amigdas.com

Profilul conductei: aplicarea, caracteristicile tipurilor și calculul masei

Țevi de profil în depozit în hangarÎn viața de zi cu zi, când vine vorba de țevi, în prezentarea produselor apare o formă cilindrică, așa arată cum arată toate tipurile de comunicații înconjurătoare. Acesta este un design excelent și o formă de rezistență la exterior și presiunea internă

, prin urmare, aceste componente sunt adesea folosite într-o conductă de gaz, o conductă de petrol, într-o conductă de apă. Cu toate acestea, secțiunea circulară nu funcționează întotdeauna așa cum este necesar. Utilizarea unei forme circulare în construcții este adesea inacceptabilă, deoarece se îndoaie cu ușurință, este incomod să se monteze o foaie ondulată. Un alt lucru se referă la produse tubulare goale profilate.

Descrierea țevii profilului

Profile de mari dimensiuni și secțiuniEste un produs tubular, interior gol, având orice secțiune, cu excepția rotundului. Proftruby face:

 • oțel inoxidabil;
 • din oțel carbon;
 • din oțel slab aliat;
 • din plastic.

Produsele de profil pot rezista la sarcini grele, deoarece pereții îi distribuie în mod uniform. Deoarece produsele din țeavă din interior sunt goale, greutatea este mică și facilitează greutatea structurii.

cerere

Aplicarea țevilor de profil în producțieNu e de mirare că ei spun că toți adulții sunt copii mici. Adulții de azi - copiii de ieri se joacă încă în designeri, doar detaliile au devenit mult mai grave și mai mult. Unul dintre elementele constructorului în jocul pentru adulți a devenit proftruba. Acesta este un lucru unic, uimitor. Cu ajutorul ei pentru o perioadă scurtă de timp puteți colecta o seră, un gard.

Se folosește:

 • în construcții;
 • atunci când se montează conducte;
 • când construiesc case și garaje, hale.

Avantajul evident al unui astfel de produs poate fi confortul instalării. O proprietate importantă a produsului este greutatea, rezistența la schimbările de temperatură, durabilitatea. Acesta este tot adesea criteriul pentru alegerile în favoarea conductei de profil.

Varietate de proftrub

Tipuri de țevi de profil în depozitUtilizarea acestui material are loc în diferite domenii, unde cerințele de precizie sunt aplicate pe greutatea fiabilității și durabilității materialului. Ca formă de proftrub folosiți pătrat, lacrimă, dreptunghiulară, ovală. Se utilizează adesea un strat anti-coroziv pentru a îmbunătăți rezistența la agenți chimici externi agresivi.

O altă execuție a proftrubului este producția sa de la diferite tipuri de oțel inoxidabil. Acest tip de produs este utilizat în industria chimică și alimentară.

Industria produce produse cu o lungime între 6 și 12 metri liniari. În țara noastră există mai multe tipuri de proftrub de oțel, precum și aceste produse din oțel inoxidabil, care sunt fabricate în conformitate cu GOST. Acestea sunt oțel pătrat, oțel dreptunghiular, oțel electrosudat, sudat longitudinal, oțel sudat electric, deformat la rece, fără răcire și deformat termic din oțel rezistent la coroziune.

Sortimentul este format din parametri precum:

 • lungime;
 • profiluri dimensiuni secțiune;
 • tipul de profil.

Dimensiunile țevilor

Printre altele, există mai multe dimensiuni standard care facilitează asamblarea și întreținerea ulterioară.

Dimensiunile conductei de profil, tabelul pentru dimensiunile standard pentru țevi rectangulare sunt prezentate mai jos.

Calculul greutății contorului funcționează în funcție de lungimea laturii profilului profilului și de grosimea peretelui.

La achiziționarea de produse de profil, prețul specifică pentru greutate. Prin urmare, este important să înțelegeți cum să determinați gravitatea specifică. Pentru a face acest lucru, zona secțiunii transversale a țevii de profil trebuie înmulțită cu grosimea unuia dintre pereții săi. Există tabele care indică greutatea tubulaturii, adică câți cântăresc 1 metru.

Determinarea masei conductei

GOST 8639-82 - Masă de oțel pătrată din oțel

Masa teoretică de 1 metru în conformitate cu GOST 8639-82

GOST 8645-68 - greutatea țevii de profil. tabel

Greutatea țevii este din oțel. tabel

aplicații

Din conducta profesională, cu un nivel adecvat de spirit și imaginație, puteți face multe lucruri utile pentru casă. În plus față de fantezie și abilități, aveți nevoie de un set de instrumente de bază.

 • Garduri sudate din proftruby cu cărămidăGarduri, porti, garduri. Proftruba este ideal pentru producția non-deșeurilor. Poate fi folosit ca coloane, bare principale și umplerea golurilor între ele. Va dura o perioadă foarte lungă de timp, dar necesită pictura cu vopsele speciale de pământ, care protejează mediul agresiv.
 • Sere, copertine. Aceste structuri pot fi montate direct pe teren. Conexiunile pot fi ca un tamponsau cu bolțuri. Policarbonatul este perfect atașat la partea plată a țevii. Dacă este necesar, este ușor de demonstrat.
 • Case de cadre. După cum sa menționat mai sus, este adesea folosit în construcții. Dar, în acest caz, cerințele pentru material sunt stabilite la cel mai înalt nivel. Este necesar să se acorde o atenție deosebită grosimii, compoziției și diametrului pereților.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Diametrul țevii în inci și milimetriDiametrul țevii în inci și milimetri
Tabelul sortimentului de țevi din oțel: diametru și greutateTabelul sortimentului de țevi din oțel: diametru și greutate
Caracteristicile producției de porți din conducta de profil cu propriile mâiniCaracteristicile producției de porți din conducta de profil cu propriile mâini
Tuburi ondulate din oțel inoxidabil, tuburi ondulate din oțel inoxidabilTuburi ondulate din oțel inoxidabil, tuburi ondulate din oțel inoxidabil
Alternativ la coșurile inoxidabileAlternativ la coșurile inoxidabile
Fabricarea produselor din oțel inoxidabil: calități de oțel, caracteristiciFabricarea produselor din oțel inoxidabil: calități de oțel, caracteristici
Canal: tipuri, producție și domeniu de aplicareCanal: tipuri, producție și domeniu de aplicare
Caracteristici ale construcției acoperișuluiCaracteristici ale construcției acoperișului
Cleme metalice (oțel)Cleme metalice (oțel)
Caracteristici ale oțelului aliat: soiuri, aplicareCaracteristici ale oțelului aliat: soiuri, aplicare
» » Profilul conductei: aplicarea, caracteristicile tipurilor și calculul masei
© 2021 amigdas.com