amigdas.com

Explicarea cărții de vis: despre ce visează casa

De ce să visezi într-o casă?Lumea viselor este una dintre cele două misterios și interesant

fenomenelor care apar cu noi. În ciuda viselor uneori teribile, întotdeauna dorim să înțelegem necunoscutul și să dezvăluim secretul a ceea ce am văzut într-un vis.

Ajutorul cărții de vis oferă oamenilor posibilitatea de a-și descifra visele. Uneori puteți anticipa viitorul pentru dvs., chiar și pentru o perioadă scurtă de timp. Întreaga lume a regatului "somnoros" nu este acoperită de explicații. Dar dacă există cel puțin o idee despre cartea de vis, puteți încerca să explicați ceea ce ați văzut.

Despre ce viseaza casa

Visul în care casa viseazăÎmpreună cu banii, unul dintre cele mai comune vise este visează despre casă. Ei spun că casa pe care o văd este strâns legată de lumea noastră interioară. Asta este, dacă rezumați puțin și adăugați un pic de teologie, veți obține această imagine:

 1. Acasă este propria ta lume interioară, care este condiționat un corp.
 2. Prezența personală în această proprietate este comparată cu sufletul.
 3. Astfel, fiind într-o locuință, precum și intrarea și părăsirea ei, este o călătorie ciudată a sufletului și ieșirea din trup.
 4. Din moment ce văzul întotdeauna acționează liniștitor, se dovedește că, fiind în casă (în corp), sufletul se calmează și se simte protejat.

Deci, sau nu, de fapt ajută la determinarea cărții de vis. Casa, în opinia psihologilor, este un simbol al problemelor nerezolvate, care îi îngenunchează în mod constant pe proprietar. Dar cât de multe opinii există atât de multe interpretări. Scenariile pentru dezvoltarea evenimentelor care sunt visate de un dormitor nu pot fi numărate. În general, există indicatori ca ceea ce casa din vis a fost nouă sau veche, mare sau mică.

Care este visul unei case noi

La ce eveniment se află casa din apropierea apei?O casă nouă visată atrage atenția asupra unui exces de dorințe și nevoi. Aceste dorințe ar trebui să-l facă pe visător să-și asculte vocea interioară și să înțeleagă ce este necesar pentru el însuși. Mai multe detalii vor fi explicate de diverși interpreți de vise.

Interpretări de la Nostradamus

Toata lumea stie ca acest predictor si-a atras predictiile in vise. Cu același succes, și-a creat propriile cărți de vis.

 • Potrivit asigurărilor sale, atunci când noua casă visează și există multe insecte în ea, probabilitatea este că vor exista mulți oameni neprietenoși care pregătesc ceva rău despre visător. Ar trebui să fie un timp pentru a fi atent chiar și cu prietenii și cu nimeni în care să aveți încredere.
 • Adesea spunem această frază: "Acoperișul a mers". Se pare că acoperișul scos din clădire poate însemna o descompunere nervoasă de la prieteni sau rude.
 • O casă mică, confortabilă, prevestează fericirea familiei din toate punctele de vedere.
 • Locuința din ceruri indică direct moartea unei persoane native. Dar, în același timp, casa visurilor de pe cer cu o mulțime de oameni explică simbolul loialității și al prieteniei.

Visul lui Wangi

 • Visează o casă mică - așteptați să împliniți cele mai îndrăgite dorințe, precum și bunăstarea în familie. Mutarea într-o casă nouă duce și la bunăstare, doar materială și chiar promovare.
 • Într-un vis, șantierul de construcții - totul merge bine, iar bunăstarea financiară va fi ajutată de o persoană bine pregătită. Poate că în acest vis există un indiciu că bunăstarea financiară va contribui la investirea banilor în construcția sau achiziționarea de bunuri imobiliare.

Interpretul viselor lui Miller

Rătăcirea constantă în căutarea propriei lor case în visuri a provenit din pierderea credinței în oameni. Lăsându-vă propria casă într-un vis, vă propune numeroase călătorii și schimbări în viață. Schimbările pot fi bune sau rele, deci trebuie să fii pregătit pentru tot.

Interpretarea visului - o nouă casă de Freud

 • În acest psiholog, simbolul locuinței umane este persoana în sine. Dacă pereții sunt netede, atunci acesta este un om, dacă există balcoane - o femeie. Studiul constant al cărții de vis promovează menținerea relațiilor dintre persoanele de sex opus.
 • Visul fetei unei noi case, în viața reală, o pregătește pentru schimbare: se căsătoresc, obține o treabă bună. Orice femeie văzută la reparații și, mai ales, vărsarea pereților apartamentului nou, o va face curată partenerului ei.
 • Absența unui acoperiș și a unui podea într-o clădire nouă este un semnal clar al morții unui prieten sau a unui iubit. Dar este încă necesară înțelegerea unor semne speciale, care vor explica cu exactitate visul.

Сонник: casa veche

De ce visează o casă veche?Spre deosebire de varietatea de interpretări cu privire la noul, visurile cu vechea casă nu sunt atât de puțin obișnuite, dar mai puțin atrag atenția cărților de vis. Dar acest lucru, probabil, rezultă din însăși conceptul: cel vechi. Pe baza acestui principiu, există mai multe interpretări:

 • Dacă visez reveniți la vechiul dvs. casa probabil că, în curând veți primi vești bune. Adăpostul adormit a adus bucuria călătorului - va exista prosperitate în viață.
 • A dormi cu o locuință abandonată este doar negativ. În cazul în care locuința a fost distrusă, vor exista dificultăți cu finanțele și se va muta în continuare într-un alt apartament.
 • Trecerea de la o locuință veche într-un vis prezice sosirea oaspeților sau o călătorie de afaceri neplanificată. În general, un astfel de eveniment somnoros este plăcut pentru tine în realitate.

Părinții sau casele sale anterioare, cărțile de vis, conduc la noțiunea de vechi. Deci este mai ușor să explici ce se întâmplă. La exemplul unor interpreți ai visei, la un om ignorant, va fi mai ușor să se facă față viziunilor lor.

Astrologul american Meridian și-a dezvoltat cartea de vis, casa în care se află o mulțime de rău și de bine:

 • O clădire frumoasă și bine îngrijită, unde ați petrecut copilăria, promite noroc, iar murdăria și pustiiile sunt tot felul de probleme.
 • Visele pe care le căutați în fosta dumneavoastră casă - realitățile vieții sunt de așa natură încât să vă îndepărtați de oameni, chiar și de cei care au avut încredere.
 • Vânzarea unei patrimi într-un vis implică pierderea a ceva valoros, care va trebui să fie plâns pentru o lungă perioadă de timp. Ceea ce vă poate afecta planurile în viața reală este părăsirea casei vechi.
 • Unul dintre visele neplăcute din cartea de vis este viziunea unei persoane decedate și a locuinței sale. Un vis cu decedatul din locuința lui este plin de boli ale rudelor. Cu toate acestea, decedatul, care intră în fosta sa casă, va putea să dea bogăție.

Gânditorul străvechi Aesop a avut propria înțelegere a ceea ce visează casa:

 • Locuința de nisip, aruncată și suflată de vânt va curăța în curând din memorie pentru totdeauna. Proiectele cu durată scurtă de viață nu vor aduce niciodată rezultatul dorit.
 • Visul: "Tu ești stăpânul casei tale vechi." Sunteți adesea vizitați de oaspeții care vă laudă. Evoluții în vis: o ceartă cu prietenii apropiați.
 • Vechea dvs. proprietate este vândută la licitație. Acesta visează la noi achiziții mari și la un aflux de bogăție.
 • Reparații prin eforturi comune ale rudelor, cunoștințelor și prietenilor, cartea de vis explică modul în care aruncă între diferite lucruri, în încercarea de a alege un drept.

Despre ce visează o casă mare

 1. De ce are o nouă casă nouăStructura din lemn provoacă un zâmbet pe față, pentru că am văzut basm în basme sau în cabine din sate. Mai ales când este o casă mare. Am văzut-o într-un vis și părea să se simtă caldă, confortabilă. Dream Interpretarea despre începutul unei perioade fantastice în viața unei persoane.
 2. În cazul în care structura este mare și piatră, atunci, în general, se poate simți sub protecție fiabilă. Visele de genul asta, nu ezitați, faceți planuri îndrăznețe, începeți o nouă viață, uitați de eșecuri și temeri.
 3. O mare clădire cu mai multe etaje, cu multe apartamente, văzută într-un vis, pregătește visătorul pentru turnurile abrupte ale soartei. Un interpret de vis vă va sfătui să schimbați ceva în viață și să îl trimiteți pe un alt canal.
 4. Rămășițele ruinate ale clădirilor, după război, visează la vesti proaste. Știrile vor fi de așa natură încât vor clarifica imediat: problemele financiare așteaptă în prealabil - falimentul este posibil. Tot ce a fost dobândit prin munca excesivă se va prăbuși peste noapte, dacă nu va lua măsuri contrare. Cu cât erau mai mult ruinele clădirilor în vis și clădirile erau mai mari, cu atât mai rău va fi situația din propria lor viață.
 5. Conacul este o clădire mare de tip rezidențial. În același timp, când o astfel de casă mare visează, personalitatea umană este întotdeauna personificată în cartea de vis. Decorarea locuinței depinde de nevoile personale ale visătorului. Spații spațioase pentru împlinirea dorințelor. Fiecare dintre camere este ceva da înseamnă:
 • dormitor - o persoană are nevoie de odihnă sau de o relație intimă;
 • bucătăria visează la numeroase probleme de uz casnic;
 • baia este un sentiment de vinovăție și rușine;
 • o sala de mese in vise si in realitate presupune comunicare;
 • În magazie sunt stocate nu numai lucrurile vechi, ci și un simbol al stocului de cunoștințe și de putere.

Simbolul visului

Casa simbolică a viselor noastre este un semn al tuturor speranțelor și speranțelor. Speranțele nereușite sunt rupte nu doar despre viziuni. Un om în sine este un complex de apartamente mare, care visează despre viața interioară, dar nu întotdeauna în fiecare cameră poți ridica o cheie. Această cheie este interpretul de vise, capabil să ne conducă în camera potrivită.

Bunăstarea personală depinde mereu de noi. Construiți o mare speranță că nu puteți visa chiar și cu o mare credință în cărțile de vis. Așa se produce prăbușirea oricărei speranțe. Principalul lucru este să cunoașteți informațiile și să le utilizați în mod corect.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce pot visa aceiași oameni?De ce pot visa aceiași oameni?
Să se înece într-un vis: interpretarea unui vis conform diferitelor viseSă se înece într-un vis: interpretarea unui vis conform diferitelor vise
De ce visează țiganii. Semnificația somnuluiDe ce visează țiganii. Semnificația somnului
De ce vis de o șopârlă? Interpretarea visuluiDe ce vis de o șopârlă? Interpretarea visului
Despre ce visează castelul: interpretarea cărților de visDespre ce visează castelul: interpretarea cărților de vis
Interpretarea visului: Ce viseaza copilul?Interpretarea visului: Ce viseaza copilul?
Despre ce viseaza fostul iubit? Interpretare cu Cartea de visDespre ce viseaza fostul iubit? Interpretare cu Cartea de vis
Cum arata sarcina?Cum arata sarcina?
Cum arată mistrețul? Ce spun cărțile de vis?Cum arată mistrețul? Ce spun cărțile de vis?
Familie de vis de familie de la Olga Smurova. Caracteristicile interpretărilorFamilie de vis de familie de la Olga Smurova. Caracteristicile interpretărilor
» » Explicarea cărții de vis: despre ce visează casa
© 2021 amigdas.com