amigdas.com

Fuser `phiolent mf3 - 1100e` și caracteristicile sale tehnice

Descrierea mașiniiÎnainte de a cumpăra orice echipament, vă sfătuim să citiți recenziile. Fraser nu este considerat o excepție. Acesta este un dispozitiv universal pentru prelucrarea manuală a lemnului.

Mașina este eficientă în activitatea sa și este destinată aplicării în domeniul tâmplăriei profesionale și a tamplariei și a lăcătușului. Instrumentul poate oferi o prelucrare excelentă a profilelor, marginilor, șuruburilor, o selecție de caneluri, găuri și orice altceva. Echipamentul este fixat într-un cartuș special, al cărui diametru este de aproximativ 8 mm.

Parametrii tehnici ai unității

Dacă doriți, de asemenea, să cumpărați o astfel de tehnică, atunci mai întâi învățați toate avantajele și dezavantajele acestui dispozitiv. Fozer "Fiolent" este considerat un instrument care nu poate regla viteza.

Multe proteste împotriva acestui lucru. Ați putea fi interesat de procesul de lucru al morii, care este de 50 mm. Instrumentul cântărește 2,6 kg, ceea ce face mai ușor să lucrați cu el.

Dimensiunile unității sunt de 270 × 128 × 236 mm. echipamente de putere este egal cu 1100 W, în timp ce numărul de rotații pe minut poate varia într-un număr de la 0 la 000. softstarterului 30 în unitate au ca lumina de fundal, dar cel mai mare diametru al cuțitului de frezat este de 26 mm. Setul include ghiduri, ambalare, oprire și recomandări pentru utilizare.

Prezentare generală a principalelor caracteristici ale dispozitivului

Prezentare generală a mașinii de frezatDacă încă mai gândiți la ce model de dispozitiv veți achiziționa, vă sfătuim să consultați recenziile înainte de a merge la magazin.

Cuptorul "Fiolent MF3-1100E", în funcție de oameni, are parametri buni și negativi. Printre primele lucruri este evidențierea posibilității de muncă confortabilă, precum și de funcționalitate.

Mânerul lateral creează un confort complet atunci când utilizați un router. Dar prezența unei scări pentru adâncimea de frezare a încărcării ajută la determinarea corectă a dimensiunii necesare a canelurii. Avantajele sunt și durata de viață îndelungată, precum și siguranța unității.

Descrierea dispozitivului

Maeștrii recomandă întotdeauna citirea descrierii. Puteți cumpăra freza MF3-1100E, știind doar ce parametri și calități are. De exemplu, cumpărătorii ca prezența unui regulator bun pentru profunzimea frezării. Este de remarcat faptul că corpul este fabricat din aliaj de aluminiu, ceea ce duce la creșterea utilizării pe termen lung a produsului, iar motorul nu eșuează din cauza disipării călduriia. Cu ajutorul dispozitivului puteți tăia canelurile, caneluri și, de asemenea, eliminați șuruburile. Echipamentul ajută la prelucrarea cu ușurință a unor specii de lemn complexe, făcând ca marginile și unele forme să se potrivească.

Caracteristicile dispozitivului sunt:

  • Design interesant.
  • Mânerul principal al pistolului.
  • Prezența unei opriri speciale pentru revolver.
  • Schimbați funcțiile de operare în modul ON.
  • Posibilitatea de a conecta un aspirator.
  • Reglarea electronică a vitezei axului.
  • Izolație bună a conductorului.

În ceea ce privește reglementarea electronică, există o funcție de preinstalare. Frezer, recenzii despre care sunt adesea doar pozitive, ar trebui să fie utilizate în conformitate cu regulile menționate în descriere și recomandări. Dintre acestea, puteți înțelege că rezerva de putere oferă o funcționare fără probleme și eficientă.

Ușurința de utilizare

Cum este mașina de frezatPrezența unui mâner auxiliar permite reținerea corectă a sculei electrice. Utilizatorul poate lucra fără stres și, de asemenea, cheltui mai puțin. Puteți bloca întrerupătorul în poziția presată și puteți efectua manipulările într-un mod constant. Baza din aluminiu are un capac din plastic, creează o alunecare fără a deteriora suprafața elementelor. Cutterul este fixat bine datorită unui cartuș special de 8 mm, care este apăsat cu 2 taste.

Ce altceva merită să știți despre acest dispozitiv unic? Fraser „Phiolent MF3-1100E intitulat“ are un ghid complet, atunci când se lucrează cu ea, este posibil să se efectueze caneluri de tăiere liniare în cifrele de la 0 la 100 mm de la elementul de margine. Inclus este o oprire și, cu ajutorul ei, puteți începe să controlați lungimea fantelor drepte frezare, acest lucru se aplică și încuietori pentru uși.

Cu o duză specială, care este furnizată separat, dacă doriți, puteți conecta un aspirator. Acest lucru va ajuta la reducerea impactului negativ asupra corpului, și asigură, de asemenea, lucrări de înaltă calitate în interior, ceea ce este destul de important pentru condițiile în care răspândirea prafului și murdăriei este inacceptabilă.

Review-uri - e bine, dar este mai bine să se bazeze pe avizul și recomandarea maeștrilor, pentru că dacă oamenii lucrează pentru o lungă perioadă de timp într-o anumită zonă, ei înțeleg repede complexitatea lucrării și caracteristicile dispozitivelor. Faceți alegerea potrivită, lucrați cu succes!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Masina de debitat cu laser pentru lemn si placajMasina de debitat cu laser pentru lemn si placaj
Sfaturi pentru prelucrarea metalelor cu tăietoare din carburăSfaturi pentru prelucrarea metalelor cu tăietoare din carbură
Burghie pentru lemn: tipuri și sfaturi de alegereBurghie pentru lemn: tipuri și sfaturi de alegere
Mașini de rectificat cilindrice pentru metalMașini de rectificat cilindrice pentru metal
Mașină de coordonat-plic: scop, principiu de funcționare, tipuriMașină de coordonat-plic: scop, principiu de funcționare, tipuri
Crearea unei mașini din lemn pentru un atelier de lucru la domiciliuCrearea unei mașini din lemn pentru un atelier de lucru la domiciliu
Cum sa faci tamplarie cu mainile taleCum sa faci tamplarie cu mainile tale
Crearea unei mașini de prelucrare a lemnului cu mâinile taleCrearea unei mașini de prelucrare a lemnului cu mâinile tale
Cum de a ascuți un burghiu: mașină de rectificat pentru exerciții cu mâinile taleCum de a ascuți un burghiu: mașină de rectificat pentru exerciții cu mâinile tale
Semănătoare de foraj pentru lemn: aplicațiiSemănătoare de foraj pentru lemn: aplicații
» » Fuser `phiolent mf3 - 1100e` și caracteristicile sale tehnice
© 2021 amigdas.com