amigdas.com

Caracteristici și instrucțiuni pentru utilizarea comprimatelor IMD

Descrierea medicamentuluiImudon pastile este un agent imunostimulator de origine bacteriană, care are, de asemenea, un efect antiinfecțios și antiinflamator destinat utilizării private în otorinolaringologie și stomatologie.

Caracteristicile tabletelor Imudon

Aceste tablete au fost produse în Rusia, "Pharmstandard-Tomskkhimpharm" și în Franța Solvay Pharmaceuticals. Scopul principal al medicamentului este tratamentul bolilor de rotavirus și a acțiunilor inflamatorii în cavitatea bucală atât la adult, cât și la copil. Se poate spune că acesta este un ansamblu specific de anticorpi (așa-numiți agenți specifici a căror utilizare este de a rezista penetrării elementelor infecțioase în corpul unui adult sau copil adult).

În studiul comprimatelor de imidonă, precum și al analogilor acestora pentru substanța activă, sa constatat că medicamentele includ elemente de țesut de particule bacteriene și fungice. La admiterea în organism, Imudon începe să producă în mod activ anticorpi de protecție, permițând în același timp deschiderea rezervelor interne pentru combaterea elementelor infecțioase.

Există întotdeauna microorganisme vii pe mucoasa cavității orale a copilului. Aceasta se numește microflora naturală, în care se menține sistemul imunitar al membranelor mucoase. Când se modifică echilibrul microflorei naturale există o scădere a protecției corpului, care este plină de căderea mecanismelor de protecție la particule patogene (cauzatoare de boli). Cel mai adesea, copiii sunt predispuși la slăbirea mecanismelor de protecție.

Atunci când sistemul imunitar uman nu limitează creșterea excesivă și multiplicarea bacteriilor patogene, boala continuă să se dezvolte. Imudon stimulează mecanismele de protecție ale mucoasei din gură. Când intra saliva, crește cantitatea de lizozim (bactericid), interferon și imunoglobulină. Efectul leucocitelor umane crește semnificativ atunci când se administrează comprimate. Imudonul conține un mic număr de microbi slabi sau morți. Atunci când există un număr mare dintre ele, ele sunt agenții cauzali ai bolilor infecțioase. Dar comprimatele conțin o cantitate mică, astfel încât organismul se poate descurca cu ele. În acest caz, organismul învață rapid în viitor să răspundă la acești agenți infecțioși.

Tableta trebuie dizolvată în gură, din moment ce este în cazul în care un număr mare de nave. Vasele elemente ale acestui medicament se încadrează rapid în circulația generală. Imudon este o pulbere de suspensie lizatelor bacteriene (această particulă, care este format prin enzime de dizolvare). Acestea includ bacillus acidophilus, enterococi (purulentă și fetsiumnye), Friedlander bacilul, stafilococ, bacilul Plaut, fungi din genul Candida, streptococi viridan, korynebakterii, non-enzimatice, klepsily, psevdodifiterikumy și altele.

Forma și compoziția medicamentului

Cum să beiDisponibil sub formă de tablete cu miros de menta. Imudon este un complex de sisteme cu mai multe elemente, a cărui ingestie, cel mai adesea, există inflamație în cavitatea orală și faringe.

Compoziția comprimatelor include lizatele bacteriene amestec, titluri prezentate în latină: Corynebacteriumpseudodiphtheriticum, Candidaalbicans, Lactobacillusfermentum, Lactobacillusacidophilus, Lactobacillusdelbrueckiisslactis, Lactobacillushelveticus, StreptococcussangiusgroupeH, StreptococcuspyogenesgroupeA, Fusobacteriumnucleatumssfusiforme, Enterococcusfaecium, Enterococcusfaecalis, Klebsiellapneumoniaesspneumoniae.

Și, de asemenea, au componente de medicamente complementare: lactoză monohidrat, deoxicolat de sodiu, manitol, thimerosal, zaharina de sodiu, glicină, bicarbonatul de sodiu, stearat de magneziu, povidonă, acid citric, menta.

Indicații pentru utilizare

Imudon folosit pentru prevenirea bolilor inflamatorii și bacteriene ale cavității orale și a faringelui, precum și pentru prevenirea:

 • Instrucțiuni speciale de utilizareboala de rinichi și boala parodontală profundă;
 • eritematoasa gingivita;
 • dysbacterioza cavității orale;
 • etomatită, inclusiv aftoasă;
 • durere în gât;
 • ulcerații provocate de proteze;
 • boala periodontală;
 • amigdalită cronică;
 • Infecții în cavitatea orală și implantare.

În plus, pentru a proteja împotriva infecțiilor, Imudon este prescris cu preparat preoperator și după îndepărtarea amigdalelor palatine.

Contraindicații

Instrucțiunea de imputare conține următoarele contraindicații principale:

 • în timpul alăptării;
 • copii sub 3 ani;
 • cu boli imune;
 • cu sensibilitate crescută la medicament.

Imudon în timpul sarcinii

Studiile clinice privind siguranța și eficacitatea Imudon în timpul sarcinii nu au fost efectuate, așa că este prescris numai dacă beneficiul așteptat în timpul sarcinii dă naștere unui risc posibil pentru viitorul făt. De asemenea, totul depinde de starea femeii în naștere, dacă sarcina trece în mod normal fără complicații, atunci medicul poate prescrie medicamentul strict în conformitate cu instrucțiunile sau oferă analogii.

Dozare și administrare

Instrucțiuni de utilizareImudon trebuie utilizat numai pe cale orală și până când tableta este complet dizolvată. Pentru a nu slăbi eficacitatea terapeutică a medicamentului în decurs de o oră după aplicare, nu este nevoie să beți apă, să mâncați alimente sau să vă clătiți gura. În cazul apariției bolilor cronice și acute inflamatorii pe membrana mucoasă, un adult și un copil cu vârsta mai mare de paisprezece ani sunt prescrise 8-9 comprimate pe zi. Intervalul dintre doze este de două ore. Un copil cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani este prescris în scopuri terapeutice cu 4-7 comprimate pe zi la aceleași intervale.

Durata utilizării comprimatelor de imidon este determinată de specificitatea bolii și de gradul de inflamație. Conform instrucțiunilor, durata medie de tratament durează 10 zile. Pentru prevenție, adulții și copiii și, de asemenea, în timpul sarcinii, strict în conformitate cu prescripția medicului, pot să ia până la 6 comprimate pe zi la intervale egale timp de 20 de zile. Un an mai târziu, puteți efectua un al doilea curs de tratament.

Atenție vă rog! Tabletele sunt destinate exclusiv resorbției în gură. Puteți încerca să repetați aplicația după o oră pentru a se abține de la clătire, utilizarea lichidelor și a alimentelor sau efectul medical va fi minim. Dacă în timpul unei zile de aplicare imediată a imudon nu există nici o îmbunătățire, este necesar să contactați în mod repetat un medic. Acest lucru se întâmplă cu angina pectorală. Faringita sau inflamația cauzată de insensibilitatea la lizat prin microorganisme orale. Și este, de asemenea, inutil să se utilizeze imudona în procesele de tuberculoză.

Immudon: abstract pentru copii

Copil de la 3 la 6 ani ar trebui să ia o pastilă sub supravegherea adulților. Imudon nu are un efect negativ asupra reacției și concentrării atenției la copil. Un comprimat conține 15 mg de sodiu. Trebuie să știți acest lucru persoanelor care se țin de o dietă scăzută în sare sau în sare.

Efecte secundare

Cum se aplică medicamenteleÎn principiu, comprimatele de imidon sunt bine tolerate. Uneori sunt posibile reclamații despre dureri abdominale, greață sau vărsături. Există febră, dezvoltarea trombocitopeniei, eritemul, vasculita hemoragică.

În cazul unei sensibilități sau intoleranțe deosebite la oricare dintre comprimatele imidon constituente există un risc de alergii, incluzând erupții cutanate, mâncărime, urticarie și angioedem. Pacienții cu astm bronșic pot avea o exacerbare a bolii. Cazurile de supradozaj cu Imudon nu au fost înregistrate.

Dacă tusea este agravată atunci când tableta este resorbită, gâtul se umflă, apare durerea în gingii, utilizarea imudonei trebuie întreruptă imediat. Pentru a neutraliza alergia vizibilă, este necesar să se recurgă la utilizarea antihistaminelor. În plus față de mâncărime, erupții cutanate și alte reacții alergice, când se utilizează Imudon, apar uneori amețeli și dureri de cap. În acest caz, admiterea imudonei ar trebui eliminată.

La pacienții cu insuficiență renală (pielonefrită, glomerulonefrită) Comprimatele de Imudon provoacă exacerbări. Acest lucru se datorează parțial prezenței sărurilor de sodiu. Indicatorul principal principal este tensiunea arterială ridicată, care trebuie măsurată periodic.

Analogii medicamentului

Conform următorului grup farmacologic și similitudinea analogilor acțiune proces imudon poate lua în considerare astfel de medicamente: Anaferon, aktinolizatom, Arpetolid, Affinolukin, Arpelek, Bestim, bronho-Wachs, Bioaron, bronho-moon GEPON, Galavit, Herbion Echinacea, Vitanam, Imunofan, Immunex, Ismigen, Isofon, metiluracil, Zadaxin- și nucleinat de sodiu, polioksidonija, neyroferona, Poludan, trandafiri, Ribomunil, stemokina, Florex, timaktida, enzistola și alte imunostimulante. De multe ori analogii pot fi mai ieftin decât imudon, avem nevoie pentru a clarifica medicația farmacist pentru substanța activă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Instrucțiuni de utilizare: de la care se administrează comprimate de lysobaktInstrucțiuni de utilizare: de la care se administrează comprimate de lysobakt
Mukaltin pentru tuse: cum să luați pastileMukaltin pentru tuse: cum să luați pastile
Lizobakt sau laripront: care este cea mai bună alegere pentru durerile gâtului?Lizobakt sau laripront: care este cea mai bună alegere pentru durerile gâtului?
Enroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisiciEnroxil în medicina veterinară: manual de instrucțiuni pentru câini și pisici
Utilizarea siropului și a tabletelor este adecvată pentru tratamentul tractului respiratorUtilizarea siropului și a tabletelor este adecvată pentru tratamentul tractului respirator
Aciclovir sub formă de tablete și analogii acestoraAciclovir sub formă de tablete și analogii acestora
Pectusin - instrucțiuni pentru utilizarea de comprimate și pertussin de siropPectusin - instrucțiuni pentru utilizarea de comprimate și pertussin de sirop
Alcool aciclic pentru gât, instrucțiuni de utilizare, prețAlcool aciclic pentru gât, instrucțiuni de utilizare, preț
Instrucțiuni de utilizare și compoziție a gramidineiInstrucțiuni de utilizare și compoziție a gramidinei
Isoprinozina, analogi, instrucțiuni de utilizare pentru copilIsoprinozina, analogi, instrucțiuni de utilizare pentru copil
» » Caracteristici și instrucțiuni pentru utilizarea comprimatelor IMD
© 2021 amigdas.com