sunt observate, tratamentul nu va fi eficient.

Regulile nu sunt atât de multe:

 • Lumanari din prostatitaÎnainte de introducerea medicamentelor, este necesar să se facă microcliști, imediat după golire, se poate injecta;
 • Citiți cu atenție instrucțiunea: este necesar să știți clar ce este interzisă combinarea lumanarilor;
 • După introducere, trebuie să stați pe stomac pentru o jumătate de oră sau mai mult. Se recomandă efectuarea procedurii pe timp de noapte, în acest caz medicamentul are suficient timp pentru a absorbi complet;
 • Prostatul este în fața rectului, prin urmare, în poziția predominantă, este necesar să se administreze medicamentul.

De asemenea, o regulă valoroasă: nu trebuie să se auto-medichezeze, adresați-vă medicului ce lumânări puteți utiliza. Acest lucru nu se aplică lumanarilor din ierburi și propolis.

Lista și numele lumanarilor existente

diclofenac

Diclofenacul este un remediu unic care conține un element antiinflamator nesteroidian. Se utilizează nu numai în timpul prostatitei, ci și în alte boli ca un medicament care are un efect mare și puternic.

Vitaprost

Mijloace antiinflamatoare cu efect redus. Aceasta din urmă înseamnă că medicamentul Vitaprost acționează selectiv asupra țesutului prostatic, fără a se înmuia în sângerare. Această caracteristică face medicamentul destul de convenabil pentru tratarea prostatei. Toate soiurile acestor lumânări în rolul principalului element activ conțin "Saprost".

specii:

 • Vitaprost Plus;
 • Vitaprost Forte;
 • Vitaprost.

Ultimele două fonduri au "Saprost" și au, de asemenea, următoarele efecte:

 • Lumanari pentru tratamentul prostateiAcționează mușchii vezicii, care ajută la golirea completă;
 • Reduce edemul prostatei;
 • Activează secreția de suc prostatic;
 • Profilaxia trombozei venelor prostatei;
 • Induce "ordinea" în ejaculare;
 • Reduce șansa apariției prostatitelor non-bacteriene;
 • Cu adenomul cauzează degradarea tumorii.

Preparatele "Plus", în plus față de extractul de prostată, au un antibiotic în compoziție - Lomefloxacin, care are o gamă largă de efecte. În caz contrar, lumânările repetă efectul ultimelor două opțiuni. Medicamentele sunt prescrise pentru normalizarea funcției prostatei în prostatita cronică, iar supozitoarele "Plus" pot fi tratate cu un proces de boală acută.

Timpul de tratament este de 2 săptămâni, câte un supozitor pe zi. Trebuie reamintit faptul că Vitaprost trebuie utilizat separat de medicamentele antiinflamatorii nesteroidiene (de exemplu Diclofenac), deoarece toxicitatea lor crește.

Supradozaj: halucinații, stupoare, tremor de extremități - nu folosiți mai mult de o lumânare pe zi! Spuneți medicului dumneavoastră când observați unele fenomene anormale.

prostatilen

Doctorii adesea prescriu prostatilenul de droguri. Aceste lumânări sunt făcute Proteină Extract de proteine. Acest extract, atunci când este ingerat în prostată, îl protejează de leucocite (astfel încât inflamația nu apare în glandă) și funcția de prostată este activată. Îndepărtarea inflamației duce la normalizarea urinării, iar calitatea spermei și a libidoului se îmbunătățește.

Utilizați o lumanare de 2 ori pe zi timp de 2 săptămâni în timpul adenomului de prostată și a diferitelor tipuri de prostatită neinfecțioasă.

În cazuri rare, agentul provoacă efecte secundare (de regulă, este o alergie la proteine ​​străine). Se remarcă faptul că utilizarea lumanarilor pentru mai mult de 2 săptămâni duce la acțiunea inversă.

Alergia apare sub formă de urticarie, nu au existat alte manifestări. În timpul unei prostatite infecțioase este necesar să se utilizeze în combinație cu un antibiotic! În farmacii puteți găsi și Candle Prostatilen - Zinc.

Voltaren

Este un medicament antiinflamator non-steroid (AINS) care conține diclofenac sodic. Folosit pentru a ameliora inflamația și îndepărtarea, apariția acestor procese.

Medicamente cu indometacin

Care sunt medicamentele prescrise pentru tratamentul prostatei?Acestea sunt folosite în timpul prostatitei ca medicamente suplimentare pentru a elimina inflamația și durerea. Indometacin are un mecanism de acțiune ușor diferit, spre deosebire de diclofenac sodic.

Există o serie de efecte secundare - diaree, eroziune a rectului, constipație, greață, flatulență.

Contraindicații: ulcere gastrointestinale, colită, hipertensiune arterială, insuficiență cardiovasculară, încălcări ale ficatului și rinichilor, astm bronșic. Tratamentul prostatitei cu ajutorul acestor lumânări se realizează în situații rare.

Lumanari cu ihtiol

Ichtiolul are un efect antiinflamator, are proprietăți analgezice. Din efectele secundare, alergii sunt probabile. Este un remediu sigur, este excelent pentru tratarea hemoroizilor și a simptomelor de prostatită, de asemenea pentru femeile cu afecțiuni ginecologice.

Nu uitați că trebuie să utilizați aceste instrumente în mod clar conform instrucțiunilor. Este interzisă creșterea acestor doze, deoarece acest lucru vă poate afecta sănătatea și bunăstarea. Dar, în același timp, este necesar să le aplicăm în mod regulat timp de câteva săptămâni sau luni. Durata cursului tratamentului va depinde, de asemenea, de evoluția bolii și de starea generală a sănătății omului, deoarece este, de asemenea, prescrisă de medic doar pe bază individuală.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tavanic antibiotic cu prostatită: instrucțiuni și recenziiTavanic antibiotic cu prostatită: instrucțiuni și recenzii
Cel mai eficient remediu pentru prostatităCel mai eficient remediu pentru prostatită
Inflamația glandei prostate la bărbați: boli și tratamentInflamația glandei prostate la bărbați: boli și tratament
Boli ale prostatei: simptomeBoli ale prostatei: simptome
Primele semne de prostatită la bărbați și tratamentul boliiPrimele semne de prostatită la bărbați și tratamentul bolii
Crema "sănătoasă" din prostatită: descriere și instrucțiuniCrema "sănătoasă" din prostatită: descriere și instrucțiuni
Simptomele bolii de prostată la bărbați și tratamentul cu medicamentele populareSimptomele bolii de prostată la bărbați și tratamentul cu medicamentele populare
Tratamentul prostatitei la domiciliu cu remedii folcloriceTratamentul prostatitei la domiciliu cu remedii folclorice
Pregătirea pentru Cernilon: instrucțiuni de utilizare, analogi, recenzii ale bărbațilorPregătirea pentru Cernilon: instrucțiuni de utilizare, analogi, recenzii ale bărbaților
Tratamentul adenomului de prostată la bărbați cu medicamente: o listăTratamentul adenomului de prostată la bărbați cu medicamente: o listă
» » Lumanari pentru prostatita - ieftin si eficient, o lista de medicamente
© 2021 amigdas.com