amigdas.com

Black Sea bottlenose delfin caracteristicile caracteristice ale speciei

Afalina - delfinul Mării NegreDelfinul bottlenos de la Marea Neagră este un subspeci al delfinului bottlenose

- un delfin, care și-a găsit adăpostul în apele calde și temperate ale bazinului mondial. Deși delfinul Mării Negre este un habitat imediat al Mării Negre, unde se simte foarte confortabil și confortabil. Mulți turiști, turiști pe coasta Mării Negre de mai multe ori a trebuit să observe acest delfin interesant, care îi place ochiul cu trucurile sale acrobatice. Ca toate mamiferele inteligente, această persoană are o gamă largă de caracteristici specifice, despre care vom vorbi în acest articol.

Delfinii din Marea Neagră. Caracteristicile vieții delfinilor bottlenose de la Marea Neagră

Extragerea produselor alimentare de către delfiniMâncarea lor este animalele iubitoare de pace încercați să extrageți din fundul mării, aderând în zonele de coastă în timpul prânzului sau micului dejun. De obicei, acest proces de producere a alimentelor are loc la o adâncime de cel mult cincizeci de metri. Delfinul bottlenose de la Marea Neagră este un pește rapid și de mare viteză care atinge o viteză de până la șaptezeci de kilometri în apă într-o oră. Mișcările ei sunt foarte diverse atât în ​​direcția orizontală, cât și în cea verticală. Printre altele, acest animal este foarte bun în a-și stăpâni corpul, sărind din apă ca o trambulină și ascunzându-se din nou în adâncurile adâncimii mării.

Aspectul, caracterul și durata vieții delfinilor de bottăniță de la Marea Neagră

Sărind în apăFiicele au un caracter foarte vesel, și salturile lor de aer - nu este numai rezultatul tehnicilor de vânătoare sau de pasiune, dar, de asemenea, natura naturală, care este ca un vulcan furtunoasă, scuipând o mulțime de energie în elementul său marin nativ. Trebuie remarcat faptul că Marea Neagră are caracteristici distincte din alte bazine de apă. Acest lucru se datorează faptului că, în ciuda profunzimii lor, locuitorii acestui abis preferă să rămână numai în straturile superioare ale spațiului Mării Negre.

Faptul este că, la o adâncime mai mare de 150 de metri, o apă puternic saturată cu hidrogen sulfurat face viața dificilă pentru mulți locuitori marini. Și chiar scafandrii nu riscă mereu să coboare sub semnul de adâncime corespunzător. Și acum un pic despre caracteristicile externe ale delfinului bottlenose al Mării Negre:

  • În lungime, acest delfin poate ajunge la 2,5 metri cu o greutate de până la 140 de kilograme.
  • Culoarea părții superioare este maro închis, iar fundul este alb sau gri deschis.
  • Delfinul bottlenoză din Marea Neagră are foarte mulți dinți. În maxilarul superior, acestea pot fi până la 28, iar în maxilarul inferior de la 19 la 25. Dinții de pe fălci sunt fierăstrău. Diametrul lor la rădăcini este de 8-10 mm, iar lungimea ajunge până la trei centimetri.

Durata de viață a unui delfin bun în captivitate este de un sfert de secol, deși în mediul natural acest animal poate trăi până la 50 de ani. Ea ajunge la maturitatea sexuală în al cincilea sau al șaselea an de viață.

Urșii de sex feminin puii lui aproape un an, hrăniți-l cu lapte timp de până la șase luni. Dar chiar și atunci când începe să-și cumpere crustacee, pești și alte animale marine care alcătuiesc delfinii bottlenose, mama continuă să-și hrănească copilul cu lapte.

Caracteristicile fiziologice ale delfinilor de la Marea Neagră

  • Ca și alte cetacee, delfinii bottlenose nu au haine din lână. Pielea lor este goală, groasă și netedă la atingere, similară cu o barcă de cauciuc umed gonflabilă. Numai în locuri puteți simți o ușoară rugozitate.
  • Animale iubitoare de pace - delfiniiSticlă de delfini bottlenose surprinzător de drăguț cu o gură ușor deschisă și de parcă mereu zâmbește. Toată aparența sa externă se referă la o bună pregătire pentru a trăi în mare:
  • Corpul este flexibil, subțire și alungit.
  • Aripile dorsale înalte au o tăietură adâncă în spate, iar animalul îl folosește ca un ghidon în timpul înotului.
  • un fel de vâsle de vânătoare sunt aripioarele pectorale, ceea ce permite efectuarea unor manevre complexe în bottlenose delfinilor Marea Neagră nu este numai pe suprafața apei, dar în adâncul mării, unde se poate scufunda până la 175 de metri, a petrecut aproximativ 15 minute sub apă în căutarea hranei.
  • Delfinul bottlenose se îngustează până la capăt, terminând cu o pereche de lobi care sunt strâns legați de peduncul caudal și servesc ca principalul organ de împingere. Datorită acesteia, animalul se mișcă rapid înainte. Datorită lui, delfinul bottlenose poate regla viteza și direcția mișcării sale.
  • Ochii acestui animal sunt de dimensiuni mici, iar viziunea este destul de slabă, dar acest lucru nu îl împiedică să navigheze bine în adâncurile întunecate ale mării. Acest lucru este realizat datorită unui sistem acustic natural uimitor, care este comparabil cu echosounderul original. Fiind în apă, delfinul bottlenoză al Mării Negre este capabil să producă sunete caracteristice de scârțâit de frecvențe diferite. Astfel de semnale sunt alimentate de delfini într-o anumită direcție, cu ajutorul unui "aparat" complex, montat de natură în regiunea capului. Semnalele sonore detașate de la obiecte sunt capturate instantaneu de către aparatul auditiv al animalului ca sonar, datorită căruia delfinii se orientează perfect chiar și în apele întunecate.

Dolphin bottlenose delphin Reproducere și apariția puilor

Apariția descendenților delfinilorCând împerechează, delfinii își apasă burții unul împotriva celuilalt. Sa observat că procesul de împerechere nu are întotdeauna loc pentru continuarea genului, uneori se întâmplă pentru plăcere. Sarcina durează aproximativ un an, de obicei se naște un pui sau, în cazuri rare, două.

Delphinul nou-născut are o masă de până la doisprezece kilograme și o creștere de aproximativ un metru. Interesant este faptul că el apare pe lumina lui Dumnezeu înainte cu coada. Și după acest moment responsabil el ia prima suflare, umplere plamanii cu aer, cu toate că silenok încă nu este suficient, pentru că el a fost născut sub apă, și este orientat într-un nou mediu mai slab. Aici vine un moment nu mai puțin responsabil, când aveți nevoie de un control precis de la adulți, în caz contrar copilul se poate sufoca ușor și se sufoca. Deși natura în sine a furnizat toate aceste momente și nu există dificultăți speciale pentru delfini bottlenose în procesul de naștere a puiilor nu apar.

Aceasta este o companie de animale marine, care trăiesc efective amicabile, turte și grupuri de până la 10 capete, deși ele sunt colectate adesea de "detașamente" întregi de până la 50 de indivizi. Aici sunt delfini cu bottlenoză gay care arborează marea, în timp ce dezvoltă o viteză destul de bună, care poate ajunge la cincizeci de kilometri pe oră. Deși toată atenția trece imediat la alt canal, dacă se observă starea prenatală a oricărei femei.

În turmă sau cireadă imediat începe agitația de afaceri. Femeia care dă naștere intră imediat în câmpul de atenție și îngrijire deosebită a fraților ei, care urmăresc procesul de apariție a puilor, pentru a oferi asistența necesară la momentul potrivit. În medie, acest sacrament durează o oră și jumătate și, de îndată ce se oprește cordonul ombilical, mama și "prietenele" ei devin instantaneu "moașe". Ei vor ridica rapid copilul nou-născut la suprafața apei, astfel încât el își face prima respirație, înghițind aerul de mare proaspăt.

În prima lună după naștere, copilul delfinului bottlenose din Marea Neagră se află aproape de corpul mamei și apoi începe treptat să exploreze în mod independent cel mai apropiat cartier. Călătorește o anumită distanță de mama sa, deși nu își pierde legătura vizuală cu ea și cu grupul general de delfini. Uneori, copiii se alătură grupurilor și se joacă împreună.

Formarea și relațiile cu oamenii

Delfinii din apropierea mameiAmfibienii sunt ființe foarte ascultătoare și de bună calitate, care sunt ușor de antrenat. Dacă există o piscină mare și o îngrijire adecvată pentru ei, ei pot trăi destul de mult în condiții de captivitate. Dintre mamifere, delfinul bottlenos de la Marea Neagră posedă o "ingeniozitate" foarte bună.

Cu toate acestea, comportamentul acestor animale este încă mult neînțeles și misterios pentru noi. Când comunicați cu ei, inițial îmbrățișează un sentiment ciudat, ca și cum ar fi comunicat cu o ființă inteligentă, dar tăcută.

Dacă stai pe marginea rezervorului pentru a comunica cu animale inteligente, delfin, să te văd încetini ușor în jos, se pune în apa din fața lui și a tras zambind tine. În speranța de a obține o delicatețe, își va palpa nasul și când va vedea dorința, îl va lua cu grijă ca pe un câine domestic și va înghiți cel propus. Și dacă tratamentul este de gust, atunci poziția capului va cere o repetare. Amfibienii răspund foarte bine la poreclele lor și merită să le numim după nume, deoarece se dovedesc a fi aici.

În ultimii ani, datorită scăderii blocajului delfinilor bottlenose, datorită numărului crescut de substanțe toxice din mare, sa înregistrat o scădere semnificativă a abundenței acestora. Poluarea mediului și a bazinelor marine afectează negativ viabilitatea întregii populații a acestor delfini iubitori de pace și veseli.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Unde se întâlnește delfinul râului, cum trăiește apa dulceUnde se întâlnește delfinul râului, cum trăiește apa dulce
Informații interesante: cum delfini dorm și respir?Informații interesante: cum delfini dorm și respir?
Pescărușul: este o pasăre migratoare sau nu?Pescărușul: este o pasăre migratoare sau nu?
Creșterea delfinilor peștilor din acvariuCreșterea delfinilor peștilor din acvariu
Marea Neagră Brabulka: descrierea și utilizarea peștilorMarea Neagră Brabulka: descrierea și utilizarea peștilor
Delfin Amazon roz sau râuDelfin Amazon roz sau râu
Caracteristici: pește hamsa (Marea Neagră)Caracteristici: pește hamsa (Marea Neagră)
Ordinul rechin de pisici este sigur pentru oameni!Ordinul rechin de pisici este sigur pentru oameni!
Specii de pești marine: descriere și caracteristiciSpecii de pești marine: descriere și caracteristici
Un delfin este un simbol fericit într-un vis. Dar el întotdeauna vis de bine?Un delfin este un simbol fericit într-un vis. Dar el întotdeauna vis de bine?
» » Black Sea bottlenose delfin caracteristicile caracteristice ale speciei
© 2021 amigdas.com