amigdas.com

Chicken breed redbroke descriere descriere a afecțiunii

Rasa de puiFiecare agricultor care respectă auto-respectul are păsări de curte ca găini, gâște, curcani și așa mai departe. Puteți alege găinile pentru ouă, pentru carne sau pentru ouă și carne. Pentru a conduce o gospodărie, este necesar să investiți mult efort pentru a obține un rezultat bun. Ei bine, este mai bine să aveți pe masă o carne gustoasă de casă, cultivată pe furaje naturale, și să aveți întotdeauna ouă proaspete în frigider. Rasele sunt foarte multe și toate sunt diferite în ceea ce privește aspectul și scopul lor. Toată lumea încearcă să obțină un animal care necesită un minim de efort și efort și cu o degenerare bună a cărnii și a produselor.

Cu ajutorul crescătorilor, se deduc multe rase care necesită puțin timp. Acesta a fost modul în care a fost crescut carnea de pui Redbro. Această rasă este complet modest, și are un randament bun de carne.

Istoricul originii și descrierea

Cu ajutorul crescătorilor, a fost obținută rasa lui Redbro M. Exista, de asemenea, Redbro S - acestea sunt găini cu gât gol, înfățișând că arată atât de mult mai mult decât costumele M. Anglia a devenit locul de naștere al acestor pui de găină. Compania Hubbard a scos această rasă trecând prin rasa Cornish și carnea oului. Piețele au învățat deja această rasă și o iubesc. Aceste păsări merg foarte repede. Din această piatră carne de ouă, aceasta a determinat cererea producătorilor de mari dimensiuni.

Caracteristicile descrierii rasei de pui după caracteristicile externe

O astfel de rasă ca puii roșii este inerentă în culoarea roșie a penajului. Cocoșul pare puțin mai interesant datorită penei sale multi-colorate. Gâtul perfect este combinat perfect cu fețele colorate. Din cauza penei negre și verzi de pe aripi, burta roz arată foarte bine pe toate aceste fundaluri. Găinile au, de asemenea, o culoare roz pe abdomen.

adult pasărea acestei rase cântărește în medie 4-5 kg, cocoșul de obicei 1-2 kg mai mult. Șefii unei astfel de rase ca roșu sunt mari, spatele și partea toracică sunt de asemenea masive. Datorită unui corp mare, labele sunt dispuse pe distanțe mari, ceea ce le distinge. Ce pui fără un pieptene și cercei. Cocoșurile Redbro are un pieptene și cercei imens, de culoare roșu, de culoare roșie, în timp ce puii au un scallop și cercei puțin mai mici, dar și o culoare roșie. Roosterii au un cioc masiv imens, spre deosebire de puii de găină.

Caracterul rasei

ouăPersonajul este complex și temperat, ca și progenitorii genetici. Uneori pot vedea comportamente agresive. Cocoșii sunt în special temperaturi ridicate. Ei urmăresc acțiunile stăpânului lor și, dacă ceva nu-i place, el poate ataca și să-și poarte fără ezitare. De la găini nu trebuie să aștepte. ei calm și pokladisty, ce să nu spun despre cocoșilor. Dar între găini poate exista un conflict intern asupra alimentelor. Dar astfel de conflicte se termină repede, din cauza intervenției liderului cooperativelor de pui.

Înainte ca găinile roșii să ridice masa finală a corpului, se coacă la transportul ouălor. De la vârsta puiului până la primul ou, este nevoie de 5-6 luni. Productivitatea acestor păsări este stabilită la cel mai înalt nivel. pui ăsteia fără oprire. Ouăle acestei rase sunt destul de mari, ceea ce va aduce bucuria proprietarului. Producția de ouă a acestei rase este de 82% pe an.

Descrierea speciilor de pui redbro

Este clar că din Anglia ei nu aduc un ou pentru reproducere. Acest lucru a fost mult timp angajat în bine-cunoscute două mari companii care au sucursale în întreaga lume. Rusia nu face excepție, oamenii nu sunt privați de posibilitatea de a cumpăra găini. Puteți cumpăra pui de găină de 2-5 zile sau puneți singur oul în incubator.

caracteristică caracteristici pui.

Puii au o culoare roșie deschisă în jos, cântăresc aproximativ 30-40 de grame. Când cumperi găini, trebuie să fii foarte atent, pentru că, în funcție de semnele externe ale găinilor, toate din copilărie sunt similare unul cu celălalt și nu ar trebui să fie cumpărate în locuri necunoscute și oameni necertificați. Aproximativ o lună puii ating o masă de până la 1 kg.

Du-te departe hrănindu-te pe tineri.

necesar condiţii pentru puii nou-născuți:

  1. Nutriția corectă
  2. Bauturi stabile
  3. Curățați așternutul
  4. O mulțime de căldură

Pui de RedbroDin primele zile ale vieții unui pui, este necesar să se creeze condiții de existență. Copiii au nevoie de căldură și multă lumină. Este necesar să eliminați toate curenții și frigul. Într-un loc în care vor fi copii, este, temperatura ar trebui să fie 31-33 grade, treptat, va fi posibil să se scadă temperatura. Hrănirea pentru o perioadă de până la o lună se face în furajele pentru pui și pentru hrănirea vitaminelor. Gunoiul trebuie să fie uscat tot timpul și curat cât mai mult posibil. În mod constant ar trebui să existe o apă pură sau curată la copii. Dacă respectați toate condițiile necesare, păsările vor deveni puternice și sănătoase.

îngrijire și hrană puii adulți redbro

Neprihănirea acestor găini este mâncare. Este foarte ușor să vă rugăm să alegeți hrana pentru păsări. Mananca carnea de pui cu un apetit bun. Calcularea hranei poate fi făcută în funcție de condițiile în care trăiesc. Dacă este toamna pe stradă, atunci vor fi necesare mai multe alimente, deoarece nu există posibilitatea de a se hrăni cu iarbă sau cu legume, iar puii trebuie să se pregătească pentru iarnă. În timpul verii, când sunteți plecați, găinile își fac nevoia de vitamine.

Hrănirea are loc de aproximativ 3 ori pe zi. Pentru o creștere mai bună, puteți alimenta amestecuri mixte de furaje, există o mulțime de fibre și vitamine și minerale care accelerează creșterea puiului. Dar, de asemenea, puteți hrăni cerealele amestecate. De la natural hrănirea creșterii nu este atât de rapidă, dar proprietarul va fi încrezător în naturalețea produsului. Pentru a îmbunătăți rezultatele, alimentele pot fi aburite în bulion.

Condiții de păstrare a găini roșcate

necesar condiţii pentru puii adulți:

  1. băut
  2. Hrănire necesară
  3. Coop sau casa de păsări
  4. cuiburi

Curățați carnea de puiPuteți repeta din nou și spuneți că în grija acestor păsări sunt nepretențioase și nu necesită o atenție deosebită. Dar condițiile elementare pentru conținut trebuie să fie îndeplinite. Birdie se adaptează rapid la orice condiții. Clima nu este un obstacol pentru ei, ei trăiesc cu orice condiții. Productivitatea nu se va schimba dacă se traduce într-un tip de pieton închis tipul de conținut. Sa descoperit că carnea este mai gustoasă dacă pasărea merge mai mult decât ședea într-un singur loc. Temperatura recomandată în casa de păsări este de la 6 la 26 de grade. În timpul iernii, la o temperatură de -4 grade, puteți să vă plimbați. Nu va aduce nici un rău particular.

De asemenea, această rasă se poate îmbolnăvi. În acest stadiu de timp, o mulțime de infecții au lovit pasărea până la moarte. Principalul lucru la acea vreme cu aceste lupte. Din cauza ajutorului prealabil în caz de boală, o pui poate muri și infecta pe alții. Tratamentul este prescris de un medic veterinar. De obicei, este vorba de antibiotice cu o durată lungă de aplicare. Avantajul acestei rase este că imunitatea lor este foarte puternică pentru agenții patogeni mici. Dar pentru prevenție, ar trebui să oferiți uneori un complex de vitamine.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rase de carne de găină: nume, descriere și fotografieRase de carne de găină: nume, descriere și fotografie
Cele mai bune rase de pui Carne de direcție de ouă: descriere și fotografieCele mai bune rase de pui Carne de direcție de ouă: descriere și fotografie
Descriere și fotografii ale raselor de vaci de diferite direcțiiDescriere și fotografii ale raselor de vaci de diferite direcții
Nesushki: numele raselor de pui, cu fotografii și descrieriNesushki: numele raselor de pui, cu fotografii și descrieri
Chick Master Gray: descriere detaliată a raseiChick Master Gray: descriere detaliată a rasei
Pui de găină rare de rasă de carne de ou BarnevelderPui de găină rare de rasă de carne de ou Barnevelder
Baza curcani - caracteristici și descriere generală a curcanilorBaza curcani - caracteristici și descriere generală a curcanilor
Rasă de pui de rasă neagră: descriereRasă de pui de rasă neagră: descriere
Pui de carne Cobbs 500: descriere și descrierePui de carne Cobbs 500: descriere și descriere
Chicken favela: descrierea și productivitatea rasei, conținutulChicken favela: descrierea și productivitatea rasei, conținutul
» » Chicken breed redbroke descriere descriere a afecțiunii
© 2021 amigdas.com