amigdas.com

Prețurile și caracteristicile ușilor glisante interioare

Caracteristicile ușii glisanteCe este un dispozitiv atât de convenabil și multifuncțional numit "ușă glisantă interioară"? Desigur, mulți dintre locuitorii blocurilor de apartamente, care nu sunt familiarizați cu acest accesoriu interior, au văzut adesea acest element al situației în filme, pe fotografii de pe Internet sau chiar pe prieteni. Ușa glisantă interioară este foarte organică și, de regulă, se potrivește frumos în mobila camerei, lăsând oaspeților cu o senzație plăcută că proprietarul apartamentelor are un gust de invidiat.

Imediat, ignorantul poate avea o întrebare: "Care este compartimentul ușii alunecoase diferit de partiția obișnuită?". Răspunsul este destul de banal. Nu există diferențe semnificative. În general, principalul parametru distinctiv este termenii. Dacă deschiderea, egală cu dimensiunea cadrului standard al ușii, este închisă, se va aplica termenul "ușă". Dacă întreaga cameră este blocată, atunci este deja o "partiție glisantă".

Pro-uri de instalare

Ușă interioară glisantăCa regulă, gama de aceste accesorii interior interior uimitoare varietate de texturi, soluții color și materiale de fabricație. Fotografiile sunt pline de detalii luminoase, reprezentând ușile glisante ca un element de decor în toată gloria sa. Și aceste fotografii, de regulă, nu înșelați!

Sistemele de alunecare interioară arată într-adevăr ușor și estetic, fiind instalate în deschidere. Pânzele pentru ele pot fi realizate dintr-o mare varietate de materiale, de la sticlă la lemn. Alegerea materialului, desigur, va afecta prețul. Dar poți plăti pentru calitate.

Fanii de structuri din lemn în proiectarea apartamentului vor putea încânta vederea cu un accesoriu preferat al casei, executat în prelucrarea preferată. Pe lângă iubitorii de interior din sticlă. De multe ori, ușile din sticlă se văd în birouri, supermarketuri, instituții. Deși sistemele de sticlă sunt instalate în case, dar din sticlă netransparentă. În același timp, există multe opțiuni pentru proiectarea unor astfel de uși și toate la prețuri diferite. Sticlă mată, gravată, vitraliu, sticlă cu sablare, vopsită. În combinație cu sticlă, furnir, plastic și metal sunt de asemenea folosite.

Astfel de uși de sticlă sunt, de obicei, realizate din sticlă securizată de înaltă rezistență sau triplex. Are demnitatea. A sparge o astfel de ușă în condiții normale este destul de dificilă, numai dacă depuneți eforturi pentru a face acest lucru. Chiar și atunci, este posibil să se evite rănirea. Piesele triplexului rămân aderente la film, iar sticla întărită se descompune în câteva fragmente mari și nu traumatice.

Există încă un avantaj. Structurile interioare de alunecare sunt potrivite chiar pentru deschideri foarte largi. Este demn de menționat și rentabilitatea. Sistemele de alunecare interioară vă permit să economisiți spațiu maxim. Ceea ce nu poate fi irelevant pentru locuințele mici. În plus, familiile în care există copii nu se pot îngrijora de situații obișnuite, dar neplăcute de zi cu zi, asociate cu curiozitatea copilului, când își poate prinde degetul. Un design bine gândit al ușilor glisante interioare vă va permite să nu vă îngrijorați. În același timp, pentru a le deschide la animalele de companie sau schițele nu va fi pur și simplu în vigoare.

Tipuri de uși

Usi interioare glisante pot fi:

  1. o singură aripă
  2. mnogostvorchatymi

În același timp, în categoria ușilor glisante cu mai multe frunze există diferite opțiuni:

  • Selectarea unei uși glisantebivalv
  • tricuspida
  • chetyrohstvorchatye
  • exemple rare cu mai multe detalii constitutive

Frunzele unice sunt mai des folosite în încăperi mici. Când se deschid, deseori mișcați lateral, care vă ajută să economisiți o mulțime de spațiu. O cutie nu este necesară pentru a fi instalată, dar deschiderea însăși va avea nevoie de un finisaj de înaltă calitate. Mount această vedere poate fi atât la tavan, cât și la pereți. Prețul reprezentanților unici ai acestor uși, de regulă, este mult mai acceptabil decât cel al membrilor lor mai complexe. Deși, pentru un preț alternativ, puteți instala o ușă plasată structural într-un perete fals din ghips. Această opțiune este posibilă cu o reprogramare serioasă a spațiilor sau în locul în care se construiește noul zid.

bivalv au nevoie de o deschidere largă. Excelentă face față funcției decorative. Sunt mai potrivite pentru spațiile globale. Din sistemele de alunecare interioară convenționale ele diferă prin faptul că ele nu constau dintr-un element continuu, ci din două jumătăți. Una dintre ele poate fi fixată astfel încât să nu se deschidă. Este liber să folosească a doua jumătate. Prețul mostrelor bivalve este adesea mai mare.

În funcție de structura instalată, ușa glisantă poate fi deschisă din ușă sau din interior.

Dezavantaje ale structurilor interioare

Ușile glisante au dezavantajele lor. Ei ucid rapid mecanismul rolei. Prin urmare, nu le puteți compara cu cele oscilante. Durata de viață poate fi mult mai mică, ușile balansate sunt aproape veșnice. Pentru ca ușa să dureze mai mult și fără probleme, rolele trebuie să fie lubrifiate periodic cu uleiul de motor.

De asemenea, merită să ne amintim că greutatea web-ului depinde în mod direct de sarcina pe care o pot rezista ghidajele. Expertii in usi grele recomanda complet cu un set dublu de role. Set standard înseamnă două, dar este mai bine să nu le salvați, să plătiți puțin pentru preț și să comandați patru simultan pentru a evita probleme.

În plus, un astfel de element de carcasă are izolație fonică suficient de redusă. Ce trebuie să vă gândiți când le alegeți. Dacă în casă există un membru de familie zgomotos, este posibil ca aceste uși să nu fie cea mai bună alegere. Printre altele, acestea au o etanșare slabă, deoarece există întotdeauna o distanță scurtă între perete și foaia de ușă.

Componentele

Uși cu balamale în apartamentCe vine cu acest accesoriu acasă? De regulă, sistemele sunt finalizate la un preț scăzut prin deschiderea de mecanisme într-o direcție sau pe alte direcții. De asemenea, mecanismul de deschidere sincronă, autoporge, usa mai aproape și, desigur, accesorii, mânere, încuietori. De asemenea, uneori, la un preț mai mare, pentru o taxă suplimentară, furnizare și mecanismul original de tip deschis, care completează perfect interiorul modern.

Interesant, acest detaliu de locuințe poate fi nu numai interior. Pentru aproximativ același preț și fără diferențe mari de instalare, ușile glisante pot fi utilizate pentru montarea dulapurilor încorporate.

Lamele decorative ajută perfect la ascunderea mecanismului ușilor. Coborâți ghidajele, se deplasează cu ușurință peste ele, nu frânați sau săriți. Și dacă doriți și pentru un preț suplimentar de la instalatorul de sisteme de alunecare interioară, puteți cere să faceți ghiduri care vor merge mai adânc în podea, ceea ce va face fără praguri și va crește securitatea caselor. În acest caz, panza se mișcă de-a lungul șinelor cu ajutorul rolelor. La modele interioare bune pentru mișcarea corespunzătoare a prețului aproape tăcut. Sistemele Interroom cu costuri mai mici pot fi deschise cu un sunet caracteristic. Dar cumpărătorul câștigă în preț.

Ușile care se mișcă paralel cu peretele sunt instalate după cum urmează. Un consola este atașată de perete, pe care, la rândul său, este fixat un mecanism de alunecare, de-a lungul căruia se deplasează rolele. Aceste role au un suport, cu care sunt fixate pe capătul superior al ușii. În capătul inferior al ușii este tăiat un slot, care este responsabil de steagul de ghidare, care ține ușa de la oscilații laterale. Deschiderea și ghidajul sunt apoi modificate de elementul suplimentar.

Ușile-creion-cutii, ca ușile care se deschid de la perete, sunt adesea echipate cu casete care sunt incluse în prețul sistemului de alunecare. Doar în casete este diferența tehnică. O casetă este cadru metalic, care se introduce direct în perete. Acest proces este destul de intensiv din punct de vedere energetic și este cel mai bine realizat de profesioniștii săi. Este necesar să spargeți peretele, să introduceți cadrul, să închideți panourile. Un astfel de design, cu toate acestea, este considerabil mai durabil. Caseta este protejată împotriva deteriorării.

Despre design și preț

Cum de a alege ușa de interiorVentilatoarele interioarelor japoneze atunci când se instalează uși glisante interioare, bineînțeles, vor fi satisfăcute. Astfel de partiții de hârtie sunt amintite mai întâi la introducerea caselor japoneze. Dar destul de ciudat, acest stil este, de asemenea, minunat pentru interior. Dacă clientul are mijloacele, atunci își poate permite să instaleze în casa lui un interior luxos baroc sau imperiu. Și structurile interioare de alunecare se potrivesc perfect acestui stil. Ei bine, desigur, proprietarii mediului tradițional de locuințe moderne vor fi mulțumiți. Tendința lor inimaginabilă de design interior de interior alunecare va decora casa lor.

La urma urmei, nu mulți oameni au astăzi în proprietatea lor. Poate că ei cred că vor avea prețuri foarte mari. Dar, de regulă, astăzi, prețurile pentru astfel de uși sunt destul de acceptabile în magazinele offline și online. Cele mai ieftine pot fi găsite la un preț de 5 mii de ruble, costul de cazuri de creion de usi, de obicei, începe de la 10 mii. Vor apărea modele bune și de înaltă calitate ale fabricilor și producătorilor ruși și pentru 20 de mii de ruble. Și pentru ușile italiene scumpe din matrice va trebui să plătească mai mulți bani. Prețul lor este cu adevărat surprinzător, dar va fi deja un brand.

Usi glisante interioare
Ușa interioarăInstalarea ușilor glisanteUșa interioarăUsi moderne pe mecanismul de alunecareUșa interioarăUsi moderne în interiorCaracteristicile alegerii ușilorCum de a alege ușa de interiorUsi glisante pentru apartamenteUșă glisantă stilCare sunt avantajele unei uși glisanteInstalarea ușilor glisanteDin ce material să faceți ușileStilul ușii interioareInstalarea unei uși suspendate
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografieCare sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Funcționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lorFuncționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lor
Ușile interioare duble, vederi și fotografiiUșile interioare duble, vederi și fotografii
Glisante partiții interurbane: fotografie, prețuri de construcțieGlisante partiții interurbane: fotografie, prețuri de construcție
Usi interioare din sticla: instalare, preturi, fotografieUsi interioare din sticla: instalare, preturi, fotografie
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Usi interioare culisante: fotografie, pret si descriereUsi interioare culisante: fotografie, pret si descriere
Uși de interior `carte`, preț și fotografieUși de interior `carte`, preț și fotografie
» » Prețurile și caracteristicile ușilor glisante interioare
© 2021 amigdas.com